Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| AlexandraRr wrote: E posibil curand sa apara sangerarea si sa elimini embrionul, poate de asta ai asa simptome, sigur nu e vorba de ovulatie. Iar testele de ovulatie ies pozitive in sarcina :(
Asa ma gandeam si eu, ca n-are cum sa fie ovulatie, doar simptomele m-au derutat. Multumesc de raspuns |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Adina Mariana wrote:Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel
Felicitari! Recuperare usoara si acomodare rapida. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Lori wrote:Asa ma gandeam si eu, ca n-are cum sa fie ovulatie, doar simptomele m-au derutat. Multumesc de raspuns Te cred, imi pare tare rau ca nu a evoluat bine. Iti doresc multa putere, imi imaginez ca e tare greu cu acel gol in suflet. Doamne ajuta ca data viitoare sa fie totul bine |
|
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| AlexandraRr wrote:Te cred, imi pare tare rau ca nu a evoluat bine. Iti doresc multa putere, imi imaginez ca e tare greu cu acel gol in suflet. Doamne ajuta ca data viitoare sa fie totul bine
Multumesc! |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Ella123 wrote: mi e teama sa nu fie vreo infec?ie. Mama îmi tot spune sa clatesc cu ceai de musetel si galbenele.. O sa încerc ?i asa.
Nu cred ca e infectie , daca nu ai alte simptome. Si eu am avut asa toata sarcina, spre final chiar se agravase. Ma ajuta parodontaxul. Dupa ce am nascut mi am revenit. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Ella123 wrote: mi e teama sa nu fie vreo infec?ie. Mama îmi tot spune sa clatesc cu ceai de musetel si galbenele.. O sa încerc ?i asa.
Nu cred ca e infectie , daca nu ai alte simptome. Si eu am avut asa toata sarcina, spre final chiar se agravase. Ma ajuta parodontaxul. Dupa ce am nascut mi am revenit. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/14/2019 Mesaje: 59
| Anitta76 wrote:Hello girls! Stiu ca este o intrebare cam deplasata dar ma depaseste cam rau situatia...eu de ceva timp sunt foarte sensibila la durere, si problema este ca epilatul a devenit un chin  Pana acum cateva saptamani suportam fara probleme ceara, insa acum nu mai suport nimic, nici macar sa ma pensez...Nu stiu cum sa fac sa ma descurc singura ptr ca nu mai vad nimic  iar la salon ma duc degeaba ca nu mai suport nicio picatura de ceara  Aveti vreo idee si ptr mine?
Sincer si mie imi este mai greu dar inainte sa ma epilez cu ceara fac un dus si las sa curga apa calda pe zona.. sterg bine zona apoi incep sa ma epilez cu ceara care nu mai este tocmai fierbinte mai de graba caldu?a. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| AndreV wrote:Fetele, am fost la doctor. Se pare ca avem o fetita, spre socul socrilor, care erau convinsi ca e baiat, ca in neamul lor nu s-au nascut fetite de câteva generatii  Felicitari pt domnisoara! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Adina Mariana wrote:Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel
Felicitari Adina! Recuperare usoara! Iti doresc sa ai un bebe cuminte, mancacios, sanatos si sa aveti o viata frumoasa in 3! |
|
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Eu am nascut prematur la 30 s, bebelina 990 g am încredere ca e o luptatoare. S-a rupt apa din senin fara simptome :( |
|

Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| eugeia wrote:Eu am nascut prematur la 30 s, bebelina 990 g am încredere ca e o luptatoare. S-a rupt apa din senin fara simptome :( Sanatate multa amandurora! Sa auzim numai de bine! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Eugenia, ma rog pt micu?a ta luptatoare. Te îmbra?i?ez |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| eugeia wrote:Eu am nascut prematur la 30 s, bebelina 990 g am încredere ca e o luptatoare. S-a rupt apa din senin fara simptome :( va fi o luptatoare. Asa a vrut ea, sa te cunoasca mai devreme. Multa sanatate amandurora, sa dea Dumnezeu sa fie totul perfect si sa ia in greutate. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| eugeia wrote:Eu am nascut prematur la 30 s, bebelina 990 g am încredere ca e o luptatoare. S-a rupt apa din senin fara simptome :(
Multa sanatate, sa fie totul bine cu micuta! Gânduri bune catre voi! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| eugeia wrote:Eu am nascut prematur la 30 s, bebelina 990 g am încredere ca e o luptatoare. S-a rupt apa din senin fara simptome :( Doamne ajuta! Va fi bine! A vrut sa va cunoasca mai devreme mititica.. |
|
|