Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lori
Scris: Tuesday, October 15, 2019 2:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
AlexandraRr wrote:

E posibil curand sa apara sangerarea si sa elimini embrionul, poate de asta ai asa simptome, sigur nu e vorba de ovulatie. Iar testele de ovulatie ies pozitive in sarcina :(

Asa ma gandeam si eu, ca n-are cum sa fie ovulatie, doar simptomele m-au derutat. Multumesc de raspunsCheek Kiss
simmo
Scris: Tuesday, October 15, 2019 2:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
Adina Mariana wrote:
Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititelAngelNot

Felicitari! Recuperare usoara si acomodare rapida.
AlexandraRr
Scris: Tuesday, October 15, 2019 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Lori wrote:

Asa ma gandeam si eu, ca n-are cum sa fie ovulatie, doar simptomele m-au derutat. Multumesc de raspunsCheek Kiss

Te cred, imi pare tare rau ca nu a evoluat bine. Iti doresc multa putere, imi imaginez ca e tare greu cu acel gol in suflet. Doamne ajuta ca data viitoare sa fie totul bine Cheek Kiss
Lori
Scris: Tuesday, October 15, 2019 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/7/2014
AlexandraRr wrote:

Te cred, imi pare tare rau ca nu a evoluat bine. Iti doresc multa putere, imi imaginez ca e tare greu cu acel gol in suflet. Doamne ajuta ca data viitoare sa fie totul bine Cheek Kiss

Multumesc!
Ella30
Scris: Tuesday, October 15, 2019 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Ella123 wrote:
mi e teama sa nu fie vreo infec?ie. Mama îmi tot spune sa clatesc cu ceai de musetel si galbenele.. O sa încerc ?i asa.

Nu cred ca e infectie , daca nu ai alte simptome. Si eu am avut asa toata sarcina, spre final chiar se agravase. Ma ajuta parodontaxul. Dupa ce am nascut mi am revenit.
Ella30
Scris: Tuesday, October 15, 2019 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Ella123 wrote:
mi e teama sa nu fie vreo infec?ie. Mama îmi tot spune sa clatesc cu ceai de musetel si galbenele.. O sa încerc ?i asa.

Nu cred ca e infectie , daca nu ai alte simptome. Si eu am avut asa toata sarcina, spre final chiar se agravase. Ma ajuta parodontaxul. Dupa ce am nascut mi am revenit.
MinnieMouse
Scris: Tuesday, October 15, 2019 4:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/14/2019
Anitta76 wrote:
Hello girls!
Stiu ca este o intrebare cam deplasata dar ma depaseste cam rau situatia...eu de ceva timp sunt foarte sensibila la durere, si problema este ca epilatul a devenit un chinuff Pana acum cateva saptamani suportam fara probleme ceara, insa acum nu mai suport nimic, nici macar sa ma pensez...Nu stiu cum sa fac sa ma descurc singura ptr ca nu mai vad nimictopai iar la salon ma duc degeaba ca nu mai suport nicio picatura de ceara bounce Aveti vreo idee si ptr mine?ras ras ras

Sincer si mie imi este mai greu dar inainte sa ma epilez cu ceara fac un dus si las sa curga apa calda pe zona.. sterg bine zona apoi incep sa ma epilez cu ceara care nu mai este tocmai fierbinte mai de graba caldu?a.
Andra09
Scris: Tuesday, October 15, 2019 5:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
AndreV wrote:
Fetele, am fost la doctor. Se pare ca avem o fetita, spre socul socrilor, care erau convinsi ca e baiat, ca in neamul lor nu s-au nascut fetite de câteva generatiiLol

Felicitari pt domnisoara! mami de fetita
oanatm
Scris: Tuesday, October 15, 2019 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Adina Mariana wrote:
Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititelAngelNot

Felicitari Adina! Recuperare usoara! Iti doresc sa ai un bebe cuminte, mancacios, sanatos si sa aveti o viata frumoasa in 3! hearts
eugeia
Scris: Tuesday, October 15, 2019 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/2/2019
Eu am nascut prematur la 30 s, bebelina 990 g am încredere ca e o luptatoare. S-a rupt apa din senin fara simptome :(
Georgy06
Scris: Tuesday, October 15, 2019 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2018
eugeia wrote:
Eu am nascut prematur la 30 s, bebelina 990 g am încredere ca e o luptatoare. S-a rupt apa din senin fara simptome :(

Sanatate multa amandurora! Sa auzim numai de bine!
Alle.p
Scris: Tuesday, October 15, 2019 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Eugenia, ma rog pt micu?a ta luptatoare.
Te îmbra?i?ez computerlove
Ella123
Scris: Tuesday, October 15, 2019 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
eugeia wrote:
va fi o luptatoare. Asa a vrut ea, sa te cunoasca mai devreme. Multa sanatate amandurora, sa dea Dumnezeu sa fie totul perfect si sa ia in greutate.
monican
Scris: Tuesday, October 15, 2019 7:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
eugeia wrote:

Multa sanatate, sa fie totul bine cu micuta! Hands Gânduri bune catre voi!
Anitta76
Scris: Tuesday, October 15, 2019 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
eugeia wrote:

Doamne ajuta! Va fi bine! A vrut sa va cunoasca mai devreme mititica..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.