Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Fetele, am fost la doctor. Se pare ca avem o fetita, spre socul socrilor, care erau convinsi ca e baiat, ca in neamul lor nu s-au nascut fetite de câteva generatii |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| AndreV wrote:Fetele, am fost la doctor. Se pare ca avem o fetita, spre socul socrilor, care erau convinsi ca e baiat, ca in neamul lor nu s-au nascut fetite de câteva generatii  ce frumos! Sa fie sanatoasa. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Andra09 wrote:Felicitari Adina !  recuperare usoara si multa sanatate va doresc Anitta exact aceeasi nedumerire aveam si eu acum ceva vreme, m-au ajutat fetele cu solutii  sfanta lama, oglinda sau sotul. (Stiu ca e inca foarte devreme, dar se pare ca esti nr.1  ) Da la asta ma gandeam eu, a nascut adina si urmez eu Am încercat si eu cu oglinda si se aburea M-am facut pe pipaite, imi e cam jena sa pun sotul dar cred ca ar fi cea mai buna solutie
|
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Lasa jena ?i pune-l la treaba ca vine o vreme când chiar trebuie sa ne ajute, la încal?at, la masajul sânilor, la stors. Trebuie implicati pt ca asa în?eleg prin ce trecem. |
|

| AndreV wrote:Fetele, am fost la doctor. Se pare ca avem o fetita, spre socul socrilor, care erau convinsi ca e baiat, ca in neamul lor nu s-au nascut fetite de câteva generatii  Felicitari!!! Sa fi?i sanatoase ?i sa stea cuminte pana la termen. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Adina Felicitari! Sa fie sanatos bebe Luca si sa va bucurati împreuna de momente minunate! Refacere rapida si alaptare lina! Si eu am avut o ruptura de perineu la nastere. A fost mai dureros primele 2 sapt, dar apoi a trecut si s-a vindecat foarte bine. Eu nu prea puteam sa stau în fund în primele 2 sapt si m-am ajutat de perna de alaptat. O faceam asa covrig si ma asezam pe ea sau stateam pe o parte în pat. Încearca sa vezi daca stai asa poate te ajuta la ameliorarea durerilor! În rest sa stii ca o sa uiti durerile astea foarte repede! De acum esti mamica |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Felicitari Adina! Bebe Luca bun venit! Ai un voinicel! Sa fie sanatos si cu mult noroc! Mami recuperare usoara! |
|

| Fetelor.. Voi aveti probleme cu gingiile!? Prin trim 1 am fost la dentist pt ca mi se umflau si mi a facut o mica curatare.. A zis ca e normal..sa nu mai folosesc periuta electrica ci una moale si apa de gura ?i cam atat. Ideea e ca de atunci nu a trecut dar nici nu ma deranjau, de câteva zile în schimb au început si sa doara dupa spalat ?i sangereaza uneori. Oare sa merg la alt dentist sau stiti voi vreun remediu!? |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Ella, eu toata sarcina am fost asa, sangerau mereu la periaj. Si-au revenit dupa ce am nascut. Indiferent cate periute, paste de dinti sau altele am folosit si schimbat eu nu am observat modificari :( |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| AndreV wrote:Fetele, am fost la doctor. Se pare ca avem o fetita, spre socul socrilor, care erau convinsi ca e baiat, ca in neamul lor nu s-au nascut fetite de câteva generatii 
Felicitari! Fetitele sunt slabiciunea mea ca sunt mami de baietii! Ai sa vezi cat de iubita va fi! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Fetelor, am o nedumerire, poate va parea o intrebare prosteasca, dar is tare derutata...corpul meu imi trimite semne de ovulatie...dureri de ovare, mucus, test ovulatie intens pozitiv...se poate asa ceva in conditiile in care ieri inca aveam beta 170 si eram pe progesteron? Stiam ca progesteronul inhiba ovulatia. Am citit ca in sarcina se pozitiveaza testele de ovulatie, dar eu am si semnale de ovulatie... |
|

| Ella123 wrote:Fetelor.. Voi aveti probleme cu gingiile!? Prin trim 1 am fost la dentist pt ca mi se umflau si mi a facut o mica curatare.. A zis ca e normal..sa nu mai folosesc periuta electrica ci una moale si apa de gura ?i cam atat. Ideea e ca de atunci nu a trecut dar nici nu ma deranjau, de câteva zile în schimb au început si sa doara dupa spalat ?i sangereaza uneori. Oare sa merg la alt dentist sau stiti voi vreun remediu!? Eu am avut ?i înca am aceste probleme, gingii inflamate ?i care sângereaza cumplit. Am renun?at o vreme la periu?a electrica, dar sângerarile au fost mai intense când am folosit periu?a normala. Am cumparat pasta de din?i ?i apa de gura de la president sensitive. De când le folosesc nu mai am asa sangerari ?i doar pe alocuri mai simt gingia inflamata. Cred ca ?i clexaneul "ajuta", sângerez ?i din nas, din nara stânga destul de mult ?i des, chiar daca tensiunea este mereu buna. |
|

| AlexandraRr wrote:Ella, eu toata sarcina am fost asa, sangerau mereu la periaj. Si-au revenit dupa ce am nascut. Indiferent cate periute, paste de dinti sau altele am folosit si schimbat eu nu am observat modificari :( mi e teama sa nu fie vreo infec?ie. Mama îmi tot spune sa clatesc cu ceai de musetel si galbenele.. O sa încerc ?i asa. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Lori wrote:Fetelor, am o nedumerire, poate va parea o intrebare prosteasca, dar is tare derutata...corpul meu imi trimite semne de ovulatie...dureri de ovare, mucus, test ovulatie intens pozitiv...se poate asa ceva in conditiile in care ieri inca aveam beta 170 si eram pe progesteron? Stiam ca progesteronul inhiba ovulatia. Am citit ca in sarcina se pozitiveaza testele de ovulatie, dar eu am si semnale de ovulatie... E posibil curand sa apara sangerarea si sa elimini embrionul, poate de asta ai asa simptome, sigur nu e vorba de ovulatie. Iar testele de ovulatie ies pozitive in sarcina :( |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Ella123 wrote:Fetelor.. Voi aveti probleme cu gingiile!? Prin trim 1 am fost la dentist pt ca mi se umflau si mi a facut o mica curatare.. A zis ca e normal..sa nu mai folosesc periuta electrica ci una moale si apa de gura ?i cam atat. Ideea e ca de atunci nu a trecut dar nici nu ma deranjau, de câteva zile în schimb au început si sa doara dupa spalat ?i sangereaza uneori. Oare sa merg la alt dentist sau stiti voi vreun remediu!? Si mie imi sangereaza gingiile la periaj.Durere sau disconfort nu simt,insa de vreo 2-3 saptamani au inceput sa sangereze serios atunci cand ma periez. |
|
|