Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreV
Scris: Tuesday, October 15, 2019 9:05 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Fetele, am fost la doctor. Se pare ca avem o fetita, spre socul socrilor, care erau convinsi ca e baiat, ca in neamul lor nu s-au nascut fetite de câteva generatiiLol
Ella123
Scris: Tuesday, October 15, 2019 9:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
AndreV wrote:
Fetele, am fost la doctor. Se pare ca avem o fetita, spre socul socrilor, care erau convinsi ca e baiat, ca in neamul lor nu s-au nascut fetite de câteva generatiiLol
ce frumos! Sa fie sanatoasa. coeur
Anitta76
Scris: Tuesday, October 15, 2019 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Andra09 wrote:
Felicitari Adina ! hainoroc recuperare usoara si multa sanatate va doresccomputerlove

Anitta exact aceeasi nedumerire aveam si eu acum ceva vreme, m-au ajutat fetele cu solutii ras sfanta lama, oglinda sau sotul. (Stiu ca e inca foarte devreme, dar se pare ca esti nr.1Clap )

Da la asta ma gandeam eu, a nascut adina si urmez eutopai topai topai
Am încercat si eu cu oglinda si se abureahohot M-am facut pe pipaite, imi e cam jena sa pun sotul dar cred ca ar fi cea mai buna solutieras
computerlove
Nella
Scris: Tuesday, October 15, 2019 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Anitta76 wrote:

Da la asta ma gandeam eu, a nascut adina si urmez eutopai topai topai
Am încercat si eu cu oglinda si se abureahohot M-am facut pe pipaite, imi e cam jena sa pun sotul dar cred ca ar fi cea mai buna solutieras
computerlove

Lasa jena ?i pune-l la treaba ca vine o vreme când chiar trebuie sa ne ajute, la încal?at, la masajul sânilor, la stors. Trebuie implicati pt ca asa în?eleg prin ce trecem.
Nella
Scris: Tuesday, October 15, 2019 10:51 AM
Nivel

AndreV wrote:

Felicitari!!! Sa fi?i sanatoase ?i sa stea cuminte pana la termen.
CrisM
Scris: Tuesday, October 15, 2019 11:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Adina Felicitari! Sa fie sanatos bebe Luca si sa va bucurati împreuna de momente minunate! Refacere rapida si alaptare lina! Si eu am avut o ruptura de perineu la nastere. A fost mai dureros primele 2 sapt, dar apoi a trecut si s-a vindecat foarte bine. Eu nu prea puteam sa stau în fund în primele 2 sapt si m-am ajutat de perna de alaptat. O faceam asa covrig si ma asezam pe ea sau stateam pe o parte în pat. Încearca sa vezi daca stai asa poate te ajuta la ameliorarea durerilor! În rest sa stii ca o sa uiti durerile astea foarte repede! De acum esti mamicacomputerlove
Mirela.t83
Scris: Tuesday, October 15, 2019 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Felicitari Adina!
Bebe Luca bun venit!Bravoo
Ai un voinicel! Sa fie sanatos si cu mult noroc! Mami recuperare usoara!
Ella123
Scris: Tuesday, October 15, 2019 12:20 PM
Nivel

Fetelor.. Voi aveti probleme cu gingiile!? Prin trim 1 am fost la dentist pt ca mi se umflau si mi a facut o mica curatare.. A zis ca e normal..sa nu mai folosesc periuta electrica ci una moale si apa de gura ?i cam atat. Ideea e ca de atunci nu a trecut dar nici nu ma deranjau, de câteva zile în schimb au început si sa doara dupa spalat ?i sangereaza uneori. Oare sa merg la alt dentist sau stiti voi vreun remediu!?
AlexandraRr
Scris: Tuesday, October 15, 2019 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Ella, eu toata sarcina am fost asa, sangerau mereu la periaj. Si-au revenit dupa ce am nascut. Indiferent cate periute, paste de dinti sau altele am folosit si schimbat eu nu am observat modificari :(
Mirela.t83
Scris: Tuesday, October 15, 2019 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
AndreV wrote:

Felicitari!
Fetitele sunt slabiciunea mea ca sunt mami de baietii!
Ai sa vezi cat de iubita va fi!
Lori
Scris: Tuesday, October 15, 2019 1:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
Fetelor, am o nedumerire, poate va parea o intrebare prosteasca, dar is tare derutata...corpul meu imi trimite semne de ovulatie...dureri de ovare, mucus, test ovulatie intens pozitiv...se poate asa ceva in conditiile in care ieri inca aveam beta 170 si eram pe progesteron? Stiam ca progesteronul inhiba ovulatia. Am citit ca in sarcina se pozitiveaza testele de ovulatie, dar eu am si semnale de ovulatie...
Nella
Scris: Tuesday, October 15, 2019 1:12 PM
Nivel

Ella123 wrote:
Fetelor.. Voi aveti probleme cu gingiile!? Prin trim 1 am fost la dentist pt ca mi se umflau si mi a facut o mica curatare.. A zis ca e normal..sa nu mai folosesc periuta electrica ci una moale si apa de gura ?i cam atat. Ideea e ca de atunci nu a trecut dar nici nu ma deranjau, de câteva zile în schimb au început si sa doara dupa spalat ?i sangereaza uneori. Oare sa merg la alt dentist sau stiti voi vreun remediu!?

Eu am avut ?i înca am aceste probleme, gingii inflamate ?i care sângereaza cumplit. Am renun?at o vreme la periu?a electrica, dar sângerarile au fost mai intense când am folosit periu?a normala. Am cumparat pasta de din?i ?i apa de gura de la president sensitive. De când le folosesc nu mai am asa sangerari ?i doar pe alocuri mai simt gingia inflamata.
Cred ca ?i clexaneul "ajuta", sângerez ?i din nas, din nara stânga destul de mult ?i des, chiar daca tensiunea este mereu buna.
Ella123
Scris: Tuesday, October 15, 2019 1:14 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Ella, eu toata sarcina am fost asa, sangerau mereu la periaj. Si-au revenit dupa ce am nascut. Indiferent cate periute, paste de dinti sau altele am folosit si schimbat eu nu am observat modificari :(
mi e teama sa nu fie vreo infec?ie. Mama îmi tot spune sa clatesc cu ceai de musetel si galbenele.. O sa încerc ?i asa.
AlexandraRr
Scris: Tuesday, October 15, 2019 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Lori wrote:
Fetelor, am o nedumerire, poate va parea o intrebare prosteasca, dar is tare derutata...corpul meu imi trimite semne de ovulatie...dureri de ovare, mucus, test ovulatie intens pozitiv...se poate asa ceva in conditiile in care ieri inca aveam beta 170 si eram pe progesteron? Stiam ca progesteronul inhiba ovulatia. Am citit ca in sarcina se pozitiveaza testele de ovulatie, dar eu am si semnale de ovulatie...

E posibil curand sa apara sangerarea si sa elimini embrionul, poate de asta ai asa simptome, sigur nu e vorba de ovulatie. Iar testele de ovulatie ies pozitive in sarcina :(
BC1828
Scris: Tuesday, October 15, 2019 2:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Ella123 wrote:

Si mie imi sangereaza gingiile la periaj.Durere sau disconfort nu simt,insa de vreo 2-3 saptamani au inceput sa sangereze serios atunci cand ma periez.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.