Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cata123
Scris: Monday, October 14, 2019 7:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Felicitari Adina, ma bucur mult ca in sfarsit ti-ai cunoscut puiul, sa fiti sanatosi si fericiti toti 3. Recuperare usoara, te pup ! computerlove
Dana_
Scris: Monday, October 14, 2019 7:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Felicitari Adina ! Bravoo Multa sanatate si recuperare rapida .
Mihaela14
Scris: Monday, October 14, 2019 7:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
hainoroc Felicitari mami!! Ai fost curajoasa .
Bebe Luca bun venit pe lume !computerlove Sanatate multa, laptic mult :) si recuperare rapida Adina! Va pup pe amandoiDistanceKiss DistanceKiss
monican
Scris: Monday, October 14, 2019 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2018
Felicitari Adina, multa sanatate, bucurii ?i numai bine în noua formula de 3.
AndreV
Scris: Monday, October 14, 2019 8:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Felicitari Adina. Sanatate multa, refacere rapida si bebe mancacios sa aveti! computerlove
Irinan
Scris: Monday, October 14, 2019 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Adina Mariana wrote:
Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititelAngelNot

Felicitari, recuperare rapida si sa ti umple zilele de soare minunea ta. Bine ai venit bebe Lucacomputerlove
alexioana
Scris: Monday, October 14, 2019 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2019
Felicitari Adinahearts Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va umple inimile de bucurie minunea voastra. Recuperare usoara SimplyLove hearts coeur hearts
Georgy06
Scris: Monday, October 14, 2019 9:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Felicitari, Adina! Recuperare usoara si crestere frumoasa mititelului. Ai fost o curajoasa!
Anitta76
Scris: Monday, October 14, 2019 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Hello girls!
Stiu ca este o intrebare cam deplasata dar ma depaseste cam rau situatia...eu de ceva timp sunt foarte sensibila la durere, si problema este ca epilatul a devenit un chinuff Pana acum cateva saptamani suportam fara probleme ceara, insa acum nu mai suport nimic, nici macar sa ma pensez...Nu stiu cum sa fac sa ma descurc singura ptr ca nu mai vad nimictopai iar la salon ma duc degeaba ca nu mai suport nicio picatura de ceara bounce Aveti vreo idee si ptr mine?ras ras ras
eve23
Scris: Monday, October 14, 2019 10:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Anitta76 wrote:
Hello girls!
Stiu ca este o intrebare cam deplasata dar ma depaseste cam rau situatia...eu de ceva timp sunt foarte sensibila la durere, si problema este ca epilatul a devenit un chinuff Pana acum cateva saptamani suportam fara probleme ceara, insa acum nu mai suport nimic, nici macar sa ma pensez...Nu stiu cum sa fac sa ma descurc singura ptr ca nu mai vad nimictopai iar la salon ma duc degeaba ca nu mai suport nicio picatura de ceara bounce Aveti vreo idee si ptr mine?ras ras ras

Din pacate sim?i durerea mai tare acum din cauza sarcinii. Nu prea ai ce sa faci. Folose?ti alte metode sau te mai chinui o perioada cu epilatul cu ceara.
BC1828
Scris: Monday, October 14, 2019 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
Anitta76 wrote:
Hello girls!

Poti apela la lama de ras,intai faci pe unde simti iar apoi fie te ajuti de o oglinda ori il poti ruga pe so?ul tau sa te ajute.ras
Nella
Scris: Monday, October 14, 2019 11:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Anitta76 wrote:
Hello girls!

Când nu am putut merge la salon m-a ajutat so?ul. Mi-era super jena, dar a luat singur bicul si...gata. A fost f.atent si m-a facut bine, eu m-am chinuit cu oglinda in cada, dar nu eram bine facuta, a intrat peste mine ca eram de prea vreme in baie si si-a facut griji, asa a vazut ca ma chinui. Prima data a fost greu, dupa nu mai aveam probleme.
Dar da, din pacate toleranta la durere si la mine a scazut, dar tot prefer sa îndur pt ca de la lama ma irit îngrozitor.
Andra09
Scris: Monday, October 14, 2019 11:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Felicitari Adina ! hainoroc recuperare usoara si multa sanatate va doresccomputerlove

Anitta exact aceeasi nedumerire aveam si eu acum ceva vreme, m-au ajutat fetele cu solutii ras sfanta lama, oglinda sau sotul. (Stiu ca e inca foarte devreme, dar se pare ca esti nr.1Clap )
Andreea06
Scris: Tuesday, October 15, 2019 12:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Felicitari Adina! Sa ai o recuperare rapida si bebe sanatos si fericit!
Adina Mariana
Scris: Tuesday, October 15, 2019 4:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Fetelor va multumesc la fiecare in parte pt.sustinere,felicitari si ca mi-ati fost alaturi mereu ori de cate ori am avut nevoie.Am citit toate mesajele voastre.Sunteti minunate toate si va doresc sarcini usoare in continuare si aspirantelor sa reusiti cat mai repede si la toata lumea numai bine.Inca nu plec din zona,ma recuperez unpic cam greu dar va citescpupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.