Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Felicitari Adina, ma bucur mult ca in sfarsit ti-ai cunoscut puiul, sa fiti sanatosi si fericiti toti 3. Recuperare usoara, te pup ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Felicitari Adina ! Multa sanatate si recuperare rapida . |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Felicitari mami!! Ai fost curajoasa . Bebe Luca bun venit pe lume ! Sanatate multa, laptic mult :) si recuperare rapida Adina! Va pup pe amandoi |
|
Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Felicitari Adina, multa sanatate, bucurii ?i numai bine în noua formula de 3. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Felicitari Adina. Sanatate multa, refacere rapida si bebe mancacios sa aveti! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Adina Mariana wrote:Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel Felicitari, recuperare rapida si sa ti umple zilele de soare minunea ta. Bine ai venit bebe Luca |
|
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Felicitari Adina Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va umple inimile de bucurie minunea voastra. Recuperare usoara |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Felicitari, Adina! Recuperare usoara si crestere frumoasa mititelului. Ai fost o curajoasa! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Hello girls! Stiu ca este o intrebare cam deplasata dar ma depaseste cam rau situatia...eu de ceva timp sunt foarte sensibila la durere, si problema este ca epilatul a devenit un chin Pana acum cateva saptamani suportam fara probleme ceara, insa acum nu mai suport nimic, nici macar sa ma pensez...Nu stiu cum sa fac sa ma descurc singura ptr ca nu mai vad nimic iar la salon ma duc degeaba ca nu mai suport nicio picatura de ceara Aveti vreo idee si ptr mine? |
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Anitta76 wrote:Hello girls! Stiu ca este o intrebare cam deplasata dar ma depaseste cam rau situatia...eu de ceva timp sunt foarte sensibila la durere, si problema este ca epilatul a devenit un chin Pana acum cateva saptamani suportam fara probleme ceara, insa acum nu mai suport nimic, nici macar sa ma pensez...Nu stiu cum sa fac sa ma descurc singura ptr ca nu mai vad nimic iar la salon ma duc degeaba ca nu mai suport nicio picatura de ceara Aveti vreo idee si ptr mine? Din pacate sim?i durerea mai tare acum din cauza sarcinii. Nu prea ai ce sa faci. Folose?ti alte metode sau te mai chinui o perioada cu epilatul cu ceara. |
|
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Anitta76 wrote:Hello girls! Stiu ca este o intrebare cam deplasata dar ma depaseste cam rau situatia...eu de ceva timp sunt foarte sensibila la durere, si problema este ca epilatul a devenit un chin Pana acum cateva saptamani suportam fara probleme ceara, insa acum nu mai suport nimic, nici macar sa ma pensez...Nu stiu cum sa fac sa ma descurc singura ptr ca nu mai vad nimic iar la salon ma duc degeaba ca nu mai suport nicio picatura de ceara Aveti vreo idee si ptr mine? Poti apela la lama de ras,intai faci pe unde simti iar apoi fie te ajuti de o oglinda ori il poti ruga pe so?ul tau sa te ajute. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Anitta76 wrote:Hello girls! Stiu ca este o intrebare cam deplasata dar ma depaseste cam rau situatia...eu de ceva timp sunt foarte sensibila la durere, si problema este ca epilatul a devenit un chin Pana acum cateva saptamani suportam fara probleme ceara, insa acum nu mai suport nimic, nici macar sa ma pensez...Nu stiu cum sa fac sa ma descurc singura ptr ca nu mai vad nimic iar la salon ma duc degeaba ca nu mai suport nicio picatura de ceara Aveti vreo idee si ptr mine? Când nu am putut merge la salon m-a ajutat so?ul. Mi-era super jena, dar a luat singur bicul si...gata. A fost f.atent si m-a facut bine, eu m-am chinuit cu oglinda in cada, dar nu eram bine facuta, a intrat peste mine ca eram de prea vreme in baie si si-a facut griji, asa a vazut ca ma chinui. Prima data a fost greu, dupa nu mai aveam probleme. Dar da, din pacate toleranta la durere si la mine a scazut, dar tot prefer sa îndur pt ca de la lama ma irit îngrozitor. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Felicitari Adina ! recuperare usoara si multa sanatate va doresc
Anitta exact aceeasi nedumerire aveam si eu acum ceva vreme, m-au ajutat fetele cu solutii sfanta lama, oglinda sau sotul. (Stiu ca e inca foarte devreme, dar se pare ca esti nr.1 ) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Felicitari Adina! Sa ai o recuperare rapida si bebe sanatos si fericit! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Fetelor va multumesc la fiecare in parte pt.sustinere,felicitari si ca mi-ati fost alaturi mereu ori de cate ori am avut nevoie.Am citit toate mesajele voastre.Sunteti minunate toate si va doresc sarcini usoare in continuare si aspirantelor sa reusiti cat mai repede si la toata lumea numai bine.Inca nu plec din zona,ma recuperez unpic cam greu dar va citesc |
|
|