Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Felicitari Adina, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de noua viata in 3. Refacere rapida si laptic din belsug! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Felicitari Adina Multa sanatate micutului vostru iar tie iti doresc recuperare rapida |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Adina ce frumos.. Sa fi?i sanatosi to?i 3. Ma bucur ca într un final totul a fost bine. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina, felicitari! Sa creasca mare si voinic puiutul tau si sa fie sanatos! Sa te recuperezi rapid si sa vina laptic mult!
Lori, tu cum esti? Ai contactat un alt medic? |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina, felicitari! Bebe Luca sa fie sanatos si norocos, iar tu sa iti revii repede! |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Felicitari, Adina! Sa iti fie puiul sanatos si fericit! Recuperare rapida! |
|

Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Adina Mariana wrote:Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel
FelicitaRI Adina abia asteptam vesti de la tine, sa stii ca durerile astea vor trece important este ca sunteti bine amandoi recuperare rapida si laptic , si bebe cuminte astept pozici cand o sa poti |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Felicitari, Adina!! Am infierbantat telefonul la cate refreshuri am dat la pagina sa ai un bebe Luca sanatos si mancacios, iar tie recuperare rapida ! Te asteptam la mamici de acum! Va pupacesc |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Bravo Adina, felicitari! Ma bucur tare mult pentru voi! Recuperare si adaptare usoara va doresc! |
|
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| carlita wrote:
Lori, tu cum esti? Ai contactat un alt medic?
Da, Carlita, multumesc de intrebare. La momentul respectiv nu a putut sa-mi spuna nici el nimic sigur, doar sa ma intorc peste o saptamana... Dar nu va mai fi cazul...beta a scazut de la 216 miercuri la 170 azi...asta e... |
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Adina Mariana wrote:Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel
Felicitari Adina!!! Multa sanatate puiului tau, iar tie recuperare rapida. Sa aveti o acomodare usoara |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Adina felicitari!!! Ma bucur muult pentru tine! Iti doresc o recuperare rapida si usoara si un bebe mancacios si sanatos! Te imbratisez! Abia astept sa ne mai scrii dupa ce te recuperezi! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Felicitari Adina micul Luca sa aibe multa sanatate si viata lunga alaturi de parin?ii lui
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Lori wrote:
Da, Carlita, multumesc de intrebare. La momentul respectiv nu a putut sa-mi spuna nici el nimic sigur, doar sa ma intorc peste o saptamana... Dar nu va mai fi cazul...beta a scazut de la 216 miercuri la 170 azi...asta e...
Asadar, a mai crescut intre timp pana la 216 .... "bine" ca e in scadere de acum. Doamne-ajuta sa se incheie cat mai usor posibil episodul asta urat! |
|
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Felicitari, Adina!!! Sa fiti sanatosi amandoi! O viata frumoasa cu noroc si bucurii sa aiba baiatul tau! Sper sa te recuperezi repede! |
|
|