Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Adinaaa Abia a?tept sa ne scrii! |
|
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor. Sper sa gasesc si eu curând ceva fain ca sa mai tai de pe listuta si sa ma apropii de finalul bagajelului. Hey Nella daca nu te superi voi ce ati mai cumparat asa ptr bebe ca nu prea mai am idei...eu am luat patut, masuta infasat, perna anti aplatizare, cateva hainute, lenjerie, si cam atat...nu stiu cum sa fac cu camera video, mi se pare exagerat de scumpa...Carutul, nu ?tiu pe ce stil sa merg:(, tu ai luat carutul? Te pup |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Anitta76 wrote:Hey Nella daca nu te superi voi ce ati mai cumparat asa ptr bebe ca nu prea mai am idei...eu am luat patut, masuta infasat, perna anti aplatizare, cateva hainute, lenjerie, si cam atat...nu stiu cum sa fac cu camera video, mi se pare exagerat de scumpa...Carutul, nu ?tiu pe ce stil sa merg:(, tu ai luat carutul? Te pup Nu am de ce sa ma supar si eu am intrebat la rândul meu mămici ca să fiu sigura ca nu cumpăr chestii inutile. Noi avem un ap cu 2 camere, nu mi-ar fi utila camera, avem sta?ie de la primii pa?i si consider ca e suficienta. Caru? am cumparat dupa indelungi cautari, am prins si la promotie. Iti las link-ul : https://altex.ro/carucior-3-in-1-chicco-trio-active-car-kit-0-luni-3-ani-rosu/cpd/CRR792708RD/ Masu?a pt schimbat inca nu am luat, nu stiu cât de utila imi ca fi, inca gândesc..., am comandat de pe bebe tei cele necesare pt ingrijire: baneocin, apa de mare izotonica marimer, aspirator nazal pt.gura, ?erve?ele umede,termometru pt baita, detergent lichid Teo bebe, aleze de la happy. Pampersi, spuma de baie fara lacrimi de la chicco, caciulite din bumbac care se leaga sub gatut ca stiu ca is necesare in maternitate daca face icter, combinezon pt iarna, bavete, batistute de bumbac. Mai am de cumparat spirt sau alcool si betadina pt buric. 2 wrapuri elastice am cumparat pt perioadele de plans, colici, etc. In rest cam astea ar fi. Inca ma mai informez si eu. |
|
| Nella wrote:Nu am de ce sa ma supar si eu am intrebat la rândul meu mamici ca sa fiu sigura ca nu cumpar chestii inutile. Noi avem un ap cu 2 camere, nu mi-ar fi utila camera, avem sta?ie de la primii pa?i si consider ca e suficienta. Caru? am cumparat dupa indelungi cautari, am prins si la promotie. Iti las link-ul : https://altex.ro/carucior-3-in-1-chicco-trio-active-car-kit-0-luni-3-ani-rosu/cpd/CRR792708RD/Masu?a pt schimbat inca nu am luat, nu stiu cât de utila imi ca fi, inca gândesc..., am comandat de pe bebe tei cele necesare pt ingrijire: baneocin, apa de mare izotonica marimer, aspirator nazal pt.gura, ?erve?ele umede,termometru pt baita, detergent lichid Teo bebe, aleze de la happy. Pampersi, spuma de baie fara lacrimi de la chicco, caciulite din bumbac care se leaga sub gatut ca stiu ca is necesare in maternitate daca face icter, combinezon pt iarna, bavete, batistute de bumbac. Mai am de cumparat spirt sau alcool si betadina pt buric. 2 wrapuri elastice am cumparat pt perioadele de plans, colici, etc. In rest cam astea ar fi. Inca ma mai informez si eu. Iti multumesc Nella! Este foarte frumos caruciorul! Dar despre produsele acestea de ingrijire ti-a recomandat medicul? Sau cum ai stiut ce iti trebuie? |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Adina felicitari pt bebe Luca daca ai nascut... daca nu a venit inca sa dea DD sa vina repede sa o cunoasca pe mami! si mami pe el... ufff ce emotii am va pupam pe amândoi sa fi?i sanato?i si sa pleca?i repejor acasuca... sa fie cuminte si papacios.. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| adinaaa cat ma bucur abia asteot sa iti vad minunea <3 recuperare usoara poate deja ai nascut ! te imbratisez cu drag |
|
| Anitta76 wrote:Iti multumesc Nella! Este foarte frumos caruciorul! Dar despre produsele acestea de ingrijire ti-a recomandat medicul? Sau cum ai stiut ce iti trebuie? Am fost la un curs de puericultura si acolo ne-a vorbit medicul neonatolog despre produsele necesare pt bebe si despre faptul ca e bine sa le cumparam inainte de na?tere pt ca dupa o sa ne fie destul de greu sa ne deplasam, iar sotii uneori nu prea stiu ce sa cumpere. Apoi mi-a mai spus o mamica despre unele produse recomandate de pediatri. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Anitta76 wrote:Iti multumesc Nella! Este foarte frumos caruciorul! Dar despre produsele acestea de ingrijire ti-a recomandat medicul? Sau cum ai stiut ce iti trebuie?
eu de ex am mers pe mustela , stiam ca sunt ok si am luat mustela insa acum 3 sapt m-am trezit ca ii aparuse pe frunte dermatita iar dr mi-a recomandat sa ii schimb toata gama cu bioderma pt piele atopica, la cel mare am folosit nivea baby si nu a avut probleme , depinde foarte mult de bebe , eu am luat inainte sa nasc produsele in sticlute mai mici tocmai in ideea ca poate nu ii vor fi bune ,
eu inainte de nastere am luat carutul , hainute pt bagajul de maternitate , si cateva pt acasa, pampersi, servetele umede , biberon , suzeta,
apoi cat am fost eu in spital a luat sotul patutul cadita lenjeriile si cand am venit acasa am luat din lista ce mi-a dat-o la spital ce mai era necesar,
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Felicitari, Adina am dat de multe ori refresh la pagina cautand vesti de la tine, ma bucur ca sunteti bine :* |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Adina Mariana wrote:Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel Felicitari Draga mea!!!!! Multa sanatate puiului tau si recuperare rapida tie. Incepi o alta etapa minunata din viata ta , cea de mama. Te imbratisez cu drag |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Adina Mariana wrote:Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel
Felicitari, Adina! Recuperare usoara, nu te gandi la cate cusaturi ai, se vor vindeca, ai grija de tine, mananca sanatos, ia vitamine, hidrateaza-te si totul va fi bine. Multa sanatate tie si micutului Luca Fii blanda cu tine si nu iti impune standarde, este un sfat pe care mi-ar fi placut sa il primesc cand am nascut. |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Adina Mariana wrote:Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel Bravooo!!!! sa fi?i sanato?i |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adina Mariana wrote:Dragele mele am nascut la 3:30 noaptea un baietel de 3350 g si 52 cm natural.La 1:30 mi s-a rupt apa.Mi-a fost extrem de greu,am 12 cusaturi si interioare si exterioare,dilatatia a fost mica iar eu l-am nascut extrem de greu.O ora am tot impins si nu a vrut sa iasa.Pur si simplu deja nu mai aveam nici o putere pt.ca si travaliul si contractiile au fost extrem de dureroase pt.mine.Asa le-am perceput eu lesinand la un moment dat de durere.Acum ma cam dor cusaturile dar a trecut,bebe este cu mine in salon,l-am atasat la san si sper sa ne acomodam repede unul cu altul si sa vina lapticul.Este atat de frumusel si mititel
Felicitari! Recuperare rapida! Te a?teptam la mamici |
|
| Felicitari draga mea!!! Refacere rapida, sa vina lapticul si sa ave?i parte de ata?are la san u?oara si fara alte neplaceri. Imbratisari calde si inca odata FELICITARI!!! |
|
|