Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraRr
Scris: Sunday, October 6, 2019 11:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
kryssu92 wrote:

Multumesc, l-am luat acum oral.

Super, sa fii atenta la reactiile adverse. Eu ameteam foarte tare, nu puteam sta in picioare cam 1 ora dupa ce il luam, adica sa nu te urci acum la volan sau sa faci activitati care necesita atentie mare.
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 11:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Alle.p wrote:
Adina, cred ca nu mai ai multHilar baftaDistanceKiss
Vedem,urmaresc.Inca mai dureaza cred,chiar nu stiu.Ma simt ciudat ca nu stiu la ce sa ma asteptHilar Oricum va tin la curent daca ma apucasic
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 11:23 AM
Nivel

kryssu92 wrote:

Multumesc, l-am luat acum oral.
si sa mananci neaparat ca mai atenueaza din ameteala.Eu asa ameteam de la el ca ma tineam de pereti.Daca mancam era mai bine unpic.
oanatm
Scris: Sunday, October 6, 2019 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Adina Mariana wrote:
Fetelor toata noaptea ma durut burta ca la ciclu.Nu ma lasat nici de la nospa si nici de la magne.Nu foarte tare cat sa simt asa un disconfort mic.UrmarescCrazy dar cred ca sunt contractiile Braxton.Habar nu am cum incepe nasterea/travaliul dar sunt pe fazasic

Hai Adina! Se apropie momentul! Daca nu cedeaza la no-spa durerile inseamna ca incep contractiile. Urmareste daca ti se contracta burtica si la ce interval de timp.
Lori
Scris: Sunday, October 6, 2019 11:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
Adina Mariana wrote:
Vedem,urmaresc.Inca mai dureaza cred,chiar nu stiu.Ma simt ciudat ca nu stiu la ce sa ma asteptHilar Oricum va tin la curent daca ma apucasic

Vai, Adina, ce emotii am pentru tineDistanceKiss Curaj, mami, va fi bineCheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 11:50 AM
Nivel

oanatm wrote:

Hai Adina! Se apropie momentul! Daca nu cedeaza la no-spa durerile inseamna ca incep contractiile. Urmareste daca ti se contracta burtica si la ce interval de timp.
Urmaresc..sunt atenta.Nu prea se contracta doar simt dureri ca la ciclu asa in surdina.Nospa am luat la 7 unul de 40 dar nu mo lasat de la el.O sa mai iau unul mai tarziu impreuna cu magne sa vad...
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 11:50 AM
Nivel

Lori wrote:

Vai, Adina, ce emotii am pentru tineDistanceKiss Curaj, mami, va fi bineCheek Kiss
Doamne Ajuta Lori.Tu cum te simti?pupici
Anitta76
Scris: Sunday, October 6, 2019 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Adina Mariana wrote:
Fetelor toata noaptea ma durut burta ca la ciclu.Nu ma lasat nici de la nospa si nici de la magne.Nu foarte tare cat sa simt asa un disconfort mic.UrmarescCrazy dar cred ca sunt contractiile Braxton.Habar nu am cum incepe nasterea/travaliul dar sunt pe fazasic

Adina iti tin pumnii! Sa ai o nastere cat mai usoara! Eu stiu de la cumnata mea ca au început contractiile cu dureri de mijloc, de burta dimineata si seara a nascut!computerlove
Lori
Scris: Sunday, October 6, 2019 12:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
Adina Mariana wrote:
Doamne Ajuta Lori.Tu cum te simti?pupici

Fizic sunt ok, mintea mi-o tin ocupata cu puiutii mei, ne pregatim de ziua de nastere a puiului mic, maine se implinesc 5 ani de cand ne insenineaza viataDistanceKiss
kryssu92
Scris: Sunday, October 6, 2019 12:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Multumesc fetelor, de ametit mi am ametit, doar ca mi s-a accentuat usoara stare de greata cu care m-am trezit. Am reu?it sa manânc putin si acum mi-e somn. Cred ca va fi o zi in care va face sotul cam tot. Ura pentru el Crazy

Adina cred si eu ca se apropie momentul. Sa ne tii la curent hearts grup
Andreea06
Scris: Sunday, October 6, 2019 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Am trecut-o si pe Ella ca e avansata DistanceKiss
Burticile mai proaspete Rox, Rose as vrea sa imi confirme ele ca vor aici.
maria2013
Scris: Sunday, October 6, 2019 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Adina Mariana wrote:
Urmaresc..sunt atenta.Nu prea se contracta doar simt dureri ca la ciclu asa in surdina.Nospa am luat la 7 unul de 40 dar nu mo lasat de la el.O sa mai iau unul mai tarziu impreuna cu magne sa vad...

Vine Luca! Vine ca la carte, fix pe 6! Tinem pumnii, Adina!
Andra09
Scris: Sunday, October 6, 2019 1:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Adina Mariana wrote:

majoreta hai bebe, hai!
AlexandraRr
Scris: Sunday, October 6, 2019 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Doamne, ce emotii am, Adina. Parca as naste eu love tin pumnii sa fie totul bine si sa ai o nastere usoara, mai tine-ne la curent cu starea ta :*
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 6, 2019 1:44 PM
Nivel

Va tin la curent.Va multumesc fete dragipupici Cred ca inca mai dureaza,ma mai lasat de la magne b6.Este atat de nou totul..Noaptea ma durut destul de tare tot mijlocul si nu ma lasat de la nospa,cu toate astea am dormit destul de bine.Acum nu mai simt asa durerile.Oricum ma simt pregatita,abia astept sa imi cunosc minunea.

Lori la multi ani feciorului pe maine.Sa fie sanatos si sa va bucure in continuarepupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.