Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| kryssu92 wrote:
Multumesc, l-am luat acum oral.
Super, sa fii atenta la reactiile adverse. Eu ameteam foarte tare, nu puteam sta in picioare cam 1 ora dupa ce il luam, adica sa nu te urci acum la volan sau sa faci activitati care necesita atentie mare. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Alle.p wrote:Adina, cred ca nu mai ai mult bafta Vedem,urmaresc.Inca mai dureaza cred,chiar nu stiu.Ma simt ciudat ca nu stiu la ce sa ma astept Oricum va tin la curent daca ma apuca |
|
| kryssu92 wrote:
Multumesc, l-am luat acum oral.
si sa mananci neaparat ca mai atenueaza din ameteala.Eu asa ameteam de la el ca ma tineam de pereti.Daca mancam era mai bine unpic. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Adina Mariana wrote:Fetelor toata noaptea ma durut burta ca la ciclu.Nu ma lasat nici de la nospa si nici de la magne.Nu foarte tare cat sa simt asa un disconfort mic.Urmaresc dar cred ca sunt contractiile Braxton.Habar nu am cum incepe nasterea/travaliul dar sunt pe faza
Hai Adina! Se apropie momentul! Daca nu cedeaza la no-spa durerile inseamna ca incep contractiile. Urmareste daca ti se contracta burtica si la ce interval de timp. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Adina Mariana wrote:Vedem,urmaresc.Inca mai dureaza cred,chiar nu stiu.Ma simt ciudat ca nu stiu la ce sa ma astept Oricum va tin la curent daca ma apuca
Vai, Adina, ce emotii am pentru tine Curaj, mami, va fi bine |
|
| oanatm wrote:
Hai Adina! Se apropie momentul! Daca nu cedeaza la no-spa durerile inseamna ca incep contractiile. Urmareste daca ti se contracta burtica si la ce interval de timp.
Urmaresc..sunt atenta.Nu prea se contracta doar simt dureri ca la ciclu asa in surdina.Nospa am luat la 7 unul de 40 dar nu mo lasat de la el.O sa mai iau unul mai tarziu impreuna cu magne sa vad... |
|
| Lori wrote:Vai, Adina, ce emotii am pentru tine Curaj, mami, va fi bine Doamne Ajuta Lori.Tu cum te simti? |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Adina Mariana wrote:Fetelor toata noaptea ma durut burta ca la ciclu.Nu ma lasat nici de la nospa si nici de la magne.Nu foarte tare cat sa simt asa un disconfort mic.Urmaresc dar cred ca sunt contractiile Braxton.Habar nu am cum incepe nasterea/travaliul dar sunt pe faza Adina iti tin pumnii! Sa ai o nastere cat mai usoara! Eu stiu de la cumnata mea ca au început contractiile cu dureri de mijloc, de burta dimineata si seara a nascut! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Adina Mariana wrote: Doamne Ajuta Lori.Tu cum te simti?
Fizic sunt ok, mintea mi-o tin ocupata cu puiutii mei, ne pregatim de ziua de nastere a puiului mic, maine se implinesc 5 ani de cand ne insenineaza viata |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Multumesc fetelor, de ametit mi am ametit, doar ca mi s-a accentuat usoara stare de greata cu care m-am trezit. Am reu?it sa manânc putin si acum mi-e somn. Cred ca va fi o zi in care va face sotul cam tot. Ura pentru el
Adina cred si eu ca se apropie momentul. Sa ne tii la curent |
|
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am trecut-o si pe Ella ca e avansata Burticile mai proaspete Rox, Rose as vrea sa imi confirme ele ca vor aici. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina Mariana wrote:Urmaresc..sunt atenta.Nu prea se contracta doar simt dureri ca la ciclu asa in surdina.Nospa am luat la 7 unul de 40 dar nu mo lasat de la el.O sa mai iau unul mai tarziu impreuna cu magne sa vad... Vine Luca! Vine ca la carte, fix pe 6! Tinem pumnii, Adina! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Adina Mariana wrote:Urmaresc..sunt atenta.Nu prea se contracta doar simt dureri ca la ciclu asa in surdina.Nospa am luat la 7 unul de 40 dar nu mo lasat de la el.O sa mai iau unul mai tarziu impreuna cu magne sa vad... hai bebe, hai! |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Doamne, ce emotii am, Adina. Parca as naste eu tin pumnii sa fie totul bine si sa ai o nastere usoara, mai tine-ne la curent cu starea ta :* |
|
| Va tin la curent.Va multumesc fete dragi Cred ca inca mai dureaza,ma mai lasat de la magne b6.Este atat de nou totul..Noaptea ma durut destul de tare tot mijlocul si nu ma lasat de la nospa,cu toate astea am dormit destul de bine.Acum nu mai simt asa durerile.Oricum ma simt pregatita,abia astept sa imi cunosc minunea.
Lori la multi ani feciorului pe maine.Sa fie sanatos si sa va bucure in continuare |
|
|