Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Criss90 wrote:Dragi mamici, de 2 zile am greturi...nu pot manca mai nimic..portocale..paine prajita si azi o salata cu rosii, salata verde si castraveti cu multa lamaie... doctorul mi-a recomandat ca si vitamine elevit 1, si pt greata: navatac (vit b6 din ce am citit). Are efect acest navatac? Deci au inceput si la tine...eu daca nu mananc mi-e si mai rau adica toata ziua trebuie sa rontai ceva ca sa mai atenuez din greata, dar ma tine toata ziua...eu nici nu vomit. Incearca covrigei sarati, apa minerala...cam asta e, eu nu am incercat navatac dar din ce am citit si alte fete care luau ziceau ca le era rau si de la ala iar de la vitaminele astea prenatale nu mai zic, de la ele eu chiar vomit daca le iau...incearca dupa pranz. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| lore.t. wrote: Deci au inceput si la tine...eu daca nu mananc mi-e si mai rau adica toata ziua trebuie sa rontai ceva ca sa mai atenuez din greata, dar ma tine toata ziua...eu nici nu vomit. Incearca covrigei sarati, apa minerala...cam asta e, eu nu am incercat navatac dar din ce am citit si alte fete care luau ziceau ca le era rau si de la ala iar de la vitaminele astea prenatale nu mai zic, de la ele eu chiar vomit daca le iau...incearca dupa pranz.
Imi e rau toata ziua, senzatie de greata constanta...nu am vomitat, dar a fost pe aproape azidim...dimineata e cel mai rau..si seara e destul de intens...efectiv nu am pofta de mancare.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Ce mai faceti gravidute? Sunteti pregatite cele care nasteti luna asta? De Nella ce mai stiti? Cum se simte? Va pup |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Criss90 wrote:Dragi mamici, de 2 zile am greturi...nu pot manca mai nimic..portocale..paine prajita si azi o salata cu rosii, salata verde si castraveti cu multa lamaie... doctorul mi-a recomandat ca si vitamine elevit 1, si pt greata: navatac (vit b6 din ce am citit). Are efect acest navatac?
Pe mine nu m-a ajutat Navatac, vomam din sapt 6 de mai multe ori pe zi, ajunsesem ?i la perfuzii de rau ce îmi era. Rontaiam totu?i mereu câte ceva, mere, biscui?i, prune, iaurt, ce puteam tolera, pentru ca altfel îmi era ?i mai rau ?i vomam chiar daca nu aveam ce. Mâncam de musai, oricum am slabit, dar am recuperat kg pierdute de pe la jumatatea trim. 2. Solu?ii minune din pacate nu prea exista. Rabdare, ca trece perioada asta. |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Anitta76 wrote:Ce mai faceti gravidute? Sunteti pregatite cele care nasteti luna asta? De Nella ce mai stiti? Cum se simte? Va pup eu maine am controlul preanestezic si discutii cu neonatologul si pe 11 la ginecolog sa stabilim data. Am emotii f mari si ma tot gandesc ce sa pun în bagaj, nasterea fiind la privat. In rest.. Emotii si mici dureri de burta care trec la nospa si intins. Tu ce mai faci? Te gandesti la botez? |
|
| Anitta76 wrote:Ce mai faceti gravidute? Sunteti pregatite cele care nasteti luna asta? De Nella ce mai stiti? Cum se simte? Va pup
Eu ma a?tept de acuma oricând. Termenul îmi e de revelion, so?ul crede ca va veni de Craciun, eu cred ca va veni pana atunci. Ramâne de vazut, de abia aČ™tept. Totul e pregatit iar eu ma simt foarte bine, exceptând insomniile. Ca update, voi încerca pana la urma natural, pentru ca undeva între sapt 34-36 s-a întors iar cu capul în jos, spre bucuria ?i uimirea mea. Tu cum mai e?ti, cum te descurci? |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Ella123 wrote:Multumesc mult Ella. Imi fac bine incurajarile tale. Astazi am venit la tara n am mai stat in pat intinsa sa fiu mereu atenta la miscari. L am sim?it cand si cand dar am fost linistita. Toata lumea îmi spune sa ma bucur de burtica, n am crezut dar am zis sa încerc totusi. Am ie?it la noi în oras la luminite si am facut cateva poze ?i sapt viitoare vreau sa fac o sedinta maternity. U?or asa sa treaca timpul si sa vina bebe. La tine cum e viata de mamica?
Bravo, ma bucur ca in sfarsit ai inceput sa te relaxezi sedinta va fi tare frumoasa..si o amintire super! Daca vrei inca o incurajare iti spun ce mi s a zis si mie si n am realizat ca era adevarat decat dupa ce am nascut: bucura te acum ca e foarte usor, greul vine abia dupa ce nasti. Acum bebe e protejat in burtica ta. Atunci sa vezi griji ! E ok sa fii atenta sa il simti, dar sa nu faci o obsesie din asta
Eu sunt bine, viata de mamica e obositoare, as dormi 7 zile incontinuu ca sa mi revin cu somnul, dar e tare frumos! Asa ca bucura te acum si de somn, o sa i duci lipsa o perioada |
|
| monican wrote:Eu ma a?tept de acuma oricând. Termenul îmi e de revelion, so?ul crede ca va veni de Craciun, eu cred ca va veni pana atunci. Ramâne de vazut, de abia a?tept. Totul e pregatit iar eu ma simt foarte bine, exceptând insomniile. Ca update, voi încerca pana la urma natural, pentru ca undeva între sapt 34-36 s-a întors iar cu capul în jos, spre bucuria ?i uimirea mea. Tu cum mai e?ti, cum te descurci? ce frumos.. Al meu pana acum la niciun control n a fost cu capul în jos.. Ii place pe orizontal. Nu mai stiu, ai baietel sau fetita? |
|
| Ella30 wrote:Bravo, ma bucur ca in sfarsit ai inceput sa te relaxezi sedinta va fi tare frumoasa..si o amintire super! Daca vrei inca o incurajare iti spun ce mi s a zis si mie si n am realizat ca era adevarat decat dupa ce am nascut: bucura te acum ca e foarte usor, greul vine abia dupa ce nasti. Acum bebe e protejat in burtica ta. Atunci sa vezi griji ! E ok sa fii atenta sa il simti, dar sa nu faci o obsesie din asta Eu sunt bine, viata de mamica e obositoare, as dormi 7 zile incontinuu ca sa mi revin cu somnul, dar e tare frumos! Asa ca bucura te acum si de somn, o sa i duci lipsa o perioada noaptea am insomnii.. Sotul ma baga la culcare ca pe copii eu as sta numai la TV sau în film ceva sa ma ia somnul. Spre diminea?a reu?esc sa adorm putin ?i ziua zic sa nu dorm dupa amiaza sa fiu mai obosita seara.. As vrea sa face ceva sa dorm toata noaptea sa îmi fac provizii... Mie inclusiv mama îmi zice ca sarcina e cea mai usoara perioada..daca acum imi tot fac griji ?i mi pun 100 de întrebari.. Apoi o sa tresar ?i când sughita sau stranuta. Oricum ar fi, mi am dorit din tot sufletul copilul si abia astept sa l ?in în brate. Te imbratisez! |
|
| Ella123 wrote:ce frumos.. Al meu pana acum la niciun control n a fost cu capul în jos.. Ii place pe orizontal. Nu mai stiu, ai baietel sau fetita?
Fetita. :) Mie dr. mi-a recomandat sa iau magne b6 ca sa se relaxeze uterul ?i sa se faca mai mult loc de manevre daca are chef sa se întoarca. Am luat 2 sapt si cred ca chiar a func?ionat! Eram deja pregatita de cezariana iar sapt trecuta la control mi-a facut o surpriza placuta. Sper sa ramâna tot asa. Te îmbra?i?ez, nu î?i fa griji, totul va fi bine, cum a fost ?i pana acum. |
|
| monican wrote:
Fetita. :) Mie dr. mi-a recomandat sa iau magne b6 ca sa se relaxeze uterul ?i sa se faca mai mult loc de manevre daca are chef sa se întoarca. Am luat 2 sapt si cred ca chiar a func?ionat! Eram deja pregatita de cezariana iar sapt trecuta la control mi-a facut o surpriza placuta. Sper sa ramâna tot asa. Te îmbra?i?ez, nu î?i fa griji, totul va fi bine, cum a fost ?i pana acum.
doamne ajuta sa fie totul bine la toate gravidutele si bebelica ta sa ramana asa si sa nasti natural cum iti doresti. |
|
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Ella123 wrote:eu maine am controlul preanestezic si discutii cu neonatologul si pe 11 la ginecolog sa stabilim data. Ella iti tin pumnii pe maine sa fie totul ok si sa fie totul asa cum iti doresti Sa ne spui ce ati stabilit |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Ella123 wrote:noaptea am insomnii.. Sotul ma baga la culcare ca pe copii eu as sta numai la TV sau în film ceva sa ma ia somnul. Spre diminea?a reu?esc sa adorm putin ?i ziua zic sa nu dorm dupa amiaza sa fiu mai obosita seara.. As vrea sa face ceva sa dorm toata noaptea sa îmi fac provizii... Mie inclusiv mama îmi zice ca sarcina e cea mai usoara perioada..daca acum imi tot fac griji ?i mi pun 100 de întrebari.. Apoi o sa tresar ?i când sughita sau stranuta. Oricum ar fi, mi am dorit din tot sufletul copilul si abia astept sa l ?in în brate. Te imbratisez!
He he , o sa fim o gramada de mamici gata gata sa te ajutam sa te relxezi Dormi oricand simti nevoia, sau macar stai asa cu ochii inchisi..stiu cum e cu insomniile mai ai atat de putin..deja a inceput numaratoarea inversa : 29..28.... Te imbratisez si eu, pupici |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: http://forum.7p.ro/Gravidutele-noastre-dragi---55.aspx?g=posts&t=19149&find=unread
|
|
|