Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana.dmn
Scris: Monday, December 2, 2019 12:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2018
Fetele, cum adaug tickerul in semnatura? Tickerul l-am creat dar nu-mi apare asa ca la voi
kryssu92
Scris: Monday, December 2, 2019 12:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
diana.dmn wrote:
Fetele, cum adaug tickerul in semnatura? Tickerul l-am creat dar nu-mi apare asa ca la voi

Trebuie copiat link-ul pentru forum si pus cu URL.
diana.dmn
Scris: Monday, December 2, 2019 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2018
kryssu92 wrote:

Trebuie copiat link-ul pentru forum si pus cu URL.

Multumesc. Am reusit 😀

diana.dmn attached the following image(s):
ecee69c6-b294-47af-8c07-e0ca1e4b2ad7.jpeg

Anitta76
Scris: Monday, December 2, 2019 1:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Nella wrote:

Asta îmi ?i doresc sa ma misc rapid, am 2 burtiere, nu vreau sa zac mult pt ca fata are nevoie de mine. O sa cer calmante ?i cu Dumnezeu inainte. Daca pana acum eram super panicata, acum deja vreau sa scap, ca deja sunt de la ora 7 ?i m-am plictisit îngrozitor. Greul a fost pana azi, a?teptarea m-a terminat, acum deja ma simt întarita pt a merge mai departe.

Este super cu burtiera! Eu am descoperit-o tarziu. Cand vei naste?
Ai dreptate, cu cat astepti mai mult cu atat iti trece frica si se instaleaza nervii, asa eram si eu, simteam ca toata lumea trage de timp intentionat si trecea foarte greu, dar dupa vei realiza ca te-ai suparat degeaba. Iti tin pumnii! Pupicicomputerlove
Marga22
Scris: Monday, December 2, 2019 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 8/29/2016
Ella123 wrote:
da. Sindromul antifosfolipidic si tensiunea marita. Astea sunt motivele pentru care imi recomanda medicul meu.

Ella mai iei ?i acuma medrol? ?i eu am sindromul antifosfolipidic ?i am prednison dar doar înca 2 sapt ?i gat.
Ella123
Scris: Monday, December 2, 2019 3:08 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Marga22 wrote:

Ella mai iei ?i acuma medrol? ?i eu am sindromul antifosfolipidic ?i am prednison dar doar înca 2 sapt ?i gat.
marga.. Daca ma crezi situatia mea e f in ceata. Dr Uscatescu, chiar daca lunar îmi fac analizele pt safl ?i ies negativi to?i anticorpii, nu a vrut sa imi scoata medrolul. Am ajuns sa împart o pastila de 16 mg sa ob?in 8 de 2mg. De pe la 26-27 sapt iau 2 mg. Acum îl scot treptat.. Am luat o zi da una nu, apoi 2 zile nu una da.. ?i sunt la stadiul de 3 nu una da. Doar sapt asta mai iau si gata. Cum se manifesta sindromul antifosfolipidic la tine? Ai anticorpi pozitivi sau cel lupic?
Marga22
Scris: Monday, December 2, 2019 3:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/29/2016
Ella123 wrote:
marga.. Daca ma crezi situatia mea e f in ceata. Dr Uscatescu, chiar daca lunar îmi fac analizele pt safl ?i ies negativi to?i anticorpii, nu a vrut sa imi scoata medrolul. Am ajuns sa împart o pastila de 16 mg sa ob?in 8 de 2mg. De pe la 26-27 sapt iau 2 mg. Acum îl scot treptat.. Am luat o zi da una nu, apoi 2 zile nu una da.. ?i sunt la stadiul de 3 nu una da. Doar sapt asta mai iau si gata. Cum se manifesta sindromul antifosfolipidic la tine? Ai anticorpi pozitivi sau cel lupic?

Eu am anticorpii pozitivi. Medicul meu hematolog nu ii baga în seama, nu pomene?te de ei, eu iau prednisonul la recomandarea ginecologului
Nella
Scris: Monday, December 2, 2019 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Anitta76 wrote:

Este super cu burtiera! Eu am descoperit-o tarziu. Cand vei naste?
Ai dreptate, cu cat astepti mai mult cu atat iti trece frica si se instaleaza nervii, asa eram si eu, simteam ca toata lumea trage de timp intentionat si trecea foarte greu, dar dupa vei realiza ca te-ai suparat degeaba. Iti tin pumnii! Pupicicomputerlove

Miercuri va fi opera?ia. Dar a?teptarea e urata cu spume. Doamne ajuta sa fim bine ?i sa ne recuperam rapid. Pupici
AndreV
Scris: Monday, December 2, 2019 4:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Nella wrote:

Miercuri va fi opera?ia. Dar a?teptarea e urata cu spume. Doamne ajuta sa fim bine ?i sa ne recuperam rapid. Pupici

Hai ca luni aproape a trecut. Pana miercuri mai e doar un pic si esti cu minunea ta in brate! computerlove
Nella
Scris: Monday, December 2, 2019 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
AndreV wrote:

Hai ca luni aproape a trecut. Pana miercuri mai e doar un pic si esti cu minunea ta in brate! computerlove

Da, a trecut ziua, mai este mâine la mijloc, deja am înva?at cum e cu mersul treburilor, am mai povestit cu fetele în salon, a trecut ?i ziua asta cumva. Maine mai e cum mai e ?i gata. Miercuri ne vedem computerlove hearts
Andra09
Scris: Tuesday, December 3, 2019 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Anitta76 wrote:

Andra voi sunteti bine? Ce face bebelina? Va imbratisez!computerlove

Suntem bine, astazi plecam acasayes. Eu aveam dureri de la fir, de ieri de când la scos, nu mai simt nici o durere. Bebelina scazuse de la 2490gr la 2330gr, acum avem 2440 gr. A facut icter si a stat 2 nopti la lampa dar acum suntem bine. Aseara am avut o criza de plâns ras nu îmi vine nici acum sa cred ca plecam în formula de 3 acasa love. Bebe e foarte cuminte, înca nu am auzit-o plângând, se trezeste din 2 în 2 ore si asteapta sa o schimb si sa ii dau sa pape. Am întrat sa va mai citesc din când în când, sa vedem ce bebelu? isi mai face prezenta, dar de scris nu prea am timp, pana ma obisnuiesc cu noul program. computerlove computerlove
Ella123
Scris: Tuesday, December 3, 2019 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Andra09 wrote:

Suntem bine, astazi plecam acasayes. Eu aveam dureri de la fir, de ieri de când la scos, nu mai simt nici o durere. Bebelina scazuse de la 2490gr la 2330gr, acum avem 2440 gr. A facut icter si a stat 2 nopti la lampa dar acum suntem bine. Aseara am avut o criza de plâns ras nu îmi vine nici acum sa cred ca plecam în formula de 3 acasa love. Bebe e foarte cuminte, înca nu am auzit-o plângând, se trezeste din 2 în 2 ore si asteapta sa o schimb si sa ii dau sa pape. Am întrat sa va mai citesc din când în când, sa vedem ce bebelu? isi mai face prezenta, dar de scris nu prea am timp, pana ma obisnuiesc cu noul program. computerlove computerlove
ce emotionant, Andra! Visul tau. Te citesc si imi imaginez când v a veni ziua asta si la mine. Te imbratisez ?i va doresc multa multa sanatate.
Andra09
Scris: Tuesday, December 3, 2019 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Ella123 wrote:
ce emotionant, Andra! Visul tau. Te citesc si imi imaginez când v a veni ziua asta si la mine. Te imbratisez ?i va doresc multa multa sanatate.

computerlove nu mai e mult nici la tine. O sa fie totul bine!!! pupici
Madalina3012
Scris: Tuesday, December 3, 2019 11:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare.
Sa ma ingrijorez?
AndreV
Scris: Tuesday, December 3, 2019 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Madalina3012 wrote:
Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare.
Sa ma ingrijorez?

Nici pe mine nu ma dor zilnic. Stai linistita, ca stresul rau. Sarcina usoara! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.