|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 163
| Fetele, cum adaug tickerul in semnatura? Tickerul l-am creat dar nu-mi apare asa ca la voi |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| diana.dmn wrote:Fetele, cum adaug tickerul in semnatura? Tickerul l-am creat dar nu-mi apare asa ca la voi
Trebuie copiat link-ul pentru forum si pus cu URL. |
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 163
| kryssu92 wrote:
Trebuie copiat link-ul pentru forum si pus cu URL.
Multumesc. Am reusit 😀 diana.dmn attached the following image(s):

|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Nella wrote: Asta îmi ?i doresc sa ma misc rapid, am 2 burtiere, nu vreau sa zac mult pt ca fata are nevoie de mine. O sa cer calmante ?i cu Dumnezeu inainte. Daca pana acum eram super panicata, acum deja vreau sa scap, ca deja sunt de la ora 7 ?i m-am plictisit îngrozitor. Greul a fost pana azi, a?teptarea m-a terminat, acum deja ma simt întarita pt a merge mai departe.
Este super cu burtiera! Eu am descoperit-o tarziu. Cand vei naste? Ai dreptate, cu cat astepti mai mult cu atat iti trece frica si se instaleaza nervii, asa eram si eu, simteam ca toata lumea trage de timp intentionat si trecea foarte greu, dar dupa vei realiza ca te-ai suparat degeaba. Iti tin pumnii! Pupici |
|
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Ella123 wrote:da. Sindromul antifosfolipidic si tensiunea marita. Astea sunt motivele pentru care imi recomanda medicul meu.
Ella mai iei ?i acuma medrol? ?i eu am sindromul antifosfolipidic ?i am prednison dar doar înca 2 sapt ?i gat. |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Marga22 wrote:
Ella mai iei ?i acuma medrol? ?i eu am sindromul antifosfolipidic ?i am prednison dar doar înca 2 sapt ?i gat.
marga.. Daca ma crezi situatia mea e f in ceata. Dr Uscatescu, chiar daca lunar îmi fac analizele pt safl ?i ies negativi to?i anticorpii, nu a vrut sa imi scoata medrolul. Am ajuns sa împart o pastila de 16 mg sa ob?in 8 de 2mg. De pe la 26-27 sapt iau 2 mg. Acum îl scot treptat.. Am luat o zi da una nu, apoi 2 zile nu una da.. ?i sunt la stadiul de 3 nu una da. Doar sapt asta mai iau si gata. Cum se manifesta sindromul antifosfolipidic la tine? Ai anticorpi pozitivi sau cel lupic? |
|
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Ella123 wrote:marga.. Daca ma crezi situatia mea e f in ceata. Dr Uscatescu, chiar daca lunar îmi fac analizele pt safl ?i ies negativi to?i anticorpii, nu a vrut sa imi scoata medrolul. Am ajuns sa împart o pastila de 16 mg sa ob?in 8 de 2mg. De pe la 26-27 sapt iau 2 mg. Acum îl scot treptat.. Am luat o zi da una nu, apoi 2 zile nu una da.. ?i sunt la stadiul de 3 nu una da. Doar sapt asta mai iau si gata. Cum se manifesta sindromul antifosfolipidic la tine? Ai anticorpi pozitivi sau cel lupic?
Eu am anticorpii pozitivi. Medicul meu hematolog nu ii baga în seama, nu pomene?te de ei, eu iau prednisonul la recomandarea ginecologului |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Anitta76 wrote:Este super cu burtiera! Eu am descoperit-o tarziu. Cand vei naste? Ai dreptate, cu cat astepti mai mult cu atat iti trece frica si se instaleaza nervii, asa eram si eu, simteam ca toata lumea trage de timp intentionat si trecea foarte greu, dar dupa vei realiza ca te-ai suparat degeaba. Iti tin pumnii! Pupici Miercuri va fi opera?ia. Dar a?teptarea e urata cu spume. Doamne ajuta sa fim bine ?i sa ne recuperam rapid. Pupici |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Nella wrote: Miercuri va fi opera?ia. Dar a?teptarea e urata cu spume. Doamne ajuta sa fim bine ?i sa ne recuperam rapid. Pupici
Hai ca luni aproape a trecut. Pana miercuri mai e doar un pic si esti cu minunea ta in brate! |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| AndreV wrote:Hai ca luni aproape a trecut. Pana miercuri mai e doar un pic si esti cu minunea ta in brate! Da, a trecut ziua, mai este mâine la mijloc, deja am înva?at cum e cu mersul treburilor, am mai povestit cu fetele în salon, a trecut ?i ziua asta cumva. Maine mai e cum mai e ?i gata. Miercuri ne vedem |
|

Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Anitta76 wrote:Andra voi sunteti bine? Ce face bebelina? Va imbratisez! Suntem bine, astazi plecam acasa . Eu aveam dureri de la fir, de ieri de când la scos, nu mai simt nici o durere. Bebelina scazuse de la 2490gr la 2330gr, acum avem 2440 gr. A facut icter si a stat 2 nopti la lampa dar acum suntem bine. Aseara am avut o criza de plâns nu îmi vine nici acum sa cred ca plecam în formula de 3 acasa . Bebe e foarte cuminte, înca nu am auzit-o plângând, se trezeste din 2 în 2 ore si asteapta sa o schimb si sa ii dau sa pape. Am întrat sa va mai citesc din când în când, sa vedem ce bebelu? isi mai face prezenta, dar de scris nu prea am timp, pana ma obisnuiesc cu noul program. |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Andra09 wrote:Suntem bine, astazi plecam acasa  . Eu aveam dureri de la fir, de ieri de când la scos, nu mai simt nici o durere. Bebelina scazuse de la 2490gr la 2330gr, acum avem 2440 gr. A facut icter si a stat 2 nopti la lampa dar acum suntem bine. Aseara am avut o criza de plâns  nu îmi vine nici acum sa cred ca plecam în formula de 3 acasa  . Bebe e foarte cuminte, înca nu am auzit-o plângând, se trezeste din 2 în 2 ore si asteapta sa o schimb si sa ii dau sa pape. Am întrat sa va mai citesc din când în când, sa vedem ce bebelu? isi mai face prezenta, dar de scris nu prea am timp, pana ma obisnuiesc cu noul program. ce emotionant, Andra! Visul tau. Te citesc si imi imaginez când v a veni ziua asta si la mine. Te imbratisez ?i va doresc multa multa sanatate. |
|

Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Ella123 wrote:ce emotionant, Andra! Visul tau. Te citesc si imi imaginez când v a veni ziua asta si la mine. Te imbratisez ?i va doresc multa multa sanatate.
nu mai e mult nici la tine. O sa fie totul bine!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare. Sa ma ingrijorez? |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Madalina3012 wrote:Fetelor azi noapte m-am speriat ca nu ma mai dureau sanii. Parca nici azi nu ma dor asa rau. Doar daca ii stang. Scuze pentru detaliile astea. Este normal? De frica azi ma duc la doctora desi eram programata abia saptamana viitoare. Sa ma ingrijorez?
Nici pe mine nu ma dor zilnic. Stai linistita, ca stresul rau. Sarcina usoara! |
|
|