|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| CrisM wrote:Felicitari Andra! Sa iti traiasca minunea si sa fie sanatoasa! Sa va aduca numai bucurii si împreuna sa aveti parte de momente unice! Recuperare rapida sa ai! Te în?eleg la fix de ce nu ai putut sa dormi! Imediat o sa ai bebelina lânga tine si o sa te linistesti. Nella dupa cum descrii tu starile prin care treci pare început de pretravaliu. Nu te panica, stai cât mai linistita. Sunt convinsa ca stie bebelina când sa vina. La prima sarcina eu am nascut la fix 38 de sapt. Deja la vârsta asta gestationala sarcina e considerata la termen. Fii optimista ca o sa fie totul bine! Ella123 Eu în prima sarcina am trecut prin niste lucruri pe care nu le-as dori nici celor mai rai oameni! Durerea si plânsul au fost la ordinea zilei lungi perioade de timp. Cu siguranta bebelina mea simtea starea mea, dar cred ca sunt mai bine protejati în burtica decât credem noi. E bine sa eviti unele discutii si sa te menajezi,dar stai linistita ca puii sunt bine în burtica. Sarcini usoare fetelor în continuare! Nu îmi vine sa cred ca mai e atât de putin. Înca putin si se face decembrie... Tocmai asta ma sperie... Ca îmi doresc f mult sa nu vina acum, dr meu este plecat în concediu ?i pt.mine este un stres în plus sa nu fie el la opera?ie. De accea voi sta cât mai mult în pat ?i ma voi ruga sa nu am parte de surprize neplacute. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine.
Felicitari! Sa creasca mare si frumoasa, sa va bucura?i de ea! Refacere usoara si rapida, mamica luptatoare! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| Ella123 wrote:e numai bine la voi.. Adica nu e distanta prea mare. Si eu am auzit ca în biserica nu racesc dar... Doamne fere?te cine ?tie. Eu am facut nunta in octombrie ?i am avut o vreme ff ploioasa.. Mi ar fi placut macar botezul sa l fac pe o vreme mai draguta, macar de aprilie primavara asa. Dar nu sunt toate cum le planuim, Dumnezeu le aranjeaza asa ca nu sunt nemultumita. Sa vina sanatos ca l infofolesc bine bine si nu raceste si va iesi bine si botezul indiferent de anotimp. Cu siguranta si la tine o sa fie totul bine si frumos.Asa a fost sa fie sa le faci in sezonul rece evenimentele frumoase din viata ta.Esti super mami puternica |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| Andra09 wrote:Va multumesc enorm pentru toate urarile si mai ales pentru sustinerea pe care mi-ati oferit-o de câte ori eram panicata si neîncrezatoare! Toata duminica m-am simtit super bine, parca nici nu eram gravida, nu tu durere de ligamente, nu respiratie greoaie, doar burtica trada starea mea  . Pe la ora 20 ma ridic sa merg la baie si am simtit cum in curge ceva brusc... Era dopul gelatinos in toata splendoarea lui. Am sunat urgent medicul si m-a chemat urgent la Cluj. Dupa nici jumatate de ora de mers cu masina am început sa simt exact acelasi disconfort pe care îl simtisem cu Vladimir, asa ca am fost convinsa ca se deschide colul. Am ajuns la spital, mi s-a facut eco si orificiul intern era deschis, colul scurtat la 1 cm, la consultul pe masa era permeabil de un cm. Am fost dusa la monitorizare pt ctg si în 5 minute mi s-au rupt membranele. M-au urcat pe masa sa îmi scoata cerclajul si m-am dilatat brusc la 5 cm. Restul a fost foarte rapid, medici peste tot în jurul meu, am fost dusa în sala, anesteziata si au început operatia. Bebelina a venit pe lume la exact 12:58 de minute, 2490 gr, apgar 9 /10, a respirat spontan, a plâns, reflexe prezente, nu a avut nevoie de incubator dupa spusele doctoritei. Eu am reusit sa o vad câteva secunde, apoi a venit sotul cu poze. Înca sunt în terapie pt ca nu sunt locuri pe saloane  si abea la 3 ne lasa la bebelusi. Operatia a durat exact 55 minute, dar nu am reusit deloc sa dorm dupa, vreau doar sa îmi vad fetita... Iar dupa ce a trecut efectul anesteziei, doare ca naiba cu tot cu analgezicele lor... Cu toate ca m-am ridicat dupa 6 ore, apoi din ora în ora, parca sunt taiata efectiv în 2  si natural e greu, dar cezariana e oribila, cel putin în momentul de fata. Va imbratisez strâns oh..saracuta de tine,ce repede so petrecut totul.Imi si imaginez ce panicata ai putut sa fi.Dar bine ca este totul bine cu fetita iar tu o sa te recuperezi incetuc.Imi imaginez ca este grea si cezariana,oricum e greu dar totul este trecator si indata iti ti minunea langa tine.Fi puternica |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Andra09 wrote:Domnisoara Miruna, s_a nascut la ora 12:58, 2490gr, apgar 9/10 prin cezariana de urgenta. Când am ajuns la spital s-au rupt membranele. Este bine, respira singura. Sper sa fie in continuare bine. Felicitari Andra  Este un picu? devreme sper sa fie bine sa nu ave?i probleme! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Andra, felicitaaaaari !!!!!!! Ma bucur fr mult sa vad ca sunteti bine. Ai facut in sf cunostinta cu puiul tau Iti doresc recuperare rapida, multa sanatate si fericire !!!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Felicitari Anitta pentru bebe! Tocmai am vazut ca ai scris la aspirante ca ai nascut! Recuperare rapida si mult laptic! :) |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Felicitari Andra! Recuperare rapida. Si eu am nascut fetelor de urgenta. Acum incerc sa ma recuperez. Bebe e bine. Va pup |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Anitta76 wrote:Felicitari Andra! Recuperare rapida. Si eu am nascut fetelor de urgenta. Acum incerc sa ma recuperez. Bebe e bine. Va pup Felicitari! Recuperare rapida. Sper ca sunteti bine |
|

Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Felicitari Anitta! Recuperare usoara si multa sanatate ?i bucurii în noua formula de 3! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Adina Mariana wrote:Frig oricum va fi indiferent cand il fac asa ca...sper sa nu mi se raceasca  asa se spune ca nu se racesc in biserica cand ii boteaza acuma...o sa vedem,alta varianta nu am.
Adina iti scriu aici unde ai lasat mesaj. Ei nu racesc decat daca intra in contact cu cineva care este racit sau este purtator de virus (asa ni s-a spus la urgenta). In biserica este cald, apa calda. Insa multi oameni in jur erau cu tuse si mucus. La noi au fost si 2 botezuri odata si au fost multe persoane. Mi se scula parul in cap cand il vedeam pe vreunul ca tusea si nu punea mana la gura. Mama mi-a zis ca aveam o fata de mai aveam putin si ii dadeam afara. Iar eu l-am botezat cand el era usor racit. Nu mi l-a scufundat in apa la rugamintile noaste si recomandarea ce am primit de la urgenta. |
|

Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Buna fetele. Am facut vineri beta ?i a ie?it 116 ( 12 dpo). Am repetat azi ?i a ie?it 623. Nu este diferen?a prea mare? |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Anitta76 wrote:Felicitari Andra! Recuperare rapida. Si eu am nascut fetelor de urgenta. Acum incerc sa ma recuperez. Bebe e bine. Va pup
Cati bebelusi dornici sa va cunoasca.

Felicitari. Recuperare usoara si bebelin sanatos. |
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Anitta76 wrote:Felicitari Andra! Recuperare rapida. Si eu am nascut fetelor de urgenta. Acum incerc sa ma recuperez. Bebe e bine. Va pup
Felicitari Anitta!! Sa fiti sanatosi si recuperare rapida |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Anitta76 wrote:Felicitari Andra! Recuperare rapida. Si eu am nascut fetelor de urgenta. Acum incerc sa ma recuperez. Bebe e bine. Va pup Doamne!!! Ma apuca panica rau ... Draga mea refacere rapida ?i sa ajungi cât mai repede lânga bebe. Felicitari ?i îmbra?i?ezi calde!!! |
|
|