|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Fetelor, i s-a mai calculat cuiva riscul de restrictie de crestere fetala înainte de 37 saptamâni la bitest? Mi-a iesit risc de 1:101, singurul risc crescut. Doctorul nu a parut prea agitat, doar mi-a dat aspirin cardio 1/zi si astenor energy 2 fiole/zi. Eu logic ca m-am panicat si am rupt internetul in doua si m-am speriat si mai tare. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Eugeia ce mai faci? Cum este bebe? |
| kryssu92 wrote:Fetelor, i s-a mai calculat cuiva riscul de restrictie de crestere fetala înainte de 37 saptamâni la bitest? Mi-a iesit risc de 1:101, singurul risc crescut. Doctorul nu a parut prea agitat, doar mi-a dat aspirin cardio 1/zi si astenor energy 2 fiole/zi. Eu logic ca m-am panicat si am rupt internetul in doua si m-am speriat si mai tare. Draga mea mai bine nu mai citi pe internet ca si eu la inceput faceam aceeasi greseala si crede-ma ca mai rau m-am agitat! Este bine ca ti-a dat tratament si probabil nu este de speriat rezultatul, dar asta se vede in timp...in cel mai rau caz sa treci pe injectii (din cate stiu eu, sper sa nu zic vreo prostie) dar atat timp cat esti monitorizata nu iti fa griji! |

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Andra09 wrote: Wow, deja? ce repede a crescut voinicelul  Si eu mai trag cu ochiul la mamici sa te urmaresc  . Azi sunt mega incantata ca mi-a venit scoica, maine astept masuta de infasat cu cadita si poimaine vine patutul cu lenjeria... De plictiseala, fac comenzi pe banda rulanta andraaa.. De unde ai comandat masuta cu cadita ?i patutul cu lenjeria? Po?i pune link uri, te rog? Ca e cazul sa ma apuc si eu de comandat. N am luat nimic nimic pana acum..am tot strâns linkuri ?i acum e cazul sa ma decid. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Anitta76 wrote:Eugeia ce mai faci? Cum este bebe? Salut, Ema e bine, a facut ieri 1500g, doar ca au aparut colici, :( ?i plânge iar eu sunt praf când trebuie sa o las plângând în incubator. În rest analizele ii sunt bune urmeaza sa ne transfere la un centru de prematuri. Va pupam ?? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| eugeia wrote: Salut, Ema e bine, a facut ieri 1500g, doar ca au aparut colici, :( ?i plânge iar eu sunt praf când trebuie sa o las plângând în incubator. În rest analizele ii sunt bune urmeaza sa ne transfere la un ce de prematuri. Va pupam ?? Crestere frumoasa piticei! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Ella123 wrote:andraaa.. De unde ai comandat masuta cu cadita ?i patutul cu lenjeria? Po?i pune link uri, te rog? Ca e cazul sa ma apuc si eu de comandat. N am luat nimic nimic pana acum..am tot strâns linkuri ?i acum e cazul sa ma decid. Cum sa nu,le pun mai jos: Patutul cu saltea https://www.nichiduta.ro/patut-din-lemn-paula-alb--saltea-comfort-12-cm-108282#WISHLIST Lenjeria https://www.nichiduta.ro/lenjerie-patut-cu-7-piese-owls-pink-025-224139#WISHLIST Masuta (am luat-o pe asta ca am vazut la o prietena si chiar zdravana) https://www.emag.ro/masa-mappy-2-in-1-pentru-infasat-bebelusi-cu-cadita-inclusa-triangle-6426228119081/pd/D6PVV1BBM/?X-Search-Id=178aed4db1c85a87e00b&X-Product-Id=5617599&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Scoica (care acum e la reducere) https://altex.ro/scoica-auto-nuna-pipa-night-cs-01-001gl-5-puncte-0-13kg-negru/cpd/SAUCS01001GL/ |
|
| eugeia wrote: Salut, Ema e bine, a facut ieri 1500g, doar ca au aparut colici, :( ?i plânge iar eu sunt praf când trebuie sa o las plângând în incubator. În rest analizele ii sunt bune urmeaza sa ne transfere la un ce de prematuri. Va pupam ?? Super! Ma bucur mult ptr voi! Doamne ajuta sa treaca colicii. Te pup |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| masuta ?i eu o am salvata de pe eMAG ?i îmi place site ul nichiduta. La scoica eu ma tot gândesc sa iau carucior 3in1.. Eugeia creste pitica. Sa fie sanatoasa si sa creasca repeeede! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Acelasi patut il avem si noi
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| Andra09 wrote: Wow, deja? ce repede a crescut voinicelul  Si eu mai trag cu ochiul la mamici sa te urmaresc  . Azi sunt mega incantata ca mi-a venit scoica, maine astept masuta de infasat cu cadita si poimaine vine patutul cu lenjeria... De plictiseala, fac comenzi pe banda rulanta Da...cresc tare repede nici mie nu imi vine sa cred cat de repede.Incerc sa profit de fiecare moment in parte.Multe hainute inca nu am apucat sa dau pe el din ce am cumparat ca a crescut si i-au ramas micute deci iti/va recomand sa nu exagerati.Mai bine mai luati dupa ce se naste.Patutul eu l-am atasat de al meu si tot cu noi in pat doarme altfel se trezeste si plange.De fiecare data cand il pun in patutul lui desi sunt aici langa el plange.Pot sa il pun in el doar cand adoarme profund gen dupa baitza si la urm.trezire iar e in pat cu noi.Dar pe mine nu ma deranjeaza.Poate ii place sa ne simta mirosul si pe noi.In schimb e ft practica masuta de infasat cu cadita 2 in 1.Nu stiu ce m-as face fara ea..ft.utila si nu ma doare spatele.Recomand.Spor la cumparaturi |
|

| Anitta76 wrote:Wow Adina ce repede creste bebe! La tine la cate saptamani mai exact a vrut bebe sa vina? Abia astept si eu ziua cea mare! Multi pupici! Creste,creste...asa o sa creasca si al tau sa vezi numai La mine a venit la 40 sapt.Dpn-ul mi-a fost in 13 oct si eu am nascut in 14 dimineata la 3:30.La mine asa a fost sa fie fara inducere fara nimic dar la termen va doresc si voua acelasi lucru.Ieri am fost la medicul de familie si este perfect sanatos.A crescut frumos.Are 4420 g si 56 cm.Intr-o luna a pus unpic mai bine de 1 kg si este doar cu lapticul meu sunt tare fericita. Indata vine si clipa ta si nasti.Abia astept sa imi spui cum e sa fi mamica te imbratisez si pup |
|

| Nella wrote:?tiu ce sim?i!!! Doar ca la final m-au apucat u?or nervii ca nu mai aveam rabdare, la ?osetele ?i la manusele care sunt super mici. Înca nu am reu?it sa îmi bag lucrurile în geanta, toate-s pregatite pe caprarii în dulap, dar parca nu îmi vine sa le adun... Nu ?tiu ce e cu mine... Draga mea,acum mai mult ca niciodata trebuie sa te intaresti ca sa treci cu bine peste nastere.O sa treaca atat de repede o sa vezi dar trebuie sa fi puternica asa cum te stiu.Ai trecut tu prin mai multe si mai grele.Acum o sa iti vezi printesa in brate indata asa ca termina tot ce ai de facut ca nu se stie ce a fi.Eu de la 33 sapt.pana la 37 tot le-am bagat si le-am scos si reorganizat agitata am fost dar...a trecut.Ati ales numele pt.micuta? pupici |
|

| eugeia wrote: Salut, Ema e bine, a facut ieri 1500g, doar ca au aparut colici, :( ?i plânge iar eu sunt praf când trebuie sa o las plângând în incubator. În rest analizele ii sunt bune urmeaza sa ne transfere la un ce de prematuri. Va pupam ?? Doamne Ajuta! Sa creasca micuta mare,mare si sa fie sanatoasa ca sa o puteti duce acasa.Tare ma bucur ca sunteti bine
Sper ca si missy cu bebe e bine..nu a mai scris deloc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| BC1828 wrote:Acelasi patut il avem si noi S-a montat usor? |
|
|