Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BC1828
Scris: Saturday, November 2, 2019 5:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Andra09 wrote:
Eu sunt internata, nu am contrac?ii dar durerea de ieri a devenit mai puternica ?i nu a cedat nici la no-spa, indometacin sau algifen asa ca am plecat la Cluj. Acum sunt bine si eu si pitica, care a ajuns la 1980g Love. Ma tine pt monitorizare pana luni si sper sa îsi mute pozitia bebelina ca sta cu funduletul pe bazinul meu si preseaza nervii.

Ma bucur ca bebelina e bine love
Doamne ajuta ca luni sa te intorci acasa iar ea sa mai stea in burtica cateva saptamani
computerlove
AndreV
Scris: Saturday, November 2, 2019 5:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Andra, m-am speriat cand am citit ca esti internata. Bine ca sunteti bine. Te asteptam cu vesti bune! computerlove Pitica ta e prapadita de mica, sa te chinuie asa tareLol
Andra09
Scris: Saturday, November 2, 2019 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
Multumesc fetelor. E smechera tare fetita mea, se joaca cu nervii mei la propriu. M-a lasat durerea, dar sa vedem pana maine cum o sa fie. Ea e tare agitata, la monitorizare se bate efectiv cu acea sonda, nu o suporta deloc. Sper sa fim bine Hands
MinnieMouse
Scris: Sunday, November 3, 2019 10:47 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/14/2019
Buna ziua fetelor!
Am 18 saptamani si de cateva zile ma doare sub burta mai exact in stanga cand ma misc in pat ma sageata asa niste dureri.
Deobicei noaptea cand ma pun in pat si dimineata.
A mai patit cineva?
BC1828
Scris: Sunday, November 3, 2019 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
MinnieMouse wrote:
Buna ziua fetelor!
Am 18 saptamani si de cateva zile ma doare sub burta mai exact in stanga cand ma misc in pat ma sageata asa niste dureri.
A mai patit cineva?

Da, chiar si acum mai am nopti cand ma doare.E din cauza ligamentelor care sustin uterul si o data cu crestere bebelusului creste si presiunea,respectiv greutatea ce ligamentele trebuie sa o sus?ina.
Sarcina u?oara iti doresc computerlove
eve23
Scris: Sunday, November 3, 2019 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Buna fetelor. Vreuna dintre voi a avut ceva probleme cu tensiunea pe artere? La mine pe dreapta e pu?in mai mare, stanga fiind in regula ultima data. La morfologia de trim 2 a ie?it ir dreapta 0,77 ?i ir stanga 0,59. Ginecologul a vazut ca e pu?in mare pe dreapta dar nu s a speriat. Acum am 23 de sapt jumate ?i fac in continuare clexane 0,4 ?i aspirin cardio iau o data la 2 zile.
MinnieMouse
Scris: Sunday, November 3, 2019 1:17 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Da, chiar si acum mai am nopti cand ma doare.E din cauza ligamentelor care sustin uterul si o data cu crestere bebelusului creste si presiunea,respectiv greutatea ce ligamentele trebuie sa o sus?ina.
Sarcina u?oara iti doresc computerlove

Multumesc frumos pentru raspuns. Da am observat ca pe timpul zilei cand ma misc... nu am treaba..
Nella
Scris: Sunday, November 3, 2019 2:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
MinnieMouse wrote:
Buna ziua fetelor!
A mai patit cineva?

Toata sarcina am avut dureri în zona ovarului drept, acum sunt ceva mai intense... Dam inainte, nu te speria, corpul nostru sufera multe modificari.
Georgy06
Scris: Sunday, November 3, 2019 2:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Buna fetelor! Cele care aveti probleme cu picioarele umflate, imi puteti spune daca se umfla in mod egal? La mine cateodata mai mult stangul decat dreptul, si parca ma sperie putin :(
Ella123
Scris: Sunday, November 3, 2019 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Buna fetelor. Eu perioada asta am fost mai mult pe la tara si v am urmarit mai rar. Andra ma bucur ca bebelina ta grasunica e bine. Minnie si eu am dureri mai tot timpul ba dreapta ba stanga ?i când ma intorc de pe o parte pe alta. Am fost si eu la control marti ?i domnisorul avea 1320g. Ar fi trebuit ceva mai mult dar suntem multumiti ?i ne rugam sa fie sanatos si sa mai ia de acum în greutate. Multa sanatate si sarcini usoare în continuare! Va imbratiseeez!
Andra09
Scris: Sunday, November 3, 2019 4:03 PM
Nivel

MinnieMouse wrote:
Buna ziua fetelor!
A mai patit cineva?

Da, eu le am de câteva saptamâni, de obicei cedau la no-spa si magneb6
Andra09
Scris: Sunday, November 3, 2019 4:05 PM
Nivel

Ella123 wrote:
Buna fetelor. Eu perioada asta am fost mai mult pe la tara si v am urmarit mai rar. Andra ma bucur ca bebelina ta grasunica e bine. Minnie si eu am dureri mai tot timpul ba dreapta ba stanga ?i când ma intorc de pe o parte pe alta. Am fost si eu la control marti ?i domnisorul avea 1320g. Ar fi trebuit ceva mai mult dar suntem multumiti ?i ne rugam sa fie sanatos si sa mai ia de acum în greutate. Multa sanatate si sarcini usoare în continuare! Va imbratiseeez!

computerlove are timp sa recupereze la greutate, nu te stresa.
Anitta76
Scris: Sunday, November 3, 2019 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
eve23 wrote:
Buna fetelor. Vreuna dintre voi a avut ceva probleme cu tensiunea pe artere? La mine pe dreapta e pu?in mai mare, stanga fiind in regula ultima data. La morfologia de trim 2 a ie?it ir dreapta 0,77 ?i ir stanga 0,59. Ginecologul a vazut ca e pu?in mare pe dreapta dar nu s a speriat. Acum am 23 de sapt jumate ?i fac in continuare clexane 0,4 ?i aspirin cardio iau o data la 2 zile.

Buna. Eu am avut tensiunea muuult mai mare decat o ai tu si nu am luat absolut nimic. S-a reglat de la sine.
Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji atat timp cat faci clexane si medicul nu ti-a zis nimic.
MinnieMouse
Scris: Sunday, November 3, 2019 5:12 PM
Nivel

Sarcina usoara tuturor!
Si eu as vrea sa iau no spa dar sunt in Germania iar, aici nu imi da nimic cred ca doar magneziu.. oare cedeaza daca iau magneziu? Iau doar vitamine Femibion 2
Adina Mariana
Scris: Sunday, November 3, 2019 5:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Georgy06 wrote:
Buna fetelor! Cele care aveti probleme cu picioarele umflate, imi puteti spune daca se umfla in mod egal? La mine cateodata mai mult stangul decat dreptul, si parca ma sperie putin :(
Buna.La mine stangul mereu a fost dublu de umflat ca dreptul.Chiar si acum inca nu mi s-au dezumflat de totului si in continuare stangul este mai umflat ca dreptul.Eu nu mi-am facut probleme de asta...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.