|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Andra09 wrote:Eu sunt internata, nu am contrac?ii dar durerea de ieri a devenit mai puternica ?i nu a cedat nici la no-spa, indometacin sau algifen asa ca am plecat la Cluj. Acum sunt bine si eu si pitica, care a ajuns la 1980g . Ma tine pt monitorizare pana luni si sper sa îsi mute pozitia bebelina ca sta cu funduletul pe bazinul meu si preseaza nervii. Ma bucur ca bebelina e bine Doamne ajuta ca luni sa te intorci acasa iar ea sa mai stea in burtica cateva saptamani |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Andra, m-am speriat cand am citit ca esti internata. Bine ca sunteti bine. Te asteptam cu vesti bune! Pitica ta e prapadita de mica, sa te chinuie asa tare |
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Multumesc fetelor. E smechera tare fetita mea, se joaca cu nervii mei la propriu. M-a lasat durerea, dar sa vedem pana maine cum o sa fie. Ea e tare agitata, la monitorizare se bate efectiv cu acea sonda, nu o suporta deloc. Sper sa fim bine |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/14/2019 Mesaje: 59
| Buna ziua fetelor! Am 18 saptamani si de cateva zile ma doare sub burta mai exact in stanga cand ma misc in pat ma sageata asa niste dureri. Deobicei noaptea cand ma pun in pat si dimineata. A mai patit cineva? |
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| MinnieMouse wrote:Buna ziua fetelor! Am 18 saptamani si de cateva zile ma doare sub burta mai exact in stanga cand ma misc in pat ma sageata asa niste dureri. Deobicei noaptea cand ma pun in pat si dimineata. A mai patit cineva? Da, chiar si acum mai am nopti cand ma doare.E din cauza ligamentelor care sustin uterul si o data cu crestere bebelusului creste si presiunea,respectiv greutatea ce ligamentele trebuie sa o sus?ina. Sarcina u?oara iti doresc
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna fetelor. Vreuna dintre voi a avut ceva probleme cu tensiunea pe artere? La mine pe dreapta e pu?in mai mare, stanga fiind in regula ultima data. La morfologia de trim 2 a ie?it ir dreapta 0,77 ?i ir stanga 0,59. Ginecologul a vazut ca e pu?in mare pe dreapta dar nu s a speriat. Acum am 23 de sapt jumate ?i fac in continuare clexane 0,4 ?i aspirin cardio iau o data la 2 zile. |
|
| BC1828 wrote:Da, chiar si acum mai am nopti cand ma doare.E din cauza ligamentelor care sustin uterul si o data cu crestere bebelusului creste si presiunea,respectiv greutatea ce ligamentele trebuie sa o sus?ina. Sarcina u?oara iti doresc
Multumesc frumos pentru raspuns. Da am observat ca pe timpul zilei cand ma misc... nu am treaba.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| MinnieMouse wrote:Buna ziua fetelor! Am 18 saptamani si de cateva zile ma doare sub burta mai exact in stanga cand ma misc in pat ma sageata asa niste dureri. Deobicei noaptea cand ma pun in pat si dimineata. A mai patit cineva? Toata sarcina am avut dureri în zona ovarului drept, acum sunt ceva mai intense... Dam inainte, nu te speria, corpul nostru sufera multe modificari. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Buna fetelor! Cele care aveti probleme cu picioarele umflate, imi puteti spune daca se umfla in mod egal? La mine cateodata mai mult stangul decat dreptul, si parca ma sperie putin :( |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Buna fetelor. Eu perioada asta am fost mai mult pe la tara si v am urmarit mai rar. Andra ma bucur ca bebelina ta grasunica e bine. Minnie si eu am dureri mai tot timpul ba dreapta ba stanga ?i când ma intorc de pe o parte pe alta. Am fost si eu la control marti ?i domnisorul avea 1320g. Ar fi trebuit ceva mai mult dar suntem multumiti ?i ne rugam sa fie sanatos si sa mai ia de acum în greutate. Multa sanatate si sarcini usoare în continuare! Va imbratiseeez! |
|
| MinnieMouse wrote:Buna ziua fetelor! Am 18 saptamani si de cateva zile ma doare sub burta mai exact in stanga cand ma misc in pat ma sageata asa niste dureri. Deobicei noaptea cand ma pun in pat si dimineata. A mai patit cineva? Da, eu le am de câteva saptamâni, de obicei cedau la no-spa si magneb6 |
|
| Ella123 wrote:Buna fetelor. Eu perioada asta am fost mai mult pe la tara si v am urmarit mai rar. Andra ma bucur ca bebelina ta grasunica e bine. Minnie si eu am dureri mai tot timpul ba dreapta ba stanga ?i când ma intorc de pe o parte pe alta. Am fost si eu la control marti ?i domnisorul avea 1320g. Ar fi trebuit ceva mai mult dar suntem multumiti ?i ne rugam sa fie sanatos si sa mai ia de acum în greutate. Multa sanatate si sarcini usoare în continuare! Va imbratiseeez! are timp sa recupereze la greutate, nu te stresa. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| eve23 wrote:Buna fetelor. Vreuna dintre voi a avut ceva probleme cu tensiunea pe artere? La mine pe dreapta e pu?in mai mare, stanga fiind in regula ultima data. La morfologia de trim 2 a ie?it ir dreapta 0,77 ?i ir stanga 0,59. Ginecologul a vazut ca e pu?in mare pe dreapta dar nu s a speriat. Acum am 23 de sapt jumate ?i fac in continuare clexane 0,4 ?i aspirin cardio iau o data la 2 zile. Buna. Eu am avut tensiunea muuult mai mare decat o ai tu si nu am luat absolut nimic. S-a reglat de la sine. Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji atat timp cat faci clexane si medicul nu ti-a zis nimic. |
|
| Sarcina usoara tuturor! Si eu as vrea sa iau no spa dar sunt in Germania iar, aici nu imi da nimic cred ca doar magneziu.. oare cedeaza daca iau magneziu? Iau doar vitamine Femibion 2 |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Georgy06 wrote:Buna fetelor! Cele care aveti probleme cu picioarele umflate, imi puteti spune daca se umfla in mod egal? La mine cateodata mai mult stangul decat dreptul, si parca ma sperie putin :( Buna.La mine stangul mereu a fost dublu de umflat ca dreptul.Chiar si acum inca nu mi s-au dezumflat de totului si in continuare stangul este mai umflat ca dreptul.Eu nu mi-am facut probleme de asta... |
|
|