Gravidutele noastre dragi - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andra09
Scris: Thursday, October 24, 2019 4:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
BC1828 wrote:

yes
Eu am zis ca nu mai cumpar hainute (pentru primele 2 luni) ca am multe si nici nu stiu daca va apuca sa le poarte pe toate.Si totusi am comis-o din nou ras .Tocmai ce mi-a ajuns si mie comanda de la h&mnewclap

Eu abea am început Crazy primele 3 costumase si un set de sosetute minuscule au ajuns azi. Iar acum am comandat 10 body-uri cu mâneca lunga si 3 salopete ras. M-am uitat si de lenjerie pt patut dar nu ma pot hotarî, sunt atât de multe...
BC1828
Scris: Thursday, October 24, 2019 4:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Andra09 wrote:

Eu abea am început Crazy primele 3 costumase si un set de sosetute minuscule au ajuns azi. Iar acum am comandat 10 body-uri cu mâneca lunga si 3 salopete ras. M-am uitat si de lenjerie pt patut dar nu ma pot hotarî, sunt atât de multe...

Spor la cumparaturiCheek Kiss
Pe mine m-au bucurat maxim cumparaturile pentru cel miccoeur
Adina Mariana
Scris: Thursday, October 24, 2019 4:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andra09 wrote:

Ma bucur tare pentru voicomputerlove . Eu astept prima comanda a bebelinei si sunt cu sufletul la gura ras .
cat de frumoasa este perioada asta cu cumparaturile pt.bebe.Si noi am luat si am comandat tare multe si acum ne bucuram de ele.Inca suntem la marimea 56 si asa cu drag ii dau pe el salopetele luate inaintelove

Spor la cumparaturi fetelorpupici
Andra09
Scris: Friday, October 25, 2019 5:24 PM
Nivel

Eugeia cum se simte micuta? tu cum esti?
Andra09
Scris: Friday, October 25, 2019 5:31 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
cat de frumoasa este perioada asta cu cumparaturile pt.bebe.Si noi am luat si am comandat tare multe si acum ne bucuram de ele.Inca suntem la marimea 56 si asa cu drag ii dau pe el salopetele luate inaintelove
Spor la cumparaturi fetelorpupici

Primele hainute le-am luat marimea 50, 3 schimburi, restul le-am comandat 56 si 62... dar cele 50 mi se par de papusi Lol Ma gandesc sa am mai multe marimi, ca cine stie ce piticuta sau gogosica este bebelina.
eugeia
Scris: Friday, October 25, 2019 5:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
alina89 wrote:
Missy, eugenia cum mai sunt bebeii? Hands
Pitica este bine, acuma a întrat pe program de ingrasare ?i cre?tere. Respira singura, analizele sunt mai bune. Mul?umim la Dumnezeu ca am trecut peste ce a fost mai greu!
Andra09
Scris: Friday, October 25, 2019 5:52 PM
Nivel

eugeia wrote:
Pitica este bine, acuma a întrat pe program de ingrasare ?i cre?tere. Respira singura, analizele sunt mai bune. Mul?umim la Dumnezeu ca am trecut peste ce a fost mai greu!

Hands ce veste buna! multa sanatate in continuare si crestere frumoasa!
Aleahim
Scris: Friday, October 25, 2019 6:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
eugeia wrote:

Ce ma bucur sa citesc asa vesti bune!
Doamne ajuta!!
AndreV
Scris: Friday, October 25, 2019 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
eugeia wrote:

Ce biiine. Ne bucuram de asa vesti bune. Mamico, ai o fetita luptatoare! computerlove
Ella123
Scris: Friday, October 25, 2019 8:10 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
eugeia wrote:
ma bucur mult sa aud ca Dumnezeu a fost alaturi de voi. Acum pofta mare de mancare ?i multa sanatate sa aiba. love
alina89
Scris: Saturday, October 26, 2019 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
eugeia wrote:

Super vesti! Sa o tineti tot asa! Abea astept sa ne anuntati ca plecati acasa cu micuta! grup coeur
Adina Mariana
Scris: Saturday, October 26, 2019 10:22 AM
Nivel

Andra09 wrote:

Primele hainute le-am luat marimea 50, 3 schimburi, restul le-am comandat 56 si 62... dar cele 50 mi se par de papusi Lol Ma gandesc sa am mai multe marimi, ca cine stie ce piticuta sau gogosica este bebelina.
Asa am avut si eu dar marimea 50 ii era mica.Pe el il cuprindea dar ii era mica in lungime.Daca se naste cu peste 50 cm nu prea mai is bune marimea 50.Depinde si de material,poate ii bun daca e mai elastic.La noi si acum 56 ii dau pe el dar nu cred ca pt.inca mult timp pt.ca vad cum creste sufletelul meubounce Dar e bine sa ai de toate ca nu se stie...
Adina Mariana
Scris: Saturday, October 26, 2019 10:23 AM
Nivel

eugeia wrote:
Super.Ma bucur mult pt.voi.Sa creasca mare si sanatoasa piticuta ta.Dumnezeu a fost cu voipupici
Anitta76
Scris: Saturday, October 26, 2019 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
eugeia wrote:

Eugeia ce vesti bune! Doamne ajuta sa plecati cat mai repede acasa sanatosi! O imbratisare si de la noi!computerlove
Anitta76
Scris: Saturday, October 26, 2019 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Fetelor voi de pe ce site.uri ati mai comandat hainute? Eu am plasat 2 comenzi pe frumishop si kidishop, sper sa se potriveasca marimile si sa fie ca in pozetopai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.