|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| BC1828 wrote: Eu am zis ca nu mai cumpar hainute (pentru primele 2 luni) ca am multe si nici nu stiu daca va apuca sa le poarte pe toate.Si totusi am comis-o din nou  .Tocmai ce mi-a ajuns si mie comanda de la h&m Eu abea am început primele 3 costumase si un set de sosetute minuscule au ajuns azi. Iar acum am comandat 10 body-uri cu mâneca lunga si 3 salopete . M-am uitat si de lenjerie pt patut dar nu ma pot hotarî, sunt atât de multe... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Andra09 wrote:Eu abea am început  primele 3 costumase si un set de sosetute minuscule au ajuns azi. Iar acum am comandat 10 body-uri cu mâneca lunga si 3 salopete  . M-am uitat si de lenjerie pt patut dar nu ma pot hotarî, sunt atât de multe... Spor la cumparaturi Pe mine m-au bucurat maxim cumparaturile pentru cel mic |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| Andra09 wrote:Ma bucur tare pentru voi  . Eu astept prima comanda a bebelinei si sunt cu sufletul la gura  . cat de frumoasa este perioada asta cu cumparaturile pt.bebe.Si noi am luat si am comandat tare multe si acum ne bucuram de ele.Inca suntem la marimea 56 si asa cu drag ii dau pe el salopetele luate inainte
Spor la cumparaturi fetelor |

| Eugeia cum se simte micuta? tu cum esti? |

| Adina Mariana wrote: cat de frumoasa este perioada asta cu cumparaturile pt.bebe.Si noi am luat si am comandat tare multe si acum ne bucuram de ele.Inca suntem la marimea 56 si asa cu drag ii dau pe el salopetele luate inainte Spor la cumparaturi fetelor Primele hainute le-am luat marimea 50, 3 schimburi, restul le-am comandat 56 si 62... dar cele 50 mi se par de papusi Ma gandesc sa am mai multe marimi, ca cine stie ce piticuta sau gogosica este bebelina. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| alina89 wrote:Missy, eugenia cum mai sunt bebeii? Pitica este bine, acuma a întrat pe program de ingrasare ?i cre?tere. Respira singura, analizele sunt mai bune. Mul?umim la Dumnezeu ca am trecut peste ce a fost mai greu! |
|

| eugeia wrote: Pitica este bine, acuma a întrat pe program de ingrasare ?i cre?tere. Respira singura, analizele sunt mai bune. Mul?umim la Dumnezeu ca am trecut peste ce a fost mai greu!
ce veste buna! multa sanatate in continuare si crestere frumoasa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| eugeia wrote: Pitica este bine, acuma a întrat pe program de ingrasare ?i cre?tere. Respira singura, analizele sunt mai bune. Mul?umim la Dumnezeu ca am trecut peste ce a fost mai greu! Ce ma bucur sa citesc asa vesti bune! Doamne ajuta!! |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| eugeia wrote: Pitica este bine, acuma a întrat pe program de ingrasare ?i cre?tere. Respira singura, analizele sunt mai bune. Mul?umim la Dumnezeu ca am trecut peste ce a fost mai greu!
Ce biiine. Ne bucuram de asa vesti bune. Mamico, ai o fetita luptatoare! |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| eugeia wrote: Pitica este bine, acuma a întrat pe program de ingrasare ?i cre?tere. Respira singura, analizele sunt mai bune. Mul?umim la Dumnezeu ca am trecut peste ce a fost mai greu! ma bucur mult sa aud ca Dumnezeu a fost alaturi de voi. Acum pofta mare de mancare ?i multa sanatate sa aiba. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
Super vesti! Sa o tineti tot asa! Abea astept sa ne anuntati ca plecati acasa cu micuta! |
|

| Andra09 wrote:Primele hainute le-am luat marimea 50, 3 schimburi, restul le-am comandat 56 si 62... dar cele 50 mi se par de papusi  Ma gandesc sa am mai multe marimi, ca cine stie ce piticuta sau gogosica este bebelina. Asa am avut si eu dar marimea 50 ii era mica.Pe el il cuprindea dar ii era mica in lungime.Daca se naste cu peste 50 cm nu prea mai is bune marimea 50.Depinde si de material,poate ii bun daca e mai elastic.La noi si acum 56 ii dau pe el dar nu cred ca pt.inca mult timp pt.ca vad cum creste sufletelul meu Dar e bine sa ai de toate ca nu se stie... |
|

| eugeia wrote: Pitica este bine, acuma a întrat pe program de ingrasare ?i cre?tere. Respira singura, analizele sunt mai bune. Mul?umim la Dumnezeu ca am trecut peste ce a fost mai greu! Super.Ma bucur mult pt.voi.Sa creasca mare si sanatoasa piticuta ta.Dumnezeu a fost cu voi |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| eugeia wrote: Pitica este bine, acuma a întrat pe program de ingrasare ?i cre?tere. Respira singura, analizele sunt mai bune. Mul?umim la Dumnezeu ca am trecut peste ce a fost mai greu! Eugeia ce vesti bune! Doamne ajuta sa plecati cat mai repede acasa sanatosi! O imbratisare si de la noi! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Fetelor voi de pe ce site.uri ati mai comandat hainute? Eu am plasat 2 comenzi pe frumishop si kidishop, sper sa se potriveasca marimile si sa fie ca in poze |
|
|