Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta anterioara o gasiti aici.
Gravidutzele noastre dragi!
1. Adina_Mariana
2. Anitta76
3. Nella
4. BC1828
5. Eugeia
6. CrisM
7. Andra09
8. Monican
9. Claudiailee
10. Georgy06
11. Ella123
12. Eve23
13. AndreV
14. Kryssu92
Sarcina usoara tuturor burticilor!
Ultima actualizare: 5.10.2019 |
|
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Adina, hai ca ai mai prins o casuta, ultimaaaa
Burtici noi ce vor inscrise pe lista? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Andreea06 wrote:Adina, hai ca ai mai prins o casuta, ultimaaaa Burtici noi ce vor inscrise pe lista?
Multumim pentru casuta noua. Si eu vreau pe listuta. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Multumim frumos de casuta noua! missy a nascut de cateva zile. kryssu92 , Rox si Rose mai sunt gravidute. |
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andreea06 wrote:Adina, hai ca ai mai prins o casuta, ultimaaaa Burtici noi ce vor inscrise pe lista? Chiar nu credeam ca voi mai prinde o casuta si sa ajung sa ma vad pe locul 1.Ce emotie frumoasa
Missy a nascut,Eve are tiket.Mai sunt fete la aspirante care au ramas dar nu stiu daca vor pe listuta sau daca si-au facut tiket.
Multumim Andreea pt.casuta |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Wow!!! Casu?a noua Mul?umim Andreea!! Am ajuns iar pe fericitul loc 3, locul meu norocos de la aspirante, acum la burtici, ma apuca emo?iile cam devreme
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Andreea06 wrote:Adina, hai ca ai mai prins o casuta, ultimaaaa Burtici noi ce vor inscrise pe lista? Mulțumim pentru căsuța nouă. Vreau ?i eu pe lista |
|
| Fetelor, mâine am de recoltat pentru mycoplasma / ureaplasma si secretie. Mi-a zis asistenta sa nu mai pun de azi arefam, ca cica il recolteaza pe ala si nu e bine. E ok sa nu pun o zi? Sigur nu se întâmpla nimic? Nu e asistenta obi?nuita, ma duc doar la recoltare nu si la control si sunt putin sceptica, mai ales ca au ie?it ciudat analizele din sumarul de urina. Sunt foarte paranoica acum, am ajuns sa îmi doresc să am greata, ca sa stiu că e minionul bine, dar ma simt chiar îngrijorător de bine |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| kryssu92 wrote:Fetelor, mâine am de recoltat pentru mycoplasma / ureaplasma si secretie. Mi-a zis asistenta sa nu mai pun de azi arefam, ca cica il recolteaza pe ala si nu e bine. E ok sa nu pun o zi? Sigur nu se întâmpla nimic? Nu e asistenta obi?nuita, ma duc doar la recoltare nu si la control si sunt putin sceptica, mai ales ca au ie?it ciudat analizele din sumarul de urina. Sunt foarte paranoica acum, am ajuns sa îmi doresc sa am greata, ca sa stiu ca e minionul bine, dar ma simt chiar îngrijorator de bine Hey nu il poti lua pe cale orala? |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Locul 2 Multumim pentru casuta! Mai este si Ella123 graviduta |
|
| Anitta76 wrote: Hey nu il poti lua pe cale orala?
Din ce am citit în prospect, nu, oral se ia pentru alte lucruri, nu sarcina. În afara de sângerari, dupa ce mai trebuie sa fiu atenta. Ma gândesc sa nu îl iau de dimineata si în functie de ce simt sa vad daca îl iau oral pe cel de seara. kryssu92 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Fetelor toata noaptea ma durut burta ca la ciclu.Nu ma lasat nici de la nospa si nici de la magne.Nu foarte tare cat sa simt asa un disconfort mic.Urmaresc dar cred ca sunt contractiile Braxton.Habar nu am cum incepe nasterea/travaliul dar sunt pe faza |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Adina, cred ca nu mai ai mult bafta |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| kryssu92 wrote:Fetelor, mâine am de recoltat pentru mycoplasma / ureaplasma si secretie. Mi-a zis asistenta sa nu mai pun de azi arefam, ca cica il recolteaza pe ala si nu e bine. E ok sa nu pun o zi? Sigur nu se întâmpla nimic? Nu e asistenta obi?nuita, ma duc doar la recoltare nu si la control si sunt putin sceptica, mai ales ca au ie?it ciudat analizele din sumarul de urina. Sunt foarte paranoica acum, am ajuns sa îmi doresc sa am greata, ca sa stiu ca e minionul bine, dar ma simt chiar îngrijorator de bine Ia oral, e periculos sa opresti progesteronul daca ai nevoie de el. Eu luam 3 de 200 pe zi oral in sarcina la recomandarea medicului, poti lua o doza asa.
Sau suna medicul si intreaba-l ca sa fii tu cu inima impacata dar de oprit nu opri fara sa ai acord de la ginecolog. |
|
| AlexandraRr wrote: Ia oral, e periculos sa opresti progesteronul daca ai nevoie de el. Eu luam 3 de 200 pe zi oral in sarcina la recomandarea medicului, poti lua o doza asa.
Sau suna medicul si intreaba-l ca sa fii tu cu inima impacata dar de oprit nu opri fara sa ai acord de la ginecolog.
Multumesc, l-am luat acum oral. |
|
|