Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| |
|

| Nella wrote: Adina am uitat sa spun, a întrebat Radu de tine, deci galeria e în toi, fruntea sus ?i genunchii tari. Mul?i pupici!!!
Ce frumos din partea lui.O sa ii scriu si eu mesaj dupa ce nasc.Legat de frica ta sa stai linistita ca nu ies bebeii ca si cum ii vezi la eco.Tine de ft.multi factori.Cand o sa iti vezi fetita o sa o vezi cea mai frumoasa pt.tine,nu o sa mai conteze nimic.Ma bucur ca in rest a fost totul ok la eco.Sarcina usoara in continuare Nella Parca acum ai ramas..deja ai 30 sapt.Doamne cum trece timpul asta... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Eu am nasul mare, fruntea mare si urechile ciulite (au venit la promotie cand m-am nascut eu ) nasul e prezent de vro 3-4 generatii in familia noastra, ai mei baieti vad ca l-au mostenit de la sot, dar na.. ma impacam cu ideea daca il mosteneau pe al meu |
|

| alina89 wrote:Fetelor, a pastrat cineva legatura cu missy? Sper ca e totul bine Si eu ma gandeam aseara la ea.Sper din suflet ca este bine atat ea cat si baietelul Asteptam vesti,sper sa ne scrie curand. |
|

| alina89 wrote:Eu am nasul mare, fruntea mare si urechile ciulite (au venit la promotie cand m-am nascut eu  ) nasul e prezent de vro 3-4 generatii in familia noastra, ai mei baieti vad ca l-au mostenit de la sot, dar na.. ma impacam cu ideea daca il mosteneau pe al meu Mor de ras |
|

| Lori wrote:Stiu ca tu mi-ai tot zis de progesteron, am si luat 1-2 pe zi de 200, nu am indraznit mai mult fara recomandarea unui medic. Zice ca nu a fost suficient...Deocamdata inca imi fac mustrari de constiinta...Ieri m-am dus inapoi la medicul de la Gyno sa-i spun ca s-ar putea ca din cauza lui sa fi pierdut, ca nu mi-a dat deloc sa iau progesteron. Eu sangeram, eram disperata, si el nu mi-a dat nimic. Am vrut sa stie...S-a uitat mirat la mine, nu i-a venit sa creada ca nu mi-a dat, i-am aratat hartia de la consultatie. Nu mai stia ce sa zica si a zis ca n-am de unde sa stiu ca daca imi dadea, era bine. I-am zis: asa este, dar macar aveam o sansa in plus...Si am plecat. Sper sa nu il mai vad niciodata. Dance mi-a zis ca de la testul pozitiv sa iau 3x200 pe zi, plus duphaston doua, sa nu stau nici o zi fara. Asa am sa procedez daca ma ajuta Dumnezeu sa mai raman o data. Si la spital chiar nu trebe sa-i dai nimic? In alta ordine de idei...acum 5 ani stateam si eu ca tine cu sufletul la gura...Cu baietelul avusem ultima mestruatie pe 6 ianuarie si dpn 13 octombrie  S-a nascut prin cezariana programata pe 7 octombrie  vai, ce frumos a fost  m-am indragostit de el pe loc.  si dragostea de atunci tot creste... Adina, te apropii de o etapa mirifica din viata ta, magica, incomparabila cu nimic altceva...Iti doresc sa fii puternica, sigura pe tine, pe corpul tau, sa fii pregatita si pentru ceza daca ar fi cazul, sa ai parte de o experienta extraordinara in urma careia sa-ti tii puiutul in brate. Te imbratisez! Lori cat curaj sa ai sa te intorci inapoi.Bravo tie,eu nu am avut curaj dar sunt mai linistita de fel si pe atunci eram si mai copila..pe parcurs m-am mai intarit si eu.Imi pare rau ca au trecut prin aceasta experienta si ca nu a fost sa fie cu sarcina,dar cu siguranta o sa mai ramai si atunci sti deja ce ai de facut.Dance o sa te ajute cum poate ea mai bine sa reziste sarcina.Sa sti ca la fel ca tine fug si eu de Gynoprax si am umblat la niste cursuri la scoala mamelor si fetele care erau acolo toate s-au dus la alti medici.Totusi e privat si dai o gramada de bani..iar ei se comporta cum se comporta si sa nu mai vorbim ca daca nasti acolo pe langa cei 75000 lei daca se intampla ceva orice mica complicatie te trimit la spital la urgente dar banii nu ti dau inapoi desi nasti la spital.Apoi ajunsa la spital nici nu prea se comporta cu tine super pt.ca stiu ca vi de acolo si is rivali intre ei.Nah in fine...pacat doar ca este asa situatia. Eu nu am platit absolut nimic la spital si se comporta frumos cu mine tot personalul.Am avut acea experienta ft.naspa cu practicanta aia dar trebuia sa fiu si eu mai atenta ca e practicanta si sa spun ca nu doresc dar nah...in rest este totul ok si medicii chiar nu iti iau bani.Cel putin Dance nu ia,refuza total.Eu nu am de gand sa dau.Poate la final un buchet de flori dar mai vad..
Iti multumesc pt.gandurile bune.La fel iti doresc si eu.Multa sanatate,fericire si numai bine alaturi de familia ta si sa ne mai ti la curent cum esti.Imbratisari |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Nella wrote:Buna seara! Dupa o zi interesanta petrecuta pe la u?ile doctorilor, am ajuns acasa fran?i de oboseala. Am picat amândoi lati, eu abia am facut ochi asa ca va scriu câteva rânduri ca deja e mâine. Am fost la hematolog prima data ?i dupa o a?teptare de aproape 40 de min am reu?it sa intru în cabinet unde totul a fost foarte ok, ramân înca pe doza de 0,6 pt ca analiza este în parametri ?i ca ne vedem la 35 de sapt. Dupa am mers la clinica, o vreme... Of Doamne, ploua ?i era un frigut,dar noi nerabdatori sa vedem fata ?i ce sa vezi toate bune, ea e deja pozi?ionata cu capul în jos, placenta fundica are gradul 1 de maturare, lichidul în cantitate normala, 1600 de gr, totul perfect. Dar eu am o problema, o sa spune?i ca sunt nebuna si în loc sa ma bucur de tot ce mi se întâmpla, de toate reu?itele dupa 3 ani de infertilitate, proceduri etc...eu sunt suparata ca are nasul prea mare în pozele de la eco 4 d. Adica... Nu suparata, dar îngrijorata sunt... Stau ?i ma gândesc ca am luat-o razna, am facut un pas înapoi ?i ma privesc cu stupoare de ce am fost abatuta toata dupa-masa, am intresia ca sunt cea mai rea ?i mai superficiala viitoare mamica. Va rog sa nu ma judeca?i mai aspru decât am facut-o eu, dar chiar simt ca am o problema la mansarda... Ce simpatica esti sa sti ca si eu eram curioasa la eco, toate ca toate, cel mai bine bebelina sa i-a nasul taticului ei, ca daca ma mosteneste pe mine... la eco parea tare micut si turtit, dar vedem cand iese . Nu esti o mama rea, cred ca la toate ne-a mai trecut prin cap cate ceva mai ciudat. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Nella, si eu cand am vazut-o la ultimul ecograf, am zis "Ma-sa de treaba, e toata ta-su!!" Inca sper si eu sa nu mosteneasca nasul lui, nu ca eu as avea vreo minune de nas, dar al lui e imens. La un barbat e ok, dar ea ca e fetita as prefera sa aiba nasul lui mami, insa nu asta e important, ci sa fie stapana pe ea si sa invete sa se accepte, cu toate defectele. Nu de alta, dar am vazut atatea fiinte perfecte ca aspect fizic, complet nemultumite de ele. Asa ca stai linistita, nasul e cel mai putin important :))) |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Adina Mariana wrote: Ce frumos din partea lui.O sa ii scriu si eu mesaj dupa ce nasc.Legat de frica ta sa stai linistita ca nu ies bebeii ca si cum ii vezi la eco.Tine de ft.multi factori.Cand o sa iti vezi fetita o sa o vezi cea mai frumoasa pt.tine,nu o sa mai conteze nimic.Ma bucur ca in rest a fost totul ok la eco.Sarcina usoara in continuare Nella  Parca acum ai ramas..deja ai 30 sapt.Doamne cum trece timpul asta... Chiar asa a spus ?i el ca sigur ai sa ii scrii dupa ce vine bebe. Da... A trecut timpul extrem de rapid ?i nu am apucat sa ma bucur pe deplin, dar recuperez acum ca ma simt mult mai bine decât am fost toata sarcina la un loc ?i sper sa ma tina cât mai mult, cu toate ca nop?ile au devenit greu de suportat cu treziri din 2 în 2 ore. |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Nella nu esti o mama rea e?ti doar super simpatica. Eu nu am nasul mare dar cand m am nascut primul lucru pe care l a spus maica mea a fost.. Vai ce nas mare are... Ea mi a povestit ?i mereu rad cu ea ca ii reprosez în gluma.poate asa o sa faci ?i tu cu fetita când o sa creasca. Si apropo.. Si bebe al meu tot nas mare are in eco 4d. Ca un borcanel. stai linistita când o sa ne vedem copiii o sa spunem ca fix asa am vrut sa arate la cât de mult ni i am dorit toate. Te imbratisez. |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Ave?i dreptate fetelor. Important e sa fie sanato?i copii no?tri, restul sunt detalii, dar uita?i ca uneori sunt chestiute care ne distrag de la treburile cu adevarat importante. M-am lini?tit acum, mai ales ca vad ca nu-s singura |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Adina Mariana wrote:Asa sunt eu acuma.Control la 38+5 si la fel mi-a spus ca este colul inchis si lung si ca va mai dura inca.Eu aveam impresia ca gata nu mai este posibil curand sa se intample daca tine totul de col dar ma bucur sa aflu ca nu doar asta conteaza pt.a se declansa nasterea.Asteptam si vedem Se poate declansa oricand chiar cu col lung si inchis, cum poate dura mult si bine cu colul scurt eu dupa colul scurt si intredeschis la 21s, spuneam mereu ca o sa am travaliul scurt ca aveam deja colul la 2 de pe atunci.. si am ajuns la 41s aproape in voia cea buna... mereu ziceam ca ma bucur sa prind macar 36s.. nu e numai despre col cand o sa vrea sa vina minunea ta atunci o sa fie... |
|

| Nella wrote: Chiar asa a spus ?i el ca sigur ai sa ii scrii dupa ce vine bebe. Da... A trecut timpul extrem de rapid ?i nu am apucat sa ma bucur pe deplin, dar recuperez acum ca ma simt mult mai bine decât am fost toata sarcina la un loc ?i sper sa ma tina cât mai mult, cu toate ca nop?ile au devenit greu de suportat cu treziri din 2 în 2 ore.
Profita cat mai mult.Si la mine noaptea e cel mai greu cu atatea treziri dar ma mai odihnesc si in timpul zilei. |
|

| Irinan wrote:Se poate declansa oricand chiar cu col lung si inchis, cum poate dura mult si bine cu colul scurt  eu dupa colul scurt si intredeschis la 21s, spuneam mereu ca o sa am travaliul scurt ca aveam deja colul la 2 de pe atunci.. si am ajuns la 41s aproape in voia cea buna... mereu ziceam ca ma bucur sa prind macar 36s.. nu e numai despre col  cand o sa vrea sa vina minunea ta atunci o sa fie... Sincer nu stiam lucrurile astea Este o vorba.Omul cat traieste invata M-am mai linistit si eu de ieri.Il asteptam cu drag cand este el pregatit,gata..nu ma mai stresez |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Wow, deci tocmai ce m-am cantarit.. am pus 16kg in sarcina si am dat deja 12 jos, mai am 4 si bebe a facut o luna ieri, viata buna cu 2 pitici si inca nu alerg dupa amandoi |
|
|