Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Graviduteee dragi, din cand in cand mai arunc un ochi pe la voi cu drag si nostalgie.
Adina, eu implineam 40 de saptamani in 18 oct anul trecut, iar minunea mea de fetita s-a nascut pe 17 oct dis de dimineata. Cu o zi inainte, pe la pranz, am fost la control, colul meu era inca inchis si avea 2.7cm iar fetita era inca pozitionata destul de sus, nu aveam contractii ... erau doar asa niste fluturasi a zis doamna doctor... mi-a zis ca se asteapta sa ne revedem zilele urmatoare insa mare i-a fost uimirea cand au sunat-o chiar in noaptea aceea sa o cheme sa ma asiste la nastere.
Deci rabdare si optimism...nu stii cand va face puiul mic o surpriza. Iti doresc din suflet sa ai parte de o experienta frumoasa care sa iti aduca puiul in brate.
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Adina Mariana wrote: Da,linistita.Eu ti-am mai scris aici pe forum si zilele trecute cand nu stiai ce e cu beta si sarcina ca daca doresti te trimit la medicul meu ca are aparatura performanta.Eu umblu la Dr.Dance Laura.Se comporta cu mine exemplar,este o finuta,draguta,am si nr.ei personal de mobil.Mereu cand am nevoie ea este acolo si este super pt.ca este si la cabinet,si la policlinica si de garda la spital si mereu ma putut ajuta cu orice si pe oriunde.Doar la cabinet plateam atata,in rest la policlinica si spital gratis totul.
M-am gandit eu ca de ea vorbesti tu asa frumos...Sa stii ca al treilea medic la care am fost, este ea. Este un inger. Vroiam sa ma duc inca din prima la ea, dar de cate ori sunam la Star Medica, imi spuneau ca nu are loc doar peste 3 saptamani. Asa am ajuns din pacate la Gynoprax, unde am dat peste un medic superficial, ignorant... Pe doamna Dr. Dance o stiu de la a doua sarcina, lucra atunci la Gynoprax, si mi-a dat un tratament corect pentru un hematom decidual care m-a tinut atunci in stres 3 saptamani...Datorita ei pot sa ma bucur acum de baietelul meu ...Nu am nascut atunci cu ea, inca nu lucra la spital. In disperarea mea, am cautat-o la spital miercuri, m-a consultat, si mi-a spus ca la varsta asta corpul nu mai produce asa mult progesteron si trebuia suplimentat mult mai mult...Ea mi-a spus ca s-ar putea ca nivelul scazut de progesteron sa fi fost cauza pierderii. M-a chemat luni din nou sa ma vada. Mi-a dat numarul ei si mi-a spus ca pot sa-i scriu oricand. Am nevoie de un medic pe care pot conta oricand, si pot sa il gasesc in caz de nevoie. Nu stiam ca e si la policlinica... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nicole2018 wrote:Graviduteee dragi, din cand in cand mai arunc un ochi pe la voi cu drag si nostalgie.
Adina, eu implineam 40 de saptamani in 18 oct anul trecut, iar minunea mea de fetita s-a nascut pe 17 oct dis de dimineata. Cu o zi inainte, pe la pranz, am fost la control, colul meu era inca inchis si avea 2.7cm iar fetita era inca pozitionata destul de sus, nu aveam contractii ... erau doar asa niste fluturasi a zis doamna doctor... mi-a zis ca se asteapta sa ne revedem zilele urmatoare insa mare i-a fost uimirea cand au sunat-o chiar in noaptea aceea sa o cheme sa ma asiste la nastere.
Deci rabdare si optimism...nu stii cand va face puiul mic o surpriza. Iti doresc din suflet sa ai parte de o experienta frumoasa care sa iti aduca puiul in brate.
Ce ma bucura ft.mult pe acest forum este ca sunteti atat de unite...Chiar daca nu ne stim personal nici una si chiar daca toate ati nascut cu care am rezonat eu mult de cand am ramas eu nu m-ati abandonat si ati urmarit si aceasta casuta chiar daca voi ati devenit mamici si timpul vostru este limitat si m-ati ajutat cu sfaturi multe.Asta apreciez ft.mult.Iti multumesc si tie Nicole ca ai impartasit cu mine experienta ta si sper sa fie asa si la mine pe neasteptate.Asa cum am ramas pe neasteptate asa sa vina si acuma |
|

| Lori wrote:
M-am gandit eu ca de ea vorbesti tu asa frumos...Sa stii ca al treilea medic la care am fost, este ea. Este un inger. Vroiam sa ma duc inca din prima la ea, dar de cate ori sunam la Star Medica, imi spuneau ca nu are loc doar peste 3 saptamani. Asa am ajuns din pacate la Gynoprax, unde am dat peste un medic superficial, ignorant... Pe doamna Dr. Dance o stiu de la a doua sarcina, lucra atunci la Gynoprax, si mi-a dat un tratament corect pentru un hematom decidual care m-a tinut atunci in stres 3 saptamani...Datorita ei pot sa ma bucur acum de baietelul meu ...Nu am nascut atunci cu ea, inca nu lucra la spital. In disperarea mea, am cautat-o la spital miercuri, m-a consultat, si mi-a spus ca la varsta asta corpul nu mai produce asa mult progesteron si trebuia suplimentat mult mai mult...Ea mi-a spus ca s-ar putea ca nivelul scazut de progesteron sa fi fost cauza pierderii. M-a chemat luni din nou sa ma vada. Mi-a dat numarul ei si mi-a spus ca pot sa-i scriu oricand. Am nevoie de un medic pe care pot conta oricand, si pot sa il gasesc in caz de nevoie. Nu stiam ca e si la policlinica...
Ma bucur ca te-a ajutat.Este un medic minunat si pe mine ma ajutat cu multe si acuma cand merg la monitorizare aproape toate fetele sunt la ea si culmea ne si tine minte pe toate si istoricul fiecareia.Bravo ei.Este ft.ocupata la cabinet.Eu o sunam pe mobil cand vroiam sa merg la ea altfel nici o sansa prin programare ca este ft.solicitata cum are si garzile la spital.Odata pe saptamana este si la policlinica.Ea ma ajutat cu concediul care l-am primit de acolo cand mergea ea mi-l dadea.Din pacate si eu am avut o experienta ft.neplacuta cu un medic de la Gynoprax si nu as vrea aici sa ii dau numele dar ma speriat ft.tare ca nu voi putea avea copii niciodata din cauza chistului endometriozic si ca trebuie sa ma operez urgent.Nu m-am operat si uite ca am reusit...a fost si Dance la Gynoprax si sincer bine ca e venit de acolo.Legat de progesteron si mie de 400 mi-a dat sa iau plus analiza de progesteron nu imi dadea sa iau numai asa.Eu de aceea am tot spus ca progesteron sa se ia ca ajuta ft.mult la fixare si sustinere in primul trimestru.Acum nu trebuie sa te simti tu vinovata ca nu inseamna ca de acolo ai pierdut dar e bine de stiu tura viitoare iar acum daca ai nr.ei personal de mobil,cand mai ramai o si suni,mergi la cabinet si te baga printre paciente si te ajuta.Te-a chemat acuma luni ca este de garda chiar am vazut..ce frumos din partea ei. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Adina Mariana wrote: Ce ma bucura ft.mult pe acest forum este ca sunteti atat de unite...Chiar daca nu ne stim personal nici una si chiar daca toate ati nascut cu care am rezonat eu mult de cand am ramas eu nu m-ati abandonat si ati urmarit si aceasta casuta chiar daca voi ati devenit mamici si timpul vostru este limitat si m-ati ajutat cu sfaturi multe.Asta apreciez ft.mult.Iti multumesc si tie Nicole ca ai impartasit cu mine experienta ta si sper sa fie asa si la mine pe neasteptate.Asa cum am ramas pe neasteptate asa sa vina si acuma
Doamne Adina, nu-mi vine sa cred ce putin mai ai Nastere usoara, draga mea, voi fi cu gandul la tine si la bebe zilele astea :) |
|

| laura513 wrote:Doamne Adina, nu-mi vine sa cred ce putin mai ai  Nastere usoara, draga mea, voi fi cu gandul la tine si la bebe zilele astea :) Multumesc frumos.Doamne Ajuta |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Buna seara! Dupa o zi interesanta petrecuta pe la u?ile doctorilor, am ajuns acasa fran?i de oboseala. Am picat amândoi lati, eu abia am facut ochi asa ca va scriu câteva rânduri ca deja e mâine. Am fost la hematolog prima data ?i dupa o a?teptare de aproape 40 de min am reu?it sa intru în cabinet unde totul a fost foarte ok, ramân înca pe doza de 0,6 pt ca analiza este în parametri ?i ca ne vedem la 35 de sapt. Dupa am mers la clinica, o vreme... Of Doamne, ploua ?i era un frigut,dar noi nerabdatori sa vedem fata ?i ce sa vezi toate bune, ea e deja pozi?ionata cu capul în jos, placenta fundica are gradul 1 de maturare, lichidul în cantitate normala, 1600 de gr, totul perfect. Dar eu am o problema, o sa spune?i ca sunt nebuna si în loc sa ma bucur de tot ce mi se întâmpla, de toate reu?itele dupa 3 ani de infertilitate, proceduri etc...eu sunt suparata ca are nasul prea mare în pozele de la eco 4 d. Adica... Nu suparata, dar îngrijorata sunt... Stau ?i ma gândesc ca am luat-o razna, am facut un pas înapoi ?i ma privesc cu stupoare de ce am fost abatuta toata dupa-masa, am intresia ca sunt cea mai rea ?i mai superficiala viitoare mamica. Va rog sa nu ma judeca?i mai aspru decât am facut-o eu, dar chiar simt ca am o problema la mansarda...
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Nella, esti simpatica! Eu zic sa stai linistita! Sigur fata ta e o frumoasa! La eco ei se misca si nu e exclus ca si miscarea sa lase impresia asta ca are fetita nasul mare! Sigur când o vei tine în brate vei rade si tu de ce ai zis acum! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina, n-ai idee cat esti de "pândita"! Suntem toate cu ochii pe tine! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Adina Mariana wrote: Ma bucur ca te-a ajutat.Este un medic minunat si pe mine ma ajutat cu multe si acuma cand merg la monitorizare aproape toate fetele sunt la ea si culmea ne si tine minte pe toate si istoricul fiecareia.Bravo ei.Este ft.ocupata la cabinet.Eu o sunam pe mobil cand vroiam sa merg la ea altfel nici o sansa prin programare ca este ft.solicitata cum are si garzile la spital.Odata pe saptamana este si la policlinica.Ea ma ajutat cu concediul care l-am primit de acolo cand mergea ea mi-l dadea.Din pacate si eu am avut o experienta ft.neplacuta cu un medic de la Gynoprax si nu as vrea aici sa ii dau numele dar ma speriat ft.tare ca nu voi putea avea copii niciodata din cauza chistului endometriozic si ca trebuie sa ma operez urgent.Nu m-am operat si uite ca am reusit...a fost si Dance la Gynoprax si sincer bine ca e venit de acolo.Legat de progesteron si mie de 400 mi-a dat sa iau plus analiza de progesteron nu imi dadea sa iau numai asa.Eu de aceea am tot spus ca progesteron sa se ia ca ajuta ft.mult la fixare si sustinere in primul trimestru.Acum nu trebuie sa te simti tu vinovata ca nu inseamna ca de acolo ai pierdut dar e bine de stiu tura viitoare iar acum daca ai nr.ei personal de mobil,cand mai ramai o si suni,mergi la cabinet si te baga printre paciente si te ajuta.Te-a chemat acuma luni ca este de garda chiar am vazut..ce frumos din partea ei.
Stiu ca tu mi-ai tot zis de progesteron, am si luat 1-2 pe zi de 200, nu am indraznit mai mult fara recomandarea unui medic. Zice ca nu a fost suficient...Deocamdata inca imi fac mustrari de constiinta...Ieri m-am dus inapoi la medicul de la Gyno sa-i spun ca s-ar putea ca din cauza lui sa fi pierdut, ca nu mi-a dat deloc sa iau progesteron. Eu sangeram, eram disperata, si el nu mi-a dat nimic. Am vrut sa stie...S-a uitat mirat la mine, nu i-a venit sa creada ca nu mi-a dat, i-am aratat hartia de la consultatie. Nu mai stia ce sa zica si a zis ca n-am de unde sa stiu ca daca imi dadea, era bine. I-am zis: asa este, dar macar aveam o sansa in plus...Si am plecat. Sper sa nu il mai vad niciodata. Dance mi-a zis ca de la testul pozitiv sa iau 3x200 pe zi, plus duphaston doua, sa nu stau nici o zi fara. Asa am sa procedez daca ma ajuta Dumnezeu sa mai raman o data. Si la spital chiar nu trebe sa-i dai nimic?
In alta ordine de idei...acum 5 ani stateam si eu ca tine cu sufletul la gura...Cu baietelul avusem ultima mestruatie pe 6 ianuarie si dpn 13 octombrie S-a nascut prin cezariana programata pe 7 octombrie vai, ce frumos a fost m-am indragostit de el pe loc. si dragostea de atunci tot creste... Adina, te apropii de o etapa mirifica din viata ta, magica, incomparabila cu nimic altceva...Iti doresc sa fii puternica, sigura pe tine, pe corpul tau, sa fii pregatita si pentru ceza daca ar fi cazul, sa ai parte de o experienta extraordinara in urma careia sa-ti tii puiutul in brate. Te imbratisez! |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Nella, n-are nici o legatura ecografia cu realitatea, si la noi intr-o poza parea ca are nasul mare dar stiam ca nu are cum sa se vada foarte bine, daca te gandesti undele trebuie sa treaca prin piele, grasime, muschi, lichid...nu e ca o poza. Eu radeam cu sotul si dr atunci, ziceam ca trebuie sa strangem bani pentru operatie estetica pentru ea eu nu m-am stresat cu gandul asta, important este sa fie sanatoasa si daca nu o sa ii placa nasul il operati |
|

| maria2013 wrote:Nella, esti simpatica! Eu zic sa stai linistita! Sigur fata ta e o frumoasa! La eco ei se misca si nu e exclus ca si miscarea sa lase impresia asta ca are fetita nasul mare! Sigur când o vei tine în brate vei rade si tu de ce ai zis acum! E?ti o super dragu?a, mul?umesc mult |
|

| Nella wrote:E?ti o super dragu?a, mul?umesc mult Adina am uitat sa spun, a întrebat Radu de tine, deci galeria e în toi, fruntea sus ?i genunchii tari. Mul?i pupici!!! |
|

| AlexandraRr wrote:Nella, n-are nici o legatura ecografia cu realitatea, si la noi intr-o poza parea ca are nasul mare dar stiam ca nu are cum sa se vada foarte bine, daca te gandesti undele trebuie sa treaca prin piele, grasime, muschi, lichid...nu e ca o poza. Eu radeam cu sotul si dr atunci, ziceam ca trebuie sa strangem bani pentru operatie estetica pentru ea  eu nu m-am stresat cu gandul asta, important este sa fie sanatoasa si daca nu o sa ii placa nasul il operati Asa râdeam ?i noi ieri, dar mi-a fugit gândul la o matu?a de-a so?ului ?i de atunci au început framântarile. Clar îs cu capul de am ajuns sa gasesc asa. Sa dea Domnul sa fie sanatoasa, e tot ce ne dorim, restul facem sa arate bine  Va pup ?i va mul?umesc pt ca mi-a?i binedispus ziua de diminea?a. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Fetelor, a pastrat cineva legatura cu missy? Sper ca e totul bine |
|
|