Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ella123 wrote:medicul mi a zis sa iau 2 magne b6 pe zi ?i sâmbata ?i duminica pauza dar eu am facut prostii de capul meu ?i am luat una în fiecare zi. Ba mai ?i uitam uneori. De ieri când am fost mi a zis ?i mie sa iau no spa 3 pe zi indiferent daca doare sau nu. ?i daca doare sa pun un uscosin. Aseara bebe misca mai puternic ma gândeam ca posibil de la asta sa fie acele contractii false. Azi dimineata la fel a mi?cat mai tare ?i a aparut contractie. De atunci n a mai aparut dar nici el n a mai fost agitat. O sa iau un magne b6 acum si merg cu 2 pe zi in continuare. Mi e cam frica perioada asta având in vedere episodul groaznic cu sangerarea. Adina ce bebe dolofanel o sa faci.. Daca tot mai vrea la caldurica bravo lui, mai are de crescut pe acolo si vine el sa va cunoasca cu bine, nu te îngrijora! Ia asa 2 pe zi magne indiferent ca te doare sau nu iti relaxeaza uterul si nu o sa mai apara asa des contractiile.Si nospa ajuta la fel.Pe masura ce inaintezi in sarcina nu o sa mai ai asa nevoie de nospa cel putin asa a fost la mine..am luat doar de nevoie dar magne nu am lasat toata sarcina.Nospa ma ajuta mai mult la durerile de burtica,magne la intarirea burticii(contractiile) Posibil sa fie si de la miscarile bebelului daca nu ii convine sau stai tu intr-o pozitie care lui nu ii place.O sa fie bine,sa speram sa nu mai ai episoade de genul cum ai avut |
|

| Lori wrote:Adina, eu la prima sarcina la 40 saptamani si doua zile am avut colul lung si inchis, nici vorba de vreun semn ca s-ar apropia nasterea. Peste doua zile mi s-a rupt apa, fuga la spital, peste nici trei ore aveam dilatatie 10. Bebe nu a vrut sa iasa, asta e partea a doua...Nu-ti face griji...va veni cand va fi pregatit Nici la bebelina mea nu-i placea deloc la monitorizare Multumesc Lori.Ma linistit comentariul tau.Eu imi imaginam ca si colul asta trebuie treptat sa se deschida.La acest capitol mai trebuie sa studiez ca nu stiu.Cu dilatatie de 10 si nu ai reusit natural?din ce cauza? Ps: te citesc la aspirante si imi tare pare rau prin ce treci si ca totusi nu este ok cu sarcina.Iti doresc multa putere si sa scapi cu bine de incercarea asta.Beta o sa scada incetuc nu iti face probleme |
|

| GeorgianaB wrote:Adina, eu am nascut pe 21octombrie in conditiile in care am avut ucm pe 6 ianuarie, aveam colul moale, mi-a fost indusa nasterea, oricum nu mai statea mult, simteam ca vrea el sa vina. Fii mai stapana pe temerile tale si mai optimista, imi pare ca ti-ai stabilit din start niste standarde ideale din multe puncte de vedere si nu este ok pt ce poate urma. Nu ai de unde sa stii cum va fi ziua de maine si ce va aduce, noi trebuie sa fim pregatiti pt orice scenariu si sa depasim cu bine piedicile.
Hehe.Si eu tot pe 6 ianuarie am avut ultimul ciclu iar data probabila ar fi 13 calculat la 40 saptamani.Iti multumesc pt.sfaturi.Am sa incerc sa fiu mai stapana pe mine.Imi dau si eu seama ca nu este ok cum gandesc si ma stresez pt.nimic practic.Sunt asa pt.ca imi este ft.frica de cazariana si nu vreau sa ajung acolo.Stiu ca nu ar trebui sa gandesc asa ca nu e chiar asa bau bau nici cezariana dar cum tot am vazut operatiile mamei mele si cum o ingrijeam a intrat asa o frica in mine dar o sa incerc sa ma gandesc ca nu conteaza cum o sa fie.Important sa iasa bebe cu bine afara ca eu o sa trec peste.Sunt puternica.In rest chiar ma bucur ca este totul bine cu sarcina in continuare si acuma. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Adina Mariana wrote: Multumesc Lori.Ma linistit comentariul tau.Eu imi imaginam ca si colul asta trebuie treptat sa se deschida.La acest capitol mai trebuie sa studiez ca nu stiu.Cu dilatatie de 10 si nu ai reusit natural?din ce cauza? Ps: te citesc la aspirante si imi tare pare rau prin ce treci si ca totusi nu este ok cu sarcina.Iti doresc multa putere si sa scapi cu bine de incercarea asta.Beta o sa scada incetuc nu iti face probleme
Se pare ca bebe nu a coborat destul si nici pozitia lui nu a fost tocmai ok. Oricat am impins, nu a vrut sa iasa si pace |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Adina Mariana wrote: Hehe.Si eu tot pe 6 ianuarie am avut ultimul ciclu iar data probabila ar fi 13 calculat la 40 saptamani.Iti multumesc pt.sfaturi.Am sa incerc sa fiu mai stapana pe mine.Imi dau si eu seama ca nu este ok cum gandesc si ma stresez pt.nimic practic.Sunt asa pt.ca imi este ft.frica de cazariana si nu vreau sa ajung acolo.Stiu ca nu ar trebui sa gandesc asa ca nu e chiar asa bau bau nici cezariana dar cum tot am vazut operatiile mamei mele si cum o ingrijeam a intrat asa o frica in mine dar o sa incerc sa ma gandesc ca nu conteaza cum o sa fie.Important sa iasa bebe cu bine afara ca eu o sa trec peste.Sunt puternica.In rest chiar ma bucur ca este totul bine cu sarcina in continuare si acuma.
Adina, eu te stiam mai puternica. Totul va fi bine, pana la urma conteaza mai putin modul cum nasti, important e ca tu si bebe sa fiti bine. Sti ca si eu am fost fixata pe natural si am suportat durerile de travaliu dar in momentul in care am simtit ca nu mai pot am cerut insistent cezariana. Vei vedea ca o sa prinzi putere sa te refaci cat mai repede pt ca bebe are nevoie de tine. Gandeste pozitiv, incearca sa iti impui ca totul o sa fie bine si o sa nasti repede si usor si o sa iti strangi puiul mult dorit la piept. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Buna fetelor. Am facut azi niste analize. Au iesit o parte din ele si ma cap sperie sumarul de urina. Recunosc ca nu prea beau apa si nu prea manânc. Corpi cetonici am avut si in iunie dar doctorul de familie nu s-a îngrijorat de ei. De asemenea, de acum 2 saptamani si TSH a crescut de la 1.93. Deabea pe 16 merg la doctor. kryssu92 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Adina,ma bucur ca vii cu vesti bune, important este faptul ca bebe e bine, eu zic ca va veni singurel, mai are timp sa se hotarasca :* Incearca sa te relaxezi, pune-ti ordine in ganduri, sa fii pregatita pentru cat mai multe situatii si in rest asteapta-l pe bebe :D la.nasterea naturala este foarte importanta colaborarea cu medicul, sa faci ce iti spune si cand iti zice el, restul mai putin conteaza, sunt sigura ca te vei adapta la.orice situatie si vei face tot posibilul sa fie bine. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Ella123 wrote:da.. Si no spa si magne B6... Tocmai mi-am adus aminte ca am mai avut un episod de genul cand am facut o curatenie mai generala prin casa si am stat f mult aplecata. Este posibil sa fi facut si tu vreun efort ceva, sau cum zice si Adina, sa stai intr-o pozitie care nu ii convine lui bebe si din cauza asta sa se întareasca ptr ca se misca el pe acolo mai tare. Acum esti mai bine? Ai mai avut episoade de genul? |
|

| Lori wrote: Se pare ca bebe nu a coborat destul si nici pozitia lui nu a fost tocmai ok. Oricat am impins, nu a vrut sa iasa si pace Am inteles.Bebelus cu personalitate ai avut tu |
|

| oanatm wrote:
Adina, eu te stiam mai puternica. Totul va fi bine, pana la urma conteaza mai putin modul cum nasti, important e ca tu si bebe sa fiti bine. Sti ca si eu am fost fixata pe natural si am suportat durerile de travaliu dar in momentul in care am simtit ca nu mai pot am cerut insistent cezariana. Vei vedea ca o sa prinzi putere sa te refaci cat mai repede pt ca bebe are nevoie de tine. Gandeste pozitiv, incearca sa iti impui ca totul o sa fie bine si o sa nasti repede si usor si o sa iti strangi puiul mult dorit la piept.
Oana sunt puternica dar mai am si eu momente cand clachez.Partea buna este ca tot eu imi revin si destul de repede gen in aceasi zi sau noaptea este un sfetnic bun pt.mine.Adevarul este ca mi s-au strans grijile si gandurile si mie si de dinainte sa raman greu a fost totul si acuma si imi este teama ca mai si aud cum tot merg la spital cazuri si cazuri ca a fost greu,dureros la nastere etc.Nah dar...o sa fie bine,trebuie.Am sa tin cont de sfaturile tale.Iti multumesc pt.ele sa sti ca in viata reala lumea din jurul meu nu vede ca as fi panicata ba din contra imi spun cum pot sa fiu atat de calma cand mai am asa putin si nasc eu fiind ft.linistita si la locul meu,nu deranjez pe nimeni..aici cu voi ma exteriorizez si de asta va tot multumesc ca ma intelegeti si suportati inca.Sper sa nu va prea stresez si dupa ce vine bebe dar asa m-am obisnuit cu voi deja si ma ajutati mult in gandire si cu sfaturi utile pt.mine |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Adina Mariana wrote: Multumesc Lori.Ma linistit comentariul tau.Eu imi imaginam ca si colul asta trebuie treptat sa se deschida.La acest capitol mai trebuie sa studiez ca nu stiu.Cu dilatatie de 10 si nu ai reusit natural?din ce cauza? Ps: te citesc la aspirante si imi tare pare rau prin ce treci si ca totusi nu este ok cu sarcina.Iti doresc multa putere si sa scapi cu bine de incercarea asta.Beta o sa scada incetuc nu iti face probleme Tin minte ca am mers la ultimuo control miercurea, cu 4 zile inainte sa nasc. Aveam 38+5 si mi-a spus doctorul ca nu nasc prea curand. Col inchis, lung etc. Sambata seara m-au apucat contractiile si duminica noapte am nascut. Nu e batut in cuie cu colul asta...si cand imi verifica colul spunea moasa ca e tare inca...eu am nascut f greu. |
|

| AlexandraRr wrote:Adina,ma bucur ca vii cu vesti bune, important este faptul ca bebe e bine, eu zic ca va veni singurel, mai are timp sa se hotarasca :* Incearca sa te relaxezi, pune-ti ordine in ganduri, sa fii pregatita pentru cat mai multe situatii si in rest asteapta-l pe bebe :D la.nasterea naturala este foarte importanta colaborarea cu medicul, sa faci ce iti spune si cand iti zice el, restul mai putin conteaza, sunt sigura ca te vei adapta la.orice situatie si vei face tot posibilul sa fie bine. Alexandra am noroc ca este super medicul meu.Cum spui tu vorbesc de toate cu ea si este ft.atenta si sincera cu tot ce urmeaza.Este un medic ft.calm si implicat si vreau intocmai sa fac cum spune ea.Stie ce imi doresc dar este si sincera cu mine.Acuma vedem si bebe cum o sa doreasca sa vina.Tu ca de obicei atat de frumos ma sfatuiesti si iti multumesc pt.tot draga Alexandra.Esti un om minunat si mereu mi-ai dat putere sa ma ridic de jos imbratisari |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Adina Mariana wrote: Alexandra am noroc ca este super medicul meu.Cum spui tu vorbesc de toate cu ea si este ft.atenta si sincera cu tot ce urmeaza.Este un medic ft.calm si implicat si vreau intocmai sa fac cum spune ea.Stie ce imi doresc dar este si sincera cu mine.Acuma vedem si bebe cum o sa doreasca sa vina.Tu ca de obicei atat de frumos ma sfatuiesti si iti multumesc pt.tot draga Alexandra.Esti un om minunat si mereu mi-ai dat putere sa ma ridic de jos  imbratisari
Pot sa te intreb la medic umbli? |
|

| Mgeorgiana85 wrote: Tin minte ca am mers la ultimuo control miercurea, cu 4 zile inainte sa nasc. Aveam 38+5 si mi-a spus doctorul ca nu nasc prea curand. Col inchis, lung etc. Sambata seara m-au apucat contractiile si duminica noapte am nascut. Nu e batut in cuie cu colul asta...si cand imi verifica colul spunea moasa ca e tare inca...eu am nascut f greu.
Asa sunt eu acuma.Control la 38+5 si la fel mi-a spus ca este colul inchis si lung si ca va mai dura inca.Eu aveam impresia ca gata nu mai este posibil curand sa se intample daca tine totul de col dar ma bucur sa aflu ca nu doar asta conteaza pt.a se declansa nasterea.Asteptam si vedem |
|

| Lori wrote:
Pot sa te intreb la medic umbli?
Da,linistita.Eu ti-am mai scris aici pe forum si zilele trecute cand nu stiai ce e cu beta si sarcina ca daca doresti te trimit la medicul meu ca are aparatura performanta.Eu umblu la Dr.Dance Laura.Se comporta cu mine exemplar,este o finuta,draguta,am si nr.ei personal de mobil.Mereu cand am nevoie ea este acolo si este super pt.ca este si la cabinet,si la policlinica si de garda la spital si mereu ma putut ajuta cu orice si pe oriunde.Doar la cabinet plateam atata,in rest la policlinica si spital gratis totul. |
|
|