Gravidutele noastre dragi - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nella
Scris: Sunday, September 22, 2019 2:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
Andra09 wrote:

Haine de gravida gasesti multe pe bonprix si eu stau intr-o zona in care nu gasesc absolut nimic ras, noroc ca se pot comanda.

?tiu ca sunt pe net, dar evit sa cumpar haine din mediul on line, eu vreau sa probez ca marimile nu se pupa în general ?i cum sunt destul de mare prefer sa vad cum se a?eaza... Numai mofturi am hohot
Andra09
Scris: Sunday, September 22, 2019 3:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Nella wrote:

?tiu ca sunt pe net, dar evit sa cumpar haine din mediul on line, eu vreau sa probez ca marimile nu se pupa în general ?i cum sunt destul de mare prefer sa vad cum se a?eaza... Numai mofturi am hohot

hohot e bine ca le poti avea, eu cum nu pot iesii din casa, ma multumesc cu ce gasesc pe net, nici nu prea am avut nevoie de multe lucruri pentru activitatile mele de stat in pat si mers la baie ras aaa si sa traiasca colantii, la altceva nici nu indraznesc sa ma uit.
Adina Mariana
Scris: Sunday, September 22, 2019 6:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Nella wrote:

Te cred... Acum cu hainele de iarna traiesc nervii a?tia ca s-a racit deodata ?i chiar nu aveam pe ce pune mana, dar sper sa gasesc o geaca buna din aia 2 in 1 ca sa pot purta ?i pe bebe în sistem. Hainu?e de bebe am gasit ?i la Piatra ?i la Ia?i, am pt o perioada, o rochie de craciunuta o sa mai vreau sa cumpar, dar asta ramâne pt vremea sarbatorilor.
Am o nunta pe 27 Oct ?i înca nu ?tiu ce sa arunc pe mine, sper sa gasesc o varianta optima.
Nu stiu daca o sa gasesti in magazine sincer.Geaca deaia am vazut pe net,ai tabel de marimi si te masori si chiar nu dai gres atata ca nu vezi materialul dar sincer nici in magazin nu iti poti da seama sigur de material.Dupa ce il speli acasa vezi sigur cum este.Hainute de bebe si eu gasesc la mine in oras,eu ma refer ca nu avem unul si de articole gen (cadite,patut,carucioare,scaunele de masa,olita etc) Si eu am avut nunti dar am avut noroc cu o prietena care mi-a imprumutat ea 2 rochite de cand era graviduta si am mers cu ele.M-am bucurat ca nu a trebuit sa mai dau banii si pe rochii ca dupa sa imi fie mari si sa nu le mai pot purta.
Adina Mariana
Scris: Sunday, September 22, 2019 6:19 PM
Nivel

Andra09 wrote:

Noi suntem bine, stam la cadurica, crestem gravida si asteptam sa treaca timpul... am zile in care mananc non-stop, parca nu ma satur cu nimic, bebelusa e din ce in ce mai activa, uneori ma uimeste cu ce putere poate sa lovesca, am inceput sa dorm din ce in ce mai rau, ma intorc de 100 de ori ca amortesc repede... Ieri dimineata au fost 0 grade si padurea e din ce in ce mai mohorata, o sa imi lipseasca zilele calduroase. Am inceput timid sa caut idei de nume, dar pare mai dificil ca la baietei, sunt o multime de nume Wow, nu stiu cum o sa ne hotaram.
Tu Andra,atata mi de drag sa te citesc.Ai asa un stil ca mereu ma binedispuiSimplyLove si eu am avut perioada deastea in care as fi tot mancat,dar dupa 31 sapt.parca mi so inchis stomacul.Abia am mai putut baga ceva in gura.Mereu simteam ca is satula,parca bebe era pana sus in stomac si nu mai intra mancare deloc si cum am si formatul la burta de sus greu a fost si mai este.Ma bucur ca bebelusa ta este activa si ca este totul ok cu ea si cu tine si doamne ajuta sa fie asa si in continuare.
Mie mai greu mi so parut sa aleg numele la baiat decat daca as fi avut fetita.La fetita deja aveam numele favorit ales in schimb la baiat numa nu stiam si chiar ne-am stresat pe tema asta ca pur si simplu nu ne-a placut nimic.Am rascolit tot internetul,am facut lista si eu si sotul cu ce ne-ar placea.Apoi le-am luat prin eliminare.In prima faza am ales Casian,apoi Darius,apoi Adelin si intr-un final am ramas la Aris pana am auzit ca e nume de catelHilar si gata nu am mai vrut,nu mi-o mai placut.Ft,ft greu ne-am hotarat.Dar daca iti spun ceva poate nu ma vei crede.Cum tot cautam noi nume am visat intr-o noapte ca era bebe in mijlocul patului,eu in dreapta,sotul in stanga si ne jucam cu el si ii spuneam Luca.Atat de bine ii so potrivit acest nume,parca era predestinat,un ingeras si chiar ma rugasem seara de seara sa imi dea doamne,doamne idei si uite ca mi-a dat.Mereu cand ma rog si ii cer ajutorul si la mami ma ajuta de acolo din ceruri.Cand m-am trezit,i-am spus sotului si ia placut mult si lui.Asa ca am ramas pe Luca si al doilea nume Serban asa ca pe taticoeur abia astept sa il cunosc.Minunea noastra mica si scumpalove asa ca nu te stresa,la momentul oportun o sa gasesti exact numele care o sa simti ca se potriveste pt.bebelusa ta.Eu tot ziceam deh..o sa simt,ce sa simt..dar asa a fost.Fiecare bebe are predestinat un nume si vei simti asta la un moment datpupici
BC1828
Scris: Sunday, September 22, 2019 6:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Andra09 wrote:

Noi suntem bine, stam la cadurica, crestem gravida si asteptam sa treaca timpul... am zile in care mananc non-stop, parca nu ma satur cu nimic, bebelusa e din ce in ce mai activa, uneori ma uimeste cu ce putere poate sa lovesca, am inceput sa dorm din ce in ce mai rau, ma intorc de 100 de ori ca amortesc repede... Ieri dimineata au fost 0 grade si padurea e din ce in ce mai mohorata, o sa imi lipseasca zilele calduroase. Am inceput timid sa caut idei de nume, dar pare mai dificil ca la baietei, sunt o multime de nume Wow, nu stiu cum o sa ne hotaram.

Ma bucur Andra ca sunteti bine si tu si bebelinacomputerlove
Sa sti ca si mie la fel ca Adinei mi sa parut mai usor sa gasesc nume pentru fetite,in schimb inca dinaintea nuntii de acus mai bine de 3 ani am auzit un nume pentru baietel si am zis ca daca voi avea un baietel asa il va chema.Asa ca atunci cand medicul mi-a spus ca va fi baietel nici nu a trebuit sa cautam nume pentru ca deja il aveam coeur si in plus, sinceră sa fiu nici nu prea am gasit alte nume pentru baietei ce sa fie pe placul nostru
Nella
Scris: Sunday, September 22, 2019 6:34 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Nu stiu daca o sa gasesti in magazine sincer.Geaca deaia am vazut pe net,ai tabel de marimi si te masori si chiar nu dai gres atata ca nu vezi materialul dar sincer nici in magazin nu iti poti da seama sigur de material.Dupa ce il speli acasa vezi sigur cum este.Hainute de bebe si eu gasesc la mine in oras,eu ma refer ca nu avem unul si de articole gen (cadite,patut,carucioare,scaunele de masa,olita etc) Si eu am avut nunti dar am avut noroc cu o prietena care mi-a imprumutat ea 2 rochite de cand era graviduta si am mers cu ele.M-am bucurat ca nu a trebuit sa mai dau banii si pe rochii ca dupa sa imi fie mari si sa nu le mai pot purta.

Am în?eles, genul asta de magazine am gasit în Ia?i pe alese produse. Dar mi-e atât de greu sa merg singura... Am fost de 2 ori, am facut liste, i-am aratat so?ului ?i când va veni momentul o sa ?tie ce sa cumpere.
Geaca din aia am gasit anul trecut la wikiki dar cine se gândea ca va avea nevoie atât de curând, mai a?tept ca cica primesc marfa luna viitoare, au fost ?i în lidl saptamâna asta dar croiala pe mine nu ma avantaja deloc. Dupa cum ziceam numai mofturi ?i fasoane amhohot.
La capitolul rochii sau haine de seara înca sper sa pot încropi ceva cu ce am în ?ifonier ca la ce gasit azi în magazine m-au apucat nervii ?i nimic mai mult.
Nella
Scris: Sunday, September 22, 2019 6:43 PM
Nivel

?i noi aveam numele f bine stabilite ?i pt fata ?i pt baiat, dar uita?i ca între timp ne-am plictisit ?i nimic nu ne mai place. Noi nici acum nu avem un nume ales care sa ne placa 100%. Înca sper sa primim ?i noi putina inspira?ie divina. La baiat ar fi fost f simplu pt.ca am visat un bebelu? care ne-a spus ca îl cheama Theodor ?i ca va veni în aprilie, mai. L-am a?teptat 2 ani de zile ?i la final a venit fetita la fel se mult dorita, dar înca nu reu?im sa ii gasim ?i numele. Cu siguran?a va veni la momentul potrivit ?i numele. coeur
Adina Mariana
Scris: Sunday, September 22, 2019 7:08 PM
Nivel

Nella wrote:

Am în?eles, genul asta de magazine am gasit în Ia?i pe alese produse. Dar mi-e atât de greu sa merg singura... Am fost de 2 ori, am facut liste, i-am aratat so?ului ?i când va veni momentul o sa ?tie ce sa cumpere.
Geaca din aia am gasit anul trecut la wikiki dar cine se gândea ca va avea nevoie atât de curând, mai a?tept ca cica primesc marfa luna viitoare, au fost ?i în lidl saptamâna asta dar croiala pe mine nu ma avantaja deloc. Dupa cum ziceam numai mofturi ?i fasoane amhohot.
La capitolul rochii sau haine de seara înca sper sa pot încropi ceva cu ce am în ?ifonier ca la ce gasit azi în magazine m-au apucat nervii ?i nimic mai mult.
Te inteleg,nici mie nu mi-ar placea sa iau singura.Adevarul este ca sunt ft.multe frumoase si e greu de ales.Cel mai bine cu sotul impreuna.Haide sa sunt sigura ca o sa te descurci cu toate,esti fata descurcareata tu dar la rochii te cred ca e un chin.Eu si inainte faceam mofturi si rar gaseam ceva pe placul meu dapoi acumaClap pupici abia astept sa imi spui ce nume ati ales la bebelinacomputerlove
Andra09
Scris: Sunday, September 22, 2019 8:05 PM
Nivel

Adina, foarte frumos numele Luca Serban, eu de cand ma stiu, am sperat ca voi avea fetita, apoi am avut gemenii si nu cred ca a ramas site cu nume de baieti pe care nu l-am deschis, bine inteles, ca nu ne-am putut hotari, apoi a venit Vladimir, care apropo, pana in ziua in care l-am nascut, nu ne gandisem la nume, Vladimir a fost primul gand si asa a ramas, apoi am aflat ca pe 16 iulie, e chiar Sf.Vladimir. Acum sincer ma gandeam ca este tot baietel, eram deja familiarizata cu gandul ras dar surpriza, e ditamai domnisoara. Imi plac mai multe nume, Carina, Ingrid, Iris, Natalia, Nicol, Miriam si lista ar putea continua, dar cred ca nici nu ar mai trebui sa caut, cand o sa o vad, poate am o sclipire de moment.
Eu de fel sunt pofticioasa si gurmanda, dar acum bat toate topurile si mai am si niste combinatii de al meu sot isi face cruce ( de exemplu azi am mancat prune cu turta dulce si am stins cu bere fara alcol cu lamaie hohot ). Sper sa ajung si eu in momentul in care sa nu mai mananc atat ras.

Andra09
Scris: Sunday, September 22, 2019 8:08 PM
Nivel

Nella wrote:
?i noi aveam numele f bine stabilite ?i pt fata ?i pt baiat, dar uita?i ca între timp ne-am plictisit ?i nimic nu ne mai place. Noi nici acum nu avem un nume ales care sa ne placa 100%. Înca sper sa primim ?i noi putina inspira?ie divina. La baiat ar fi fost f simplu pt.ca am visat un bebelu? care ne-a spus ca îl cheama Theodor ?i ca va veni în aprilie, mai. L-am a?teptat 2 ani de zile ?i la final a venit fetita la fel se mult dorita, dar înca nu reu?im sa ii gasim ?i numele. Cu siguran?a va veni la momentul potrivit ?i numele. coeur

Oho si noi eram siguri de ce nume vor avea copii nostrii, pana in momentul in care am inceput serios treaba si apoi nimic nu ni se mai pare bunras
Andra09
Scris: Sunday, September 22, 2019 8:11 PM
Nivel

BC1828 wrote:

Ma bucur Andra ca sunteti bine si tu si bebelinacomputerlove
Sa sti ca si mie la fel ca Adinei mi sa parut mai usor sa gasesc nume pentru fetite,in schimb inca dinaintea nuntii de acus mai bine de 3 ani am auzit un nume pentru baietel si am zis ca daca voi avea un baietel asa il va chema.Asa ca atunci cand medicul mi-a spus ca va fi baietel nici nu a trebuit sa cautam nume pentru ca deja il aveam coeur si in plus, sincera sa fiu nici nu prea am gasit alte nume pentru baietei ce sa fie pe placul nostru

E bine ca nu v-ati razgandit, noi , mult inainte sa avem copii am zis ca daca avem baiat ii punem Eduard si daca este fata, Anca, dar dupa, cand am avut primul test pozitiv am inceput sa ne razgandim ras
Adina Mariana
Scris: Sunday, September 22, 2019 11:49 PM
Nivel

Andra09 wrote:
Adina, foarte frumos numele Luca Serban, eu de cand ma stiu, am sperat ca voi avea fetita, apoi am avut gemenii si nu cred ca a ramas site cu nume de baieti pe care nu l-am deschis, bine inteles, ca nu ne-am putut hotari, apoi a venit Vladimir, care apropo, pana in ziua in care l-am nascut, nu ne gandisem la nume, Vladimir a fost primul gand si asa a ramas, apoi am aflat ca pe 16 iulie, e chiar Sf.Vladimir. Acum sincer ma gandeam ca este tot baietel, eram deja familiarizata cu gandul ras dar surpriza, e ditamai domnisoara. Imi plac mai multe nume, Carina, Ingrid, Iris, Natalia, Nicol, Miriam si lista ar putea continua, dar cred ca nici nu ar mai trebui sa caut, cand o sa o vad, poate am o sclipire de moment.
Eu de fel sunt pofticioasa si gurmanda, dar acum bat toate topurile si mai am si niste combinatii de al meu sot isi face cruce ( de exemplu azi am mancat prune cu turta dulce si am stins cu bere fara alcol cu lamaie hohot ). Sper sa ajung si eu in momentul in care sa nu mai mananc atat ras.

Ft.frumos si numele de Vladimirlove asa am patit si eu cu numele Luca.In oct cand trebuie sa nasc e sarbatorit Sf.Luca si nu stiam numa acuma de cateva zile am aflat.Deci clar este predestinat pt.copilul meu.Si eu mi-am dorit mult o fetita,visam la una dar uite ca e baietel.Sunt fericita si asa.Daca era fetita noua ne place Delia,Sara,Iulia,Elena,Sonia,Eliza.E frumos si ce ai spus tu Natalia sau Miriam.O sa ai acea sclipire in ochi la momentul oportun o sa vezi.Asa am avut si eu.Cred ca o sa ajungi sa scapi si de perioada asta cu combinatiile si poftele sau poate nu...oricum nu e un lucru rau,mai bine decat sa vomiti sau sa ai rau numai sa nu te apuce arsurile de la combinatii sa ai grija.Eu mai am acid uneori,imi urca mancarea inapoi dar trece...totul ii trecator asta am observat pe mine.In fiecare saptamana aveam cate o noua problema si uite ca imediat sunt la final si sunt bine intreaga inca la cat ma panicamHilar
Adina Mariana
Scris: Sunday, September 22, 2019 11:51 PM
Nivel

Andra09 wrote:

E bine ca nu v-ati razgandit, noi , mult inainte sa avem copii am zis ca daca avem baiat ii punem Eduard si daca este fata, Anca, dar dupa, cand am avut primul test pozitiv am inceput sa ne razgandim ras
Asa si noi.Nimic din ce ne placea inainte sa raman nu ne-o mai placut dupa ce am ramas.E interesanta treaba astahohot
Anitta76
Scris: Monday, September 23, 2019 8:14 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Of fetelor este atat de stresant trimestrul3 ca nici nu am intrat bine si am avut prima serie de contractiiuff Aseara m-a durut si burta ca la menstruatie si mi se si intarea...cam des ce-i dreptpale am luat un no spa si m-am culcat si vad ca m-am trezit mai bine...insa tot cu teama...sper sa nu se mai repete. Am voie sa iau 2 no spa odata? De 40mg? Voua vi s-a intamplat? Cum ati procedat? Va imbratisezcomputerlove
AlexandraRr
Scris: Monday, September 23, 2019 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Anitta76 wrote:
Of fetelor este atat de stresant trimestrul3 ca nici nu am intrat bine si am avut prima serie de contractiiuff Aseara m-a durut si burta ca la menstruatie si mi se si intarea...cam des ce-i dreptpale am luat un no spa si m-am culcat si vad ca m-am trezit mai bine...insa tot cu teama...sper sa nu se mai repete. Am voie sa iau 2 no spa odata? De 40mg? Voua vi s-a intamplat? Cum ati procedat? Va imbratisezcomputerlove

Eu am avut contractii dese din trimestrul 2 pana la final. Eu luam magneziu si 3 de no spa forte pe zi dar la recomandarea medicului. Intreaba ginecologul, o doza prea mare e periculoasa daca ai hipotensiune si scade bataile inimii bebelusului, e bine sa nu abuzezi. Pe langa medicamente trebuie mult mult repaus, eu din saptamana 37 am stat doar la pat, mergeam la baie si atat si am reusit sa ajung la 39 de saptamani. Cel mai bine e sa discuti cu medicul, in mod normal uterul se contracta pentru ca se pregateste pentru nastere si in cele mai multe cazuri nu e ingrijorator dar ginecologul tau iti stie cel mai bine istoricul si va sti cum sa te sfatuiasca corect.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.