Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2018 Mesaje: 229
| Multumesc de primire dragele mele |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| blu88 wrote:
Adina si eu vreau sa imi iau wrap elastic am citit pe grupul de pe fb ca este bun pt nou nascuti, mai este si mai este si wrap tai mic... care ar fi mai usor de legat ca cel elastic... eu vreau sa imi iau si o manduca sistem de purtare si ma gandesc sa il iau de la cineva este grup de vanzare pe fb ca poate totusi nu o sa ii placa si sa nu dau atatia bani pe el
Daaa...sunt atatea sisteme de purtare de nici nu stiu ce sa aleg(poate in fct de buget). Eu cand nu eram gravida auzisem parca de magazine care inchiriau ptr 1-2 zile sa vezi dc ii place lui bebe. Sau cumva probai mai mult sistemul( aveau cateva care umblau la mamici si nu se vindeau).....dar nu mai stiu unde, parca pe blog la printesa urbana citisem |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| LadyXmc wrote:Buna dragele mele, si sarcini cat mai usoare si la termen, imi fac si eu simtita prezenta pe aici si sper ca nu e cu deranj, pentru cele care inca nu ma cunosc deja, sunt aspiranta de ceva timp aici pe forum, insa in realitate am 5 ani si ceva de cand aspiram la un bebe si dupa 5 ani de incercari, toate au fost nereusite desi doctorii spuneau ca putem face copii amandoi, se pare ca soarta a facut ca fiecare sa o ia pe drumul sau, de ceva timp fiind intr-o relatie noua (si nu mi-a fost deloc usor sa o iau de la capat) amandoi dorindu-ne un bebe enorm de mult, nici nu am stat pe ganduri cand a venit discutia de bebei, si din a doua incercare, spre surprinderea mea, bebe a venit, cand ma asteptam cel mai putin, cand deja ma pregateam sufleteste si ma gandeam la adoptie si la tot felul de proceduri prin care sa pot avea o minune in viata mea, cu mandrie va anunt ca sunt mamica pentru prima data, ecografic de 6 saptamani si 3 zile Bine ai venit! Sarcina usoara ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| missy_furla wrote: Daaa...sunt atatea sisteme de purtare de nici nu stiu ce sa aleg(poate in fct de buget). Eu cand nu eram gravida auzisem parca de magazine care inchiriau ptr 1-2 zile sa vezi dc ii place lui bebe. Sau cumva probai mai mult sistemul( aveau cateva care umblau la mamici si nu se vindeau).....dar nu mai stiu unde, parca pe blog la printesa urbana citisem
da am auzit si eu ... eu m-am orientat spre un manduca breez cu reductor de nou nascut mi-ar fi mult mai simplu asa cand il duc pe cel mare la scoala decat cu carutul pentru ca daca am nevoie sa urc sa vb cu invatatoarea e complicat |
|
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Mi-au venit rezultatele de la urocultura si secretie vaginala, totul e perfect. Deci urinarile frecvente sunt doar de la pozitia bebelinei. Am scapat de stres o perioada scurta, ce e drept ca marti merg la eco sa vedem lungimea colului si cât de mare e pitica |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Adina Mariana wrote: Ella ma bucur ca te-ai mai linistit nu e usor nici programul asta sa il ai dar ce sa faci?te obisnuiesti tu in timp.Important sa fie bebe bine.Te pup da.. Usor asa ma obisnuiesc. Culmea.. Am o pofta de ciocolata, acum cand stiu ca nu am voie.. Multumesc Nella. O sa am grija si la fructe.. Mi a zis sa evit in special strugure prune pere ?i toate uscate.. Smochine curmale etc. Va îmbra?i?ez. |
|
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Anitta76 wrote: Buna. Eu cred ca este ok. Dar mai poti repeta inca o data ca sa fii linistita. Oricum este destul de mare, chiar daca nu s-a dublat deajuns.
Bebicul asta al meu ma tine în emotii si cu beta 3. A crescut cu 95.6% fata de beta 2 si cu 91.8% fata de primul beta. Am tot citit ca o e o crestere ok dar tot am temerile mele. |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| kryssu92 wrote: Bebicul asta al meu ma tine în emotii si cu beta 3. A crescut cu 95.6% fata de beta 2 si cu 91.8% fata de primul beta. Am tot citit ca o e o crestere ok dar tot am temerile mele.
eu cred ca e ok atat timp cat a crescut din nou aproape dublu. Cred ca putem sa te felicitam oficial ?i sa ?i uram bun venit! |
|
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Ella123 wrote:eu cred ca e ok atat timp cat a crescut din nou aproape dublu. Cred ca putem sa te felicitam oficial ?i sa ?i uram bun venit! Multumesc. Astept cu sufletul la gura vizita la medic de luni, sper sa se si vada asa. El m-a chemat luni dupa ce i-am spus rezultatul de la beta 2. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| kryssu92 wrote: Bebicul asta al meu ma tine în emotii si cu beta 3. A crescut cu 95.6% fata de beta 2 si cu 91.8% fata de primul beta. Am tot citit ca o e o crestere ok dar tot am temerile mele.
Eu te felicit de pe acum! Este ok nu te mai stresa ca nu e bn ptr bebe. Asteptam sa ne scrii dupa vizita la medic. Pupiciii |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| blu88 wrote:
Adina si eu vreau sa imi iau wrap elastic am citit pe grupul de pe fb ca este bun pt nou nascuti, mai este si mai este si wrap tai mic... care ar fi mai usor de legat ca cel elastic... eu vreau sa imi iau si o manduca sistem de purtare si ma gandesc sa il iau de la cineva este grup de vanzare pe fb ca poate totusi nu o sa ii placa si sa nu dau atatia bani pe el
Tare multe citesc si eu si mi se pare capitolul cu cele mai multe pareri si controverse.De aceea sunt inca confuza.Dar mai am timp si ma hotarasc eu pana in octombrie nu ii stres.Atrag mai mult spre cel elastic dar si cel tai mic e buna ideea dar mai vedem,ma hotarasc eu,cu greu momentan inca imi poti te rog spune si mie grupul de pe fb.sa ma bag in el sa vad ce este de vanzare?ca nici eu nu as lua nou,adica nu stiu inca ce vreau sa fac dar niste pareri in plus sunt bine venite |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andra09 wrote:Mi-au venit rezultatele de la urocultura si secretie vaginala, totul e perfect. Deci urinarile frecvente sunt doar de la pozitia bebelinei. Am scapat de stres o perioada scurta, ce e drept ca marti merg la eco sa vedem lungimea colului si cât de mare e pitica Super Andra.E foarte bine ca nu ai infectii sau altele.Sigur bebelina ta danseaza pe vezica bafta pe marti la eco si sa ne anunti cum a fost |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Andra09 wrote:Mi-au venit rezultatele de la urocultura si secretie vaginala, totul e perfect. Deci urinarile frecvente sunt doar de la pozitia bebelinei. Am scapat de stres o perioada scurta, ce e drept ca marti merg la eco sa vedem lungimea colului si cât de mare e pitica
Ce bine ca nu ai infectii! Marti te asteptam cu vesti bune!
Krissu, felicitări pentru beta 3.e in crestere si asta e important. |
|
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| blu88 wrote:
Buna, eu am luat imediat dupa ce am nascut un wrap elastic pe care nu l am folosit niciodata ca era prea cald si nici nu m-a incantat ideea de a ma infasura in atatia metri de material, dar imi pare rau ca nu stiam prea multe pe vremea aceea ca as fi luat wrap tai mic de care zici, imi plac maxim cum arata si mi se par muuult mai usor de utilizat decat wrap elastic si mai aerisite. Iar pe grupul acela de pe fb am vazut o gramada de vanzare la preturi chiar bune. Vezi noul ssc de la poarta-ma, posibil sa fie bun chiar de la nastere, eu am modelul vechi si imi place fr mult. |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Din pacate ssc-urile nu sunt potrivite nou nascutilor oricat de mult ar spune producatorii ca merg de la nastere. Nou nascutii trebuie purtati in carpe, e cel mai ergonomic si natural mod de a-i purta. E tentant sa luam sisteme in loc de wrap pentru ca e mai ieftin dar nu e mereu si bine. Gravidute, daca vreti mai multe informatii este un grup pe fb Ajutor in babywearing.
Wrap-ul elastic e potrivit anotimpului rece, eu l-am folosit mult |
|
|