Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Adina Mariana wrote: Serios? doamne ce diferenta mare de grame.Nu e tot una sa iti spuna 3300 si sa aiba 2500.Ce piticuta a fost.Si eu tot cu 2550 m-am nascut din pacate nu pot sa vad poza ca nu merge siteul dar nu e stres ca mi-am facut o idee de cum ar trebui.Si cred ca si acest an o sa fie destul de cald la cum se comporta vremea,salopeta e prea groasa clar.Ma pregatesc din timp sa am de toate dar cum spui tu nu o sa iau multe.Mai iau dupa ca sa fie sigure bune si oricum acum nu mai am rabdare de cumparaturi multe ca obosesc tare repede daca stau in picioare mult.
La mine a fost invers, miercuri avea 2800 si duminica l-am nascut cu 3500, se mirau de ce iese asa greu :))) |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| kryssu92 wrote:Fetelor, va rog sa imi spuneti daca a mai patit cineva asa. Am beta aproape dubla, dar nu s-a dublat complet. Sa mai sper? Buna. Eu cred ca este ok. Dar mai poti repeta inca o data ca sa fii linistita. Oricum este destul de mare, chiar daca nu s-a dublat deajuns. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Ancuta... wrote:
Am 8 saptamâni maine?? Sa ?tii ca nu stiu cum sa pun tiket, intru de pe telefon. Îmi Spune-?i ?i mie, cum stam cu activitatea sexuala, adica na avem voie?? Nu l-as întreba pe doctor?? îmi este Ru?ine
Eu l-am întrebat direct pe dr ?i ne-a dat voie, dar cuvintele lui au fost exact asa: cu grija ?i u?or. Apoi au aparut sangerari ?i eliminari de cheaguri ?i gata, asta a fost tot, uneori îmi vine sa ma urc pe pere?i de "pofta", dar nu vreau sa risc viata copilului nostru. Acum î?i spun parerea mea personala, în primul trimestru varsam ff mult ?i de 2 ori mi-a venit sa vomit fix în timpul actului ca mi s-a luat de jena ?i de starea nasoala de dupa, mai târziu treceau saptamânile, sângerarile nu prea ma lasau ai atunci al meu a spus pas de tot ?i când la morfologia de trimestrul 2 dr a spus clar odihna la pat, fara contact, fara efort... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| GeorgianaB wrote:
La mine a fost invers, miercuri avea 2800 si duminica l-am nascut cu 3500, se mirau de ce iese asa greu :)))
Iar la mine a fost asa, joi la ultimul control a spus ca are in jur de 3,5 kg si duminica l am nascut cu 2,7 kg... am cumparat o gramada de hainute marimea 50 care ii erau maricele la inceput, noi aveam de la 56 in sus cumparate. |
|
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Ancuta... wrote:
Am 8 saptamâni maine?? Sa ?tii ca nu stiu cum sa pun tiket, intru de pe telefon. Îmi Spune-?i ?i mie, cum stam cu activitatea sexuala, adica na avem voie?? Nu l-as întreba pe doctor?? îmi este Ru?ine
Eu zic ca cel mai ok e sa il intrebi pe medicul tau.El stie mai bine care e situatia ta.Mie personal mi-a spus ca:cu grija! Insa stiu cazuri cand e complet interzis,de aceea medicul tau e cel mai in masura sa iti spuna care e cazul tau. Sarcina usoara iti doresc |
|
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Nella wrote:Fetelor va rog sa ma ajuta?i cu ni?te pareri, mai ales cele ce a?i avut bebei nou nascu?i iarna. Ce fel de plapumioare a?i cumparat? V-a folosit salopetica din aia cu manu?i, gluga, groasa ca de eschimos? Nu ?tiu ce hainu?e sa cumpar pt.sezonul rece, am hainu?e doar pt casa ca sa zic asa, body-uri, pantalona?i, bluzi?e, dar mai departe nu am idei ce sa mai cumpar
Eu cred ca salopeta aia cu totul de care zici e buna pt un bebe mic, o sa luam si noi. Apoi mai e un fel de saculet pt carucior, pt un bebe mic care nu merge, poate fi bun. Apoi ca zici de plapumioara, noi avem o pilota de la setul pt patut dar nu o voi folosi ca nu mi se pare potrivita. Am vreo 3 paturici subtiri si recent i-am luat sac de dormit, pe cel mai subtire de la c&a, cred ca este varianta de vara dar mi se pare suficient ca iarna noi facem cam 24 grade in casa. La h&m am vazut tot felul de botosi grosi, cu blanita, cred ca sunt buni astia pt bebei mici care nu merg, de incaltat afara zic. |
|
| Cata123 wrote:
Eu cred ca salopeta aia cu totul de care zici e buna pt un bebe mic, o sa luam si noi. Apoi mai e un fel de saculet pt carucior, pt un bebe mic care nu merge, poate fi bun. Apoi ca zici de plapumioara, noi avem o pilota de la setul pt patut dar nu o voi folosi ca nu mi se pare potrivita. Am vreo 3 paturici subtiri si recent i-am luat sac de dormit, pe cel mai subtire de la c&a, cred ca este varianta de vara dar mi se pare suficient ca iarna noi facem cam 24 grade in casa. La h&m am vazut tot felul de botosi grosi, cu blanita, cred ca sunt buni astia pt bebei mici care nu merg, de incaltat afara zic.
Mersi fain pt. raspuns. Saci de dormit am pt 3 vârste nici prea gro?i, nici prea sub?iri. Pana la urma o sa vad cum se axlimatizeaza ?i cu temperatura din casa. I-am cumparat ni?te botosei din piele intoarsa cu blanita în interior, ini?ial i-am cumparat pt ?edin?a foto, dar sunt asa de faini ca sigur o sa ii ?i poarte |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Ancuta... wrote:
Ancuta, întreaba doctorul. El vede exact ce si cum e cu bebe. Mie de exemplu mi-a zis ca deocamdata nu. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote: Sincera sa fiu nu am gasit cadita, toate sunt micu?e ?i au u?or instabile picioarele, apoi mi s-au parut mici, adica le po?i folosi 2,3 luni. Parca nu as investi atâ?ia bani doar pt timp asa de scurt. Sper ca gase?ti wrapul potrivit, eu doar la culoare nu ma pot hotara, îmi plac atât de multe...
Eu am gasit una de foarte buna calitate cadita cu masa de infasat mare pana la 1 an jumate o poti folosi.M-am tare bucurat ca am gasit-o.Ia o culoare la wrap incat sa il poti folosi si la urm.bebe daca cumva o sa fie baietel |
|
| Ancuta... wrote:
Sa nu iti fie rusine sa intrebi de medic tot ce ai nevoie.De aceea il platesti sa te informeze cu toate nedumeririle.Stai linistita ca nu esti singura care ar pune o altfel de intrebare.Lor li se pare normal sa intrebi asa ceva.Si eu am intrebat si nu mi-a recomandat in primul trimestru numai din al doilea.Dar este bine sa il intrebi ca in functie de ce vede la eco iti spune daca ai voie sau nu. Legat de tiket dai clik pe unul din tiketele noastre de la semnatura,iti faci cont si urmezi pasii ca sa formezi tiketul cu datele tale si modelul de tiket care iti place.Dupa ce este gata intri la sectiunea cu linkuri,cauti linkul unde scrie Bbcode,dai copy si paste in semnatura ta si gata. |
|
| Anitta76 wrote:Hei scuze ca ma bag si eu in discutie dar de unde ai cumparat cadita cu masa de infasat? Ai poze ceva? Eu nu am cumparat nimic pana acum si astept weekendul sa mergem si noi sa luam macar mobila acum însa nu prea am idei de unde...am vrut sa comand de pe un site insa nu au toate piesele pe stoc si asa mai bine ma duc eu in magazin sa imi aleg patut, dulap, etc. Apropo de asta, voi de unde ati achizi?ionat patutul? Sau aveti vreo recomandare de patut mai ok din mai multe puncte de vedere? Va pup Eu am luat cadita cu masa de infasat la mana a doua dar arata ca noua.A costat 6 milioane cand a cumparat-o ea si a vandut-o cu 2 mil plus transportul.Este mare,spatioasa,picioare groase si cu roti.E inalta imi ajunge pana la burta si o sa o pot folosi pana pe la 1 an jumatate sigur.Are 25 kg si ocupa cam cat un patut dar asta este..mi se pare ft.utila si chiar daca ocupa mult o sa ma folosesc de ea dupa care o pliez ca se poate si o tin pt.bebe 2. Patutul eu am luat care se poate atasa de patul meu mare.Se poate da laterala jos si e pe nivele.Pun nivelul care se potriveste cu patul meu.Eu am gasit pe emag la reducere patutul cu 250 lei si salteaua am luat-o de la nichiduta cu 100 lei de cocos 10 cm.La fel si lenjeria de patut cu aparatori si protectie pt.saltea tot de pe nichiduta. |
|
| GeorgianaB wrote:
La mine a fost invers, miercuri avea 2800 si duminica l-am nascut cu 3500, se mirau de ce iese asa greu :)))
Uau..nah asta da.Eu chiar credeam ca totusi poate exista o diferenta mica de 300 grame acolo dar nu asa mare cum spuneti voi.Bine ca mi-ati spus sa nu raman socata daca patesc si eu asa eu sunt sigura ca o sa aiba peste 3500,poate imi face o surpriza totusi calculand eu ca daca la 33 sapt avea aproape 2400 mai ia 1 kg pe luna si eu mai am o luna pana nasc dar pot eu calcula ca parca vad ca nu a fi asa |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Adina Mariana wrote: Eu am luat cadita cu masa de infasat la mana a doua dar arata ca noua.A costat 6 milioane cand a cumparat-o ea si a vandut-o cu 2 mil plus transportul.Este mare,spatioasa,picioare groase si cu roti.E inalta imi ajunge pana la burta si o sa o pot folosi pana pe la 1 an jumatate sigur.Are 25 kg si ocupa cam cat un patut dar asta este..mi se pare ft.utila si chiar daca ocupa mult o sa ma folosesc de ea dupa care o pliez ca se poate si o tin pt.bebe 2. Patutul eu am luat care se poate atasa de patul meu mare.Se poate da laterala jos si e pe nivele.Pun nivelul care se potriveste cu patul meu.Eu am gasit pe emag la reducere patutul cu 250 lei si salteaua am luat-o de la nichiduta cu 100 lei de cocos 10 cm.La fel si lenjeria de patut cu aparatori si protectie pt.saltea tot de pe nichiduta. Multumesc Adina |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Adina, e bine ca ai gasit cadita încapatoare, dar..cei mai multi bebelusi încep sa stropeasca totul în jur de pe la 3-4 luni, iar multe mame aleg sa ii spele în baie. Poate nu va fi cazul vostru, dar tot nu cred ca mai sta un bebe sa îl urci în cada pusa pe suport la un an. La ce energie si veselie au ei...mai au un pic ?i sar din cada. Pe Ana am spalat-o prima data în cada mare dupa botez (vreo trei luni ?i un pic) |
|
| Adina Mariana wrote: Eu am gasit una de foarte buna calitate cadita cu masa de infasat mare pana la 1 an jumate o poti folosi.M-am tare bucurat ca am gasit-o.Ia o culoare la wrap incat sa il poti folosi si la urm.bebe daca cumva o sa fie baietel Ai gasit cadita pe net sau în vreun magazin? Am citit după ca ai luat-o de la cineva. |
|
|