Gravidutele noastre dragi - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella123
Scris: Thursday, September 12, 2019 11:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
Fetelor.. Am fost ieri la diabetolog. Voi repeta hemoglobina glicozilata pentru ca e prea mare în compara?ie cu glicemiile ?i i s a parut ciudat. Regim nu am cum m am asteptat... Doar 0 zahar în rest mâncat orice pt ca trebuie sa hranesc pe bebe. ?i am de luat glicemia în fiecare zi dupa 1h ?i 2h de la masa ?i în func?ie de valorile acestea sa reglez mancarea.. Cantitatea, sau sa vad ce aliment îmi creste glicemia mai mult.. Ex mazare fasole etc. E putin mai complicat pana ma obisnuiesc dar a zis ca în 2 3 sapt o sa prind mersul. M am mai lini?tit un pic.. A?tept cu nerabdare 24 sa l vad pe bebe. Va imbratiseeez!
fluturash26
Scris: Thursday, September 12, 2019 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
maria2013 wrote:
Adina, e bine ca ai gasit cadita încapatoare, dar..cei mai multi bebelusi încep sa stropeasca totul în jur de pe la 3-4 luni, iar multe mame aleg sa ii spele în baie. Poate nu va fi cazul vostru, dar tot nu cred ca mai sta un bebe sa îl urci în cada pusa pe suport la un an. La ce energie si veselie au ei...mai au un pic ?i sar din cada. Pe Ana am spalat-o prima data în cada mare dupa botez (vreo trei luni ?i un pic)

Noi am avut cadita separat cumparata, si masa cu cadita dar am folosit pe post de masa numai. Ce sa zic, si eu la fel ca tine Maria, pe la 4 luni era aproape sa se arunce si am zis ca gata nu o mai pun ca doamne fereste.
Si cu aleze o schimb pe pat mereu. In cadita la fel, am spalat-o pana pe la maxim 6 luni, dupa aia mai util mi-a fost suportul pentru cadita pe care il puneam direct in cada mare.
Oricum de cand va incepe sa se ridice in fund Adina, nu cred ca iti va mai sta.
Nella
Scris: Thursday, September 12, 2019 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Ella123 wrote:
Fetelor.. Am fost ieri la diabetolog. Voi repeta hemoglobina glicozilata pentru ca e prea mare în compara?ie cu glicemiile ?i i s a parut ciudat. Regim nu am cum m am asteptat... Doar 0 zahar în rest mâncat orice pt ca trebuie sa hranesc pe bebe. ?i am de luat glicemia în fiecare zi dupa 1h ?i 2h de la masa ?i în func?ie de valorile acestea sa reglez mancarea.. Cantitatea, sau sa vad ce aliment îmi creste glicemia mai mult.. Ex mazare fasole etc. E putin mai complicat pana ma obisnuiesc dar a zis ca în 2 3 sapt o sa prind mersul. M am mai lini?tit un pic.. A?tept cu nerabdare 24 sa l vad pe bebe. Va imbratiseeez!

Ma bucur sincer ca te-ai mai lini?tit! Sa ai grjia ?i la fructe ca au ?i ele multe glucide. Cu încredere ca va fi bine pâna la termen.
Ancuta...
Scris: Thursday, September 12, 2019 1:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/24/2019
Adina Mariana wrote:
Eu am luat cadita cu masa de infasat la mana a doua dar arata ca noua.A costat 6 milioane cand a cumparat-o ea si a vandut-o cu 2 mil plus transportul.Este mare,spatioasa,picioare groase si cu roti.E inalta imi ajunge pana la burta si o sa o pot folosi pana pe la 1 an jumatate sigur.Are 25 kg si ocupa cam cat un patut dar asta este..mi se pare ft.utila si chiar daca ocupa mult o sa ma folosesc de ea dupa care o pliez ca se poate si o tin pt.bebe 2.
Patutul eu am luat care se poate atasa de patul meu mare.Se poate da laterala jos si e pe nivele.Pun nivelul care se potriveste cu patul meu.Eu am gasit pe emag la reducere patutul cu 250 lei si salteaua am luat-o de la nichiduta cu 100 lei de cocos 10 cm.La fel si lenjeria de patut cu aparatori si protectie pt.saltea tot de pe nichiduta.

Va mul?umesc !! O sa intreb când merg saptamâna viitoare!
O sa încerc sa îmi pun ?i tiket??
Cata123
Scris: Thursday, September 12, 2019 2:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
maria2013 wrote:
Adina, e bine ca ai gasit cadita încapatoare, dar..cei mai multi bebelusi încep sa stropeasca totul în jur de pe la 3-4 luni, iar multe mame aleg sa ii spele în baie. Poate nu va fi cazul vostru, dar tot nu cred ca mai sta un bebe sa îl urci în cada pusa pe suport la un an. La ce energie si veselie au ei...mai au un pic ?i sar din cada. Pe Ana am spalat-o prima data în cada mare dupa botez (vreo trei luni ?i un pic)

Ca vorbiti de cadite, aseara l-am spalat pt prima data in cada mare pt ca i-am luat si colac din ala ce se pune la gat Lol
Parea ca se simte bine, nu a plans , o sa mai repetam cu siguranta :)) dupa ce sta in fund numai in cada mare vrem sa il spalam, nu are rost sa il chinui in cea mica, trebuie sa avem loc sa ne desfasuram, inclusiv cu jucarii Hilar
Nella
Scris: Thursday, September 12, 2019 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Cata123 wrote:

Ca vorbiti de cadite, aseara l-am spalat pt prima data in cada mare pt ca i-am luat si colac din ala ce se pune la gat Lol
Parea ca se simte bine, nu a plans , o sa mai repetam cu siguranta :)) dupa ce sta in fund numai in cada mare vrem sa il spalam, nu are rost sa il chinui in cea mica, trebuie sa avem loc sa ne desfasuram, inclusiv cu jucarii Hilar

Ce frumoase emo?ii trai?i!!! hearts
Adina Mariana
Scris: Thursday, September 12, 2019 7:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
maria2013 wrote:
Maria stiu de pe nepotel ca am vazut ca sunt ft.energici.Am optat sa iau asa pt.ca am platit exact cat plateam pt.una slaba calitativ si cu cadita mica.Am spus ca atunci cand nu o sa mai stea in cadita cu suport o sa iau jos cadita si il spal in baie pt.ca este cadita mare nu mica.Iar de infasat o sa profit cat mai mult.Este mare si incapatoare si are laterale inalte.Apoi o sa vad eu cum ma descurc.Cert este ca so meritat sa o iau pt.2 mil cand una noua e 6 mil.E ft.calitativa.Vedem si cat pot profita de easic
Adina Mariana
Scris: Thursday, September 12, 2019 7:08 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Multumesc Adina computerlove
Cu dragpupici
Adina Mariana
Scris: Thursday, September 12, 2019 7:10 PM
Nivel

Cata123 wrote:

Ce baiat mare si curajos ai tu dejacoeur
Adina Mariana
Scris: Thursday, September 12, 2019 7:13 PM
Nivel

Ella123 wrote:
Ella ma bucur ca te-ai mai linistitpupici nu e usor nici programul asta sa il ai dar ce sa faci?te obisnuiesti tu in timp.Important sa fie bebe bine.Te pup
LadyXmc
Scris: Thursday, September 12, 2019 9:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2018
Buna dragele mele, si sarcini cat mai usoare si la termen, imi fac si eu simtita prezenta pe aici si sper ca nu e cu deranj, pentru cele care inca nu ma cunosc deja, sunt aspiranta de ceva timp aici pe forum, insa in realitate am 5 ani si ceva de cand aspiram la un bebe si dupa 5 ani de incercari, toate au fost nereusite desi doctorii spuneau ca putem face copii amandoi, se pare ca soarta a facut ca fiecare sa o ia pe drumul sau, de ceva timp fiind intr-o relatie noua (si nu mi-a fost deloc usor sa o iau de la capat) amandoi dorindu-ne un bebe enorm de mult, nici nu am stat pe ganduri cand a venit discutia de bebei, si din a doua incercare, spre surprinderea mea, bebe a venit, cand ma asteptam cel mai putin, cand deja ma pregateam sufleteste si ma gandeam la adoptie si la tot felul de proceduri prin care sa pot avea o minune in viata mea, cu mandrie va anunt ca sunt mamica pentru prima data, ecografic de 6 saptamani si 3 zile computerlove
AndreV
Scris: Thursday, September 12, 2019 11:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
LadyXmc wrote:
Buna dragele mele, si sarcini cat mai usoare si la termen, imi fac si eu simtita prezenta pe aici si sper ca nu e cu deranj, pentru cele care inca nu ma cunosc deja, sunt aspiranta de ceva timp aici pe forum, insa in realitate am 5 ani si ceva de cand aspiram la un bebe si dupa 5 ani de incercari, toate au fost nereusite desi doctorii spuneau ca putem face copii amandoi, se pare ca soarta a facut ca fiecare sa o ia pe drumul sau, de ceva timp fiind intr-o relatie noua (si nu mi-a fost deloc usor sa o iau de la capat) amandoi dorindu-ne un bebe enorm de mult, nici nu am stat pe ganduri cand a venit discutia de bebei, si din a doua incercare, spre surprinderea mea, bebe a venit, cand ma asteptam cel mai putin, cand deja ma pregateam sufleteste si ma gandeam la adoptie si la tot felul de proceduri prin care sa pot avea o minune in viata mea, cu mandrie va anunt ca sunt mamica pentru prima data, ecografic de 6 saptamani si 3 zile computerlove

Felicitari! Bine ai venit! computerlove
BC1828
Scris: Thursday, September 12, 2019 11:33 PM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
LadyXmc wrote:

Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos coeur
missy_furla
Scris: Friday, September 13, 2019 9:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
LadyXmc wrote:

Felicitari !!!
Sarcina usoara !!!
blu88
Scris: Friday, September 13, 2019 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 11/22/2018
Adina Mariana wrote:
Ce frumoasa este salopeta.Imi place culoarea multcoeur imi poti spune te rog ce wrap pt.nou nascuti ai luat si cum te-ai descurcat sa il porti pe bebe?si daca l-ai purtat din primele zile de viata?eu vreau sa il port si imi place ft.mult aceasta modalitate dar inca nu stiu ce fel de wrap sa iau.Sunt ft.multe si nu ma pricep si nu vreau sa iau si sa nu fie ok nici pt mine nici pt.bebe.Stiu ca sunt cele lenny dar acuma nu imi permit unul atat de scump.Tu wrap tesut,elastic ai luat?

Adina si eu vreau sa imi iau wrap elastic am citit pe grupul de pe fb ca este bun pt nou nascuti, mai este si mai este si wrap tai mic... care ar fi mai usor de legat ca cel elastic... eu vreau sa imi iau si o manduca sistem de purtare si ma gandesc sa il iau de la cineva este grup de vanzare pe fb ca poate totusi nu o sa ii placa si sa nu dau atatia bani pe el
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.