Gravidutele noastre dragi - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Saturday, August 3, 2019 11:43 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Casuta anterioara o gasiti aici.

coeur Gravidutzele noastre dragi! coeur

1. Blu88

2. Mirela.t83

3. Alina89

4. Adina_Mariana

5. Missy_furla

6. Anitta76

7. Nella

8. BC1828

9. Eugeia

10. CrisM

11. Andra09

12. Monican

13. Claudiailee

14. Georgy06

15. Eve23

Sarcina usoara tuturor burticilor!

Ultima actualizare: 3.08.2019
Andreea06
Scris: Saturday, August 3, 2019 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Va rog sa ma ajutati cu updates. Irina, Diana, banuiesc ca au nascut dupa dpn.. Raluk?
Si Mihaela14 parca tin minte ca a pierdut sarcina? Cray
Nella
Scris: Saturday, August 3, 2019 11:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
Multumim Andreea pt noua casu?a!!! hearts computerlove
Numai vesti bune ?i fara evenimente nefericite sa ne aduca aceasta noua casu?a. newclap
Adina Mariana
Scris: Saturday, August 3, 2019 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Andreea06 wrote:
Va rog sa ma ajutati cu updates. Irina, Diana, banuiesc ca au nascut dupa dpn.. Raluk?
Si Mihaela14 parca tin minte ca a pierdut sarcina? Cray
Multumim pt.casuta noua si sa fie cu sarcini usoare.Irina,Diana,Raluka au nascut.Mihaela din pacate a pierdut bebelusulCray
Ella123 e burtica si are tiket(nu stiu daca vrea pe lista),Missy_Furla are un alt ticket actualizat,suntem doar la 2,3 zile distanta una de alta.
eve23
Scris: Saturday, August 3, 2019 1:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Și eu și eu 10 saptamâni și 4 zile
Iulia13
Scris: Saturday, August 3, 2019 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Adina Mariana wrote:
Multumim pt.casuta noua si sa fie cu sarcini usoare.Irina,Diana,Raluka au nascut.Mihaela din pacate a pierdut bebelusulCray
Ella123 e burtica si are tiket(nu stiu daca vrea pe lista),Missy_Furla are un alt ticket actualizat,suntem doar la 2,3 zile distanta una de alta.

Adina, ce aproape esti ,mai e un pic pana la marea intalnire..parca ieri ai intrat pe forum la gravidute si aveai câteva saptamâni.. Ce mai trece timpul. Sarcina usoara in continuare hearts
Mirela.t83
Scris: Saturday, August 3, 2019 1:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Buna burtici!

Bun gasit la casuta noua! grup
Mai prind oare inca o casuta sau nu?Hilar

Sunt o idee mai bine fetelor.
Rezultatu la plamani de ieri e ok. Nu sunt trombi la vasele plamanilor. Am stat f stresata pana la rezultat. Deci raman pw clexane 0.4ml.
Tusea ma ineaca in continuare e viral..asa au zis si ei la spital. Sa continui antib de 7 zile..deci mai am si maine. Azi noapte pot sa zic ca am dormit un pic mai bine, am putut sa respir mai bine.
Abia astept sa scap de virus sa pot dormi. Sper pana nasc sa mai reusesc sa ma odihnesc toata noaptea.
Denis e atins si el de acest virus. Momentan i am dat paracetamol si sirop de tuse dar de luni merg cu el la med de fam sa ii dea antibiotic ca mie teama sa nu se agraveze ca la mine.
Am reusit sa imi iau o parte din cumparaturi pt bebe si pt mine la spital. Inca nu au sosit. Le am comandat de pe ebay. Mai am de cumparat dar nu online, local de aici sper sa le iau sapt viitoare.

Andra09
Scris: Saturday, August 3, 2019 2:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
O noua casuta, cu cat mai multe povestioare frumoase!Bravoo parca erau mai multe gravidute noi...
Adina Mariana
Scris: Saturday, August 3, 2019 2:56 PM
Nivel

eve23 wrote:
?i eu ?i eu 10 saptamâni ?i 4 zile
Trebuie sa iti faci tiket asa ca noi daca vrei pe listuta. Dai click pe unul din tiketele noastre,iti faci cont,iti pui datele,alegi modelul favorit si dai copy la linkul cu bbcode si il atasezi in semnatura.
Adina Mariana
Scris: Saturday, August 3, 2019 2:59 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Adina, ce aproape esti ,mai e un pic pana la marea intalnire..parca ieri ai intrat pe forum la gravidute si aveai câteva saptamâni.. Ce mai trece timpul. Sarcina usoara in continuare hearts
Multumesc.pupici Intradevar Iulia.Trece timpul repede.Chiar ma gandeam ca oare mai prind o casuta?dar nu credsic de prin 20 septembrie ma astept oricand sa vina mai ales ca imi doresc natural.Am emotii mari si sunt in plina perioada de pregatiri si invatare de cat mai multe lucrurilove cand aveam tiketul de cateva sapt.si ma uitam la ale voastre,spuneam oare tiketul meu cand o sa ajunga macar la jumate?eh..deja mai este unsfert din el doarBig Surprise
alina89
Scris: Saturday, August 3, 2019 6:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Si simmo parca isi facuse ticker. Toate fetele care nasc inaintea mea sa se treaca pe listutaaaa Hilar
Adina Mariana
Scris: Saturday, August 3, 2019 6:50 PM
Nivel

alina89 wrote:
Si simmo parca isi facuse ticker. Toate fetele care nasc inaintea mea sa se treaca pe listutaaaa Hilar
Ce e Alina intri in panica?Hilar crede-ma si eu intru cand ma vad pe locul 4Big Surprise what
BC1828
Scris: Saturday, August 3, 2019 7:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Fetelor stiu ca la aceasta varsta a sarcinii pe care o am eu e normal sa nu il simt zilnic pe bebe.Insa ceea ce ma ingrijoreaza e faptul ca pana acum 2 zile il simteam des si miscarile lui erau foarte clare.De ieri incoace il simt mai rar si nici miscarile nu mai sunt atat de "puternice" ca acum cateva zile.Sunt asa panicata...la control abia pe 27 august trebuie sa merg pentru ca medicul e in concediu...
simmo
Scris: Saturday, August 3, 2019 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
alina89 wrote:

Am ticher, dar am rugat sa nu ma treaca pe listuta. Ma simt mai confortabil asa.
Defirenta mare nu exista intre noi.

De cateva zile, iar am diverse ganduri. S-a facut o luna de la ultimul eco si abia saptamana viitoare sper final fac eco pentru a vedea cum a evoluat bebe. Of, sper sa fie bine Hands
Adina Mariana
Scris: Saturday, August 3, 2019 8:33 PM
Nivel

BC1828 wrote:
Fetelor stiu ca la aceasta varsta a sarcinii pe care o am eu e normal sa nu il simt zilnic pe bebe.Insa ceea ce ma ingrijoreaza e faptul ca pana acum 2 zile il simteam des si miscarile lui erau foarte clare.De ieri incoace il simt mai rar si nici miscarile nu mai sunt atat de "puternice" ca acum cateva zile.Sunt asa panicata...la control abia pe 27 august trebuie sa merg pentru ca medicul e in concediu...
Chiar nu trebuie sa iti faci probleme.Fiecare bebe misca in felul lui si fiecare zi este diferita.Si eu aveam zile in care abia il simteam,trebuia sa ma concentrez sa il simt si zile in care misca de zori si il simteam tare.Important este ca il simti chiar daca nu asa tare,il simti si stii ca este bine si traieste,eu cu asta ma consolam.Eu am observat la mine pana pe la 24 saptamani simteam zilnic dar uneori mai slab alte ori mai puternic.Dupa 25 sapt.mereu simteam puternic desi am avut atunci la mare o zi de nu l-am simtit absolut deloc.Acum este ft.activ.Imi face shouri zi de zi cred ca este cea mai frumoasa perioada pt.el ca se mai poate rasuci cum vrea ca mai are loc iar el il simt mai puternic pt.ca a depasit 1 kg jumatate.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.