Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Am repetat analizele si mi-au iesit exact ca luna trecuta.Anemie (desi am fost pe Altrifer) si leucocite in urina (desi am luat Urisan) 2 saptamani dupa Urisan scapasem de leucocite,acum iar le am.De data asta ma socat putin raspunsul medicului cand i-am trimis analizele si am intrebat-o ce sa fac mi-a raspuns ca momentan sa beau 2 L de apa plata pe zi si sa repet doar urina in 2 saptamani.Ati mai patit asa?oare e ok daca stau cu leucocitele prezente in corp?mie teama de complicatii si nici sa intreb medicul daca este ok doar apa nu am cum.Eu beau multe lichide pe zi,sunt sigura ca nu imi vor trece dupa 2 sapt.de baut apa si mai multa ca in prezent.Voi ce ati face in locul meu?
cam asa si eu socata cand am aflat ca am iar streptococul de tip B ...si de data asta mi a zis sa nu fac nimic (sa nu mai iau antibiotic cum am luat in martie)..... dar am incercat sa ma calmez si sa nu ma stresez...ca nu-i fac bn lui bb.
Ca sa nu mai zic ca nici pentru varicele, venele umflate si vasele astea sparte de pe picioare si durerile de picioare nu fac nimic pana nu nasc :( Incerc doar sa rezist desi se umfla pe zi ce trece
Da, e Scoala Mamei si in Bucuresti, asociata la Maternitatea Bucur (fix maternitatea a caror asistente au ajutat ranitii de la Clubul Colectiv, ptr ca vis a vis de club...) Ptr cele care nasc aici cursurile sunt gratis, pentru restul se plateste. M-am inscris si cum o sa intru in prenatal (in 2 saptamani) ma si duc la un modul de 4 sedinte de curs... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| La multi ani Adina Cat mai multe impliniri,un bebe sanatos si ai sa vezi ce repede trece timpul si in curand iti vei tine puiul in brate |
|

Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| La multi ani, Adina! Bebe sanatos si la termen si numai fericire! Dorinta cea mare ti s-a indeplinit si vei vedea ca e chiar frumoasa varsta de 30 de ani. Si eu tot anul asta i-am implinit. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| La multi ani, Adina! |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| La multi ani Adina! Sarcina usoara si la termen! Fetelor nu stiu daca v-ati confruntat vreuna cu asa ceva dar eu m-am hotarat sa intru in prenatal inainte cu 80 zile de data Probabila a na?terii, ptr ca dupa cum stiti pot lua maxim 84 inainte. Problema este ca am un medic de familie mai ciudat care la ultimul control mi-a spus ca ne vedem la 30 saptamani...Eu atunci ne?tiind cand ar trebui sa intru în prenatal! Este posibil sa nu imi acorde medicalul cand vreau eu si sa imi zica ca este obligatoriu sa intru inainte cu 63 zile? Multumesc! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| La multi ani, Adina! Sa fii sanatoasa si sa ai o aniversare de poveste! La anul veti sarbatori in 3! |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| La mul?i ani, Adinuta! Ma bucur ca ti s a îndeplinit cea mai mare dorinta la 30 ani.. O meriti din plin! fetelooor azi am fost la o eco..pentru linistea mea sufleteasca e bine bebe. Am fost la un alt medic nu la a mea.. Si mi a calculat vârsta 17s ?i 6z... Ori a recuperat zilele pierdute ori difera aparatul. Cert este ca era bine.. E baietel 85%.. A zis ca cel mai clar se va preciza la morfo2. Pe 8 am programare la medicul meu abia astept sa vedem ce parere ca avea. Va puuuup |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| La mul?i ani, Adina Anitta, mojoritatea medicilor acorda prenatalul la 30s pentru ca se considera ca bebe poate sa vina si la 42s si atunci sa nu ramâi cu mai pu?in de 42zile dupa na?tere. Stiu ca e putin probabil si ca multi nu lasa sarcina peste 41s, provocând travaliul, dar asa calculeaza ei. |
|

Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Adina Mariana wrote:Simo si Ella multumesc pt.raspuns.Valorile de la anemie nu sunt cu mult scazute doar ft.putin.Eu nu ametesc deloc,de asta cred ca nici nu mi-a mai dat nimic.Pe mine leucocitele din urina ma ingrijorau dar daca spuneti ca si voi aveti...imi apare ca am intre 15-50,valorile de referinta fiind la synevo intre 1-4.Incerc sa beau cat mai multa apa si repet dupa 2 saptamani sa vad daca e tot asa. Blu pe mine nu ma mananca inca.Eu ma dau in fiecare seara cu ulei de cocos.Poate ma ajuta...nu stiu. Fetelor azi schimb prefixul.Nu am asteptat sa implinesc 30 ani dar sotul meu a spus ca implinesc 30 saptamani si 30 ani ce poate fi mai frumos de atat?plus ca de cand incercam sa concep de la 27 cea mai mare dorinta a mea a fost pana in 30 ani sa raman insarcinata si Dumnezeu ma ajutat.Un bebelus ma ales si pe mine sa ii fiu mama.Minunea mea mica abia astept sa o cunosc  am primit de la sot un tort in forma de burtica,sunt atat de incantata si emotionata  o sa fac poze multe sa am amintire.Va pup,o zi frumoasa
La multi ani minunati fata draga ! Sa iti dea Dumnezeu numai bucurie iubire si sanatate alaturi de familia ta |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Anitta76 wrote:La multi ani Adina! Sarcina usoara si la termen! Fetelor nu stiu daca v-ati confruntat vreuna cu asa ceva dar eu m-am hotarat sa intru in prenatal inainte cu 80 zile de data Probabila a na?terii, ptr ca dupa cum stiti pot lua maxim 84 inainte. Problema este ca am un medic de familie mai ciudat care la ultimul control mi-a spus ca ne vedem la 30 saptamani...Eu atunci ne?tiind cand ar trebui sa intru în prenatal! Este posibil sa nu imi acorde medicalul cand vreau eu si sa imi zica ca este obligatoriu sa intru inainte cu 63 zile? Multumesc!
Buna, Sunt medici de familie care solicita recomandare de la ginecolog ca sa-ti dea mai devreme prenatalul. Mie asa mi-a zis, dar eu am mai avut zile libere si asa am ajuns la 31s si mi-a dat prenatalul fara vreo recomandare. Daca ai recomandarea, nu ar trebui sa te refuze MF-ul.
Ella , felicitari pentru vestile bune. Bebe creste voinic. |
|

Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| La multi ani, Adina! Sarcina usoara in continuare! Acus trece timpul si il vei tine pe bebe in brate! Sa ai o zi frumoasa! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Va multumesc tare,tare mult fetelor la fiecare in parte si eu va doresc voua tot ce imi doriti voi mine.Sanatate,fericire,sarcini usoare si bebei sanatosi
Ella ma bucur ca bebe tau este bine si te-ai mai linistit Missy cat iti cantareste baietelul si la cate saptamani ai fost? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| La multi ani Adina! Sa fii fericita si sarcina usoara! Super 30 graviduto!
Fetelor eu sunt la A&E cu durerea sub coasta lateral stanga. Nu mai pot sa respir cum trebuie si n am mai suportat durerea, durerea e si cand ma misc. Nu mai spun ca la tusit e groaznic trebuie sa ma tin de ceva sa pot tusi. Tusea nu mai e asa horror decat dimi cand expectorez. Nu stiu daca voi ramane in spital. Sper sa nu am nimic la plamani. Astept sa ma vada doctorul. |
|

Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| Adina Mariana wrote:Va multumesc tare,tare mult fetelor la fiecare in parte  si eu va doresc voua tot ce imi doriti voi mine.Sanatate,fericire,sarcini usoare si bebei sanatosi Ella ma bucur ca bebe tau este bine si te-ai mai linistit Missy cat iti cantareste baietelul si la cate saptamani ai fost?
In principiu avea lunea trecuta 1037gr la (presupun) 27s6z. Scz ca nu ti-am mai raspuns dar nu inteleg foarte precis varsta sarcinii, de fiecare data se modifica in fct de ce zice ecograful sau de cum arata bebe. Eu nu mi-am monitorizat ovulatia fix in luna in care am ramas gravida...ptr ca mi se parea ca testele de ovulatie de le aveam (de la Barza)nu erau f clare. Initial aveam DPN 25.10 apoi a scazut la 15.10 Cand am mers la morfo trim2 la inceputul lunii iulie, cf primei zile a UM as fi fost in 23s6z dar de fapt eram in 25s1z iar bebele arata de 24s4z - e o varza totala ...toate astea sunt trecute pe raportul medical ...
ca sa ma destresez planific o sedinta foto de gravida, mi am comandat mai demult si niste rochite chinezesti de pe aliexpress ptr fotografii... |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| La multi ani, Adina! Sanatate multa si multi ani plini de bucurii de acum incolo impreuna cu baietii tai! eu fac 30 in sept si bb2 se naste cu cateva zile inainte de ziua mea
Mirela, sper sa fie totul ok la control sa nu fie ceva grav. Eu de 3s abea pot sa merg cu piciorul stang, m-am lovit si nu stiu de ce nu mai trece, daca calc normal pe el imi dau lacrimile asa ca tot schiopatez..
Missy, cea mai relevanta este UM. Bebelusii au etape in care se dezvolta mai mult si altele in care se dezvolta mai putin. Nu se muta DPN'ul real doar pt ca asa a iesit la masuratori acum sau peste o luna. Medicul stie mai bine cand e de ingrijorat diferenta dintre DPN dat de UM si cel dat de masuratori. Iar pt cele care nasc natural o masuratoare mai mica sau mai mare nu inseamna ca bebe se va naste la 38 sau la 42 de sapt. Cu cat avansezi in sarcina e mai greu de estimat corect greutatea reala. Au fost gravidute si cu 1kg diferenta, cei drept mi se pare eroarea cam mare si cazurile astea sunt rare, dar sunt.. |
|
|