Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Felicitari, Ella Recuperare usoara |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Felicitari Ella! Sa fiti sanatoase amandoua! Recuperare usoara mami! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Ella30 wrote:La 16.06 cu 3000 gr s a nascut sofia elena. Momentan suntem bine, eu sunt amortita inca deci nu ma doare nimic, am adormit in sala de operatii de la obosrala.. Raman pe lista ca nu scapati de mine ! Felicitari , ce bucurie mare ! Sa fi?i sanatoase amândoua ?i recuperare rapida pentru tine |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Fetelor , eu am doar 8 saptamâni ?i 4 zile , cum fac sa îmi schimb ticker-ul? Ca îmi arata 11 pe el , nu l-am editat eu bine , mul?umesc frumos pentru locul din casu?a ! |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Felicitari ella sa fiti sanatoase amandoua! Bebita mancacioasa si linistita si tie recuperare rapida si multa rabdare si zen cat cuprinde. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Felicitari, Ella! Sa creasca mare si sa te bucure in fiecare zi!
Da, Adina, de data asta ma incumet sa vreau si eu pe listuta :) |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Ella30 wrote:La 16.06 cu 3000 gr s a nascut sofia elena. Momentan suntem bine, eu sunt amortita inca deci nu ma doare nimic, am adormit in sala de operatii de la obosrala.. Raman pe lista ca nu scapati de mine ! Felicitari mami!!! Refacere rapida ?i sa fi?i sanatoase prin?ese dragala?e!!! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Felicitari proaspetelor mamici Recuperare usoara si multa sanatate voua si bebeilor Sarcina usoara în continuare, burtici |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Fetelor ia uitati ce am reusit sa filmez eu https://vimeo.com/342092141 |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Felicitari ella!!! |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Wow ce frumos se vede!!! Nu pot înca sa percep cum se simt aceste mi?cari în interiorul bur?ii, ce fel de stare po?i sa ai ca mama când vezi ?i sim?i asa ceva. Mi se pare de-a dreptul înal?ator ca avem ocazia asta, suntem binecuvântate. Nu prea mai are stare asta este clar. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| Woaaaa...ce miscari...ce frenezie e acolo !!!!nu te doare rau?
Ella30, felicitari !!!! Bravo!!! 3 mii de puncte !!! Si miliarde de ganduri bune la tn si bebe Sofia.
Sa ne scrii cand te simti mai bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Felicitari Ella30 pt.micuta Sofia.Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii.Te asteptam sa ne spui cum a fost si cum te-ai simtit dupa
Ella123 sa incerci si sa imi spui ce ai reusit.Iti tin pumnii
Irina ce concert are bebelina ta in burtica.Foarte tare si nu cred ca are de gand sa iasa repede ca pare relaxata
Georgy ma bucur ca ai vrut pe listuta sarcina usoara sa ai
Claudia dai clik pe tiketul tau si dai la editare.Ori faci pur si simplu alt tiket daca nu te descurci cu editatul.
Andreea de ce nu se vede tiketul la Anitta si Georgy?nici in casuta trecuta nu so vazut la Anitta ori numai eu nu il vad? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Adina Mariana wrote:Felicitari Ella30 pt.micuta Sofia.Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii.Te asteptam sa ne spui cum a fost si cum te-ai simtit dupa Ella123 sa incerci si sa imi spui ce ai reusit.Iti tin pumnii Irina ce concert are bebelina ta in burtica.Foarte tare  si nu cred ca are de gand sa iasa repede ca pare relaxata Georgy ma bucur ca ai vrut pe listuta  sarcina usoara sa ai  Claudia dai clik pe tiketul tau si dai la editare.Ori faci pur si simplu alt tiket daca nu te descurci cu editatul. Andreea de ce nu se vede tiketul la Anitta si Georgy?nici in casuta trecuta nu so vazut la Anitta ori numai eu nu il vad?
Am notat-o pe Anitta in casuta trecuta si pana si-a facut tickerul deja nu mai puteam edita. Acum tre sa ajung la laptop sa pot lua linkurile de la tickere.. ca nu le vad altfel :( de pe telefon nu pot inspecta tickerul. Sper sa reusesc pana se termina timpul de editare, noi suntem pe drumuri.. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Ella30 wrote:La 16.06 cu 3000 gr s a nascut sofia elena. Momentan suntem bine, eu sunt amortita inca deci nu ma doare nimic, am adormit in sala de operatii de la obosrala.. Raman pe lista ca nu scapati de mine ! Felicitari Ella! Sa fiti sanatoase amandoua! |
|
|