Gravidutele noastre dragi - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BC1828
Scris: Thursday, August 1, 2019 4:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Andra09 wrote:

Intravaginal am inteles ca se masoara cel mai bine. De exemplu mie si la eco abdominal si la cel intravaginal a fost tot 3,40 cm, luni când m-am internat. În schimb când mergeam la un alt medic sarcina trecuta, era diferenta destul de mare intre masuratori abdominal/intravaginal.

Pai si la mine ambele masuratori sunt de la eco intravaginala.Dar nu am inteles de ce pe una dintre imagini e 3,5 cm si pe cealalta 4,1 cm
Andra09
Scris: Thursday, August 1, 2019 4:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
BC1828 wrote:

Pai si la mine ambele masuratori sunt de la eco intravaginala.Dar nu am inteles de ce pe una dintre imagini e 3,5 cm si pe cealalta 4,1 cm

Aaa scuze ras am crezut ca intravaginal / abdominal ai avut diferenta asta. Pe mine ma mai punea sa pun pumnii sub fund, cica sa se ridice putin colul sa îl masoare mai bine. Nu stiu de ce ai avut diferenta asa mare.
Adina Mariana
Scris: Thursday, August 1, 2019 5:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andra09 wrote:

Intre 3-5 cm, ingrijorator e sub 2,5 sau cel putin asa mi s-a zis. Ce mi s-a parut groaznic este ca in 3 zile cat am stat in spital, 2 mamici au fugit din spital si si-au abandonat puiutii... Asistentele au spus ca e ceva obisnuit. Nu voi intelege vreodata gestul asta
Am inteles.Nu pot sa imi imaginez nici eu cum sa iti abandonezi copilul,inclusiv animalele au acel instinct sa isi protejeze puisorii.Pt.mine este prea mult cand vad asa ceva si nu inteleg cum pot pune capul pe perna sa doarma acele femei. Pur si simplu ma doare sufletul cand aud asa ceva dar se pare ca nu toti gandim la fel..
Cata123
Scris: Thursday, August 1, 2019 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2017
Adina, la multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de bebelusul si de sotul tau !!!! majoreta
computerlove
Alle.p
Scris: Friday, August 2, 2019 2:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
BC1828 wrote:

Difera unghiul de unde s-a masurat. De obicei se masoara din mai multe unghiuri si se ia în considerare valoarea cea mai mare.
BC1828
Scris: Friday, August 2, 2019 7:36 AM
Nivel

Alle.p wrote:

Difera unghiul de unde s-a masurat. De obicei se masoara din mai multe unghiuri si se ia în considerare valoarea cea mai mare.

Aaa ok!Acum am inteles...multumesc mult pupici
Adina Mariana
Scris: Friday, August 2, 2019 10:46 AM
Nivel

Cata123 wrote:
Adina, la multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de bebelusul si de sotul tau !!!! majoreta
computerlove
Multumesc CataCheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Friday, August 2, 2019 11:29 AM
Nivel

Fetelor voi ce detergent de rufe pt.bebe o sa folositi?puneti si lenor?nu stiu ce sa cumpar..parerile sunt foarte impartite si nu stiu care ar fi mai bun.
blu88
Scris: Friday, August 2, 2019 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 11/22/2018
Adina Mariana wrote:
Fetelor voi ce detergent de rufe pt.bebe o sa folositi?puneti si lenor?nu stiu ce sa cumpar..parerile sunt foarte impartite si nu stiu care ar fi mai bun.

eu am luat unul din bebe tei ...teo bebe si nu o sa pun balsam ... ca nush daca e ok ... la Luca nu am pus primul an
Rox4n1k4
Scris: Friday, August 2, 2019 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 4/25/2017
Fetelor va anun?am acum 3 sapt ca am ramas însarcinata ?i nu am simptome, ei de 2 sapt am greturi de nu ?tiu cun ma cheamaLol ?ti?i ceva remedii?sic
MaryPoppins
Scris: Friday, August 2, 2019 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Adina Mariana wrote:

Fara balsam pe hainele bebelusului. Teo Bebe am folosit la inceput, insa apoi cand am inceput sa folosesc wrapuri tesute aveam nevoie de det fara inalbitori optici. Si asa m-am oprit la Frosch baby bio. E excelent, alt detergent nu mai folosesc in casa. Scoate petele si de pe prosoapele de bucatarie :))
BC1828
Scris: Friday, August 2, 2019 3:24 PM
Nivel

Rox4n1k4 wrote:
Fetelor va anun?am acum 3 sapt ca am ramas însarcinata ?i nu am simptome, ei de 2 sapt am greturi de nu ?tiu cun ma cheamaLol ?ti?i ceva remedii?sic

Eu nu am avut asa greturi groaznice decat in saptamana 10.
Pe mine ma ajutat apa minerala si apa plata in care storceam lamaie.
Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos coeur
Nella
Scris: Friday, August 2, 2019 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Rox4n1k4 wrote:

Felicitari pt sarcina! Sa dea Domnul sa fiti bine ?i sa stea cuminte pana la termen.
Referitor la gre?uri mie din saptamâna 5 jum a început sa îmi fie rau ?i începând cu 6 saptamâni pana de curând am varsat de mi-au sarit capacele. ?i acum ma apuca, dar deja m-am înva?at ?i le iau ca atare.
Prima data a func?ionat apa minerala, limonada, apoi ghimbirul, am luat de vreo 2-3 ori Metoclopramid ca deja nici vitaminele nu mai intrau fara sa vars. Am evitat tot ce îmi provoaca repulsie, cel mai ok a fost cât am stat acasa, cum am mers la serviciu varsam încontinuu, nimic nu a mai func?ionat.
Georgy06
Scris: Friday, August 2, 2019 5:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Fetelor, eu am avut azi doua crampe ciudatele..la distanta de cateva minute, dar suparatoare, o durere ascutita care m-a trecut din uter pana jos... Au trecut imediat dar m-am speriat putin..noroc ca am inceput sa il simt pe bebe cam zilnic de vreo saptamana si asta ma tine sa nu imi fac cine stie ce filme..luni ajung si la doctor, sper sa nu fie nimic..
Adina Mariana
Scris: Friday, August 2, 2019 9:42 PM
Nivel

Multumesc Blu si Marry.Ma voi hotara si eu ce cumpar in curandbounce
Georgy si eu pateam asa ceva.Uneori mai rar patesc si acuma dar trece,nu imi fac probleme.Stai linistita e totul ok,corpul nostru este in plina schimbare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.