Gravidutele noastre dragi - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Friday, July 19, 2019 8:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
blu88 wrote:

nu am stiut si azi ma uitam dupa cadita si am vazut patutul ... fiecare are ritmul lui nu te ingrijora
E binevenit orice link,macar vad una alta.Eu abia astept sa creasca si sa se intoarca pt.ca imi doresc mult sa nasc natural.
Adina Mariana
Scris: Friday, July 19, 2019 8:30 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Raluca cum sunteti?
Papa bebelina?

Vai, fetelor m-am uitat de curiozitate la listuta dar stiam ca daca Ralu naste...urmam si noi.uff

Blu, tu esti acum prima ca sa zic asa. La sf de august nu?ras

Deja am reusit sa cuprind bucataria in mare. F greu ma misc si se pare ca lu bebe nu ii place deloc de mami trebaluind. Eventual sa stau la orizont toata ziua.

Am mers si pe jos zilele astea...nu exagerat, ieri mi am luat alta bluza ca simt ca nu mai imi vin tricourile.

Sapt viitoare vreau sa ma ocup mai mult de mine decat de curatenie. Gen, doar sa intretinem curatenia...
Sunt happy ca si a luat si mama mea biletu pt cand nasc. Vine de pe 5sept pana pe 3 oct. Conteaza mult, abia o astept. love
Si eu m-am uitat pe listuta si nu imi vine sa cred ca am urcat atat de sus.Top 5.Deci mai prind inca o casuta,maxim 2.Fuai ma apuca panicaalcool
Ce fain ca o sa vina mama ta la voi.Mie atat de dor si mie de mamica meaplans este la ingerasi de 8 ani si nu pot sa inteleg nici acum de ce a trebuit sa mi-o ia Dumnezeu la doar 46 ani ai ei.As avea atat de multa nevoie de ea si ajutorul ei..doamne greu este.Noroc cu pozele,amintirile cu ea altfel m-as usca pe pamantul asta de atata dor si durere cata am in suflet.Nu stiam niciodata cat de mult valoreaza o mama pana nu am mai avut-o.Acum doar sa pomenesti cuvantul "mama" si bufnesc in plans in secunda 2.Sa o apreciezi mult.As face orice sa o mai vad 5 minute macar,sa participe la nunta mea,sa vada ce sot minunat am,sa vada ca sunt la casa mea,sa fie bunica.Mie greu tarepale scuze ca m-am descarcat la mesajul tau dar mi-am amintit cum a trecut timpul asta si cat de greu imi este in continuare fara ea.Am si plans putin,dar sper Dumnezeu si ea de acolo de unde e sa aiba grija de mine cum a facut-o si pana acuma si acest bebelus sa imi faca zilele fericite,sa umple golul acesta care il simt in lipsa ei.Cray
RalukM
Scris: Friday, July 19, 2019 8:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
hello,
suntem bine multumesc,mandra suge binisor.Are icter va sta in noaptea asta la uv,maine plecam acasa.Abia astept ca urasc paturile asyea de spital,ma dor toate cele de la ele.
Mirela.t83
Scris: Friday, July 19, 2019 9:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Adina Mariana wrote:
Si eu m-am uitat pe listuta si nu imi vine sa cred ca am urcat atat de sus.Top 5.Deci mai prind inca o casuta,maxim 2.Fuai ma apuca panicaalcool
Ce fain ca o sa vina mama ta la voi.Mie atat de dor si mie de mamica meaplans este la ingerasi de 8 ani si nu pot sa inteleg nici acum de ce a trebuit sa mi-o ia Dumnezeu la doar 46 ani ai ei.As avea atat de multa nevoie de ea si ajutorul ei..doamne greu este.Noroc cu pozele,amintirile cu ea altfel m-as usca pe pamantul asta de atata dor si durere cata am in suflet.Nu stiam niciodata cat de mult valoreaza o mama pana nu am mai avut-o.Acum doar sa pomenesti cuvantul "mama" si bufnesc in plans in secunda 2.Sa o apreciezi mult.As face orice sa o mai vad 5 minute macar,sa participe la nunta mea,sa vada ce sot minunat am,sa vada ca sunt la casa mea,sa fie bunica.Mie greu tarepale scuze ca m-am descarcat la mesajul tau dar mi-am amintit cum a trecut timpul asta si cat de greu imi este in continuare fara ea.Am si plans putin,dar sper Dumnezeu si ea de acolo de unde e sa aiba grija de mine cum a facut-o si pana acuma si acest bebelus sa imi faca zilele fericite,sa umple golul acesta care il simt in lipsa ei.Cray

Vai iubita mea, iertare!
Mi au dat lacrimile la ce ai scris! Te imbratisez cu drag si sunt convinsa ca mama ta de la ingerasi va veghea pe tine si pruncu tau! Ai credinta ca bebele tau va umple golul din suflet!Cheek Kiss
Mirela.t83
Scris: Friday, July 19, 2019 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
RalukM wrote:
hello,
suntem bine multumesc,mandra suge binisor.Are icter va sta in noaptea asta la uv,maine plecam acasa.Abia astept ca urasc paturile asyea de spital,ma dor toate cele de la ele.

Yupi, bebelina e bine!
Deci, maine acasica cu voi! Sunt convinsa ca fetele abia va asteapta acasa! Cheek Kiss
Anitta76
Scris: Friday, July 19, 2019 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Ella cum aveai tensiunea pe artere? Era mare sau mica? Si eu m-am confruntat cu asta.
Ella123
Scris: Friday, July 19, 2019 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Anitta76 wrote:
Ella cum aveai tensiunea pe artere? Era mare sau mica? Si eu m-am confruntat cu asta.
pe stânga 0.77 pe dreapta 0.63 ?i ombilicala 0.72.cu aproximaČ›ie parca asa mi le amintesc. Dar la cea stanga mai scria ceva. Am dosarul in masina.. Nu mai cobor acum sa îl iau dar mâine o sa pun o poza cu ce mi a scris la eco.
Adina Mariana
Scris: Friday, July 19, 2019 11:32 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:

Vai iubita mea, iertare!
Mi au dat lacrimile la ce ai scris! Te imbratisez cu drag si sunt convinsa ca mama ta de la ingerasi va veghea pe tine si pruncu tau! Ai credinta ca bebele tau va umple golul din suflet!Cheek Kiss
Multumesc mult pt.cuvintele frumoaseCheek Kiss Buddy1
blu88
Scris: Friday, July 19, 2019 11:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Mirela.t83 wrote:
Raluca cum sunteti?
Papa bebelina?

Vai, fetelor m-am uitat de curiozitate la listuta dar stiam ca daca Ralu naste...urmam si noi.uff

Blu, tu esti acum prima ca sa zic asa. La sf de august nu?ras

Deja am reusit sa cuprind bucataria in mare. F greu ma misc si se pare ca lu bebe nu ii place deloc de mami trebaluind. Eventual sa stau la orizont toata ziua.

Am mers si pe jos zilele astea...nu exagerat, ieri mi am luat alta bluza ca simt ca nu mai imi vin tricourile.

Sapt viitoare vreau sa ma ocup mai mult de mine decat de curatenie. Gen, doar sa intretinem curatenia...
Sunt happy ca si a luat si mama mea biletu pt cand nasc. Vine de pe 5sept pana pe 3 oct. Conteaza mult, abia o astept. love

acum a vazut Hilar ca as fi prima pfoaaa...
blu88
Scris: Friday, July 19, 2019 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/22/2018
Nella
Scris: Friday, July 19, 2019 11:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Adina Mariana wrote:
Apoi chiar ca e voinic.Daca ramane asa si cand se naste nu ma vad bineClap vai de minesic
In curand o sa simti mai tare cand misca.O sa iti dai seama la modificari.Abia astept sa ne spui ca ai simtit-o lovindcomputerlove sa sti ca eu chiar m-am linistit foarte mult dupa ce am inceput sa il simt.Sunt total diferita,abia ce ma recunosc mai ales ca eram super stresata la inceput.Acum sunt ft.ok la psihic dar tot mai am temeri gen acum ca ma mai doare burtica si abia astept eco de sapt.viitoare pt.ca din 5 iunie nu am mai fost si vreau sa stiu ca este totul ok mai ales cu colul.

Sincer si eu a?tept ziua în care va boxa burtica. Sincer pana acum am fost extrem de panicata, am avut acele sangerari repetate, eliminari de cheaguri, nu prea am putut sa ma bucur de gravide ie, sper sa recuperez de acum încolo. Chiar de vars, am stari de rau deja m-am obi?nuit cu astea, fac parte din peisaj deja.
Azi am fost cu so?ul la pescuit la iaz, bine eu am stat sub umbrela ?i m-am bucurat de peisaj, el fugea între unditele care trageau pe rand, din pacate chiar de eram la padure, nu era soare puternic, ba chiar a fost inourat o perioada tor mi s-a facut rau, tot nu aveam aer...am început sa îmi fac vânt cu evantaiul.Dupa acest episod am decis singura ca anul asta voi face pas la vacanta de la mare, prefer sa mergem pe la munte pe undeva Bra?ov, Sighi?oara vedem noi. Saptamâna viitoare o sa anulam rezervarea, regret dar cred ca asta e cea mai buna decizie pt acest moment.
Nella
Scris: Saturday, July 20, 2019 12:01 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
blu88 wrote:
https://ibb.co/yPD6wPc sa va arat ce am facut pentru bebe coeur coeur coeur coeur

Nu se încarca uff off...
BC1828
Scris: Saturday, July 20, 2019 12:28 AM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
blu88 wrote:
https://ibb.co/yPD6wPc sa va arat ce am facut pentru bebe coeur coeur coeur coeur

Oooo ce dragut coeur
Esti foarte talentata...eu sunt complet paralel cu handmade-ul
Cu toate ca am facut si eu un lantisor pentru suzeta hearts , ceva mult mai usor si rapid Lol

BC1828 attached the following image(s):
received_922412024772281.jpeg

simmo
Scris: Saturday, July 20, 2019 7:13 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Uf, fetelor, ce talentate sunteti.
Frumoase lucrusoare.
Andra09
Scris: Saturday, July 20, 2019 7:38 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
blu88 wrote:

Love superb!!!! Si eu am câteva seturi de caciulile si botosei crosetate, acum m-as apuca de o paturica. Nu de alta dar sa îmi mai treaca timpul...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.