Gravidutele noastre dragi - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella30
Scris: Friday, July 19, 2019 12:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Fetelor voi ati patit sau este normal sa ma doara burta dar nu in interior ci in exterior cand ma imbrac,aplec,intorc in pat de pe o parte pe alta,cand ma pun pe wc.E o senzatie nasoala si am observat ca doar acum de vreo 3 saptamani de cand a inceput sa creasca burta mai tare simt.Vai ca va spun sincer ca mie putin teama de la 30 sapt.in sus sa fac fatza cu brio in ultimele 2 luni cand e cel mai greu.Este atat de nou totul si uneori sunt ft.speriatauff

Nu cumva e pielea care se intinde ? Incearca sa o hidratezi bine de tot si sa dai cu ceva..ulei de cocos sau ce folosesti tu. Pup si curaj, numai maine nu i poimaine si vine octombrie ! Cheek Kiss
Si pe mine ma durea cand faceam ce spui tu dar ma crezi ca nu stiu daca ma durea in interior sau in exterior ? Lol oricum, ce simti e normal, ia tot ce vine ca atare si..cauta ceva amuzant in tot ce simti nou. Va trece repede pupici
Adina Mariana
Scris: Friday, July 19, 2019 12:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Bella_Tm wrote:
https://cursdepuericultura.ro/curs-de-puericultura/ poate va e de folos - curs de puericultura online.
Multumesc Bellapupici Buddy1
Adina Mariana
Scris: Friday, July 19, 2019 12:53 AM
Nivel

blu88 wrote:
am fost si eu ieri la morfo pentru trim 3 ... bebe este bine a stat bineinteles numai sa nu ii vedem fata :))) are 2055 kg, mai maricel a zis dr si mi s-a mutat data prob a nasterii pe 2 sept.. asa ca din ce in ce mai mult mi se adevereste ca eu o sa nasc la sf lui august am eu o presimtire :))))
Bebe mic si scump.Sa creasca in continuare mare si sa stea pana la termen la caldurica.Ma bucur ca este totul ok si tu esti ok.Bebe era intors deja?
Adina Mariana
Scris: Friday, July 19, 2019 12:56 AM
Nivel

Ella30 wrote:

Nu cumva e pielea care se intinde ? Incearca sa o hidratezi bine de tot si sa dai cu ceva..ulei de cocos sau ce folosesti tu. Pup si curaj, numai maine nu i poimaine si vine octombrie ! Cheek Kiss
Si pe mine ma durea cand faceam ce spui tu dar ma crezi ca nu stiu daca ma durea in interior sau in exterior ? Lol oricum, ce simti e normal, ia tot ce vine ca atare si..cauta ceva amuzant in tot ce simti nou. Va trece repede pupici
Posibil sa fie pielea.Continui sa ma dau cu uleiul meu de cocos si poate ajut si asa cat de cat pielea.Multumesc pt.incurajari,esti tare draguta si ma emotionat putintel mesajul taucoeur
Ella30
Scris: Friday, July 19, 2019 7:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Posibil sa fie pielea.Continui sa ma dau cu uleiul meu de cocos si poate ajut si asa cat de cat pielea.Multumesc pt.incurajari,esti tare draguta si ma emotionat putintel mesajul taucoeur

computerlove coeur
RalukM
Scris: Friday, July 19, 2019 7:46 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
adina sigur e ori pielea ori vreun muschi intins aiurea
blu88
Scris: Friday, July 19, 2019 8:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Adina Mariana wrote:
Bebe mic si scump.Sa creasca in continuare mare si sa stea pana la termen la caldurica.Ma bucur ca este totul ok si tu esti ok.Bebe era intors deja?

da este intors demult... si ii place sa stea numai pe partea dreapta :))))
blu88
Scris: Friday, July 19, 2019 8:53 AM
Nivel

BC1828 wrote:

Eu am putut...nu am intampinat nici o problema

pe mine nu ma lasa sa intru in bara din dreapta deloc.. cine stie
blu88
Scris: Friday, July 19, 2019 10:48 AM
Nivel

Mirela.t83
Scris: Friday, July 19, 2019 10:49 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Blu m a bucur pentru vesti bune!
Ai un bebe grasun.
Te astepti sa fie maricel?
Anitta76
Scris: Friday, July 19, 2019 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Ella123 wrote:
Buna fetelor. Am fost la medic... Situatia nu e prea roz. Bebe e bine, dar mai mic cu vreo 5 zile. Tensiunea pe arterele uterine.. Nu stiu daca zic bine.. Nu era ok pe una dintre ele. Nu prea ma pricep. A?i fost vreuna în situa?ia aceasta? Sunt foarte ingrijorata. Maine merg la hematolog si din cate am inteles e posibil sa schimbe doza de clexane!?

Da. eu. In ce sens nu era buna? Era mare sau mica?
Anitta76
Scris: Friday, July 19, 2019 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Buna fetelor! Felicitari Raluk!
Am si eu intrebat pentru gravidutele care au fost sau urmeaza sa mearga la plaja/mare: V-a spus medicul de vreo restric?ie? Eu am uitat sa il intreb...bine ca nu eram nici sigura ca voi pleca si ne-am decis sa mergem 3 zile la mare. Stiu ca nu este ok sa te expui la soare dar nu stiu cat de calda este apa...si cat de mult este recomandat sa stai in apa,soare,etc. Voi ma puteti ajuta? Va pup
Andra09
Scris: Friday, July 19, 2019 11:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
blu88 wrote:
am fost si eu ieri la morfo pentru trim 3 ... bebe este bine a stat bineinteles numai sa nu ii vedem fata :))) are 2055 kg, mai maricel a zis dr si mi s-a mutat data prob a nasterii pe 2 sept.. asa ca din ce in ce mai mult mi se adevereste ca eu o sa nasc la sf lui august am eu o presimtire :))))

Vai vai dar ce gogosica ai acolo! Sa fiti sanatosi!
blu88
Scris: Friday, July 19, 2019 11:52 AM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Blu m a bucur pentru vesti bune!
Ai un bebe grasun.
Te astepti sa fie maricel?

NU... dar cine stie hohot ce grasunel va fi el ... dr a zis plus minus 300 acum nu stiu ce sa zic ....
blu88
Scris: Friday, July 19, 2019 11:54 AM
Nivel

Andra09 wrote:

Vai vai dar ce gogosica ai acolo! Sa fiti sanatosi!

multumesc asemenea... daca ar fi fost si dragut sa ne lase sa il vedem si noi la fatuca... dar nu... la nici o eco nu a stat cu fata :))))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.