Gravidutele noastre dragi - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Wednesday, July 17, 2019 2:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Fetelor imi puteti da mai multe detalii cu privire la testul de puericultura?ce trebuie sa faca sotul meu sa poata primi mai multe libere cand nasc?trebuie sa faca acel curs?cat costa?se merita?
AlexandraRr
Scris: Wednesday, July 17, 2019 2:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Adina Mariana wrote:
Fetelor imi puteti da mai multe detalii cu privire la testul de puericultura?ce trebuie sa faca sotul meu sa poata primi mai multe libere cand nasc?trebuie sa faca acel curs?cat costa?se merita?

Cauta cursuri gratuite la care sa mergi. Noi am fost la maternitatea de stat si a tinut doua ore, nu a costat nimic. A primit diploma pe care a dus-o la munca si a primit inca 10 zile libere in afara de cele 5. Pe mine m-a ajutat, am facut cezariana si ma miscam mai greu, el facea curat, mancare etc
Adina Mariana
Scris: Wednesday, July 17, 2019 3:54 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Cauta cursuri gratuite la care sa mergi. Noi am fost la maternitatea de stat si a tinut doua ore, nu a costat nimic. A primit diploma pe care a dus-o la munca si a primit inca 10 zile libere in afara de cele 5. Pe mine m-a ajutat, am facut cezariana si ma miscam mai greu, el facea curat, mancare etc
Multumesc pt.detalii.Chiar nu stiam de unde sa incep sau ce trebuie sa facem.O sa ma interesez de cursuri ca se fac si la noi.Rar dar se fac..ar fi pacat pe langa alea 5 zile sa nu profitam de inca 10.Si pt.mine ar fi un mare ajutor sa il stiu aici langa mine pana imi mai revin si acomodez cu noua viata.
alina89
Scris: Wednesday, July 17, 2019 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina, poti intreba si medicul de familie, daca il aveti comun. Poate stie unde se fac sau am auzit ca unii mai elibereaza chiar ei dupa ce povestesc pe scurt una alta. Noi l-am facut pe cel organizat de bebetei (fac in orasele mai mari din tara) a fost gratis si am primit si cateva "cadouri" pliante, centimetru, cateva paduri pt sani, mini samponele etc. Pt testat.
Andra09
Scris: Wednesday, July 17, 2019 5:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Adina Mariana wrote:

Noua certificatul ni-l elibereaza dr de familie. I-a dat sotului un mini curs despre igiena nou-nascutului, hranire, sustinerea proaspetei mamici si inca ceva chesti.
Adina Mariana
Scris: Wednesday, July 17, 2019 8:56 PM
Nivel

Multumesc Alina si AndraCheek Kiss
Chiar spunea sotul ca vom merge sa intrebam medicul de familie mai ales ca suntem amandoi la el si sper sa ne lamureasca mai bine.
Bella_Tm
Scris: Wednesday, July 17, 2019 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Adina Mariana wrote:

Adina eu cu sotul am fost cred ca la vreo 3-4 cursuri, toate erau gratuite. Doar la cel organizat de Chicco am platit 100 lei dar am primit un voucher de suma asta pe care l-am folosit in magazinul lor. In general cursurile erau organizate de bancile pentru celule stem. Poti cauta pe paginile lor de FB sau pe site-urile lor locatiile unde se tin cursuri.
Mi s-au parut interesante si primeai tot felul de freebies (biberoane, suzete, tampoane de sani, creme, etc) si la final se organiza si o tombola deobicei unde puteai castiga un pachet pt colectarea celulelor stem sau alte chestii (am castigat si eu la tombola o crema Bepanthen Lol ).
Nu mai stiu, de unde ai zis ca esti? Poate gasesc ceva si iti spun.
Ella30
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
RalukM wrote:
Neata,

Eu ma duc la camera de garda, de azi de dimineata am avut dureri ciudate in zona operatiei desi nu am facut efort. Mi se taia respiratia efectiv. Nu mi dau seama de s contractii sau altceva ca din cauza durerii mari nu am mai fost atenta dar tind sa cred ca astea sunt. Il astept pe sot sa ajunga si sa plecam. Am emotio mari. Bebeli a vad ca e activa. Tineti mi pumniiLol ca eu ia pilaf, parca e primasarcinaLol

Nastere usoara daca e cazul ! dance
Ella30
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:56 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Multumesc pt.informatiipupici cand o sa comand de pe emag o sa fiu atenta inainte sa desfac pachetul sa fie ceea ce am comandat.Eu nu am avut niciodata probleme cu emagul,sunt ft.multumita de ei si tot ce mi-am luat a fost super.Vedem daca o sa fie asa si in continuare.

Si eu sunt multumita doar ca padure fara uscaturi nu se poate , mai gresesc si eiLol
Ella30
Scris: Wednesday, July 17, 2019 11:02 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Multumesc Alina si AndraCheek Kiss
Chiar spunea sotul ca vom merge sa intrebam medicul de familie mai ales ca suntem amandoi la el si sper sa ne lamureasca mai bine.

De la mf l am luat si noi. I a zis chestii elementare si i a scris certificatul. n a costat nimic. Noi nu avem acelasi mf, dar n a fost bai, i a dat oricum.
alina89
Scris: Thursday, July 18, 2019 7:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Ralu, cum esti? Ce vesti ai? Sunteti bine? majoreta
RalukM
Scris: Thursday, July 18, 2019 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Am nascut ieri la 18:18 o minune de 2940gr.Am avut emotii mari dar a fost totul bine intr un final.

RalukM attached the following image(s):
img-20190718-wa0000.jpg

AlexandraRr
Scris: Thursday, July 18, 2019 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
RalukM wrote:
Am nascut ieri la 18:18 o minune de 2940gr.Am avut emotii mari dar a fost totul bine intr un final.

Felicitari! coeur recuperare rapida si usoara love
Mirela.t83
Scris: Thursday, July 18, 2019 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
RalukM wrote:

Uite o mica bebelina! Cheek Kiss hearts
Felicitari Ralu!Clap
Sa fiti sanatoase amandoua si recuperare usoara tie!
Adina Mariana
Scris: Thursday, July 18, 2019 10:29 AM
Nivel

Ella30 wrote:

De la mf l am luat si noi. I a zis chestii elementare si i a scris certificatul. n a costat nimic. Noi nu avem acelasi mf, dar n a fost bai, i a dat oricum.
Multumesc mult Ellapupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.