Gravidutele noastre dragi - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iulia13
Scris: Wednesday, July 17, 2019 12:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Ella30 wrote:

Noi tot huggies folosim, elite soft. Dar sa fii atenta, pt ca exista 2 tipuri de nr 1: 2-5 kg si 3-5 kg. Primii sunt mai micuti, deja la 3650 cat avea sofia sapt trecuta ii lasau urme pe picioruse.
Vezi ca cei de la emag mai trag teapa, in oferta vezi 3-5 kg dar iti trimit sortimentul celalalt (am patit o, nu ne am dat seama decat cand a fost prea tarziu pt retur, dar oricum sofia e slabuta si n am avut probleme).
Eu as lua acum oferta lor cu 3 pachete a cate 50 buc, pret redus cu 40%, e ff avantajos plus ca nici n o sa ti dai seama cand se termina....pachetul mic de 26 buc iti ajunge maaaaxim 4 zile si nu e nici avantajos ca pret.

Si noi tot huggies elite soft folosim ,deja am trecut de sapt trecuta la nr 2. Tot de pe emag am luat ,erau la oferta si cred ca si acum sunt . Într-adevar mi se pare ca e mult mai bun decat pampers ,pana sapt trecuta de la pampers noi am folosit..
AlexandraRr
Scris: Wednesday, July 17, 2019 6:36 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Nici eu nu va recomand sa cumparati scutece de pe emag (am primit si eu ca si Ella alt huggies decat era prezentat pe site si ne-am dat seama dupa ce am desfacut pachetul Lol ) Eu mereu cumpar de atunci din supermarket sau comand pe bebetei si nu am avut probleme. Cele pampers cred ca pe emag sunt contrafacute, am auzit multe persoane plangandu-se de miros sau calitate, eu nu am avut asa probleme, mie imi plac scutecele lor. Am folosit huggies pana la nr.3 apoi am trecut pe pampers, sunt mai subtiri si nu am avut cu miros sau iritatii (pe cele.premium care le folosesc, active baby nu mi-au placut nici mie)
RalukM
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Eu ma duc la camera de garda, de azi de dimineata am avut dureri ciudate in zona operatiei desi nu am facut efort. Mi se taia respiratia efectiv. Nu mi dau seama de s contractii sau altceva ca din cauza durerii mari nu am mai fost atenta dar tind sa cred ca astea sunt. Il astept pe sot sa ajunga si sa plecam. Am emotio mari. Bebeli a vad ca e activa. Tineti mi pumniiLol ca eu ia pilaf, parca e primasarcinaLol
BC1828
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
RalukM wrote:
Neata,

Eu ma duc la camera de garda, de azi de dimineata am avut dureri ciudate in zona operatiei desi nu am facut efort. Mi se taia respiratia efectiv. Nu mi dau seama de s contractii sau altceva ca din cauza durerii mari nu am mai fost atenta dar tind sa cred ca astea sunt. Il astept pe sot sa ajunga si sa plecam. Am emotio mari. Bebeli a vad ca e activa. Tineti mi pumniiLol ca eu ia pilaf, parca e primasarcinaLol

majoreta Doamne ajuta sa fie totul bine.Iti tinem pumniigrup
Nella
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
RalukM wrote:
Neata,

Mult succes ?i genunchii tari!majoreta Noi ne gândim la voi ?i va ?inem pumnii. Doamne ajuta sa fi?i bine ?i na?tere cât mai u?oara coeur
Andra09
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
RalukM wrote:
Neata,
Eu ma duc la camera de garda, de azi de dimineata am avut dureri ciudate in zona operatiei desi nu am facut efort. Mi se taia respiratia efectiv. Nu mi dau seama de s contractii sau altceva ca din cauza durerii mari nu am mai fost atenta dar tind sa cred ca astea sunt. Il astept pe sot sa ajunga si sa plecam. Am emotio mari. Bebeli a vad ca e activa. Tineti mi pumniiLol ca eu ia pilaf, parca e prima sarcinaLol

Doamne ajuta! Asteptam vesti bune!topai Sa fiti sanatoase! computerlove
Georgy06
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
RalukM wrote:
Neata,

Succes! Nastere usoara!
AlexandraRr
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Succes, Raluca! majoreta Nastere usoara daca e cazul acum si recuperare rapida majoreta
Adina Mariana
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
RalukM wrote:
Neata,

Doamne Ajuta.Tinem pumniipupici o sa fie binecomputerlove
Irinan
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
RalukM wrote:
Neata,

Nastere usoara Ralucamajoreta majoreta sa decurca totul cat mai linCheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Wednesday, July 17, 2019 10:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ella30 wrote:

Noi tot huggies folosim, elite soft. Dar sa fii atenta, pt ca exista 2 tipuri de nr 1: 2-5 kg si 3-5 kg. Primii sunt mai micuti, deja la 3650 cat avea sofia sapt trecuta ii lasau urme pe picioruse.
Vezi ca cei de la emag mai trag teapa, in oferta vezi 3-5 kg dar iti trimit sortimentul celalalt (am patit o, nu ne am dat seama decat cand a fost prea tarziu pt retur, dar oricum sofia e slabuta si n am avut probleme).
Eu as lua acum oferta lor cu 3 pachete a cate 50 buc, pret redus cu 40%, e ff avantajos plus ca nici n o sa ti dai seama cand se termina....pachetul mic de 26 buc iti ajunge maaaaxim 4 zile si nu e nici avantajos ca pret.
Multumesc pt.informatiipupici cand o sa comand de pe emag o sa fiu atenta inainte sa desfac pachetul sa fie ceea ce am comandat.Eu nu am avut niciodata probleme cu emagul,sunt ft.multumita de ei si tot ce mi-am luat a fost super.Vedem daca o sa fie asa si in continuare.
Mirela.t83
Scris: Wednesday, July 17, 2019 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
RalukM wrote:
Neata,

Hey iti tinem pumnii! Doamne ajuta si nastere usoara! Te asteptam cu vesti! majoreta
carlita
Scris: Wednesday, July 17, 2019 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Ralu, mult curaj si sa ne dai de veste daca e sa vina ieduta azi, sa facem un pic de galerie! Dar poate mai sta putin ... Stau si eu pe aici in asteptarea vestilor! computerlove
Mirela.t83
Scris: Wednesday, July 17, 2019 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Buna burtici!

Am fost ieri pt vaccinul de tuse convulsiva. Aici in uk se face intre 28s si 34s. E dat mai mult sa capete bb anticorpi pt ca pana la 2 luni noi nu facem vaccin. Adica e bcg ul la nastere si atat. Abia la 2 luni bb incepe vaccinarea.
Cele din strainatate ati facut vaccinul asta?

Am un pic de durere la brat unde am facut vaccinu si ma simt un pic obosita si febrila. Dar n am temperatura. Sper sa fie ok. Desi dr nu a specificat nimic aiurea reactii tot stau cu grija.
Am optat sa il fac pt ca nasc in sept si e sezonul rece iar pana la vaccinare prindem frig. Sper sa fie ok.
alina89
Scris: Wednesday, July 17, 2019 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Iti tinem pumnii Raluca. Sa iasa totul perfect daca acum se decide sa vina pitica! majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.