Gravidutele noastre dragi - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
eve23 wrote:
Buna fetelor. Sunt si eu noua in casuta asta. In sfarsit dupa 1 an si 2 luni de încercari. Am aflat saptamana trecuta dar fiind in vacanta doar dimineata am facut beta câte a iesit 4900. Sunt in saptamâna 5. Pe 6 Iulie am programare la ginecolog si vineri ajung la endocrinolog pr ca au hipotiroidism autoimun. Astazi am avut tsh 3,44. Sper sa fie totul bine.Va doresc sarcina usoara tuturor ?i celor care urmeaza sa nasca o nastere cât mai usoara si o recuperare rapida.

Bine ai venit Eve. Sarcina usoara si la termen. Foarte bun beta pt 5s
Irinan
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:04 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:
Irina mai ai putin! coeur
Poate vine singurica!

Asa eyes nu mi vine a crede ca am ajuns la 40s..mai un piccomputerlove
Mirela.t83
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Andra09 wrote:
Fetelor eu vin cu multe vesti bune yes . Am fost astazi la control, bebe arata perfect si era super agitat, abea l-a putut masura doctorul, m-am topit pur si simplu. Placenta s-a ridicat aproape complet de pe col, este pe peretele posterior, de acolo si acele firicele maronii de zilele trecute. Cerclajul l-a amanat, cu toate ca acum 5 saptamani colul era de 4 cm si acum doar de 3 cm, am intrat in concediu de risc asa ca voi sta acasa, mai mult in pat. Am control peste 4 saptamani si daca nu se modifica in rau colul, poate scap de cerclaj. Scuzati romanul, dar nu mai pot de fericire love

Bravo Andra!
Super vesti bune! Ma bucur ca totul decurge bine si bebe e activ ! Doamne ajuta sa fie totul bine si peste inca 4sapt! hearts
Anitta76
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
eve23 wrote:
Buna fetelor. Sunt si eu noua in casuta asta. In sfarsit dupa 1 an si 2 luni de încercari. Am aflat saptamana trecuta dar fiind in vacanta doar dimineata am facut beta câte a iesit 4900. Sunt in saptamâna 5. Pe 6 Iulie am programare la ginecolog si vineri ajung la endocrinolog pr ca au hipotiroidism autoimun. Astazi am avut tsh 3,44. Sper sa fie totul bine.Va doresc sarcina usoara tuturor ?i celor care urmeaza sa nasca o nastere cât mai usoara si o recuperare rapida.

Bine ai venit! Ti-am scris si la aspirante dar nu m-am putut abtine nici aici sa iti mai scriu inca odata sa stai linistita in ceea ce priveste TSH mai ales ca vineri vei merge la endocrinolog. Eu l-am avut mai mare ca al tau si pana am ajuns la endo au mai trecut vreo 2sapt. Durerile ca la cm sunt normale, dar este bine sa iei no spa, eu le-am avut pana in sapt 9. Te pupmajoreta
Irinan
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:13 PM
Nivel

Nella wrote:
https://campaniamea.declic.ro/petitions/copii-nu-deseuri?just_launched=true

Fetelor va rog sa semna?i aceasta peti?ie. Cine este pe sosi cunoa?te cazul, pentru restul fetelor va rog sa cititi. Un caz tulburator...

Chiar daca am si eu 3 sarcini pierdute au fost totusi n trim I.. chiar daca doare mult si atunci nici nu mi pot imagina cum e sa treci prin asa ceva la o varsta mai avansata a sarcinii si sper sa nici nu aflu niciodata... sunt cu sufletul alaturi de toate mamicile de ingerasigrup
Irinan
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:18 PM
Nivel

Andra09 wrote:
Fetelor eu vin cu multe vesti bune yes . Am fost astazi la control, bebe arata perfect si era super agitat, abea l-a putut masura doctorul, m-am topit pur si simplu. Placenta s-a ridicat aproape complet de pe col, este pe peretele posterior, de acolo si acele firicele maronii de zilele trecute. Cerclajul l-a amanat, cu toate ca acum 5 saptamani colul era de 4 cm si acum doar de 3 cm, am intrat in concediu de risc asa ca voi sta acasa, mai mult in pat. Am control peste 4 saptamani si daca nu se modifica in rau colul, poate scap de cerclaj. Scuzati romanul, dar nu mai pot de fericire love

Ma bucur mult pt tine Andra.. meriti din plin... hearts toate cele bune, multa sanatate si cel mai important sarcina la termencomputerlove
eve23
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Andra09 wrote:

Bine ai venit! Felicitari pentru minune!computerlove

Mul?umesc mult! Love
Albinuta
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
Andra poti sa imi spui te rog care sunt demersurile pentru concediu de risc?
Mul?umesc
eve23
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Anitta76 wrote:

Bine ai venit! Ti-am scris si la aspirante dar nu m-am putut abtine nici aici sa iti mai scriu inca odata sa stai linistita in ceea ce priveste TSH mai ales ca vineri vei merge la endocrinolog. Eu l-am avut mai mare ca al tau si pana am ajuns la endo au mai trecut vreo 2sapt. Durerile ca la cm sunt normale, dar este bine sa iei no spa, eu le-am avut pana in sapt 9. Te pupmajoreta

Mul?umesc frumos. O întrebare e cineva pe aici care a nascut cu Alice negru? ?tiu ca e la universitar in Bucure?ti. Vine l mine in ora? o data pe saptamâna la cabinet particular ?i ma gândeam sa merg la ea. Nu sunt prea mul?i medici buni aici in zona si de?i voiam sa urmez la brasov la ultimul medic la care am mers e cam greu mai alea ca sotul are un program mai haotic la munca. In orice clipa poate sa plece in delega?ie in nordul ?arii:)
alina89
Scris: Tuesday, June 25, 2019 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina Mariana wrote:
Chiar ma intrebam oare ce mai faci,cum esti ca nu ai mai scris demult.Ma bucur si eu pt.tine ca te-ai mai linistit avand in vedere vestile alea rele primite si uite ca deja ai ajuns la 28 saptamani si o sa fie bine in continuare stai linistita.Deci mai ai 10 saptamani si nasti...ce emotie,cred ca abia astepti.Din saptamana 30 trebuie sa treci pe injectii pt.trombo?sau?
Sa stii ca si eu am problema asta cu curatatul.Desi e cald nu stau locului deloc.Tot am impresia ca e sufocant si aranjez lucruri sa fie spatiul cat mai gol si luminosLol de ar fi dupa mine acuma as sta intr-o camera cu un singur pat,fara dulap si fara perdeaHilar

Hehe, dar nu disparusem. Am mai raspuns asa la cateva zile. Pana la 33s ar trebui aspenter apoi clexane, dar cum nu mai reusesc sa ajung la fundeni..uff vineri am progr la analize apoi i le trimit doctorei pe mail sa vad ce zice si mi-am facut progr la o dr pe langa mine de care am auzit numai de bine ca in caz de e nevoie de injectii sa aiba cine sa mi le prescrie. La ultimul control dr a zis ca fluxurile sunt perfecte si imi merge ft bine cu aspenter si acum ma rog sa mearga in continuare la fel de bine.
Si eu ma topesc de cald, dar nu ma pot abtine, pe fiecare zi am cate ceva pe "to do" topai
alina89
Scris: Tuesday, June 25, 2019 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
missy_furla wrote:

Sigur sunt f multe nasteri la RM in toamna, eu cand am fost sa semnez contractul era o nebunie.....
Nu atunci era nici macar o singura rezerva dubla sau tripla goala ca sa mi-o poata arata....
Nici la targul ala din mai ei nu au venit ptr ca efectiv nu au nevoie de mai multi cliente ptr nastere.

Si emiterea facturii de avans inainte sa facea in 2-3 zile lucratoare, a durat acum vreo 10 zile de ma panicasem ca nu m-au luat in evidenta.

La baby expo nu mai vin de cativa ani incoace, cred ca isi fac toate contractele de la baby boom care e mereu cu o luna inainte. Eu nu stiu pe nimeni careia sa i se fi aratat rezerva la semnare, dar stiu ca triple si duble au destul de putine. La primul bebe aveam rezerva single cu insotitor si i s-a dat camera sotului abea la 9 seara, eu eram inca la postoperator, dar el a stat pe holuri cu toate bagajele ca nu aveam camera alcool
Ella123
Scris: Tuesday, June 25, 2019 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Buna fetelor. Am ?i eu o întrebare.. Pana zilele trecute am tot avut crampe u?oare din când în când.. Dar parca azi s au intensificat un pic si nu au cedat cu no spa. Nu pot sa zic ca sunt insuportabile dar eram obisnuita sa treaca. Joi am programare la medic.. Dar parca sunt îngrijorata. Voi la 12 13 sapt a?i pa?it asa?
Anitta76
Scris: Tuesday, June 25, 2019 11:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Ella123 wrote:
Buna fetelor. Am ?i eu o întrebare.. Pana zilele trecute am tot avut crampe u?oare din când în când.. Dar parca azi s au intensificat un pic si nu au cedat cu no spa. Nu pot sa zic ca sunt insuportabile dar eram obisnuita sa treaca. Joi am programare la medic.. Dar parca sunt îngrijorata. Voi la 12 13 sapt a?i pa?it asa?

Si eu am avut crampe dar nu prea am luat no spa asa ca nu stiu daca nu trec cu no spa ce se intampla:( si eu experimentez tot felul de dureri si stau cu teama...astazi m-a durut cam tare pe partea dreapta vreo 5-6 secunde dar a fost chiar tare durerea:( Cel mai bine întrebi medicul joi, iar pâna atunci stai cat mai linistita si odihna mai multa.
Ella123
Scris: Tuesday, June 25, 2019 11:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Anitta76 wrote:

Si eu am avut crampe dar nu prea am luat no spa asa ca nu stiu daca nu trec cu no spa ce se intampla:( si eu experimentez tot felul de dureri si stau cu teama...astazi m-a durut cam tare pe partea dreapta vreo 5-6 secunde dar a fost chiar tare durerea:( Cel mai bine întrebi medicul joi, iar pâna atunci stai cat mai linistita si odihna mai multa.
Multumesc mult Anitta. Problema e ca mâine as fi stat acasa.. Dar nu pot.. Fac naveta cu microbuzul 1h20 dus 1h20 întors ?i am observat ca de fiecare data când ?oferul ia o groapa mai mare.. Ma deranjeaza. O sa vb cu medicul sa stau acasa.. Daca nu în risc macar în medical. Pana atunci ma rog sa fie bine bebe. De fapt to?i bebelu?ii sa fie bine.
BC1828
Scris: Tuesday, June 25, 2019 11:33 PM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
Ella123 wrote:

Eu de la începutul sarcinii am tot experimentat dureri iar acum de câteva zile simt junghiuri in zona inghinala si pe la linia chilotului însa niciodata nu am apucat sa iau no spa pentru ca durau foarte putin.Cel mai bine e sa te odihne?ti cat mai mult pâna mergi joi la medic.
Multa sanatate iti doresc si o sarcina cat mai usoara hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.