Gravidutele noastre dragi - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cata123
Scris: Wednesday, June 12, 2019 11:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Ella30 wrote:

Eu dupa alea 10 min ma simt asa de fresh.. Lol
Ce frumos tre sa fie cu 3 copilasi!

Pf..eu la noapte nu dorm Crazy

Hei, iti doresc nastere usoara, sa fiti bine amandoi !!
Si eu daca as fi in locul tau as avea emotii, e mai bine sa te ia prin surprindere ca nu ai timp de emotii :))
Mai sus ziceai ceva de analize, iti face ceva pt controlul preanestezit, nu mai stiu cum le zice, ceva legat de coagulare, nu stiu daca influenteaza ca mananci ceva, eu chiar inainte de recoltare am mancat si cu siguranta mancasem si acasa :)) inainte de operatie sa nu mananci, eu am gustat doar dintr o banana si am baut apa si mi-a fost rau de la epidurala. Plus ca dupa cezariana e o problema cu constipatia si balonarea am vazut, la spital celor cu cezariana le dadea espumisan daca nu confund si inca ceva cu carbune, tocmai sa nu aibe probleme cu digestia, aveau si altceva in meniu decat cele cu nastere naturala.
O sa fie totul bine ai sa vezi, imediat trec zilele si o sa ajungeti acasa unde e cel mai bine, te pup ! majoreta
Irinan
Scris: Thursday, June 13, 2019 12:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Ella30 wrote:

Eu dupa alea 10 min ma simt asa de fresh.. Lol
Ce frumos tre sa fie cu 3 copilasi!

Pf..eu la noapte nu dorm Crazy

E bine de tine daca esti fresh, eu ma simt foarte obosita si frustrata ca nu ma pot odihni. Poate pleaca totul de la psihic, cine stie..
Cu siguranta o sa ai emotii, incearca totusi sa te odihnesti cat de cat. Imediat trece si te vezi cu fetita in brate. Uiti de toate atuncicomputerlove.. e frumos cu copii sa sti, sti pt ce te lupti in viata.hearts
Ella30
Scris: Thursday, June 13, 2019 12:42 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Cata123 wrote:

Hei, iti doresc nastere usoara, sa fiti bine amandoi !!
Si eu daca as fi in locul tau as avea emotii, e mai bine sa te ia prin surprindere ca nu ai timp de emotii :))
Mai sus ziceai ceva de analize, iti face ceva pt controlul preanestezit, nu mai stiu cum le zice, ceva legat de coagulare, nu stiu daca influenteaza ca mananci ceva, eu chiar inainte de recoltare am mancat si cu siguranta mancasem si acasa :)) inainte de operatie sa nu mananci, eu am gustat doar dintr o banana si am baut apa si mi-a fost rau de la epidurala. Plus ca dupa cezariana e o problema cu constipatia si balonarea am vazut, la spital celor cu cezariana le dadea espumisan daca nu confund si inca ceva cu carbune, tocmai sa nu aibe probleme cu digestia, aveau si altceva in meniu decat cele cu nastere naturala.
O sa fie totul bine ai sa vezi, imediat trec zilele si o sa ajungeti acasa unde e cel mai bine, te pup ! majoreta

Multumim, doamne ajuta sa vin cu vesti bune !
Am pus ceva la pachetel sa mananc dupa analize..oricum is chestii cu care sigur n o sa ma satur dar mna. Asta e de acumcoeur
N am sa mananc nimic de pe la 8 seara maine.
sper sa trec cu bine peste ziua de vineripale
Ella30
Scris: Thursday, June 13, 2019 12:46 AM
Nivel

Irinan wrote:

E bine de tine daca esti fresh, eu ma simt foarte obosita si frustrata ca nu ma pot odihni. Poate pleaca totul de la psihic, cine stie..
Cu siguranta o sa ai emotii, incearca totusi sa te odihnesti cat de cat. Imediat trece si te vezi cu fetita in brate. Uiti de toate atuncicomputerlove.. e frumos cu copii sa sti, sti pt ce te lupti in viata.hearts

Cu siguranta e si psihicul..eu in ultimele sapt am tot zis ca nu vreau sa nasc inca, ca vreau sa ma bucur cat mai mult de burtica si probabil si de asta dorm asa putin. Ma trezesc doar ca sa o vad cum misca de multe ori.
Sper sa uit gandurile de acum..ca urate mai suntcomputerlove
Claudiaileee
Scris: Thursday, June 13, 2019 4:05 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2017
Adina Mariana wrote:
Eu tocmai ce tratez o infectie urinara cu leucocite marite.Ginecologul mi-a dat Urisan 15 zile de 2 ori pe zi si dupa sa repet urina.Inca sunt pe tratament dar ma simt mult mai bine,simtomele neplacute au trecut,sper si analiza sa iasa buna de data asta.Totusi eu nu iti recomand sa iei tratament de capul tau.Vb.cu medicul tau sa iti dea un tratament adecvat pt.infectia ta mai ales ca infectiile sunt de mai multe categorii.

De leucocite marite mi-a zis ?i mie , m-a trezit din somn infec?ia cu o durere se neimaginat , la ora 2 in seara asta am plecat spre urgenta cu so?ul , mi-a spus de leucocite ?i prezenta de sânge in urina , mi-a dat antibiotice . Nu o sa omi afecteze bebelu?ul ? Mor de teama Bye2
Claudiaileee
Scris: Thursday, June 13, 2019 4:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2017
Irinan wrote:

Eu am avut la baietel, depistata la 8s dar tratata cu antibiotic la 13s. La 8 mi a zis ca e prea devreme pt antibiotic. N am avut nici o problema, am nascut la 40s3z un baietel de 4050gr
i
Eu am fost acuma la urgenta ?i mi-a dat Antibiotic ai am luat , oare o sa pa?easca ceva bebe ? Am ni?te dureri îngrozitoare de spate ?i burta ca la infectie urinara ?i as urina des , dar nimic
Irinan
Scris: Thursday, June 13, 2019 4:43 AM
Nivel

Claudiaileee wrote:
i
Eu am fost acuma la urgenta ?i mi-a dat Antibiotic ai am luat , oare o sa pa?easca ceva bebe ? Am ni?te dureri îngrozitoare de spate ?i burta ca la infectie urinara ?i as urina des , dar nimic

E infectie destul de mare daca ai asa dureri, mai degraba ar afecta bebelusul daca nu tratezi.. eu nu aveam nici un discomfort, atat ca a iesit la analize
Irinan
Scris: Thursday, June 13, 2019 4:44 AM
Nivel

Ella30 wrote:

Multumim, doamne ajuta sa vin cu vesti bune !
Am pus ceva la pachetel sa mananc dupa analize..oricum is chestii cu care sigur n o sa ma satur dar mna. Asta e de acumcoeur
N am sa mananc nimic de pe la 8 seara maine.
sper sa trec cu bine peste ziua de vineripale

Cu siguranta o sa treci cu bine si o sa vi doar cu vesti bune , curaj mamicomputerlove
Ella30
Scris: Thursday, June 13, 2019 5:47 AM
Nivel

Irinan wrote:

Cu siguranta o sa treci cu bine si o sa vi doar cu vesti bune , curaj mamicomputerlove

Nu stiu daca am dormit 2 ore legat..is terminata de somn computerlove poate din cauza ca n am dormit ma doare si spatele la anumite miscari. Sau poate e bebelina care oricum ar fi venit zilele astea.
Va stresez azi toata ziua oricum Lol
Ella30
Scris: Thursday, June 13, 2019 5:48 AM
Nivel

Claudiaileee wrote:
i

si eu cred ca era mai grav daca stateai asa. Bebe nu va pati nimic, sunt destule antibiotice sigure in sarcina.
Va fi bine, o sa vezi pupici
MirelaD
Scris: Thursday, June 13, 2019 7:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Neata fetelor,

Am citit asa pe fuga, sunt rupta de oboseala abia vad tastele, dar am.zis sa va mai scriu un rand 2.
Din pacate recuperarea mea fizica e destul de anevoioasa, ieri ne-a pus sa umblam cam la 8 ore de la operatie. A fost greu, dar aseara la 10 si ceva paseam in salon. Nu am inchis un ochi, am avut dureri crunte, iar ceva calmante se fac la un anumit nr de ore. Azi dim am mai primit unul pe la 6 fara, ca simteam ca o sa lesin. Tot aseara mi-au adus si fetita, cam greu am atasat-o dar a supt ceva colostru. Ma bucur.
Incercam sa ne acomodam una cu alta, banuiesc ca acasa va fi cu totul altceva. Aici e galagie mare.
Ella eu cu o zi inainte de operatie am mancat normal, in ziua operatiei nu am avut voie nimic. Chiar si asa mi-a trecut destul de greu efectul anesteziei, am avut ameteli mult timp
. Banuiesc ca depinde si cine face anestezia. La mn s-a chinuiz de 3 ori pana a nimerit, chiar daca coloana era vizibila, spatiu dintre vertebre era fff dur. Trebuia sa impinga ca intr-un os, asa s-a exprimat.
Ella eu sunt la etajul 4, salon 2 daca ai timp si te plictisesti azi:)
Curaj, va fi ok

Va pup fetelor pe toate si ma gandesc la voigrup

Ella30
Scris: Thursday, June 13, 2019 7:46 AM
Nivel

MirelaD wrote:
Neata fetelor,

Am citit asa pe fuga, sunt rupta de oboseala abia vad tastele, dar am.zis sa va mai scriu un rand 2.
Din pacate recuperarea mea fizica e destul de anevoioasa, ieri ne-a pus sa umblam cam la 8 ore de la operatie. A fost greu, dar aseara la 10 si ceva paseam in salon. Nu am inchis un ochi, am avut dureri crunte, iar ceva calmante se fac la un anumit nr de ore. Azi dim am mai primit unul pe la 6 fara, ca simteam ca o sa lesin. Tot aseara mi-au adus si fetita, cam greu am atasat-o dar a supt ceva colostru. Ma bucur.
Incercam sa ne acomodam una cu alta, banuiesc ca acasa va fi cu totul altceva. Aici e galagie mare.
Ella eu cu o zi inainte de operatie am mancat normal, in ziua operatiei nu am avut voie nimic. Chiar si asa mi-a trecut destul de greu efectul anesteziei, am avut ameteli mult timp
. Banuiesc ca depinde si cine face anestezia. La mn s-a chinuiz de 3 ori pana a nimerit, chiar daca coloana era vizibila, spatiu dintre vertebre era fff dur. Trebuia sa impinga ca intr-un os, asa s-a exprimat.
Curaj, va fi ok

Mi a zis ca ma poate opera si azi ! Ca eram trecuta si pe 13 si pe 14. Tre sa ma hotarasc pana mi fac internarea..fetelor mor de emotii !! Parca n as mai amana momentul, a gandesc si daca a fost nebuneala asta cu 13 poate asa trebuia sa fie, poate azi tre sa nasc si sa nu mai aman..nu vreti sa stiti cum sunt acum
Mirela daca pot cu mare drag vin, sa vad care e treaba pe aici ca habar n am ! Recuperare rapida mamico , vin si eu acusi !!
Irinan
Scris: Thursday, June 13, 2019 8:10 AM
Nivel

MirelaD wrote:
Neata fetelor,

Curaj, va fi ok

Recuperare rapida mamicomputerlove incet o sa mearga totul intre binehearts
Irinan
Scris: Thursday, June 13, 2019 8:14 AM
Nivel

Ella30 wrote:

Mi a zis ca ma poate opera si azi ! Ca eram trecuta si pe 13 si pe 14. Tre sa ma hotarasc pana mi fac internarea..fetelor mor de emotii !! Parca n as mai amana momentul, a gandesc si daca a fost nebuneala asta cu 13 poate asa trebuia sa fie, poate azi tre sa nasc si sa nu mai aman..nu vreti sa stiti cum sunt acum
Mirela daca pot cu mare drag vin, sa vad care e treaba pe aici ca habar n am ! Recuperare rapida mamico , vin si eu acusi !!

Te cred ca ai emotii, e normal. In locul tau daca mi s ar da de ales categoric as alege azi, acum tu stii mai binehearts
RalukM
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Mirela, Paula, felicitari pt minuni.Recuperare rapida!. Mirela inca putin si mergeti acasa in cuibul vostru si va fi totul bine.
Ella, curaj gaina ca te taiLol, eu as naste azi daca tot se poateLol nu cred ca as rezista pana maine.. Bafta sa fie totul bine, sa vina bebe cu bine.
Eu am racit grav, temperatura 3 zile, azi ma doare capul de zici ca am cazut in cap, ma dor urechile si n gat de mor. Nici nu stiu ce leacuri babesti sa mai incerc. Azi noapte am stat mai mult treaza. Sarcina asta am racit cat nu am racit eu de cand m am nascutLol si raceli cu tot tacamul, febra& si restul de alaiCrazy Sper sa fie bebelina bine.
Nu suport deloc caldura, am avut noroc zilele astea ca suntem plexati mai in zona de munte si a fost mai racoare, a si plouat zdravan si nu m am mai umflat ca un balon, dar vad ca de azj vine canicula. Imi vine sa ma duc sa stau in grotaLol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.