Gravidutele noastre dragi - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella30
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
Irinan wrote:

Cu tel patesc si eu sa l pierd,, luni l am lasat la ecoLol au iesit dupa mine cu tel in mana..bine ca nu ne pierdem capulalcool

Haha inseamna ca nu numai eu sunt de jale..Haha Big Laugh
Ella30
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:27 PM
Nivel

Irinan wrote:
Am iesit putin afara pe leaganBig Laugh asa suferiti si voi de cald? Am culcat piticul si practic ma sufoc de cald.. picioarele le am cat buturuga.. categoric abia astept sa nasc, chiar simt ca am ajuns la limita, plus am un semn la piciorul.stang de cand eram copil, care acum doare parca m am arsCray si azi imi pare si mie dreptul mult mai umflat ca stangul
https://ibb.co/JChzxs0
https://ibb.co/GsNCMjx

Vai , saracuta , ce painici ai..uff parca s ale melepale si la noi e cald dar a plouat oleaca pe la 20 si tare bine a prins..
Si la mine e mai umflat dreptul..bine ca mai avem un pic de tot ! bounce asta e chestia care ma deranjeaza cel mai mult din toata sarcina.
Nella
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Ella30 wrote:
Nella poate a fost coincidenta ca s a intamplat fix atunci, eu cred ca a fost un cumul de oboseala plus stresul drumului..ca tare stresant tre sa fi fost, din cate povestestipupici
Poate nu se mai intampla de acum..chiar daca s contractii false (cum am mai auzit, ca cica asa se manifesta)

Nu vreau sa ma plâng, dar da a fost un drum prea greu de suportat, bine ca am ajuns cu bine, macar azi am venit cu ni?te colegi acasa ?i nu am mai mers cu tramvaiul. Ma agat de cine pot numai sa scap de cutiile astea încinse, mirositoare ?i mega înghesuite.
Oricum o dau prima zi de munca dupa o luna de concediu mi s-a parut lunga ?i epuizanta, abia a?tept sa plec la mine acasa la baie?ii mei hearts
Maine diminea?a merg sa îmi recoltez trombofilia. Trebuie pe stomacul gol sau pot ciuguli ceva?
Ella30
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:33 PM
Nivel

Nella wrote:

Nu vreau sa ma plâng, dar da a fost un drum prea greu de suportat, bine ca am ajuns cu bine, macar azi am venit cu ni?te colegi acasa ?i nu am mai mers cu tramvaiul. Ma agat de cine pot numai sa scap de cutiile astea încinse, mirositoare ?i mega înghesuite.
Oricum o dau prima zi de munca dupa o luna de concediu mi s-a parut lunga ?i epuizanta, abia a?tept sa plec la mine acasa la baie?ii mei hearts
Maine diminea?a merg sa îmi recoltez trombofilia. Trebuie pe stomacul gol sau pot ciuguli ceva?

La trombo te ajuta fetele..eu nu stiu..alcool
Te cred, si eu abia as astepta sa treaca timpul..ziceai ca lucrezi la iasi daca am retinut bine ? Eu astept mereu travai din ala luuung si mereu ma asez in spate (e aer mai respirabil acolo). pupici
Irinan
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Ella30 wrote:

Vai , saracuta , ce painici ai..uff parca s ale melepale si la noi e cald dar a plouat oleaca pe la 20 si tare bine a prins..
Si la mine e mai umflat dreptul..bine ca mai avem un pic de tot ! bounce asta e chestia care ma deranjeaza cel mai mult din toata sarcina.

E deranjant rau, la mine asta si somnul.. simt ca mi e somn dar atipesc doar,, nu reusesc sa dorm, cand vine seara intru in panica, ma foiesc toata noaptea.. si normal cand atipesc putin se trezeste piticul ,ori vrea la.baie.ori biberonul cu lapteLol
Adina Mariana
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ella30 wrote:

Pai adevarul e ca ea mi a zis prima data pe 13. Apoi acum 2 saptamani ca nuuuu, pe 13 ma internez de fapt (la noi te interneaza cu o zi inainte de operatie)NuStiu
Oooo da ! Si asta cu ochelarii am patit o ! Haha sau la magazin, zilele trecute, asteptam restul da eu il aveam in mana NuStiu s o uitat casiera de parca eram locca..i am zambit lung, i am zis "scuze, sunt gravida" si am plecat Big Laugh
Va arat o poza care tocmai am gasit-o in ton cu discutiile noastrehohot

Adina Mariana attached the following image(s):
fb_img_1560367722571.jpg

Irinan
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:36 PM
Nivel

Nella wrote:

Eu nu am facut analizele de trombofilie, chiar nu stiu.. e bine ca mai ai la cine apela cu masina si mai eviti transportul.in comun
Irinan
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:37 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:

Lol Lol Lol
Ella30
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:37 PM
Nivel

Irinan wrote:

E deranjant rau, la mine asta si somnul.. simt ca mi e somn dar atipesc doar,, nu reusesc sa dorm, cand vine seara intru in panica, ma foiesc toata noaptea.. si normal cand atipesc putin se trezeste piticul ,ori vrea la.baie.ori biberonul cu lapteLol

acusi o sa vad si eu cum eLol
Aaa dorm si eu , zici ca s iepuroaica..cred ca de asta ziua unde ma prinde somnul acolo as adormiLol (de multe ori am adormit in fund zilele astea, in pat sau langa el,ca mi place sa stau pe jos Lol )
Ella30
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:38 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:

Haha Haha Lol Lol Lol
Adina Mariana
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:39 PM
Nivel

Irinan wrote:

Si eu eram sigura ca nu mai prind dar na..e incapatanata din burtica. N am lasat o cand a vrut acum imi face in ciuda..eu pe o parte ma bucur si eu sa mai stau aici pe de alta parte as vrea sa vina odata ziua cea mare...iloveyou Adinacampfire
Lasa ca o sa vina.Toate la timpul lor.Oricum nu mai ai mult de induratsic
Vai cum iti arat picioarele saraca de tineCray
Adina Mariana
Scris: Wednesday, June 12, 2019 10:48 PM
Nivel

Nella asa se spune ca e voie sa mananci cand recoltezi pt.trombo dar eu personal orice analize fac nu mananc nimic.Am o retinere,vreau un rezultat corect si stiu ca il am sigur daca nu mananc.Si cand am facut trombofilia nu am mancat.
Irinan
Scris: Wednesday, June 12, 2019 11:03 PM
Nivel

Ella30 wrote:

acusi o sa vad si eu cum eLol
Aaa dorm si eu , zici ca s iepuroaica..cred ca de asta ziua unde ma prinde somnul acolo as adormiLol (de multe ori am adormit in fund zilele astea, in pat sau langa el,ca mi place sa stau pe jos Lol )

Si mie mi e somn si ziua, dar tot asa. Cad din picioare de somn si adorm 10 min si gata nu mai pot dormi.. baiatul mi l scoate fata pe afara ca ea a terminat a 8 si e in vacanta deja si as avea timp sa dorm dar nu pot. Urata senzatie
Irinan
Scris: Wednesday, June 12, 2019 11:05 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Lasa ca o sa vina.Toate la timpul lor.Oricum nu mai ai mult de induratsic
Vai cum iti arat picioarele saraca de tineCray

Si kg in plus isi spun cuvantul, acusi scap de elefurisat
Ella30
Scris: Wednesday, June 12, 2019 11:11 PM
Nivel

Irinan wrote:

Si mie mi e somn si ziua, dar tot asa. Cad din picioare de somn si adorm 10 min si gata nu mai pot dormi.. baiatul mi l scoate fata pe afara ca ea a terminat a 8 si e in vacanta deja si as avea timp sa dorm dar nu pot. Urata senzatie

Eu dupa alea 10 min ma simt asa de fresh.. Lol
Ce frumos tre sa fie cu 3 copilasi!

Pf..eu la noapte nu dorm Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.