Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Adina Mariana wrote: Cred ca ai omis altfel nu uitam  si eu am patit asta cu telul si ma panicam unde este si ii mai si spuneam sotului cu care vorbeam la tel ca nu imi gasesc telul si mai radea de mine de nu intelegeam de ce rade  apoi am patit de imi cautam ochelarii si erau pe ochi Eu am pa?it de câteva ori ?i cu tel ?i cu ochelarii ?i nu eram gravida, e clar ce ma a?teapta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor, sunte?i minunate! Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fim cu toate sanatoase ?i bebeii no?tri sa stea cumintei la caldurica. Acum vreau sa va povestesc de ce fel de zi am avut... Toata noaptea am fost agitata ca urma sa plec, din 2 în 2 ore eram în picioare, am avut o calatorie horror cu microbuzul, a stat lânga mine un nene tare gras de ocupa ?i jumatate din scaunul meu, drep urmare eram jumatate în aer, la Roman a coborât ?i la Tg Frumos o tanti la fel de mare, de data asta m-am a?ezat la geam, am stat ca o scrumbie în conserva... Am mers la repeti?ie, show... Rau ?i iar rau de la mirosurile colegilor, ba parfumuri, ?igari, transpira?ie câte pu?in din fiecare. Dar partea interesanta acum apare, am început sa cânt ?i soc mi s-a strâns burta, de parca ma tragea ceva din interior, o stare extrem de ciudata. Cred ca s-a speriat bebita, vreo 5 minute am ras de una singura, dupa m-am a?ezat mai comod ?i dupa vreo jum de ora s-a lini?tit durerea. Buuun dupa toate astea am avut ?i o ?edin?a cu conducerea de a durat aproape 3 ore. Am ajuns acasa stoarsa de orice putere ?i vlaga. Acum ma tot gândesc a fost bebele sau s-au contractat mu?chii de la cantat? Niciodata nu am sim?it asa ceva, atât de dur ?i deranjant în timpul cantatului. Imi pare rau pt.experienta neplacuta cu transportul.Usor nu este..cat despre cantat nu cred sa aiba legatura.Bebe este prea micut ca sa il deranjeze faptul ca tu canti.Probabil asa so nimerit fix atunci.Eu am contractii false dese de o saptamana incoace si mereu ma doare burtica,se intareste si parca mi se strange toata burta,aiurea senzatia..sper sa nu ai si tu probleme de genul ca mine incearca sa te odihnesti acuma |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote:Eu am pa?it de câteva ori ?i cu tel ?i cu ochelarii ?i nu eram gravida, e clar ce ma a?teapta |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Adina Mariana wrote: Eu eram sigura ca nu mai prinzi casuta urmatoare  dar ma bucur sincer ca nu ne parasesti,imi place cu tine  plus ca intru in panica de ma vad acolo in top 5 ori cat voi fi Ps: si eu am inteles ca Ella naste maine,eram 100% sigura defapt,ca zicea ca in 13 joi Si eu eram sigura ca nu mai prind dar na..e incapatanata din burtica. N am lasat o cand a vrut acum imi face in ciuda..eu pe o parte ma bucur si eu sa mai stau aici pe de alta parte as vrea sa vina odata ziua cea mare... Adina |
|
| Ella30 wrote:Pt ca prima data mi a zis ca pe 13  apoi mi a zis cape 14. oare am omis eu sa va spun (apropo de creier de gravida  )? Cel mai sigur am uitat eu, azi cautam tel disperata ca l am pierdut dar eu vorbeam de fapt la el Posibil sa fi omis tu chiar nu aveam idee ca nasti vineri, eram sigura ca maine |
|

| Adina Mariana wrote: Imi pare rau pt.experienta neplacuta cu transportul.Usor nu este..cat despre cantat nu cred sa aiba legatura.Bebe este prea micut ca sa il deranjeze faptul ca tu canti.Probabil asa so nimerit fix atunci.Eu am contractii false dese de o saptamana incoace si mereu ma doare burtica,se intareste si parca mi se strange toata burta,aiurea senzatia..sper sa nu ai si tu probleme de genul ca mine  incearca sa te odihnesti acuma Nu ?tiu ce sa zic, voi urmari ?i la repeti?iile viitoare . Ideea e ca în cant noi folosim musculatura abdominala joasa foarte mult, acolo este de fapt efortul muscular ?i de aia am zic ca e posibil sa o fi deranjat. Chiar voi fi foarte atenta ?i pe viitor. |
|
| Ella30 wrote:Pt ca prima data mi a zis ca pe 13  apoi mi a zis cape 14. oare am omis eu sa va spun (apropo de creier de gravida  )? Cel mai sigur am uitat eu, azi cautam tel disperata ca l am pierdut dar eu vorbeam de fapt la el Ps:maine ma internez, deci tot e ceva cu 13 Cu tel patesc si eu sa l pierd,, luni l am lasat la eco au iesit dupa mine cu tel in mana..bine ca nu ne pierdem capul |
|
| Nella wrote:Mul?umesc mult fetelor, sunte?i minunate! Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fim cu toate sanatoase ?i bebeii no?tri sa stea cumintei la caldurica. Acum vreau sa va povestesc de ce fel de zi am avut... Toata noaptea am fost agitata ca urma sa plec, din 2 în 2 ore eram în picioare, am avut o calatorie horror cu microbuzul, a stat lânga mine un nene tare gras de ocupa ?i jumatate din scaunul meu, drep urmare eram jumatate în aer, la Roman a coborât ?i la Tg Frumos o tanti la fel de mare, de data asta m-am a?ezat la geam, am stat ca o scrumbie în conserva... Am mers la repeti?ie, show... Rau ?i iar rau de la mirosurile colegilor, ba parfumuri, ?igari, transpira?ie câte pu?in din fiecare. Dar partea interesanta acum apare, am început sa cânt ?i soc mi s-a strâns burta, de parca ma tragea ceva din interior, o stare extrem de ciudata. Cred ca s-a speriat bebita, vreo 5 minute am ras de una singura, dupa m-am a?ezat mai comod ?i dupa vreo jum de ora s-a lini?tit durerea. Buuun dupa toate astea am avut ?i o ?edin?a cu conducerea de a durat aproape 3 ore. Am ajuns acasa stoarsa de orice putere ?i vlaga. Acum ma tot gândesc a fost bebele sau s-au contractat mu?chii de la cantat? Niciodata nu am sim?it asa ceva, atât de dur ?i deranjant în timpul cantatului. O zi lunga si agitata, trebuie sa incerci sa te menajezi pe cat posibil, cred ca s au contractat muschii, sau o miscare facuta gresit, cine stie. Bebe e cam mic sa ti dea asa tare |
|

| Irinan wrote:O zi lunga si agitata, trebuie sa incerci sa te menajezi pe cat posibil, cred ca s au contractat muschii, sau o miscare facuta gresit, cine stie. Bebe e cam mic sa ti dea asa tare Ziua a fost într-adevar agitata ?i f lunga, dar atunci când am sim?it asta era ora 11 ?i ceva ?i stateam f comod pe un scaun de aia am ramas f îngândurata... Bine ca saptamâna viitoare voi fi iar libera pt ca se pregate?te un spectacol în care nu întru tocmai pt a nu ma obosi prea mult, e foarte multa mi?care, dans, sarituri etc ?i voi fi înlocuita. Asa ca vineri plec iar acasa  Happy me!!! Ca aici nu îmi mai place sa stau, colega mea de casa este extrem de murdara ?i asa dezastru am gasit în casa... Dar pt prima oara nu am mai urlat, i-am atras aten?ia ?i i-am zis când vine acasa sa puna mana sa faca curat cum era acum o luna înainte sa plec. Abia a?tept sa plec din apartamentul asta ?i sa las viata asta singuratica în urma. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina Mariana wrote: Cred ca ai omis altfel nu uitam  si eu am patit asta cu telul si ma panicam unde este si ii mai si spuneam sotului cu care vorbeam la tel ca nu imi gasesc telul si mai radea de mine de nu intelegeam de ce rade  apoi am patit de imi cautam ochelarii si erau pe ochi
Pai adevarul e ca ea mi a zis prima data pe 13. Apoi acum 2 saptamani ca nuuuu, pe 13 ma internez de fapt (la noi te interneaza cu o zi inainte de operatie) Oooo da ! Si asta cu ochelarii am patit o ! sau la magazin, zilele trecute, asteptam restul da eu il aveam in mana s o uitat casiera de parca eram locca..i am zambit lung, i am zis "scuze, sunt gravida" si am plecat |
|
| Am iesit putin afara pe leagan asa suferiti si voi de cald? Am culcat piticul si practic ma sufoc de cald.. picioarele le am cat buturuga.. categoric abia astept sa nasc, chiar simt ca am ajuns la limita, plus am un semn la piciorul.stang de cand eram copil, care acum doare parca m am ars si azi imi pare si mie dreptul mult mai umflat ca stangul https://ibb.co/JChzxs0 https://ibb.co/GsNCMjx |
|
| Nella wrote:Ziua a fost într-adevar agitata ?i f lunga, dar atunci când am sim?it asta era ora 11 ?i ceva ?i stateam f comod pe un scaun de aia am ramas f îngândurata... Bine ca saptamâna viitoare voi fi iar libera pt ca se pregate?te un spectacol în care nu întru tocmai pt a nu ma obosi prea mult, e foarte multa mi?care, dans, sarituri etc ?i voi fi înlocuita. Asa ca vineri plec iar acasa  Happy me!!! Ca aici nu îmi mai place sa stau, colega mea de casa este extrem de murdara ?i asa dezastru am gasit în casa... Dar pt prima oara nu am mai urlat, i-am atras aten?ia ?i i-am zis când vine acasa sa puna mana sa faca curat cum era acum o luna înainte sa plec. Abia a?tept sa plec din apartamentul asta ?i sa las viata asta singuratica în urma. Nu te consuma pt murdaria altora, cu siguranta nu merita sa te enervezi, asta simte si bebe cu siguranta acasa macar o sa te relaxezi |
|
| Ella30 wrote:Pai adevarul e ca ea mi a zis prima data pe 13. Apoi acum 2 saptamani ca nuuuu, pe 13 ma internez de fapt (la noi te interneaza cu o zi inainte de operatie) Oooo da ! Si asta cu ochelarii am patit o !  sau la magazin, zilele trecute, asteptam restul da eu il aveam in mana  s o uitat casiera de parca eram locca..i am zambit lung, i am zis "scuze, sunt gravida" si am plecat |
|
| Nella poate a fost coincidenta ca s a intamplat fix atunci, eu cred ca a fost un cumul de oboseala plus stresul drumului..ca tare stresant tre sa fi fost, din cate povestesti Poate nu se mai intampla de acum..chiar daca s contractii false (cum am mai auzit, ca cica asa se manifesta) |
|
| Irinan wrote:Posibil sa fi omis tu  chiar nu aveam idee ca nasti vineri, eram sigura ca maine
Ioi fetelor..ma speriati daca am omis asta cine stie ce prostii oi mai fi facut.. Maine ma internez  |
|
|