Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nella wrote:Dragile mele iar vin cu o ciuda?enie la voi. De când am ramas însarcinata am facut o singura data baie cu apa în cada ?i spuma, în rest doar dus. Asa a zis dr fara bai fierbin?i ?i doar dus... Acum eu duc lipsa bailor cu spuma, mi-e frica sa nu ii fac rau pui?orului, dar visez la o baie cu spuma multa ?i sa ma relaxez, chiar daca e cu apa calie. Voi cum proceda?i? Eu nu am facut baie deloc de dinainte sa raman.Mi-a fost teama rau si am evitat dar eu nu is cu baile si inainte mai mult faceam dush.Rar baie.Ma bucur ca ai reusit sa te rasfeti si relaxezi |
|

| Mihaela14 wrote:Lista cu tickere e superba Eu sunt ultima , dar bine ca sunt Astazi am vrut sa ma programez la gine, dar am stat multe ore la urgente si n-am mai apucat. Doctorita mi-a scris ieri in mesaj ca vom avea activitate cardiaca peste 10 -14 zile. Daca acum am trei sapt de sarcina si ma programez peste inca doua sapt, adica la 5 sapt credeti ca o sa auzim inimioara? Miha si eu am fost ultima si inca 2 casute nu una..abia am asteptat o colega dupa mine si eu spun sa te programezi cand o sa vezi si activitatea cardiaca.Pe mine mo chemat la 6 sapt si cum so vazut numai saculetul am mers si la 7 sapt.Alti bani,alta distractie
Ps: stai linistita cu petele...eu am avut chiar si sange rosu aprins 2 zile si tot a fost bine.Se fixeaza sarcina cum trebuie.Ia progesteron si repaus la pat cat mai mult.Incearca sa nu faci mult efort si fi optimista da? si maine daca poti ia magne b6.Este ft bun si mie una mi-a recomandat la inceput 3 pe zi iar acuma sunt 2 pe zi.Ma ajutat cand am sangerat si la dureri de burtica.Si bineinteles nospa si doza dubla de progesteron. |
|

| BC1828 wrote:Noilor fete va doresc o sarcina cat mai usoara si bebelusi sanato?i. Fetelor eu pâna acum mereu am avut sentimente contradictorii,daca sim?eam durere/presiune in zona uterului de ce o simt...În zilele în care nu prea simt nimic de ce nu simt,poate e ceva problema cu bebe.Per ansamblu ma simt Ok,cu usoare greturi pâna la locul dejun si in unele seri.Sanii mereu tensionati si durerosi(uneori chiar ?i când pa?esc).În schimb ceea ce ma nelini?te?te acum e sunt niste dureri care apar si dispar in zona spatelui jos.Imi fac griji cam pentru orice.Pana merg iar la medic mai am 2 saptamani. Sarcina usoara si tie.Asa am fost si mai sunt uneori si eu ca tine...pt.orice ma panichez mai ales ca nu il simt pe bebe inca.Dureri de spate nu am avut deloc in schimb de burtica am si acuma.Ia nospa si asteapta controlul.Eu spun ca sunt normale starile tale atata timp cat durerile nu sunt insuportabile e totul ok |
|

| Mirela bine ai venit si sarcina usoara in continuare
Iulia multumim pt.listuta.Maine o sa o meditez mai cu atentie.E 1:45 si eu inca nu dorm.Acuma o sa ma pun la somn.
Noapte buna fetelor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Andra09 wrote: Stiu ca e greu sa stai linistita, dar încearca sa ai încredere în bobita ta ca este luptatoare si v-a ramâne alaturi de tine. Gandeste-te cum a aparut în via?a ta exact când nu te asteptai, este o minune care v-a lupta, încearca sa gandesti pozitiv. Te imbratisez Multumesc mult Andra pt cuvintele frumoase! |
|

| Ella30 wrote:
Daca zici ca ai avut o zi agitata..asta trebuie sa fie cauza. Trebuie sa te menajezi, sa lasi efortul deoparte, cel putin pana se prinde bine bobita.
Voi incerca sa ma menajez si mai mult de acum incolo, m-am speriat bine aseara dar am stat linistita in pat si am si adormit. Eram franta ca m-am si trezit la 4:30. |
|

| Adina Mariana wrote: Miha si eu am fost ultima si inca 2 casute nu una..abia am asteptat o colega dupa mine  si eu spun sa te programezi cand o sa vezi si activitatea cardiaca.Pe mine mo chemat la 6 sapt si cum so vazut numai saculetul am mers si la 7 sapt.Alti bani,alta distractie Ps: stai linistita cu petele...eu am avut chiar si sange rosu aprins 2 zile si tot a fost bine.Se fixeaza sarcina cum trebuie.Ia progesteron si repaus la pat cat mai mult.Incearca sa nu faci mult efort si fi optimista da?  si maine daca poti ia magne b6.Este ft bun si mie una mi-a recomandat la inceput 3 pe zi iar acuma sunt 2 pe zi.Ma ajutat cand am sangerat si la dureri de burtica.Si bineinteles nospa si doza dubla de progesteron. Cu programarea cred ca o sa mai astept, ma mai gandesc azi :) Cu magne b6 nu stiu ce sa fac, ca si femibion 1 ce mi-a dat dr sa iau contine vit b6 si sa nu fie prea mult. Ma rog la Doamne Doamne sa fim bine pana la capat ! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Eu iau si femibion1 si magne b6 (2/zi) la recomandarea medicului?n dar unero mai uit de ele.. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Ella30 wrote:Ti a dat posibilitatea sa alegi modul de nastere ? Mare lucru..dupa parerea mea, durerea poate va fi mare, dar e pt cel mai frumos si pur scop..minunea ta. Oricum cica dupa ce nasti uiti instant prin ce ai trecut. Mi au dat si mie fetele in casuta trecuta lista cu ce trebuie pt maternitate, si a mai intrebat o burticuta si s a reluat lista..tot in casuta anterioara. Eu trim asta n am facut morfo, hmm
Neata fetelor,
Da Ella30, ma lasa pe mine sa ma decid avand in vedere ca i-am povestit ca am mai avut de vreo 2 ori atacuri de panica, atunci cand am ajuns la urgente la Cuza din cauza durerii( imi gasise lichid in cavitatea peritoneala). A zis oricum ca lucrurile nu sunt ok deloc data am antecedente de acestea si sa gandesc bine totul, ca eu trebuie sa fiu prezenta in acel moment, nu am voie sa ma pierd, ca bebe va avea de suferit Mi-e ff frica. As fi vrut sa fie mai usoara decizia |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mihaela14 wrote:Cu programarea cred ca o sa mai astept, ma mai gandesc azi :) Cu magne b6 nu stiu ce sa fac, ca si femibion 1 ce mi-a dat dr sa iau contine vit b6 si sa nu fie prea mult. Ma rog la Doamne Doamne sa fim bine pana la capat ! Eu am luat magnerot in sarcina, nu are si b6 :) |
|
| Iulia13 wrote:Burtici, haideti sa va spun ce am pus eu in bagajul de maternitate. Pentru mine : - o camasa de noapte care se deschide sus pentru a-mi fi usor la alaptat - 2 halate - o pijama( pantalon + bluza care tot asa se deschide sus) - papucei de casa - 6 perechi de chiloti normali - absorbante postnatale - 10 absorbante pe care mi le-am facut eu cu vata + tifon - pudra baneocin - lanolina - supozitoare cu glicerina - sutien alaptat - 2 centuri postnatale ( asta din cauza ca sigur voi ramâne cu burta si nu sunt obisnuita sa am burta  ) ;sper ca ma vor ajuta - o cana - o hartie igienica - o lingura, furculita si cutit - un pachet servetele umede - tampoane pentru san - mi-am luat si o pompa manuala, insa sper sa nu o folosesc - pasta de dinti si periuta - mi-am mai luat suplimentar vata si tifon ca sa imi mai fac in spital daca voi avea nevoie - dosarul cu toate analizele si ecografiile Pentru bebelina: - 22 buc pampers nr. 1 - 1 pachet servetele umede - crema pentru fundulet - ulei pentru corp - un biberon - infacol pentru colici - 2 paturele( una din bumbac si una un pic mai grosuta) - o pereche manusi - 2 caciulite - 2 perechi sosete - 3 body-uri - 2 perechi de pantaloni - un costumas - 2 salopete
Iulia, multumesc de lista
Legata de burtiera, ai eu trebuie sa ma duc sa imi caut una. Fusesem acum 2 zile la un curs de puericultura pt a beneficia sotul de acele 10 zile in plus la concediu si chiar a zis dna aceea doctor ca e bine sa folosim una. Dar de unde stiu ce marime sa iau? Iulia, daca nu te deranjeaza, imi poti spune tu de care ti-ai luat si de unde?
Ella tu ai pregatit si burtiera pt bagajel? Eu astazi ma duc sa imi cumpar un set camasa de alaptat+halat, ca vazusem la un magazin din greseala, dar nu aveau marimea potrivita pt mine. Eu sunt inalta la 1.75 :) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Adina Mariana wrote: Sarcina usoara si tie.Asa am fost si mai sunt uneori si eu ca tine...pt.orice ma panichez mai ales ca nu il simt pe bebe inca.Dureri de spate nu am avut deloc in schimb de burtica am si acuma.Ia nospa si asteapta controlul.Eu spun ca sunt normale starile tale atata timp cat durerile nu sunt insuportabile e totul ok Multumesc frumos pentru sus?inere. Aseara dupa ce m-am pus în pat a trecut durerea si disconfortul din zona spatelui.Fiind in tara in concediu nu prea am apucat sa ma odihnesc, mereu pe fuga suntem. Mâine ne întoarcem în Germ si ma voi odihni mai mult ajunsa odata acasa. |
|
| Adina Mariana wrote:Mirela bine ai venit si sarcina usoara in continuare Iulia multumim pt.listuta.Maine o sa o meditez mai cu atentie.E 1:45 si eu inca nu dorm.Acuma o sa ma pun la somn. Noapte buna fetelor
Adina, mmultumesc,la fel si tie si tuturor viitoarelor mamici |
|

| AlexandraRr wrote: Eu am luat magnerot in sarcina, nu are si b6 :)
Multumesc, o sa caut in farmacii :) |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata buna fetele,
Eu am fost ieri la targ sperand sa gasesc scoica ce o cautam la un pret redus, ghinion, ca nu o aveau pe stoc Pana la urma am luat o din bebetei ca acolo am gasit cel mai bine la bani. Mi am luat de o grija si cu asta si ma bucur ca am facut o alegere buna. Eu inca nu stiu cu ce o voi imbraca pe bebelina cand iesim din spital.Va fi cald, nasc in jur de 20-25 iulie, ma simt dumb rau ma uit la haine si nu stiu ce s aleg :))) Am inceput sa dorm ca valiza in gara, nimic nu simt. La 22 mi se rupe filmul si s pa pana la 7:30..dar ma bucur, ca am trexut si prin opus si e naosl sa nu dormi. Apar usor usor prb trim3, sciaticul, constipatia, arsurile care nu cedeaza cu nimic si lista continua dar trec toate. Pe 6.06 am urmatoarea vizita la doc, mi se pare o eternitate pana atunci....Bebeii vostri au pozitii ciudatw? Asta mica se aseaza cateodata in zona vezicii de am senzatia ori ca iese ori ca fac pe mine, sau impinge cu picioarele in ficat de zici ca vrea sa l scoata sa si faca loc. |
|
|
|