Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Paula da, cand ti am zis si ca poate ai ovulat tarziu si poate de aici diferenta. Pe de alta parte uite si exemplu meu: in spital bebe e fix cat trebuie ca varsta si dezvoltare, iar cand merg la privat (tot la dr mea, deci schimb doar aparatul eco) e mai mare cu o sapt si ceva sau 2. Asa ca stai linistita , va fi bine. Mie mi e drag sa o mangai cand sughite, si se intinde usor, parca ii place..
Bc de dureri de apate si eu m am plans..m am odihnit mereu cand au aparut si a fost bine
Mihaela pe mine dr de familie m a pus sa astept pana la 7 sapt ca sa mi dea trimitere si sa i auzim inimioara..si am si vazut o, stiu ca mi au dat lacrimile si i am zis dr ca seamana cu un mormoloc. A bufnit intr un ras...... simptome nici eu n am avut asa grele..sa zic ca nu mai pot..asa ca bucura te! Suntem printre norocoasele cu sarcina usoara |
|
| MirelaD wrote:Buna fetelor,
Numele meu este Mirela si va citesc topicul de ceva timp. Sunt insarcinata in 34 s si am inceput sa ma documentez in legatura cu tipul de nastere. Sunt ingrozita de ideea de durere, stiu ca nu am toleranta mare, si tare as vrea sa nu iau o decizie gresita:( Stiu ca poate suna aiurea/comic, dar sunt f nelinistita vis-a-vis de acest aspect:( Ella30 am retinut ca esti din Iasi, si nasti la Cuza Voda? Si eu la fel. Mi-ar placea sa schimbam impresii si sa ne sustinem. Va pup!
Bine ai venit si sarcina usoara pana la termen ! Da, la cuza voda nasc, prin cezariana. Cu mare drag schimbam impresii, mai ales ca suntem foarte apropiate ca varsta a sarcinii |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Heeelp fetelor! Am fost acum sa fac dus si am observat pe abs zilnic o pata de culoare maro deschis si ma si doare spatele putin in partea de jos. Am pus utrogestanul si m-am bagat in pat. I-am scris doctoritei dar nu cred ca-mi raspunde la ora asta. Ajutati-ma va rog , poate fi inceput de avort menstrual?? |
|
| Mihaela14 wrote:Heeelp fetelor! Am fost acum sa fac dus si am observat pe abs zilnic o pata de culoare maro deschis si ma si doare spatele putin in partea de jos. Am pus utrogestanul si m-am bagat in pat. I-am scris doctoritei dar nu cred ca-mi raspunde la ora asta. Ajutati-ma va rog , poate fi inceput de avort menstrual??
Eu zic sa o suni..nu sa i dai mesaj. Ai luat un no spa?nu e bine sa stai cu durere.si in primul rand calmeaza te. Stresul nu face bine lui bebe. Eu stiu ca e grav daca e rosu, nu maro sau roz. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mihaela14 wrote:Heeelp fetelor! Am fost acum sa fac dus si am observat pe abs zilnic o pata de culoare maro deschis si ma si doare spatele putin in partea de jos. Am pus utrogestanul si m-am bagat in pat. I-am scris doctoritei dar nu cred ca-mi raspunde la ora asta. Ajutati-ma va rog , poate fi inceput de avort menstrual?? Ia un no spa si daca ai dureri mergi la spital. Important e sa stai in pat acum linistita, poti lua si un magneziu daca ai in casa. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Ella30
Eu am DPN pe 19 iunie, insa daca ma hotarasc la cezariana, va fi cu cca o sapt mai devreme pe 10-11-12 iunie, undeva pe acolo. Trebuie doar sa anunt dr. Astazi am avut morfo trim 3, fetita este in grafic, se dezvolta f bine, are deja aproape 2500g, dr. Zice ca e putin marisoara:) I-am explicat de frica mea de durere dar nu a fost impresionat deloc, am intrebat de nastere naturala cu epidurala si a zis ca nu se face asa ceva..nu m-a sprijinit deloc, si asta m-a demoralizat profund..de aceea si nesiguranta mea legata de modul de nastere.. Fetelor, care sunteti pe ultima suta de metri, v-ati pregatit bagajelul pt maternitate? Eu incerc sa ma mobilizez dar e greu de ales ce sa pun, in conditiile in care nu mi-e foarte clar ce am si ce nu am voie sa iar. In rest va urez la toate sarcina usoara si la termen, fara comlicatii
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Ella30 wrote:
Eu zic sa o suni..nu sa i dai mesaj. Ai luat un no spa?nu e bine sa stai cu durere.si in primul rand calmeaza te. Stresul nu face bine lui bebe. Eu stiu ca e grav daca e rosu, nu maro sau roz.
Mi-a raspuns la mesaj. Mi-a zis ca pun un utrogestan de 200 vaginal si inca unu pe gura sa-l inghit. Am luat si un nospa. Magneziu din pacate nu am in casa. Pfuuu nici nu stiu daca e de la ziua agitata ce am avut-o, o lipsa de progesteron sau ...ce e mai rau nu vreau sa mai pomenesc. Multumesc pt raspunsuri! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Mihaela14 wrote: Mi-a raspuns la mesaj. Mi-a zis ca pun un utrogestan de 200 vaginal si inca unu pe gura sa-l inghit. Am luat si un nospa. Magneziu din pacate nu am in casa. Pfuuu nici nu stiu daca e de la ziua agitata ce am avut-o, o lipsa de progesteron sau ...ce e mai rau nu vreau sa mai pomenesc. Multumesc pt raspunsuri!
Stiu ca e greu sa stai linistita, dar încearca sa ai încredere în bobita ta ca este luptatoare si v-a ramâne alaturi de tine. Gandeste-te cum a aparut în via?a ta exact când nu te asteptai, este o minune care v-a lupta, încearca sa gandesti pozitiv. Te imbratisez |
|
| MirelaD wrote:Ella30 Eu am DPN pe 19 iunie, insa daca ma hotarasc la cezariana, va fi cu cca o sapt mai devreme pe 10-11-12 iunie, undeva pe acolo. Trebuie doar sa anunt dr. Astazi am avut morfo trim 3, fetita este in grafic, se dezvolta f bine, are deja aproape 2500g, dr. Zice ca e putin marisoara:) I-am explicat de frica mea de durere dar nu a fost impresionat deloc, am intrebat de nastere naturala cu epidurala si a zis ca nu se face asa ceva..nu m-a sprijinit deloc, si asta m-a demoralizat profund..de aceea si nesiguranta mea legata de modul de nastere.. Fetelor, care sunteti pe ultima suta de metri, v-ati pregatit bagajelul pt maternitate? Eu incerc sa ma mobilizez dar e greu de ales ce sa pun, in conditiile in care nu mi-e foarte clar ce am si ce nu am voie sa iar. In rest va urez la toate sarcina usoara si la termen, fara comlicatii
Ti a dat posibilitatea sa alegi modul de nastere ? Mare lucru..dupa parerea mea, durerea poate va fi mare, dar e pt cel mai frumos si pur scop..minunea ta. Oricum cica dupa ce nasti uiti instant prin ce ai trecut. Mi au dat si mie fetele in casuta trecuta lista cu ce trebuie pt maternitate, si a mai intrebat o burticuta si s a reluat lista..tot in casuta anterioara. Eu trim asta n am facut morfo, hmm |
|
| Mihaela14 wrote: Mi-a raspuns la mesaj. Mi-a zis ca pun un utrogestan de 200 vaginal si inca unu pe gura sa-l inghit. Am luat si un nospa. Magneziu din pacate nu am in casa. Pfuuu nici nu stiu daca e de la ziua agitata ce am avut-o, o lipsa de progesteron sau ...ce e mai rau nu vreau sa mai pomenesc. Multumesc pt raspunsuri!
Daca zici ca ai avut o zi agitata..asta trebuie sa fie cauza. Trebuie sa te menajezi, sa lasi efortul deoparte, cel putin pana se prinde bine bobita. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Burtici, haideti sa va spun ce am pus eu in bagajul de maternitate.
Pentru mine :
- o camasa de noapte care se deschide sus pentru a-mi fi usor la alaptat - 2 halate - o pijama( pantalon + bluza care tot asa se deschide sus) - papucei de casa - 6 perechi de chiloti normali - absorbante postnatale - 10 absorbante pe care mi le-am facut eu cu vata + tifon - pudra baneocin - lanolina - supozitoare cu glicerina - sutien alaptat - 2 centuri postnatale ( asta din cauza ca sigur voi ramâne cu burta si nu sunt obisnuita sa am burta ) ;sper ca ma vor ajuta - o cana - o hartie igienica - o lingura, furculita si cutit - un pachet servetele umede - tampoane pentru san - mi-am luat si o pompa manuala, insa sper sa nu o folosesc - pasta de dinti si periuta - mi-am mai luat suplimentar vata si tifon ca sa imi mai fac in spital daca voi avea nevoie - dosarul cu toate analizele si ecografiile
Pentru bebelina:
- 22 buc pampers nr. 1 - 1 pachet servetele umede - crema pentru fundulet - ulei pentru corp - un biberon - infacol pentru colici - 2 paturele( una din bumbac si una un pic mai grosuta) - o pereche manusi - 2 caciulite - 2 perechi sosete - 3 body-uri - 2 perechi de pantaloni - un costumas - 2 salopete |
|
| Iulia13 wrote:Burtici, haideti sa va spun ce am pus eu in bagajul de maternitate. Pentru mine : - o camasa de noapte care se deschide sus pentru a-mi fi usor la alaptat - 2 halate - o pijama( pantalon + bluza care tot asa se deschide sus) - papucei de casa - 6 perechi de chiloti normali - absorbante postnatale - 10 absorbante pe care mi le-am facut eu cu vata + tifon - pudra baneocin - lanolina - supozitoare cu glicerina - sutien alaptat - 2 centuri postnatale ( asta din cauza ca sigur voi ramâne cu burta si nu sunt obisnuita sa am burta  ) ;sper ca ma vor ajuta - o cana - o hartie igienica - o lingura, furculita si cutit - un pachet servetele umede - tampoane pentru san - mi-am luat si o pompa manuala, insa sper sa nu o folosesc - pasta de dinti si periuta - mi-am mai luat suplimentar vata si tifon ca sa imi mai fac in spital daca voi avea nevoie - dosarul cu toate analizele si ecografiile Pentru bebelina: - 22 buc pampers nr. 1 - 1 pachet servetele umede - crema pentru fundulet - ulei pentru corp - un biberon - infacol pentru colici - 2 paturele( una din bumbac si una un pic mai grosuta) - o pereche manusi - 2 caciulite - 2 perechi sosete - 3 body-uri - 2 perechi de pantaloni - un costumas - 2 salopete
Apropo de camasi, ieri cand am fost la ctg in spital am vazut majoritatea burticilor de acolo cu camasi de la ei. Pana acum n am vazut asa. Eu am pus 2 camasi si un halat..in ideea ca va fi mai usor la controalele de dupa.. Inca n am definitvat bagajul, am cumparat ce trebuie dar n am facut gentuta |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Ella30 wrote:Apropo de camasi, ieri cand am fost la ctg in spital am vazut majoritatea burticilor de acolo cu camasi de la ei. Pana acum n am vazut asa. Eu am pus 2 camasi si un halat..in ideea ca va fi mai usor la controalele de dupa.. Inca n am definitvat bagajul, am cumparat ce trebuie dar n am facut gentuta
Da Ela stiu . Si la Sv iti da cama?a (daca au pe stoc) ,dar dupa ce na?ti te poti îmbraca cu ale tale. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| simmo wrote:Ultima oara am vomitat sambata. Dimineata mai am greturi, dar trec. Uneori simt ca sunt usor molesita, dar cred ca se explica prin prisma faptului ca mi-a iesit acum o usoara anemie. Nu stiu care este sexul bebelusului  Si ieri cand am fost la morfo, i-am transmis doctorului sa nu imi spuna si a ramas blocat. Pentru mine cel mai important este sa fie bebe bine, sa creasca si sa stea pana la termen. Of saracuta de tine..greu cu raul asta.Eu nu stiu cum este dar imi imaginez ca nu este placut.Ma bucur ca bebe este bine cat despre sex daca asta este dorinta ta si asa te simti tu in siguranta apoi asa sa fie.Multa sanatate Simmo |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andreea06 wrote:O sa reusesti, sunt variante si solutii si daca aveti vreun inceput mai anevoios. Mary aici pe forum te poate indruma. E frumos, da. Inca nu am inceput lucrul, in septembrie.. am emotii. Sunt varza cu memoria Multumesc Andreea pt.pont.Speram sa nu fie cazul si sa am laptic mult si bun hai ca te mai relaxezi pana in septembrie.O sa ai o vara frumoasa |
|
|
|