Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Dragile mele iar vin cu o ciuda?enie la voi. De când am ramas însarcinata am facut o singura data baie cu apa în cada ?i spuma, în rest doar dus. Asa a zis dr fara bai fierbin?i ?i doar dus... Acum eu duc lipsa bailor cu spuma, mi-e frica sa nu ii fac rau pui?orului, dar visez la o baie cu spuma multa ?i sa ma relaxez, chiar daca e cu apa calie. Voi cum proceda?i? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| simmo wrote:Ultima oara am vomitat sambata. Dimineata mai am greturi, dar trec. Uneori simt ca sunt usor molesita, dar cred ca se explica prin prisma faptului ca mi-a iesit acum o usoara anemie. Nu stiu care este sexul bebelusului  Si ieri cand am fost la morfo, i-am transmis doctorului sa nu imi spuna si a ramas blocat. Pentru mine cel mai important este sa fie bebe bine, sa creasca si sa stea pana la termen.
adica sotul stie sexul si tu nu? nici eu sincer nu am motive concrete pentru a il sti, m-as bucura in ambele variante, dar totusi nu trebuie sa fii hotarata la un nume pana la momentul nasterii? Si sa cumperi niste lucrusoare care nah, poti fi pe verde, portocaliu si alte culori neutre dar totusi n-as vrea sa am un baietel cu caciulita roz si sa mi spuna lumea in parc vai ce fetita frumoasa...sau mai rau soacra mea sa ma critice ca imbrac ciplu aiurea...desi eu vad ca un lucru fain baietei si cu piese roz,fetite cu chestii bleu. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| missy_furla wrote:
adica sotul stie sexul si tu nu? nici eu sincer nu am motive concrete pentru a il sti, m-as bucura in ambele variante, dar totusi nu trebuie sa fii hotarata la un nume pana la momentul nasterii? Si sa cumperi niste lucrusoare care nah, poti fi pe verde, portocaliu si alte culori neutre dar totusi n-as vrea sa am un baietel cu caciulita roz si sa mi spuna lumea in parc vai ce fetita frumoasa...sau mai rau soacra mea sa ma critice ca imbrac ciplu aiurea...desi eu vad ca un lucru fain baietei si cu piese roz,fetite cu chestii bleu.
missy, m-ai facut sa rad cu hainutele. Sotul stie sexul pentru ca am facut testul veracity si aveai varianta sa afli devreme acest lucru. Referitor la nume, l-am pus pe sot sa se gandeasca la cateva variante si la momentul potrivit imi zice si mie. Am zis ca atunci cand ajung in trimestrul 3, o sa intreb mai intai la cunostinte de lucruri necesare (gen scaun auto, patut, carucior etc; lucruri care se pot refolosi), iar de hainute am zis o varianta culori neutre. Poate sunt asa si din cauza ca am pierdut o sarcina, iar cum zicea si Adina mai sus, cand iti doresti atat de mult sa devii parinte, nu mai conteaza ce este. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| PaulaPau wrote:Multumim frumos, Andreea! Doamne, mi s-a facut pielea de gaina...inca nu realizez...ce sentimente puternice imi joaca prin minte si suflet. Doamne ajuta pe toata lumea! Fetele, voi simtiti sughitul in fiecare zi al bebelului? Eu da, si tocmai am citi ca nu e ok sa simti zi de zi, din saptamana 32-a. Parca tot cate ceva citesc ce nu e in regula si iar am ganduri mii si mii si iar stau nelinistita. Mereu zic ca o sa respir linistita abia cand vine bebelina noastra pe lume sanatoasa, sa o simt/vad dar stiu ca atunci vor veni alte griji, chiar mi-a zis una din burtici(scuze ca nu mai stiu cine?? O zi frumoasa sa aveti!
Cred ca eu ti am zis, daca mi amintesc bine Acum ceva timp si eu eram panicata cu sughitul, la fel citisem si eu prostii pe net si m au linistit fetele imediat nu mai crede tot ce citesti pe net.. Este in regula, o ajuta sa si intareasca plamanii. La mine in sapt 32 sughita chiar si de 3 ori pe zi, acum de cateva zile vad ca parca s a mai rarit, o simt cam o data pe zi. Sau poate nu mai sunt eu stresata si nu mai dau asa importanta.. Nu ti face griji, daca bebelina e in norme n ai de ce sa te ingrijorezi |
|
| Nella wrote:Dragile mele iar vin cu o ciuda?enie la voi. De când am ramas însarcinata am facut o singura data baie cu apa în cada ?i spuma, în rest doar dus. Asa a zis dr fara bai fierbin?i ?i doar dus... Acum eu duc lipsa bailor cu spuma, mi-e frica sa nu ii fac rau pui?orului, dar visez la o baie cu spuma multa ?i sa ma 9relaxez, chiar daca e cu apa calie. Voi cum proceda?i?
Eu daca nu fac baie parca nu ma spal. Stiu, am o turma de pitici pe creier Am facut baie si fac si acum. E adevarat ca nu cu apa fierbinte dar nici calaie..potrivita. cica nu trebuie sa stai in apa unde curge apa (scuze ca nu stiu sa explic), ca teoretic acolo e mai fierbinte, regula asta am respectat o ce i drept. |
|

| Am facut o baie!!! Parca am renascut . Cu spuma mai bine de jum de cada. Am în?eles la ce te-ai referit cu apa fierbinte, acolo unde curge. A fost calduta apa ?i am stat cred ca vreo jum de ora. Acum stau la orizontala sa ma lini?tesc ca parca am obosit. Sincer acela?i lucru îl simt ?i eu la dus, parca nu ma spal . Dar sa ?tii ca am avut o viziune, cu burta mare, imensa, nu cred ca voi putea sa mai fiu asa sprintena prin cada, sa ma bibilesc asa cum trebuie... Dar asta vom afla atunci |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/31/2018 Mesaje: 25
| Ella30 wrote:Cred ca eu ti am zis, daca mi amintesc bine Acum ceva timp si eu eram panicata cu sughitul, la fel citisem si eu prostii pe net si m au linistit fetele imediat  nu mai crede tot ce citesti pe net.. Este in regula, o ajuta sa si intareasca plamanii. La mine in sapt 32 sughita chiar si de 3 ori pe zi, acum de cateva zile vad ca parca s a mai rarit, o simt cam o data pe zi. Sau poate nu mai sunt eu stresata si nu mai dau asa importanta.. Nu ti face griji, daca bebelina e in norme n ai de ce sa te ingrijorezi
Hey, asa e Ella, tu erai burtica Cand eram ingrijorata ca e bebelina mea mai mica ecografic(si inca mai sunt). O sa incerc sa ma linistesc cu sughitul ei si sa nu-mi mai fac idei in cap. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Noilor fete va doresc o sarcina cat mai usoara si bebelusi sanato?i. Fetelor eu pâna acum mereu am avut sentimente contradictorii,daca sim?eam durere/presiune in zona uterului de ce o simt...În zilele în care nu prea simt nimic de ce nu simt,poate e ceva problema cu bebe.Per ansamblu ma simt Ok,cu usoare greturi pâna la locul dejun si in unele seri.Sanii mereu tensionati si durerosi(uneori chiar ?i când pa?esc).În schimb ceea ce ma nelini?te?te acum e sunt niste dureri care apar si dispar in zona spatelui jos.Imi fac griji cam pentru orice.Pana merg iar la medic mai am 2 saptamani. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Lista cu tickere e superba Eu sunt ultima , dar bine ca sunt
Astazi am vrut sa ma programez la gine, dar am stat multe ore la urgente si n-am mai apucat. Doctorita mi-a scris ieri in mesaj ca vom avea activitate cardiaca peste 10 -14 zile. Daca acum am trei sapt de sarcina si ma programez peste inca doua sapt, adica la 5 sapt credeti ca o sa auzim inimioara? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Mihaela14 wrote:Lista cu tickere e superba Eu sunt ultima , dar bine ca sunt Astazi am vrut sa ma programez la gine, dar am stat multe ore la urgente si n-am mai apucat. Doctorita mi-a scris ieri in mesaj ca vom avea activitate cardiaca peste 10 -14 zile. Daca acum am trei sapt de sarcina si ma programez peste inca doua sapt, adica la 5 sapt credeti ca o sa auzim inimioara? Cred ca e prea devreme. La 5 sapt la mine nu s-a vazut decât o pata. La 6 sapt si 4 zile am vazut inimioara pulsând si de auzit sper ca luni, voi avea 8 sapt. |
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| Buna fetelor,
Numele meu este Mirela si va citesc topicul de ceva timp. Sunt insarcinata in 34 s si am inceput sa ma documentez in legatura cu tipul de nastere. Sunt ingrozita de ideea de durere, stiu ca nu am toleranta mare, si tare as vrea sa nu iau o decizie gresita:( Stiu ca poate suna aiurea/comic, dar sunt f nelinistita vis-a-vis de acest aspect:( Ella30 am retinut ca esti din Iasi, si nasti la Cuza Voda? Si eu la fel. Mi-ar placea sa schimbam impresii si sa ne sustinem. Va pup! |
|

| Eu i-am auzit inima la 6 sapt ?i 2 zile. Si l-am vazut la 9 sapt ?i 2 zile. ?tiu ca e grea a?teptarea dar ca sa nu te cheme foarte des mai bine mergi la 6 sapt. Parerea mea. Sarcina usoara si nervi de otel. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Multumesc fetelor pt raspunsuri! Nu m-as duce prea devreme sa nu cumva sa fiu dezamagita daca nu se va vedea, pe de alta parte mi se pare mult pana la 6 sapt, nu stiu daca voi rezista atat cred ca o sa fiu stresata , mai ales ca nu prea am simptome. Am doar niste crampe uneori care vin si trec si parca e mai accentuata senzatia de foame. In rest nu mi-e rau, nu ma dor sanii, nu stiu daca e de bine |
|
| Nella wrote:Am facut o baie!!! Parca am renascut  . Cu spuma mai bine de jum de cada. Am în?eles la ce te-ai referit cu apa fierbinte, acolo unde curge. A fost calduta apa ?i am stat cred ca vreo jum de ora. Acum stau la orizontala sa ma lini?tesc ca parca am obosit. Sincer acela?i lucru îl simt ?i eu la dus, parca nu ma spal  . Dar sa ?tii ca am avut o viziune, cu burta mare, imensa, nu cred ca voi putea sa mai fiu asa sprintena prin cada, sa ma bibilesc asa cum trebuie... Dar asta vom afla atunci
Asta cu bibilitul ti o poate confirma o foca esuata la mal, adica eu dar chiar si acum ma bucur si ma balacesc in voie |
|

Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Mihaela14 wrote:Multumesc fetelor pt raspunsuri! Nu m-as duce prea devreme sa nu cumva sa fiu dezamagita daca nu se va vedea, pe de alta parte mi se pare mult pana la 6 sapt, nu stiu daca voi rezista atat  cred ca o sa fiu stresata , mai ales ca nu prea am simptome. Am doar niste crampe uneori care vin si trec si parca e mai accentuata senzatia de foame. In rest nu mi-e rau, nu ma dor sanii, nu stiu daca e de bine Asteptare e groaznica... eu abea pot dormii de emotii. Esti o fericita, mie mi-a fost rau, dinainte sa am testele pozitive. |
|
|