Gravidutele noastre dragi - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
missy_furla
Scris: Thursday, May 16, 2019 12:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
blu88 wrote:
ella30 si nella ... problema este ca nu stiu cat medical imi pot da eu si cand sunt in concediu medical odihna se vrea ca eu sa muncesc...inainte sa raman gravida am venit din medical la munca.., ca nimeni nu putea vezi doamne sa ma inlocuiasca... mi-a adus o fata care sa imi preia o parte din ceea ce faceam si ulterior ea face altceva.. eu lucrez pe resurse dar fac si contracte de subinchiriere deci tot ce tinea de mers la registru si anaf cade pe mine... ...cel mai tare ma deranjeaza ca nu ne dau bani la timp .... deja avem o luna jumate in urma si efectiv nu au nici un stres si cand ii da ii da in 2 transe ....din perioada de iarna tot se plang ca vom iesi im martie , aprilie si iata ca suntem in mai si nu avem nici o ameliorare... ca sa nu mai zic ca daca ntrebam de salariu se ridica din umeri ... si in final tot eu sunt sunata de toata lumea de pe tara si intreaba de bani ... si vad ca se duce din ce in ce mai jos ... sunt total dezamagita .. si sotul meu imi tot spuune sa stau acasa si sa fac ceea ce imi place mie de ce stau sa mai trag pt ei...Cray

ce povestesti tu aici e bataie de joc. Daca nefiind mamica(gravida) puteai sa mai accepti asa ceva, sfatul meu e sa demisionezi de la un astfel de loc de munca. Nu iti respecta munca si pe tine....
In functie de ce studii si experienta ai, iti vei gasi altceva.
CrisM
Scris: Thursday, May 16, 2019 12:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
Si eu vreau pe listuta. Multumesc Andreea!
Ella30
Scris: Thursday, May 16, 2019 12:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2019
blu88 wrote:
ella30 si nella ... problema este ca nu stiu cat medical imi pot da eu si cand sunt in concediu medical odihna se vrea ca eu sa muncesc...inainte sa raman gravida am venit din medical la munca.., ca nimeni nu putea vezi doamne sa ma inlocuiasca... mi-a adus o fata care sa imi preia o parte din ceea ce faceam si ulterior ea face altceva.. eu lucrez pe resurse dar fac si contracte de subinchiriere deci tot ce tinea de mers la registru si anaf cade pe mine... ...cel mai tare ma deranjeaza ca nu ne dau bani la timp .... deja avem o luna jumate in urma si efectiv nu au nici un stres si cand ii da ii da in 2 transe ....din perioada de iarna tot se plang ca vom iesi im martie , aprilie si iata ca suntem in mai si nu avem nici o ameliorare... ca sa nu mai zic ca daca ntrebam de salariu se ridica din umeri ... si in final tot eu sunt sunata de toata lumea de pe tara si intreaba de bani ... si vad ca se duce din ce in ce mai jos ... sunt total dezamagita .. si sotul meu imi tot spuune sa stau acasa si sa fac ceea ce imi place mie de ce stau sa mai trag pt ei...Cray

Apai dar atunci cu atat mai mult nu se merita. Parca ma vad pe mine, mie mi s a zis sa nu mi iau decat co de lauzie si sa ma intorc la munca ca ma avanseaza, si le am zis iaca fas, avansare mi trebuie mie sau bebe sanatos ? La munca tot asa, ca ce se fac ei daca plec, ca eu tin aproape totul sub control, ca bla bla..cand am plecat mi am inchis tel cateva zile, le am zis ca nu mai raspund decat ocazional si cam asta a fost. Tre sa inteleaga. Daca spui ca si banii vin tarziu, apai cu atat mai mult as ramane acasa. Cum sa te cheme graviduta din cm la munca ?? Is nebuni ? Vai ce le as face..
Cat despre inlocuit, trebuiau sa se gandeasca cine te va inlocui inca de cand i ai anuntat de sarcina, in ideea ca vei pregati pe cineva tu, ca sa fie siguri ca invata ce trebuie. Dar..din nou..stiu cum e..
Andreea06
Scris: Thursday, May 16, 2019 1:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Irinan wrote:

Si pe mine m ai saritCray

Hmm ce ciudat, tu erai pe lista diminewta... refac acum ca vad ca nu s-a salvat
Ella30
Scris: Thursday, May 16, 2019 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Andra si Iulia, sa dea Doamne Doamne sa fie laptic ! M as bucura si daca as avea mai putin, numai sa am Hands
Nella
Scris: Thursday, May 16, 2019 1:24 PM
Nivel

Andreea ai idee de ce nu apare tikerul sub numele meu? Poate nu este bine editat de mine... Boredom
blu88
Scris: Thursday, May 16, 2019 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 11/22/2018
missy_furla wrote:

ce povestesti tu aici e bataie de joc. Daca nefiind mamica(gravida) puteai sa mai accepti asa ceva, sfatul meu e sa demisionezi de la un astfel de loc de munca. Nu iti respecta munca si pe tine....
In functie de ce studii si experienta ai, iti vei gasi altceva.

cam greu sa imi gasesc job acum la 24 de saptamani ... am sa imi iau medical si apoi postnatal
Irinan
Scris: Thursday, May 16, 2019 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Andreea06 wrote:

Hmm ce ciudat, tu erai pe lista diminewta... refac acum ca vad ca nu s-a salvat

MsDistanceKiss
Mirela.t83
Scris: Thursday, May 16, 2019 2:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Fetelor voi aveti perioada asa lunga intre ecografe?
Spre exemplu eu am avut la 21s..anomaly scan si urmatorul mai e tocmai la 28s.
Altu nu mai am programat. E ff lunga perioada. uff
Mirela.t83
Scris: Thursday, May 16, 2019 2:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Blue nu te necaji, sfatul meu e sa iei medical si sa stai linisita. E ff nasol ca nu luati banii la timp. Doamne, asa mie ciuda de firmele astea! Am patit si eu asa cand munceam in ro.

Eu aici unde muncesc am inceput sa fiu mai nesi, cum zice Ella. Stiti ce bine e! Ca o terapie!Lol

Na, la prenatal se platesc aici doar 9 luni. Sunt platita de firma nu de guvern. Si e cam 90% primele 6s. Dar pe parcurs scade ca naiba, plata, gen 80% dar cred ca socotesc la luna care a trecut. Am dreptul sa stau acasa 1 an dar e dif aici. 1 an de la momentul cand ramai acasa.
Deci platita sunt pana la aprilie 2020. Si de stat aksa cu bebe pana la iulie 2020. Deci, aici e complet diferit. La ei nu primeaza sa stai acasa cu bebe mult.
Aa, si cresele sunt cu pay intre 650-750£/luna.
Deci la mine pica varianta....sa merg la munca devreme. Asa ca stau cu bebe neplatita. Si o sa faca sotul overtime mai mult sa ne descurcam.
Aa, la 2 lea copil aici nu se plateste trusoul ca ai nascut. Se presupune ca mai ai lucruri de la primul copil. Aici se plateste doar la primul copil 500£. Si alocatia e la jumate pt al 2 lea copil.
Legi de rahat si in uk, dupa parerea mea. Dar sper sa ne descurcam.
Adina Mariana
Scris: Thursday, May 16, 2019 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Hey vorbarete mai sunteticoeur
Multumim pt.casuca noua Andreea.Sunt surprinsa cate gravidute sunt in aceasta primavara si sunt tare fericita ca nu o sa mai fiu ultima pe listuta desi vad ca tot nr.10 am ramasHilar
Simmo eu am ce am cu tine,sa nu te superi pe mine dar nici acum nu vrei pe listuta?mi-ar placea sa te vad acolo dar cum iti este tie mai bine asa sa facipupici
Nella o sa adauge Andreea si tiketul tau dar a spus ca nu poate numai de pe laptop.Pana acuma vo trecut in lista sa ii fie mai usor cu cautatul tiketelor cand ajunge la laptop.

Felicitari inca odata proaspetelor gravidute si sa ne scrieti mai des fetelorcoeur
blu88
Scris: Thursday, May 16, 2019 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/22/2018
Ella30 wrote:

Apai dar atunci cu atat mai mult nu se merita. Parca ma vad pe mine, mie mi s a zis sa nu mi iau decat co de lauzie si sa ma intorc la munca ca ma avanseaza, si le am zis iaca fas, avansare mi trebuie mie sau bebe sanatos ? La munca tot asa, ca ce se fac ei daca plec, ca eu tin aproape totul sub control, ca bla bla..cand am plecat mi am inchis tel cateva zile, le am zis ca nu mai raspund decat ocazional si cam asta a fost. Tre sa inteleaga. Daca spui ca si banii vin tarziu, apai cu atat mai mult as ramane acasa. Cum sa te cheme graviduta din cm la munca ?? Is nebuni ? Vai ce le as face..
Cat despre inlocuit, trebuiau sa se gandeasca cine te va inlocui inca de cand i ai anuntat de sarcina, in ideea ca vei pregati pe cineva tu, ca sa fie siguri ca invata ce trebuie. Dar..din nou..stiu cum e..

asta cu avansatul o stiu si eu :))) eu le-am zis degeaba ma avansezi eu vreau fapte si bani la timp
Nella
Scris: Thursday, May 16, 2019 2:46 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Hey vorbarete mai sunteticoeur
Multumim pt.casuca noua Andreea.Sunt surprinsa cate gravidute sunt in aceasta primavara si sunt tare fericita ca nu o sa mai fiu ultima pe listuta desi vad ca tot nr.10 am ramasHilar
Simmo eu am ce am cu tine,sa nu te superi pe mine dar nici acum nu vrei pe listuta?mi-ar placea sa te vad acolo dar cum iti este tie mai bine asa sa facipupici
Nella o sa adauge Andreea si tiketul tau dar a spus ca nu poate numai de pe laptop.Pana acuma vo trecut in lista sa ii fie mai usor cu cautatul tiketelor cand ajunge la laptop.

Felicitari inca odata proaspetelor gravidute si sa ne scrieti mai des fetelorcoeur

Mersi pt.lamurire. Credeam ca nu e bun tikerul meu. M-am lini?tit. Da a fost o primavara prolifica majoreta
Claudiaileee
Scris: Thursday, May 16, 2019 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2017
Mul?umesc frumos ca m-ati adaugat ?i pe mine pe lista voastra ! Ma numesc , Claudia , am 22 de ani ?i am încercat de 2 ani sa concepem un copil , toate analizele fiind bune , luna asta când urma sa îmi vina menstrua?ia trebuia sa ma duc la clinica de infertilitate la care umblam aici in Spania pentru un tratament ca sa pot ramâne însarcinata , dar nu a fost sa fie a?a , am tot a?teptat menstrua?ia ?i nu a venit NuImiPasa . Iar mai apoi mi-am cumparat in test de sarcina ?i l-am facut in a 40-a zi de la ultimul cm , care a ie?it perfect negativ , am luat arefam sa îmi vina mai repede menstrua?ia ?i cred ca Arefamul Ista a dar roade , mi-a sus?inut bebelu?ul , la 10 zile de întârziere am facut altul care a ie?it perfect pozitiv . Iar la 4 saptamâni am fost la ECO ?i nu s-a vazut nimic , iar pe mâine am iar programare . Acuma as avea cam 5 saptamâni de la ovulatie , iar 7 de la menstrutie . Mul?umesc frumos ! ??????

https://lmtf.lilypie.com/TJeap2.png

Claudiaileee attached the following image(s):
25f1ec87-ecaf-4333-b298-2641c3853959.jpeg

Andreea06
Scris: Thursday, May 16, 2019 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Claudiaileee wrote:
Mul?umesc frumos ca m-ati adaugat ?i pe mine pe lista voastra ! Ma numesc , Claudia , am 22 de ani ?i am încercat de 2 ani sa concepem un copil , toate analizele fiind bune , luna asta când urma sa îmi vina menstrua?ia trebuia sa ma duc la clinica de infertilitate la care umblam aici in Spania pentru un tratament ca sa pot ramâne însarcinata , dar nu a fost sa fie a?a , am tot a?teptat menstrua?ia ?i nu a venit NuImiPasa . Iar mai apoi mi-am cumparat in test de sarcina ?i l-am facut in a 40-a zi de la ultimul cm , care a ie?it perfect negativ , am luat arefam sa îmi vina mai repede menstrua?ia ?i cred ca Arefamul Ista a dar roade , mi-a sus?inut bebelu?ul , la 10 zile de întârziere am facut altul care a ie?it perfect pozitiv . Iar la 4 saptamâni am fost la ECO ?i nu s-a vazut nimic , iar pe mâine am iar programare . Acuma as avea cam 5 saptamâni de la ovulatie , iar 7 de la menstrutie . Mul?umesc frumos ! ??????

https://lmtf.lilypie.com/TJeap2.png

Sa adaugi tickerul la semnatura in profilul tau (dreapta sus). Tre sa copiezi codul bbcode pt forumuri de pe lilypie, dupa ce il creezi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.