Gravidutele noastre dragi - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraRr
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Nastere usoara, Ella :* Va fi totul bine, eu as alege azi sa nasc dar tu stii mai bine cum te simti :*
Ella30
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Multumesc mult fetelor pupici
Am ales azi, astept sa ma duca in sala de nasteri. Mi s au recoltat analizele..astept..
Tremur la propriu, deja mi se manifetsta si alergia pe fond de stres , as fi vrut sa mai stau o zi si o noapte cu burtica dar poate a e mai bine asa.
Da doamne sa vin cu vesti bune . Va pup si va imbratisez pe toate
Nella
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Ella30 wrote:

La trombo te ajuta fetele..eu nu stiu..alcool
Te cred, si eu abia as astepta sa treaca timpul..ziceai ca lucrezi la iasi daca am retinut bine ? Eu astept mereu travai din ala luuung si mereu ma asez in spate (e aer mai respirabil acolo). pupici

Da, lucrez în Ia?i. Pe linia 3 sau de 1/13 nu sunt tramvaie din alea faine, cu aer condi?ionat. Alea îmi plac ?i mie, dar asta e. Am evantai mare ?i îl voi folosi intens.
Nella
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:21 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Nella asa se spune ca e voie sa mananci cand recoltezi pt.trombo dar eu personal orice analize fac nu mananc nimic.Am o retinere,vreau un rezultat corect si stiu ca il am sigur daca nu mananc.Si cand am facut trombofilia nu am mancat.

Mersi fain. O sa îmi iau pachetel si rezipv problema. Mersi fain pt raspuns.
Nella
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:27 AM
Nivel

Ella30 wrote:
Am ales azi, astept sa ma duca in sala de nasteri. Mi s au recoltat analizele..astept..
Tremur la propriu, deja mi se manifetsta si alergia pe fond de stres , as fi vrut sa mai stau o zi si o noapte cu burtica dar poate a e mai bine asa.

Na?tere u?oara draga mea!Fii puternica, mult succes ?i sa dea Domnul sa termini cu bine interven?ia ?i sa ave?i parte de o întâlnire de neuitat. Cheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ella30 wrote:
Ella a venit momentulbounce Si eu alegeam tot azi.Pt.tine ziua 13 o sa fie cu noroc daca asa a fost sa fie de la inceput si stateai in prea mare stres pana maine.Am emotii pt.tine.Sa ai nastere usoara si curaj mamicapupici o sa fie bine.Iti tin pumnii stransi si te asteptam cu vesti buneBuddy1
Adina Mariana
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:33 AM
Nivel

Claudiaileee wrote:

De leucocite marite mi-a zis ?i mie , m-a trezit din somn infec?ia cu o durere se neimaginat , la ora 2 in seara asta am plecat spre urgenta cu so?ul , mi-a spus de leucocite ?i prezenta de sânge in urina , mi-a dat antibiotice . Nu o sa omi afecteze bebelu?ul ? Mor de teama Bye2
Stai linistita.Tratamentul este dat de un medic care stie ca esti gravida deci nu o sa pateasca bebelul nimic.Mai grav este daca nu tratezi infectia si iti ajunge la plamani si la bebe sa il afecteze pe el.
Adina Mariana
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:37 AM
Nivel

MirelaD wrote:
Neata fetelor,

Am citit asa pe fuga, sunt rupta de oboseala abia vad tastele, dar am.zis sa va mai scriu un rand 2.
Din pacate recuperarea mea fizica e destul de anevoioasa, ieri ne-a pus sa umblam cam la 8 ore de la operatie. A fost greu, dar aseara la 10 si ceva paseam in salon. Nu am inchis un ochi, am avut dureri crunte, iar ceva calmante se fac la un anumit nr de ore. Azi dim am mai primit unul pe la 6 fara, ca simteam ca o sa lesin. Tot aseara mi-au adus si fetita, cam greu am atasat-o dar a supt ceva colostru. Ma bucur.
Incercam sa ne acomodam una cu alta, banuiesc ca acasa va fi cu totul altceva. Aici e galagie mare.
Ella eu cu o zi inainte de operatie am mancat normal, in ziua operatiei nu am avut voie nimic. Chiar si asa mi-a trecut destul de greu efectul anesteziei, am avut ameteli mult timp
. Banuiesc ca depinde si cine face anestezia. La mn s-a chinuiz de 3 ori pana a nimerit, chiar daca coloana era vizibila, spatiu dintre vertebre era fff dur. Trebuia sa impinga ca intr-un os, asa s-a exprimat.
Ella eu sunt la etajul 4, salon 2 daca ai timp si te plictisesti azi:)
Curaj, va fi ok

Va pup fetelor pe toate si ma gandesc la voigrup

Recuperare rapida si usoara Mirela.Imi imaginez ce dureri ai dar tu esti o puternica si o sa depasesti cu bine aceste momente.Ma bucur ca ai reusit sa ii dai putin san la bebelina.O sa va acomodati repede una cu alta sunt sigura.Pupici si numai bine.
Adina Mariana
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:39 AM
Nivel

Nella wrote:

Mersi fain. O sa îmi iau pachetel si rezipv problema. Mersi fain pt raspuns.
Cu drag si bafta sa iasa analizele fara mutatiipupici
Irinan
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
RalukM wrote:
Mirela, Paula, felicitari pt minuni.Recuperare rapida!. Mirela inca putin si mergeti acasa in cuibul vostru si va fi totul bine.
Ella, curaj gaina ca te taiLol, eu as naste azi daca tot se poateLol nu cred ca as rezista pana maine.. Bafta sa fie totul bine, sa vina bebe cu bine.
Eu am racit grav, temperatura 3 zile, azi ma doare capul de zici ca am cazut in cap, ma dor urechile si n gat de mor. Nici nu stiu ce leacuri babesti sa mai incerc. Azi noapte am stat mai mult treaza. Sarcina asta am racit cat nu am racit eu de cand m am nascutLol si raceli cu tot tacamul, febra& si restul de alaiCrazy Sper sa fie bebelina bine.
Nu suport deloc caldura, am avut noroc zilele astea ca suntem plexati mai in zona de munte si a fost mai racoare, a si plouat zdravan si nu m am mai umflat ca un balon, dar vad ca de azj vine canicula. Imi vine sa ma duc sa stau in grotaLol

Imunitatea scazuta bat o vina...si din pacate nici nu poti lua prea multe, lamaie multa stiu ca face bine.. insanatosire grabnica
RalukM
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Da irinan, imunitatea bat o vina, aia e, axum astept sa treaxa.
Ella stiu ca nu e momentul dar cand poti sa mi spui si mie cun ti se manifesta alergia pe fond de stres.
Nastere usoara va fi totul f bine.
Ella30
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:57 AM
Nivel

Nella wrote:

Na?tere u?oara draga mea!Fii puternica, mult succes ?i sa dea Domnul sa termini cu bine interven?ia ?i sa ave?i parte de o întâlnire de neuitat. Cheek Kiss

coeur coeur

Eu merg cu 9 mai des,nici astea nu au ac sau n am prins eu..dar in spate se face curent si e mai bine Crazy
Georgy06
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
Buna fetelor! Mi-au ajuns si mie analizele si am fost si la control ieri. Toate bune, bebe creste, misca. Dar la analize mi-au iesit leucocitele marite la sumarul de urina si totusi nu a zis nimic de tratament doctorul, a zis ca e ok pana acum. Citesc pe la voi ca nu ar fi ok, si nu stiu daca sa stau linistita pana peste doua sapt la dublu test sau sa merg si la medicul de familie sa vad daca e rost de tratament..Voi ce parere aveti?

Bafta multa, Ella! Acus iti vezi minunea!
Ella30
Scris: Thursday, June 13, 2019 9:58 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Ella a venit momentulbounce Si eu alegeam tot azi.Pt.tine ziua 13 o sa fie cu noroc daca asa a fost sa fie de la inceput si stateai in prea mare stres pana maine.Am emotii pt.tine.Sa ai nastere usoara si curaj mamicapupici o sa fie bine.Iti tin pumnii stransi si te asteptam cu vesti buneBuddy1

Pai ceva ceva a fost cu 13-ele asta Lol pana maine lesinam cred alcool multumesc frumos, sper sa vin cu vesti bune hearts
Adina Mariana
Scris: Thursday, June 13, 2019 10:00 AM
Nivel

RalukM wrote:
Da irinan, imunitatea bat o vina, aia e, axum astept sa treaxa.
Ella stiu ca nu e momentul dar cand poti sa mi spui si mie cun ti se manifesta alergia pe fond de stres.
Nastere usoara va fi totul f bine.
Sanatate multa Raluca.Eu nu am racit inca deloc de cand am ramas.In fiecare dimi pe stomacul gol iau o lingurita de catina cu miere si mi-a crescut imunitatea ft.mult plus ca are si vitamina C si e mai bine si cu scaunul,nu mai sunt atat de constipata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.