|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Iritatie poate iti apare de la scarpinat, stiu ca poate fi simptom in sarcina mancarimea de piele..cat despre piciore umflate si eu am problema asta.. am primit de la medic un gel cedraflon pt picioare, si recomandarea sa stau cat de putin in picioare si sa nu mananc sarat |

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere ! cât ma bucur. Sarcina usoara în continuare e luptator bebe. |
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere ! Felicitari Mihaela, e puternic bebele tau |
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere ! Bravooo! Cat de emo?ionata banuiesc ca ai fost! Sper ca te-ai linistit, ai vazut ca a fost bine? Ma bucur mult pentru tine si pentru bebele tau luptator! Abia astept sa imi spui daca e baie?el cum am banuit eu |
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere !
Bravo bebe luptator !!! ai vazut ca a fost bine ? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2019 Mesaje: 126
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere ! Ma bucur mult pentru tine acum po?i sa te lini?te?ti :) |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere ! Doamne ajuta! Ma bucur enorm! Sarcina usoara sa ai, doar cu emotii pozitive! |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Irinan wrote:Iulia incearca sa gandesti pozitiv, plimbate cat de mult, incearca sa faci putin efort si poate poate nasti pana joi. Dar totusi, daca nu se intampla de la sine nu s ar putea incerca o declansare oare inainte de cezariana? Nu stiu zic si eu, poate o perfuzie cu oxitocina ti ar putea declansa travaliul.. daca ti sa nasti natural poti sa intrebi, dar la urma urmei ca va fi natural sau cezariana important e sa fiti bine amandoua..
Asta si fac Irina vreo 2-3 sapt in speranta de a veni mai repede ..Nu m-am gândit ca voi ajunge aproape de 40 sapt. Doctorul a zis ca ne vedem joi la cezariana daca nu nasc pana atunci ,colul e inchis ..Daca ar fi fost intredeschis sunt sigura ca ma interna si incerca cu perfuzii .. eu inca mai sper ,daca nu vorba ta important e sa fim bine amandoua, cezariana nu e capat de lume caci sanatatea ei si a mea e pe primul loc. |

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere ! Doamne ce mult ma bucur. Multa sanatate amândurora!!! |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere !
Super Mihaela! Doamne ajuta |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere ! Doamne ajuta ! Sarcina usoara pe mai departe si un bebe sanatos |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Multumesc mult fetelor! M-am linistit acum si am incredere in bebele meu ca e un luptator ca mami si tati! |
| Iulia13 wrote:
Asta si fac Irina vreo 2-3 sapt in speranta de a veni mai repede ..Nu m-am gândit ca voi ajunge aproape de 40 sapt. Doctorul a zis ca ne vedem joi la cezariana daca nu nasc pana atunci ,colul e inchis ..Daca ar fi fost intredeschis sunt sigura ca ma interna si incerca cu perfuzii .. eu inca mai sper ,daca nu vorba ta important e sa fim bine amandoua, cezariana nu e capat de lume caci sanatatea ei si a mea e pe primul loc.
Doamne ajuta si sa fie recuperarea usoara in orice fel vei naste |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Mihaela14 wrote:Fetelor e de bine! A crescut ritmul cardiac la 104 bpm. E in crestere ! Felicitari! Sarcina usoara si fara griji in continuare! |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/31/2018 Mesaje: 25
| Mihaela14 wrote:Multumesc mult fetelor! M-am linistit acum si am incredere in bebele meu ca e un luptator ca mami si tati!
Doamne ajuta! Bebe e luptator, stie cat de dorit este. |
|
|
|
|