Gravidutele noastre dragi - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Wednesday, May 29, 2019 11:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Fetelor eu de aseara cred ca incep iar sa experimentez greata.
Nu prea am avut pofta de mancare in ultimele 2 zile, iar aseara tot imbalonata si abia respir.Am ca un reflux cred, nu sunt arsuri.

Si acum de dimi simt nevoia sa beau apa, ca simt ca ma ia greata. E normal pt 24s?
Iulia13
Scris: Wednesday, May 29, 2019 11:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Mihaela ,Mirela va multumesc fetelor ! Doamne ajuta sa fie totul binehearts
ank90
Scris: Wednesday, May 29, 2019 11:48 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2018
Georgy06 wrote:
Buna fetelor! Am fost si eu la eco la 7s si 6zile si i-am vazut si auzit inimioara cum bate! M-am topit cu totul. Si avem si o pozica frumoasa de pus la album. Peste 3 saptamani merg iar, si trebuie sa hotarasc daca fac dublu test sau cariotip..si nu stiu ce hotarare sa iau. Voi ce sfaturi imi dati? Ah si as mai abea o intrebare la Adina, ce ritm cardiac avea bebicul la prima masuratoare?( incerc sa anticipe daca va fi baietel sau fetita :)))
Va pup, si sarcini usoare tuturor!

Buna si felicitari!! Eu personal nu recomand dublu/triplu test...sunt teste statistice cu o relevanta destul de mica. Pe mine m-a panicat extrem si se pare ca degeaba. Am facut dublu test si mi-a iesit risc scazut de sindrom down, apoi am facut triplu test si mi-a iesit risc crescut de sindrom down. Am ajuns sa fac amniocenteza pt a afla ca nu avem sindrom down. Am aruncat niste bani aiurea pe fereastra, plus stresul prin care am trecut. Ulterior am aflat ca sunt alte teste gen Panorama, Harmony (parca asa se numesc), care sunt tot teste statistice, dar cu o probabilitate de 98-99%. Este strict parerea si experienta mea cu aceste teste, tu faci cum consideri. Sarcina usoara incontinuare Cheek Kiss
Georgy06
Scris: Wednesday, May 29, 2019 11:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/26/2018
ank90 wrote:

Buna si felicitari!! Eu personal nu recomand dublu/triplu test...sunt teste statistice cu o relevanta destul de mica. Pe mine m-a panicat extrem si se pare ca degeaba. Am facut dublu test si mi-a iesit risc scazut de sindrom down, apoi am facut triplu test si mi-a iesit risc crescut de sindrom down. Am ajuns sa fac amniocenteza pt a afla ca nu avem sindrom down. Am aruncat niste bani aiurea pe fereastra, plus stresul prin care am trecut. Ulterior am aflat ca sunt alte teste gen Panorama, Harmony (parca asa se numesc), care sunt tot teste statistice, dar cu o probabilitate de 98-99%. Este strict parerea si experienta mea cu aceste teste, tu faci cum consideri. Sarcina usoara incontinuare Cheek Kiss

Multumesc pentru raspuns, si eu inclin pentru harmony, dar am zis sa cer si alte pareri inainte sa decid.
Ella30
Scris: Wednesday, May 29, 2019 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina Mariana wrote:
Azi am fost la dentist si insfarsit mi-a finalizat maseaua si am scapat de dureri.Mi so facut rau acolo pe masa cum am stat cu gura deschisa mult.M-au luat transpiratiile dar apoi mi-am revenit incetuc.Am scapat de injectie avand o anestezie speciala pt gravidute un fel de pasta care nu intra in sange si a amortit aproape ca la o anestezie cu adrenalina.Nu a fost tocmai placuta experienta asta dar a trecutpale

Fetelor dar la voi e cald?in nord vest este destul de racoare si de 2 saptamani aproape zilnic ploua si este innorat.Inca nu am experimentat calduri dar banuiesc ca urmeaza

Bine ca ai scapat de durere hainoroc
E cald, poate ca nu s grade multe dar burticile mai mari resimt altfel caldura pupici o sa vezi si tu prin iulie-augustCrazy
missy_furla
Scris: Wednesday, May 29, 2019 1:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
Georgy06 wrote:

Multumesc pentru raspuns, si eu inclin pentru harmony, dar am zis sa cer si alte pareri inainte sa decid.

Eu eram aeriana total, am aflat de Panormana mult prea tarziu, intrasem mult in trimestrul 2...nu isi prea mai avea sensul...
Doctorul meu de la Regina Maria nici nu mi l-a pomenit, am aflat de la un coleg de serviciu ca il facuse nevasta sa si ei stiau sexul copilului inca din sapt 8.
Dar ce am constatat apoi pe net cand am cautat detalii e ca era vreo 3000 RON ceea ce mi se pare mega-scump, Harmony ala e mai ieftin?

Ella30
Scris: Wednesday, May 29, 2019 1:48 PM
Nivel

clauditza21 wrote:
Buna, sunt noua aici si nu ma prea pricep.
Am si eu o întrebare, mai am 3 zile pâna sa imi vina mestruatia si mi-am facut 3 teste de sarcina ?i au ie?it toate 3 la linia a 2 a ffff pu?in roz, azi am facut o analiza de sange si mi-a iesit 24,7mU/mL, cum sa interpretez asta?
Va multumesc!

Pt bulinuta care creste cred ca beta e ff bun. Trebuie sa repeti in 48 ore, si sa fie dublu.
Pt durere ia no spa, se fixeaza bulinuta si de asta ai disconfort. Si..programare la gine :-*
Ella30
Scris: Wednesday, May 29, 2019 1:51 PM
Nivel

Iulia13 wrote:
Burtici stiti ca va povesteam de niste secretii pe care le aveam saptamânile trecute , astazi cand am fost la baie m-am trezit pe hârtie igienica cu ditamai secretia (albicioasa,lipicioasa exact ca cea de la ovulatie doar ca mult mai mult). Ma gandesc ca incep sa pierd din dop?Lol eu asa sper ,caci numai am rabdare sa vina momentul sa o tin in brate pe bebelinaHilar va urez o zi frumoasa si sarcini usoare in continuare hearts

Iulia se pare ca bebelina vrea sa ne parasitinewclap incepem acusi galeria ? yes
Ella30
Scris: Wednesday, May 29, 2019 1:54 PM
Nivel

Ella123 wrote:
fetelor... de aseara am o durere ciudata de mijloc mai mult pe partea dreapta si parca raspunde si in ovarul drept.. ma ingrijoreaza. voi aveti/aveati dureri de mijloc la inceputul trim 1?

da, eu am avut ocazional dureri de la oboseala. Incearca poate trece cu no spa. Sau anunta medicul, trebuie sa stie si el tot ce se intampla. Si sa te odihnesti mai mult, poate e de la oboseala.
Ella30
Scris: Wednesday, May 29, 2019 1:58 PM
Nivel

Georgy06 wrote:
Buna fetelor! Am fost si eu la eco la 7s si 6zile si i-am vazut si auzit inimioara cum bate! M-am topit cu totul. Si avem si o pozica frumoasa de pus la album. Peste 3 saptamani merg iar, si trebuie sa hotarasc daca fac dublu test sau cariotip..si nu stiu ce hotarare sa iau. Voi ce sfaturi imi dati? Ah si as mai abea o intrebare la Adina, ce ritm cardiac avea bebicul la prima masuratoare?( incerc sa anticipe daca va fi baietel sau fetita :)))

Eu n as mai face dublul test, pt ca e statistic si pt ca sunt printre cele care s patite..si tot la amnio am ajuns, ca sa aflu ca n avem down.
alina89
Scris: Wednesday, May 29, 2019 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina Mariana wrote:

Alina noi suntem cam la fel..o ducem cumva vara asta,sper sa nu ne fie foarte greu.Tu cum te descurci cu David?mereu cand ma vad cu nepotul meu care este fix de varsta lui David imi amintesc de tine oare cum faci fatza fiind si gravida?nepotul meu nu sta locului deloc,noaptea se trezeste des,intruna ne solicita.Tu cum faci fatza?mie mi se pare foarte greu.Te apreciez!

Sincer, ma oboseste destul de tare si in ultima vreme tot cedez cu TV-ul pt ca ma apuca niste contractii de ma lasa fara aer. El nu sta locului deloc, se catara peste tot pe mobila, pe afara pe tot ce prinde, alearga si abea il pot prinde din urma, mai obositor e cand vrea sa iasa in strada din parc si il apuca un tantrum de tavalit pe jos si trag adanc aer sa imi pastrez calmul. La noi sunt deja 28-31 grade (ieri au fost 31). Ieseam de 2 ori dimineata si seara cu el afara, dar acum ies doar dimineata singura si seara cand ajunge si sotul acasa ca sa mai alerge dupa el si eu mai stau linistita pe o banca (daca gasesc pt ca sunt fuuuull parcurile). Eu am burtica cam ca Mirela si deja merg ca o rata. Parca aveam rezistenta mai buna la prima sarcina Lol
Iulia13
Scris: Wednesday, May 29, 2019 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Ella30 wrote:

Iulia se pare ca bebelina vrea sa ne parasitinewclap incepem acusi galeria ? yes

Sa dea Domnul Ela caci numai am rabdare! Lol asa ma cuprind niste emotii cand ma gandesc ca putin tare mai este pana o voi avea în bra?ele melehearts
Ella123
Scris: Wednesday, May 29, 2019 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Ella30 wrote:

da, eu am avut ocazional dureri de la oboseala. Incearca poate trece cu no spa. Sau anunta medicul, trebuie sa stie si el tot ce se intampla. Si sa te odihnesti mai mult, poate e de la oboseala.
multumesc Ella. da.. i am scris medicului dar nu mi a raspuns. m a sunat in schimb asistenta pentru confirmarea programarii de maine si a zis sa iau din 4 in 4 ore no spa 40 si daca durerea devine mai mare sa o sun. deocamdata vad ca am ramas doar cu durerea de spate. o fi si de la statul pe scaun
BC1828
Scris: Wednesday, May 29, 2019 3:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/6/2018
Georgy06 wrote:

Buna, eu ieri am fost la medic si am vorbit cu dr despre testul Harmony.Eu cred ca il voi face peste 2 saptamani.
O sarcina usoara iti doreschearts
Adina Mariana
Scris: Wednesday, May 29, 2019 3:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Iulia13 wrote:
Burtici stiti ca va povesteam de niste secretii pe care le aveam saptamânile trecute , astazi cand am fost la baie m-am trezit pe hârtie igienica cu ditamai secretia (albicioasa,lipicioasa exact ca cea de la ovulatie doar ca mult mai mult). Ma gandesc ca incep sa pierd din dop?Lol eu asa sper ,caci numai am rabdare sa vina momentul sa o tin in brate pe bebelinaHilar va urez o zi frumoasa si sarcini usoare in continuare hearts
Vine bebecomputerlove incet dar sigur te apropri de momentul intalnirii.Abia astept sa iti tin galeriesic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.