Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta anterioara o gasiti aici.
Gravidutzele noastre dragi! 1. Iulia13

2. Ella30

3. Irinan

4. PaulaPau

5. Diana1489

6. RalukM

7. Blu88

8. Mirela.t83

9. Alina89

10. Adina_Mariana

11. Missy_furla

12. Anitta76
13. Nella

14. BC1828

15. Eugeia

16. CrisM

17. Andra09

18. Monican

19. Claudiailee

20. Mihaela14

Sarcina usoara tuturor burticilor!
Ultima actualizare: 16.05.2019 |
|

| Neata!
Eu am lista asta de burtici, daca vreti pe lista va rog sa aveti ticker facut. Va adaug in decursul zilei, cum ajung la laptop. Mai vrea cineva?
- [ ] Eugeia - [ ] Andra09 - [ ] Nella - [ ] Laurammm - [ ] Rox - [ ] Mihaela14 - [ ] Claudiailee - [ ] Georgy06 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Andreea06 wrote:Neata!
Eu am lista asta de burtici, daca vreti pe lista va rog sa aveti ticker facut. Va adaug in decursul zilei, cum ajung la laptop. Mai vrea cineva?
- [ ] Eugeia - [ ] Andra09 - [ ] Nella - [ ] Laurammm - [ ] Mihaela14 - [ ] Claudiailee - [ ] Georgy06
Pe mine iar m ai sarit |
|
| Hmm..iulia, nu cumva corpul se pregateste cu noul program, cel al lui bebe ?
Georgy daca ai cum invoieste te de la munca, stai linistita in pat si suna l pe gine sa ii spui ce se intampla. Daca e roz cred ca nu e chiar de rau, problema e daca devine rosu. In orice caz gine tre sa stie, iar tu nu tre sa faci efort deloc. Te pup, sa auzim de bine! |
|

| Ella30 wrote:Pe mine iar m ai sarit Scuze, te-am pus, esti locul 2 tickerele le pot inspecta doar de pe laptop dar le adaug azi |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/26/2018 Mesaje: 238
| Ella30 wrote:Hmm..iulia, nu cumva corpul se pregateste cu noul program, cel al lui bebe ? Georgy daca ai cum invoieste te de la munca, stai linistita in pat si suna l pe gine sa ii spui ce se intampla. Daca e roz cred ca nu e chiar de rau, problema e daca devine rosu. In orice caz gine tre sa stie, iar tu nu tre sa faci efort deloc. Te pup, sa auzim de bine! Chiar azi nu am cum sa stau acasa...sper sa fie bine totusi..sa fie doar din cauza ca se aseaza acolo mai bine..daca nu se opreste pana diseara sun la doc, desi doar luni il gasesc la cabinet. Iar el m-a pregatit psihic si pentru esec, asa ca nu cred ca m-ar sustine sa fac eforturi prea mari..ma rog sa fie bine. Multumesc, fetelor! |
|

- [ ] Eugeia - [ ] Andra09 - [ ] Nella - [ ] Laurammm - [ ] Rox - [ ] Mihaela14 - [ ] Claudiailee - [ ] Georgy06 Mi-as dori pe listuta, dar in lumina diminetii de azi, mai astept putin..Prefer sa nu fiu pe listuta si sa fie bine decat sa ma vad acolo si sa nu mai fie cazul... |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
- [ ] Eugeia - [ ] Andra09 - [ ] Nella - [ ] Laurammm - [ ] Rox - [ ] Mihaela14 - [ ] Claudiailee - [ ] Georgy06 Si pe mine m ai sarit |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Georgy06 wrote: Chiar azi nu am cum sa stau acasa...sper sa fie bine totusi..sa fie doar din cauza ca se aseaza acolo mai bine..daca nu se opreste pana diseara sun la doc, desi doar luni il gasesc la cabinet. Iar el m-a pregatit psihic si pentru esec, asa ca nu cred ca m-ar sustine sa fac eforturi prea mari..ma rog sa fie bine. Multumesc, fetelor!
fi pozitiva va fi bine , eu nu am avut sangerari insa am avut hematomul si placenta desprinsa putin , trebuie sa fii optimista |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Heeei!!! Casu?a noua!!! Abia a?tept sa apar pe listuta, data trecuta eram cam panicata ?i când m-am hotarât era cam târziu pt modificari. Adina ramasese singurica intrata de ceva vreme, am aparut dupa ceva timp ?i am tarat picioarele ?i uite câte gravidute noi au aparut. Ne prie?te primavara.  Mul?umim Andreea! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Felicitari burtici pt noua casu?a, felicitari si noilor venite credeam ca o sau fiu cap de lista în casu?a asta Sarcini usoare si bebei sanato?i va doresc |
|

Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| buna dimi , am urcat pe listuta nu imi vine ca cred ca am ajuns asa la jumate , numai ca nu stiu cum sa fac cu munca , sunt din ce in ce mai streasta si ei parca pun mai multa presiune pe mine decat inainte.... nu imi mai place deloc situatia si ajung sa nu imi mai placa nici munca pe care o fac ... nu mai am nici o placere sa vin la munca pe care o aveam si sefi astia ai mei nu au nici un stres nu conteaza ca esti gravida ca ai prob ca nu stiu .... sunt tare dezamagita si mai nou vad ca in ficare dimi ma doare capul , plus de la stat jos la munca ma doare jos burta ma ajuns iar sa iau 2 no spa pe zi .. |
|

| Multumesc pentru incurajari. Incerc.. |
|

Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Nici eu nu sunt pe lista.... |
|
| Andreea06 wrote:Scuze, te-am pus, esti locul 2  tickerele le pot inspecta doar de pe laptop dar le adaug azi
|
|
|