Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andra09
Scris: Wednesday, May 15, 2019 4:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
CrisM wrote:
Buna gravidutelor! Am fost si eu ieri la control si m-am pleostit nitel. Sarcina e mai mica pentru ca am ovulat mai târziu, am auzit bataile inimii, dar este putin desprinsa si am un hematom decidual. uff doctorul meu nu parea îngrijorat, dar eu sunt nitel stresata. M-a întrebat daca am avut sângerari, dar chiar nu am avut deloc. Mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi, vitamine si acid folic, plus repaus sexual si cât mai putin efort.
A zis sa vin la control peste o luna. Sper sa fie totul bine. Eu mai mult decât sa iau tratamentul nu am ce sa fac. Am încredere în Cel de Sus.

Sarcini usoare în continuare tuturor, iar noilor gravidute bun venit!

Si la mine e putin desprinsa placenta si se vedea un hematom, doctorita nu a vrut sa îmi zica de el sa nu ma sperii, dar la cate eco am facut, am stiut ca e ceva diferit. Mie mi-a dat decât un ovul de arefam 200mg seara, dar de 2 zile iau si unul dimineata ca am racit si toata ziua tusesc, stranut si îmi suflu nasulpale cel putin pana luni când merg la eco voi lua asa.
Nu putem decât sa speram ca v-a fi bine. Sarcina usoara!
Andra09
Scris: Wednesday, May 15, 2019 4:36 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:
Buna gravidutelor!! love
Dupa o sedere de un an si doua luni la aspirante, si dupa doi ani si jumatate de lupta cu infertilitatea, ma alatur timid voua burticilor!!
Rez mele beta sunt:
1 351 mUI/mL
2 814 mUI/mL
Sunt in al noualea cer ca am reusit sa sar gardul !!!yes

Ma bucur enorm pentru tine. Te felicit înca odata, sarcina usoara si bebe cumintel pana la termen computerlove
Mihaela14
Scris: Wednesday, May 15, 2019 4:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Andra09 wrote:

Ma bucur enorm pentru tine. Te felicit înca odata, sarcina usoara si bebe cumintel pana la termen computerlove

Multumesc din suflet! La fel iti doresc si eu tie!Cheek Kiss
eugeia
Scris: Wednesday, May 15, 2019 5:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
Bine ai venit Mihaela! Sarcina u?oara sa stea cuminte cuibarit pana la termen.
Eu astazi am fost la ecografie si i-am auzit inimioara coeur este bine puisorul nu avem probleme putem merge in vacanta duminica :) yes
Andra09
Scris: Wednesday, May 15, 2019 5:13 PM
Nivel

eugeia wrote:
Eu astazi am fost la ecografie si i-am auzit inimioara coeur este bine puisorul nu avem probleme putem merge in vacanta duminica :) yes

Felicitari pentru vestile bune! Vacanta placuta!
RalukM
Scris: Wednesday, May 15, 2019 5:35 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hello,

Alina 10 zile mqxim poate da mf.
Furla cred ca trebuie sa ai un minim de postari ca sa poti da mesaje private. Parca erau 10 postari pe forum.
Mihaela felicitari si sarcina usoara in continuare.
Pe mine ma cam deranjeaza sciaticul... Uneori rau, de mi se blocheaza "salele" naspa rau. Sper sa treaca si asta.
simmo
Scris: Wednesday, May 15, 2019 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Buna fetelor,

Felicitari pentru vestile bune primite la ecografii.

Mihaela, te felicit si eu aici pentru testul de sarcina si rezultatele de la beta. Sarcina usoara si la termen.

...eu am stat putin pe ganduri daca sa scriu sau nu, in ideea sa nu ma sperii prea tare avand in vedere ca sunt printre voi si persoane care au nascut prematur. Am facut azi morfo trim II. Bebe e bine, in grafic, creste. Ce m-a pus pe ganduri este ca mi s-a scurtat colul (ceea ce mi se pare foarte devreme sa se intample asta). Valorile au fost la mine urmatoarele: 3.6 ; 3.93 ; 3.87 (valoarea asta a fost acum o luna), iar azi 3.5. In loc sa mai creasca sau sa se mentina la mine scade. Cray
Bebe este cu capul in jos.
Iar de cateva zile am dureri de burta si intepaturi inghinale ca la menstra (pana acum eu nu am mai avut).

Maine ma duc si la medicul curant sa vad ce zice. Dar din cate am citit pe net, din cauza vastei sarcinii, nu prea exista multe variante de a preveni vreo nastere prematura.

Sanatate multa va doresc si sarcini la termen.
RalukM
Scris: Wednesday, May 15, 2019 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
simmo wrote:
Buna fetelor,

Mihaela, te felicit si eu aici pentru testul de sarcina si rezultatele de la beta. Sarcina usoara si la termen.

...eu am stat putin pe ganduri daca sa scriu sau nu, in ideea sa nu ma sperii prea tare avand in vedere ca sunt printre voi si persoane care au nascut prematur. Am facut azi morfo trim II. Bebe e bine, in grafic, creste. Ce m-a pus pe ganduri este ca mi s-a scurtat colul (ceea ce mi se pare foarte devreme sa se intample asta). Valorile au fost la mine urmatoarele: 3.6 ; 3.93 ; 3.87 (valoarea asta a fost acum o luna), iar azi 3.5. In loc sa mai creasca sau sa se mentina la mine scade. Cray
Iar de cateva zile am dureri de burta si intepaturi inghinale ca la menstra (pana acum eu nu am mai avut).

Maine ma duc si la medicul curant sa vad ce zice. Dar din cate am citit pe net, din cauza vastei sarcinii, nu prea exista multe variante de a preveni vreo nastere prematura.

Colul tau e f ok, masuratorile nu s exacte la mm. Pozitia bebelusului nu indinca musai nastere prematura.De la varsta asta a sarcinii tot vei experimenta diverse dureri pt ca se mareste uterul, bebeia in greutate rapid si mult. Apasa diversi nervi, se intind muschii etc. Eu zic sa stai chill sa nu faci efort, sa fii optimista.
Adina Mariana
Scris: Wednesday, May 15, 2019 6:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
eugeia wrote:
Felicitari pt.vestile bunepupici coeur
Andra09
Scris: Wednesday, May 15, 2019 7:11 PM
Nivel

simmo wrote:
Buna fetelor,

Teoretic, lungimea este foarte ok. Dar pentru linistea ta vorbeste cu medicul. Incearca sa stai cât mai cumintica, nu ridica, nu face efort, nu sta foarte mult în picioare sau pe scaun. Sper sa fie totul bine în cazul tau. ( practic în cazul meu a fost esesc total... col mereu de 4 cm si rezultat dureros).
Irinan
Scris: Wednesday, May 15, 2019 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Adina Mariana wrote:
Multumesc pt.detalii Irinapupici

Cu dragCheek Kiss
Irinan
Scris: Wednesday, May 15, 2019 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
simmo wrote:
Buna fetelor,

Incearca sa ti pastrezi optimismul, eu de la 19s am colul 2 si un pic. La 21s am ajuns la spital cu colul intredeschis, dar uite ma acum la 34s+.. si in momentul de fata am tratament cu progesteron, am facut cateva perfuzii cu ginypral, iar la durere am luat inclusiv no spa combinat cu algifen injectabil.. iar fetita e cu capul in jos tot de la 19s. Deci asculti medicul, mult repaus si se poate. Doamne ajuta
Mihaela14
Scris: Wednesday, May 15, 2019 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
eugeia wrote:

Multumesc !DistanceKiss Felicitari pt bebe cuminte si vacanta placuta!!
RalukM si simmo multumesc pt urari!computerlove
Nella
Scris: Wednesday, May 15, 2019 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Am o curiozitate. Voi cum sta?i cu tenul? De fel nu aveam probleme decat în prejama menstrei sau a ovula?iei, faceam co?uri ori pe frunte, ori prin zona barbii. Acum am ?i pe frunte, în zona gurii, piele parca e ?i patata ?i uscata, pe piept ... Auzisem ca gravidele se bucura de un ten curat, de por?elan, dar eu parca sunt la pubertate Hilar
alina89
Scris: Wednesday, May 15, 2019 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Mihaela14 wrote:
Buna gravidutelor!! love
Dupa o sedere de un an si doua luni la aspirante, si dupa doi ani si jumatate de lupta cu infertilitatea, ma alatur timid voua burticilor!!
Rez mele beta sunt:
1 351 mUI/mL
2 814 mUI/mL
Sunt in al noualea cer ca am reusit sa sar gardul !!!yes

Bun venit, Mihaela! Sarcina usoara si la termen! La fix pt casuta noua ai aterizat! majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.