Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| CrisM wrote:Buna gravidutelor! Am fost si eu ieri la control si m-am pleostit nitel. Sarcina e mai mica pentru ca am ovulat mai târziu, am auzit bataile inimii, dar este putin desprinsa si am un hematom decidual.  doctorul meu nu parea îngrijorat, dar eu sunt nitel stresata. M-a întrebat daca am avut sângerari, dar chiar nu am avut deloc. Mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi, vitamine si acid folic, plus repaus sexual si cât mai putin efort. A zis sa vin la control peste o luna. Sper sa fie totul bine. Eu mai mult decât sa iau tratamentul nu am ce sa fac. Am încredere în Cel de Sus. Sarcini usoare în continuare tuturor, iar noilor gravidute bun venit! La 6 sapt ?i 2 zile ?i eu aveam u?oare desprinderi ?i medicul a spus ca nu este nimic de speriat. Drept urmare acum la eco de 9 saptamâni era totul f bine, a spus ca nu era bine fixata ceea ce pentru vârsta respectiva era perfect normal. ?i eu iau tot 3 utrogestan pe zi, acid folic ?i femibion 1. Am stat 2 saptamâni cât mai mult în pat. Plimbarile au fost u?oare ?i la fel a fost ?i la noi fara contact sexual. Când am reluat a fost cu panica ?i oricum doar 2 ori am facut pt ca oricum mie îmi este ?i f rau, mi-a venit sa vomit deci, din placere am dat-o în altceva... Odihna ?i cât mai mult la pat. Somn ?i relaxare. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Mihaela14 wrote:Buna gravidutelor!! Dupa o sedere de un an si doua luni la aspirante, si dupa doi ani si jumatate de lupta cu infertilitatea, ma alatur timid voua burticilor!! Rez mele beta sunt: 1 351 mUI/mL 2 814 mUI/mL Sunt in al noualea cer ca am reusit sa sar gardul !!!
Bine ai venit Mihaela ,?edere pana la termen si sarcina usoara |
|

| CrisM wrote:Buna gravidutelor! Am fost si eu ieri la control si m-am pleostit nitel. Sarcina e mai mica pentru ca am ovulat mai târziu, am auzit bataile inimii, dar este putin desprinsa si am un hematom decidual.  doctorul meu nu parea îngrijorat, dar eu sunt nitel stresata. M-a întrebat daca am avut sângerari, dar chiar nu am avut deloc. Mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi, vitamine si acid folic, plus repaus sexual si cât mai putin efort. A zis sa vin la control peste o luna. Sper sa fie totul bine. Eu mai mult decât sa iau tratamentul nu am ce sa fac. Am încredere în Cel de Sus. Sarcini usoare în continuare tuturor, iar noilor gravidute bun venit!
Asculta ce a zis doctorul si va fi bine ,sunt sigura . Eu am sangerat de 3 ori in sarcina ,în primul trimestru (sangerare in adevaratul sens al cuvântului de parca eram a doua zi de menstrautie) si la fel ca tine mi s-a dat repaus total ,fara contacte sexuale ,fara efort,3 Utrogestan/zi si totul a fost bine . |
|

| blu88 wrote:
imi plac f mult cele de la krausman ... insa am auzit ca sunt grele si voluminoase... si imi mai place coccolle ambra 3 in 1
tu de care ai luat ?
Noi am luat de la Lorelli aproximativ ca cel de jos (difera ceva la roti ) https://ibb.co/cL4Fndc Si am dat 1100 lei ,3 in 1. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Iulia13 wrote:Bine ai venit Mihaela ,?edere pana la termen si sarcina usoara Multumesc mult! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mihaela14 wrote:Buna gravidutelor!! Dupa o sedere de un an si doua luni la aspirante, si dupa doi ani si jumatate de lupta cu infertilitatea, ma alatur timid voua burticilor!! Rez mele beta sunt: 1 351 mUI/mL 2 814 mUI/mL Sunt in al noualea cer ca am reusit sa sar gardul !!! Bine ai venit Miha,felicitari Sarcina usoara si dusa la bun sfarsit ma bucur mult ca ai reusit si sunt fericita ca esti aici alaturi de burtici |
|

| CrisM wrote:Buna gravidutelor! Am fost si eu ieri la control si m-am pleostit nitel. Sarcina e mai mica pentru ca am ovulat mai târziu, am auzit bataile inimii, dar este putin desprinsa si am un hematom decidual.  doctorul meu nu parea îngrijorat, dar eu sunt nitel stresata. M-a întrebat daca am avut sângerari, dar chiar nu am avut deloc. Mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi, vitamine si acid folic, plus repaus sexual si cât mai putin efort. A zis sa vin la control peste o luna. Sper sa fie totul bine. Eu mai mult decât sa iau tratamentul nu am ce sa fac. Am încredere în Cel de Sus. Sarcini usoare în continuare tuturor, iar noilor gravidute bun venit! Buna Cris.Aceleasi probleme le-am avut si eu.Stai linistita,o sa fie totul bine sarcina mea era mai mica cu 10 zile deoarece am ovulat si eu tarziu prin ziua 18 si implantarea a fost prin ziua 21,22 doar astfel la 6 sapt.eu am vazut doar saculetul si abia la 7 sapt si 2 zile am putut sa aud inimioara.Placenta era usor desprinsa si un mic hematom langa de 1,1 cm.Am primit progesteron 400 pe zi,repaus la pat,fara contact sexual si daca sangerez sa ridic progesteronul la 600 pe zi.Asa am intrat eu in concediu medical de la 7 sapt si acum sunt in concediu cu risc pt.ca nu am mai vrut sa risc mergand la lucru(m-am speriat).Am sangerat 2 zile rosu aprins la 6+ saptamani si am crezut ca so terminat totul dar uite-ma la 18+ ca sunt bine.Hematomul a dispaut,placenta este ok,progesteron nu mai iau de la 16+ saptamani,bebe este ok si am primit si unda de a merge la mare in iulie stiu ca esti ingrijorara dar o sa vezi ca la urm.eco o sa fie mult mai bine.Ia linistita progesteron si stai cumintica in pat cat mai mult luna asta |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Mihaela14 wrote:Buna gravidutelor!! Dupa o sedere de un an si doua luni la aspirante, si dupa doi ani si jumatate de lupta cu infertilitatea, ma alatur timid voua burticilor!! Rez mele beta sunt: 1 351 mUI/mL 2 814 mUI/mL Sunt in al noualea cer ca am reusit sa sar gardul !!! Bine ai venit Mihaela si sarcina la termen |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| CrisM wrote:Buna gravidutelor! Am fost si eu ieri la control si m-am pleostit nitel. Sarcina e mai mica pentru ca am ovulat mai târziu, am auzit bataile inimii, dar este putin desprinsa si am un hematom decidual.  doctorul meu nu parea îngrijorat, dar eu sunt nitel stresata. M-a întrebat daca am avut sângerari, dar chiar nu am avut deloc. Mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi, vitamine si acid folic, plus repaus sexual si cât mai putin efort. A zis sa vin la control peste o luna. Sper sa fie totul bine. Eu mai mult decât sa iau tratamentul nu am ce sa fac. Am încredere în Cel de Sus. Sarcini usoare în continuare tuturor, iar noilor gravidute bun venit! Cam greu cu efortul cu copil mic, dar cere si tu ajutorul cuiva. Incet si cu rabdare, doamne ajuta mai departe |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina Mariana wrote: Bine ai venit Miha,felicitari Sarcina usoara si dusa la bun sfarsit  ma bucur mult ca ai reusit si sunt fericita ca esti aici alaturi de burtici Multumesc draga mea! Sa dea Domnul sa fie bine! Irinan iti multumesc si tie pt primire! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Multumesc de încurajari fetelor! Dr zice ca pot sa o ridic pe cea mica, dar sa nu ridic mai mult de greutatea ei! În rest, eu curatenie nu fac asa cu ridicat de mobile sau spalat de geamuri. Am pe cineva care ma ajuta, iar cumparaturi si restul face sotul. De pe 25 vine si soacra mea la noi si o sa ma ajute cu cea mica.
Blu noi am luat carucior Cocolle Sereno parca, asemanator cu asta si am fost destul de multumiti. E trainic, dar destul de greu si ocupa mult loc în portbagaj. Trebuie sa ai masina cu portbagaj mare ca sa iti mai încapa si altceva. Când cautam eu carucioare stiu ca am citit despre cele de la krausman ca sunt f grele. Noi acum am luat unul sport care se strânge tip umbrela, însa scoica de la carut înca o folosim |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Nella wrote: La 6 sapt ?i 2 zile ?i eu aveam u?oare desprinderi ?i medicul a spus ca nu este nimic de speriat. Drept urmare acum la eco de 9 saptamâni era totul f bine, a spus ca nu era bine fixata ceea ce pentru vârsta respectiva era perfect normal. ?i eu iau tot 3 utrogestan pe zi, acid folic ?i femibion 1. Am stat 2 saptamâni cât mai mult în pat. Plimbarile au fost u?oare ?i la fel a fost ?i la noi fara contact sexual. Când am reluat a fost cu panica ?i oricum doar 2 ori am facut pt ca oricum mie îmi este ?i f rau, mi-a venit sa vomit deci, din placere am dat-o în altceva... Odihna ?i cât mai mult la pat. Somn ?i relaxare.
Cunosc cu starile de rau! La prima sarcina vomitam aproape în fiecare zi ?i sotul meu ma spala pe fata si ma ducea în brate înapoi în dormitor! Ce sex ca nici nu îmi doream sa ma ridic din pat! La sarcina asta vad ca sunt prezente greturile, dar daca manânc ceva ce ma atrage îmi e mai bine, plus beau apa minerala. Am reusit sa vomit doar de 2 ori |
|

| Irinan wrote: Cu siguranta are si uterul retrovers o legatura.. eu ti am zis, la baietel am simtit la 19s si cateva zile, nu mai tin minte exact, si eram la a doua sarcina.. depinde de multe variabile sa sti..la fata chiar nu mai tin minte ca au trecut multi ani de atunci
Multumesc pt.detalii Irina |
|

Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| Iulia13 wrote:Noi am luat de la Lorelli aproximativ ca cel de jos (difera ceva la roti ) https://ibb.co/cL4FndcSi am dat 1100 lei ,3 in 1.
si este ok ? cand se strange e f voluminos ? |
|

| blu88 wrote:
si este ok ? cand se strange e f voluminos ?
Deloc , cadrul il poti lua separat ,la fel si landoul/partea sport deci in masina încape sigur. E si u?urel, asta am cautat ?inând cont ca stau la etajul 4 si este si foarte usor de manevrat ,imi place tare mult |
|
|