Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nella
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/17/2017
Fetelor parca sufar de amnezie... Nu-mi aduc aminte daca am pus diminea?a ovul, am introdus acum unul ?i stau cu griji...
De ieri am început sa ma informez ?i eu despre sisteme, carucioare, patu?uri ?i tot ce mai este nevoie.
Am ajuns la concluzia ca nu pot amâna foarte mult cumparaturile doar din cauza supersti?iilor pt ca atunci când am tras linie am cam ramas uimita. Diverse persoane m-au luat ca vai sa nu cumperi nimic pana nu na?ti sau cel mult cumparate în ultima luna, pai am haladuit ieri prin magazine, am obosit doar privind ?i facându-mi o idee, toate cumparate atunci ajungem la faliment plus ca am picat lata, ?i înca nu este f cald afara, dar parca nu aveam aer ?i sim?eam ca ma sufoc, îmi pierdusem rabdarea . Dupa ce aflam sexul copilului ne apucam u?or, u?or de cumparaturi ?i sincer va spun ca abia a?tept . yes
blu88
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Ella30 wrote:

Sistem si eu caut, inca sunt in faza de cercetare , de parca nici n as fi pe ultima suta de metri Lol

eu cred ca o sa iau pt inceput un wrap
blu88
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:21 AM
Nivel

Nella wrote:
Fetelor parca sufar de amnezie... Nu-mi aduc aminte daca am pus diminea?a ovul, am introdus acum unul ?i stau cu griji...
De ieri am început sa ma informez ?i eu despre sisteme, carucioare, patu?uri ?i tot ce mai este nevoie.
Am ajuns la concluzia ca nu pot amâna foarte mult cumparaturile doar din cauza supersti?iilor pt ca atunci când am tras linie am cam ramas uimita. Diverse persoane m-au luat ca vai sa nu cumperi nimic pana nu na?ti sau cel mult cumparate în ultima luna, pai am haladuit ieri prin magazine, am obosit doar privind ?i facându-mi o idee, toate cumparate atunci ajungem la faliment plus ca am picat lata, ?i înca nu este f cald afara, dar parca nu aveam aer ?i sim?eam ca ma sufoc, îmi pierdusem rabdarea . Dupa ce aflam sexul copilului ne apucam u?or, u?or de cumparaturi ?i sincer va spun ca abia a?tept . yes

asa si eu , nu cred in sueprstitii, i-am luat cateva hainute, babu nest, sia cum inca lucrez la o paturica crosetata pentru el , dar m-am uita deja de carucior si de patut sa imi fac o idee, si vreau sa incep usor si cumparaturi pt bagaj , nu imi place sa stau pe ultima suta de metri ,

cat despre amnezie sa stii ca si eu am constatat ca uit :))) si cu magazinele aceeiasi prob o am si eu , parca ma solicita f mult aglomeratia nu o mai suport simt ca ma sufoc si mi se face rau
Nella
Scris: Wednesday, May 15, 2019 11:37 AM
Nivel

?i eu vreau sa ma apuc sa crosetez o paturica multicolora, sa fie buna indiferent de sex, dar înca nu am calmul necesar, am ramas în urma si cu ni?te bascute începute de anul trecut... Pana nu revine starea aia de creare nu ma pot apuca. Bine ca am totul pregatit de vreo 2 ani, o sa vina ?i ziua aia când dau drumul "proiectului".
Cea mai buna metoda de relaxare era mersul prin magazine, puteam sa stau ore întregi, nu aveam nimic, ieri dupa 2 ore deja aveam stari de nervozitate, asa ca am plecat acasa ?i am stat cu picioarele în sus cât timp cautam wrapuri ?i oferte bune la preturi.
Sigur o parte din cele necesare le voi cumpara de pe net topai
Mama ne-a cumparat câteva body-uri, pantalona?i, ?osetele, 3 saci de dormit, dar sunt diferite masuri ?i am câteva pt fiecare perioada de vârsta, dar nu sunt deajuns. Am gasit finet super frumos, colorat ?i metraj de bumbac pentru lenjerii, o sa mi le coasa mama, asa mai economisesc ceva banu?i ?i cumpar ceva de calitate. Înca nu ?tiu cu cadita daca sa iau din aia cu reductor turnat sau simpla, nu ?tiu cata dexteritate voi avea ?i cata pricepere. Uneori ma întreb daca voi ?ti sa ma port cu un bot de om atât de fragil. Ma trec multe gânduri, discut cu so?ul, ne întrebam daca vom ?ti sa ne purtam, daca vom avea calm ?i la final ne ridicam singuri moralul ca vom fi ni?te parin?i buni ?i vom face tot posibilul sa cre?tem frumos acest copil mult dorit.
blu88
Scris: Wednesday, May 15, 2019 12:01 PM
Nivel

Nella wrote:
?i eu vreau sa ma apuc sa crosetez o paturica multicolora, sa fie buna indiferent de sex, dar înca nu am calmul necesar, am ramas în urma si cu ni?te bascute începute de anul trecut... Pana nu revine starea aia de creare nu ma pot apuca. Bine ca am totul pregatit de vreo 2 ani, o sa vina ?i ziua aia când dau drumul "proiectului".
Cea mai buna metoda de relaxare era mersul prin magazine, puteam sa stau ore întregi, nu aveam nimic, ieri dupa 2 ore deja aveam stari de nervozitate, asa ca am plecat acasa ?i am stat cu picioarele în sus cât timp cautam wrapuri ?i oferte bune la preturi.
Sigur o parte din cele necesare le voi cumpara de pe net topai
Mama ne-a cumparat câteva body-uri, pantalona?i, ?osetele, 3 saci de dormit, dar sunt diferite masuri ?i am câteva pt fiecare perioada de vârsta, dar nu sunt deajuns. Am gasit finet super frumos, colorat ?i metraj de bumbac pentru lenjerii, o sa mi le coasa mama, asa mai economisesc ceva banu?i ?i cumpar ceva de calitate. Înca nu ?tiu cu cadita daca sa iau din aia cu reductor turnat sau simpla, nu ?tiu cata dexteritate voi avea ?i cata pricepere. Uneori ma întreb daca voi ?ti sa ma port cu un bot de om atât de fragil. Ma trec multe gânduri, discut cu so?ul, ne întrebam daca vom ?ti sa ne purtam, daca vom avea calm ?i la final ne ridicam singuri moralul ca vom fi ni?te parin?i buni ?i vom face tot posibilul sa cre?tem frumos acest copil mult dorit.

la primul bebe am avut cadita cu reductorul direct in ea... acum si eu ma gandesc daca sa iau la fel sau nu , ma bucur sa aud ca mai sunt fete care croseteaza si eu am avut o perioada in care nu m-ama tins deloc de croseta... si am o biblioteca intreaga de fire :)))

cat despre daca vei stii sa te porti cu bebe , crede-ma ca din clipa in care il vei tine prima data in brate toate vor disparea, vine natural si vei invata impreuna cu el coeur
Irinan
Scris: Wednesday, May 15, 2019 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Adina Mariana wrote:
Ai dreptate Irinapupici cred ca sunt eu prea nerabdatoaresic abia astept sa il tin in brate si sa il privesc.Si imi doresc sa fie totul bine pana la final,dar clar ca isi face loc ca eu sunt lata de fel si poate dansa cat doreste elyes si mi-a mai spus ginecologul ca posibil sa il simt mai greu din cauza uterului retrovers,probabil are si asta o legatura.

Cu siguranta are si uterul retrovers o legatura.. eu ti am zis, la baietel am simtit la 19s si cateva zile, nu mai tin minte exact, si eram la a doua sarcina.. depinde de multe variabile sa sti..la fata chiar nu mai tin minte ca au trecut multi ani de atunci
Nella
Scris: Wednesday, May 15, 2019 12:12 PM
Nivel

Asta cu crosetatul m-a apucat în urma unor probleme la serviciu, eram extrem de stresata, nu dormeam nop?ile ma sim?eam inutila, drept urmare mi-am gasit o îndeletnicire pt a ma lini?ti ?i a putea dormi, ma sim?eam utila ?i din nou apreciata. Dupa ce viata s-a lini?tit m-am lasat ?i de cro?etat. Cu siguran?a la vara ma voi apuca pt ca în 2 luni ?i jum de concediu sigur ma voi plictisi. Mama a fost foarte uimita când a vazut ce fulare si bascute am facut pt niciodata nu am avut o constanta în lucrul manual. Ea a cusut laset, goblenuri zeci, a împletit toata viata chiar de meseria ei a fost de asistenta medicala. Mereu a creat frumos.
Apropo a fost utila cadita aia cu reductorul în ea? Sau mai mult te-a încurcat, am auzit păreri și păreri.
Mihaela14
Scris: Wednesday, May 15, 2019 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Buna gravidutelor!! love
Dupa o sedere de un an si doua luni la aspirante, si dupa doi ani si jumatate de lupta cu infertilitatea, ma alatur timid voua burticilor!!
Rez mele beta sunt:
1 351 mUI/mL
2 814 mUI/mL
Sunt in al noualea cer ca am reusit sa sar gardul !!!yes
Nella
Scris: Wednesday, May 15, 2019 1:07 PM
Nivel

Bine ai venit Mihaela!!! Sarcina usoara si la termen. Felicitari!!! majoreta computerlove newclap
Mihaela14
Scris: Wednesday, May 15, 2019 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Nella wrote:
Bine ai venit Mihaela!!! Sarcina usoara si la termen. Felicitari!!! majoreta computerlove newclap

Multumesc !pupici
CrisM
Scris: Wednesday, May 15, 2019 1:34 PM
Nivel

Buna gravidutelor! Am fost si eu ieri la control si m-am pleostit nitel. Sarcina e mai mica pentru ca am ovulat mai târziu, am auzit bataile inimii, dar este putin desprinsa si am un hematom decidual. uff doctorul meu nu parea îngrijorat, dar eu sunt nitel stresata. M-a întrebat daca am avut sângerari, dar chiar nu am avut deloc. Mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi, vitamine si acid folic, plus repaus sexual si cât mai putin efort.
A zis sa vin la control peste o luna. Sper sa fie totul bine. Eu mai mult decât sa iau tratamentul nu am ce sa fac. Am încredere în Cel de Sus.

Sarcini usoare în continuare tuturor, iar noilor gravidute bun venit!
blu88
Scris: Wednesday, May 15, 2019 1:54 PM
Nivel

CrisM wrote:
Buna gravidutelor! Am fost si eu ieri la control si m-am pleostit nitel. Sarcina e mai mica pentru ca am ovulat mai târziu, am auzit bataile inimii, dar este putin desprinsa si am un hematom decidual. uff doctorul meu nu parea îngrijorat, dar eu sunt nitel stresata. M-a întrebat daca am avut sângerari, dar chiar nu am avut deloc. Mi-a dat utrogestan de 3 ori pe zi, vitamine si acid folic, plus repaus sexual si cât mai putin efort.
A zis sa vin la control peste o luna. Sper sa fie totul bine. Eu mai mult decât sa iau tratamentul nu am ce sa fac. Am încredere în Cel de Sus.

asculta sfaturile dr si va fi bine , si eu am avut-o putin desprinsa si am avut hematom, si eu eram stresata , la fel mi-a zis ca ori il elimin ori se absoarbe, la 12 sapt la control nu il mai aveam ... va fi bine coeur coeur
GeorgianaB
Scris: Wednesday, May 15, 2019 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
blu88 wrote:

multu o sa caut coeur stau la parter din fericire ma streseaza mai mult sa intre in portbagaj

Si noi tot la parter, este mare lucru, foarte comod. Daca te axezi spre un carucior scump si totusi nu vrei sa dai banii respectivi poti gasi sh in stare foarte buna. Noi asa am luat gandindu-ma ca poate nu vrea sa stea in carucior, sunt copii asa, si nu avea sens investitia.
GeorgianaB
Scris: Wednesday, May 15, 2019 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
CrisM wrote:

Chris, si eu am avut hematom, am si sangerat mult in sapt5 incat am crezut ca elimin sarcina. Tot Utrogestan am luat pana in sapt14, am avut grija sa nu ridic chestii grele. Fii optimista, va fi bine Cheek Kiss
blu88
Scris: Wednesday, May 15, 2019 1:58 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:

Si noi tot la parter, este mare lucru, foarte comod. Daca te axezi spre un carucior scump si totusi nu vrei sa dai banii respectivi poti gasi sh in stare foarte buna. Noi asa am luat gandindu-ma ca poate nu vrea sa stea in carucior, sunt copii asa, si nu avea sens investitia.

imi plac f mult cele de la krausman ... insa am auzit ca sunt grele si voluminoase... si imi mai place coccolle ambra 3 in 1

tu de care ai luat ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.