Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Tuesday, May 14, 2019 8:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
https://ibb.co/gtqNq6c
https://ibb.co/ZgdMtJK
https://ibb.co/xMKQycp
Va prezint burtica de 34sras nici vb de pus ciorapii in picioare usor, de incaltaminte nici nu mai vb. Noroc ca am o pereche de balerini comozi, si nu mai trebuie sa ma aplecLol sa nu mai vb de distractia de a avea grija de un prichindel de nici 3 ani super activ.. vb lui Cata, abia astept sa scap de burticaLol
Iulia13
Scris: Tuesday, May 14, 2019 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Irinan wrote:
Va prezint burtica de 34sras nici vb de pus ciorapii in picioare usor, de incaltaminte nici nu mai vb. Noroc ca am o pereche de balerini comozi, si nu mai trebuie sa ma aplecLol sa nu mai vb de distractia de a avea grija de un prichindel de nici 3 ani super activ.. vb lui Cata, abia astept sa scap de burticaLol

Ce burtica frumoasa Hilar imediat scapi si tu de burtica ,numai este mult. În ceea ce privesc ciorapii si încal?amintea stiu cum e ..noroc de sot Lol
Irinan
Scris: Tuesday, May 14, 2019 8:38 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Ce burtica frumoasa Hilar imediat scapi si tu de burtica ,numai este mult. În ceea ce privesc ciorapii si încal?amintea stiu cum e ..noroc de sot Lol

Sa sti ca noroc de sotLol , dar cand lipseste? Traiasca balerinii ,las ca adidasi port la toamna, numai bine mi se desumfla si picioarele si imi incap fara sa ma strangaLol
Iulia13
Scris: Tuesday, May 14, 2019 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Irinan wrote:

Sa sti ca noroc de sotLol , dar cand lipseste? Traiasca balerinii ,las ca adidasi port la toamna, numai bine mi se desumfla si picioarele si imi incap fara sa ma strangaLol

Cand lipse?te imi fac o gramada de rugaciuni sa ma pot încalta rapid si singura ..de?i nu imi iese Lol ma aplec ,ma chinui ,ma ridic ,incerc pe o parte, dupa pe cealalta si repetam povestea alcool imi ia cam 5-10 minute ..ultima oara m-am rugat la D-zeu sa nasc mai repede Hilar
Irinan
Scris: Tuesday, May 14, 2019 9:41 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Cand lipse?te imi fac o gramada de rugaciuni sa ma pot încalta rapid si singura ..de?i nu imi iese Lol ma aplec ,ma chinui ,ma ridic ,incerc pe o parte, dupa pe cealalta si repetam povestea alcool imi ia cam 5-10 minute ..ultima oara m-am rugat la D-zeu sa nasc mai repede Hilar

Lol Lol mai un pic si scapam
Anitta76
Scris: Tuesday, May 14, 2019 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
missy_furla wrote:
Revin si eu cu vesti ..in prag de sapt 17, mai ales ca ma simt nesperat de bine (am zile intregi in care nici nu simt ca sunt gravida). Evident sunt si zile in care vomit sau sunt obosita ...dar din ce in ce mai rar. In weekend am avut o nunta unde am mancat destul de mult (ma asteptam sa mananc 2 masline si atat :D )si n-am avut nici o pb. Doar ca nu imi mai arde de dans si zbantuaiala ...
@alina89, a fost o neintelegere sau ai inteles tu gresit, am zis ca dimpotriva: prefer mai lung postnatalul decat prenatalul. Incerc sa merg la serviciu "insarcinata" cat mai mult, ca sa iau putine zile de prenatal.
Multumesc ptr incurajari Adina Mariana,monican, simmo si crisM ....sanatate multa si numai bine(sarcina usoara)!
RalukM, incerc sa vad cum sa iti trimit un mesaj privat ca sa-mi raspunzi cu recomandarile de medici de la RMaria.
saptamana viitoare(s17z5) merg sa imi confirme sexul ...si tot cam de saptamana viitoare ma astept sa simt si eu ceva miscari in burtica (pana acum am simtit doar niste fluturasi)
Ma bucur ca firma imi da abonament la R Maria ca nu ma costa nimic la endocrinologie(si ma duc des fiind pe tratament cu Eutirox de ani buni)
nu tin cont de superstitii si saptamana trecuta am cumparat primele body-uri(se vor potrivi indif de sex)
@Anitta76: ce vitamine iei in sarcina de iti e frica sa interfereze cu Euthiroxul?
@Adina Mariana: se poate lua Euth. si mai tarziu, ideea e sa nu mananci inainte si dupa el.
Ma indruma cineva cum pot vedea 'topul', cine urmeaza sa nasca cf DPNului? ca tot citesc locul 1,2, etc si nu stiu de unde le scoateti.
Eu nu sunt prea familiarizata cu forumurile, nu stiu nici cum se face rigla din semnatura
Va pup siiiii PS: ptr cine are pofte, kg de cirese a ajuns 20 ron/kg in piata...si capsunile sunt 10 lei.

Buna. Eu iau acid folic si elevit. Tu?
Ella30
Scris: Tuesday, May 14, 2019 10:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Irinan wrote:

Ce burtica frumoasa !Hilar cam la fel de mari suntem si noi, o idee mai mari parca Hilar te ai dat cu ceva antivergeturi?
Cu ciorapii eu ma incalt pe o parte cumva, ridic piciorul si ii pun asa, din avion Lol la incaltat papucii ridic piciorul pe un scaun si il tin intr o parte sa nu mi strivesc burtica Lol
La sot nu apelez ca deh, is capoasa si vreau sa fac eu singura totul, imi place sa fiu independentabounce azi m a certat ca m am obosit sa fac curat si cand a venit de la job ma durea spatele, desi am facut chestii pe care inainte le faceam foarte usor..alcool
Dar cu toate astea mie imi va fi dor de burtica, si as vrea sa dureze mai mult sarcina coeur mi e drag mai ales ca acum vad bebelina cand se misca dintr o parte in alta si simt ceva tare (piciorusul cred) cand pun mana unde se ridica pielea.
Irinan
Scris: Tuesday, May 14, 2019 11:04 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Ce burtica frumoasa !Hilar cam la fel de mari suntem si noi, o idee mai mari parca Hilar te ai dat cu ceva antivergeturi?
Cu ciorapii eu ma incalt pe o parte cumva, ridic piciorul si ii pun asa, din avion Lol la incaltat papucii ridic piciorul pe un scaun si il tin intr o parte sa nu mi strivesc burtica Lol
La sot nu apelez ca deh, is capoasa si vreau sa fac eu singura totul, imi place sa fiu independentabounce azi m a certat ca m am obosit sa fac curat si cand a venit de la job ma durea spatele, desi am facut chestii pe care inainte le faceam foarte usor..alcool
Dar cu toate astea mie imi va fi dor de burtica, si as vrea sa dureze mai mult sarcina coeur mi e drag mai ales ca acum vad bebelina cand se misca dintr o parte in alta si simt ceva tare (piciorusul cred) cand pun mana unde se ridica pielea.

Nu am folosit nimic antivergeturi. Macar atat am avantaj si eu, iau multe kg dar nu am nici o vergetura.. pe o parte e foarte placut cu burtica, dar deodata e suficient, mai lasam si pe altii sa se bucure de avantajele si dezavantajele unei sarcini.. si noi sa ne bucuram de bebelusihearts
Ella30
Scris: Tuesday, May 14, 2019 11:24 PM
Nivel

Irinan wrote:

Nu am folosit nimic antivergeturi. Macar atat am avantaj si eu, iau multe kg dar nu am nici o vergetura.. pe o parte e foarte placut cu burtica, dar deodata e suficient, mai lasam si pe altii sa se bucure de avantajele si dezavantajele unei sarcini.. si noi sa ne bucuram de bebelusihearts

Deci pare adevarata faza cu predispozitia, daca esti predispusa la vergeturi faci oricum Hilar eu inca n am facut, iar de cremuit..pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori m am dat Lol
Ne bucuram de bebelusi dar stii cum e..ras
Adina Mariana
Scris: Wednesday, May 15, 2019 12:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:
Draguta tare burtica tacomputerlove nu mai ai mult si scapi.Abia astept si eu sa avansez odata.Uneori parca ma simt pe dinafara cand vad la voi ce burtici frumoase aveti.Eu tot inaintez dar sarcina nu se vede si simte deloc si am 19 sapt.imediat.Parca nu mai vine acea clipa.Burta nu mi-a crescut deloc doar ca si cum as fi putin balonata,de simtit nu..cine ma stie ca is gravida imi spune ca burta unde e?ca ea la 5 luni a avut burta de 2 ori mai mare ca a mea.Nah bine...nu ma stresez ca fiecare corp este diferit dar eu tot astept ziua cand o sa il simt ca sa nu mai stau sa ma gandesc oare e bine bebe,nu e bine?ca eu fiind fara simtome stau asa in incertitudine de la inceput nesimtind nimic si este greuuff
Irinan
Scris: Wednesday, May 15, 2019 8:23 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Draguta tare burtica tacomputerlove nu mai ai mult si scapi.Abia astept si eu sa avansez odata.Uneori parca ma simt pe dinafara cand vad la voi ce burtici frumoase aveti.Eu tot inaintez dar sarcina nu se vede si simte deloc si am 19 sapt.imediat.Parca nu mai vine acea clipa.Burta nu mi-a crescut deloc doar ca si cum as fi putin balonata,de simtit nu..cine ma stie ca is gravida imi spune ca burta unde e?ca ea la 5 luni a avut burta de 2 ori mai mare ca a mea.Nah bine...nu ma stresez ca fiecare corp este diferit dar eu tot astept ziua cand o sa il simt ca sa nu mai stau sa ma gandesc oare e bine bebe,nu e bine?ca eu fiind fara simtome stau asa in incertitudine de la inceput nesimtind nimic si este greuuff

Sa sti ca fiecare corp e diferit, plus ca eu sunt la a 3 sarcina pe cand tu doar la prima. Automat la mine se vede mai repede..atata timp cat bebe e bine si creste mai conteaza cat e burta? Isi face el loc pe acolo sa creasca ,stai linistitacomputerlove
blu88
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
GeorgianaB wrote:

Mai bine intrebi la mamici. Depinde mult de budget, la ce etaj locuiti, cat de incapator este liftul etc cel mai important este sa fie comod, usor dar nu fragil, sa aiba roti bune si sa nu fie cat un tanc.

multu o sa caut coeur stau la parter din fericire ma streseaza mai mult sa intre in portbagaj
blu88
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
Ella30 wrote:

Eu sunt contra carucior, nu ma intreba de ce dar nu ma vad cu carucior pe strazile iasiuluiLol stiu, is zuza rau Lol

Hilar vreau sa imi iau si sistem de purtare dar ma gandesc ca tr si carucior , nu vreau sa investesc foarte mult in el gen 3000 de lei dar .... na
Ella30
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:32 AM
Nivel

blu88 wrote:

Hilar vreau sa imi iau si sistem de purtare dar ma gandesc ca tr si carucior , nu vreau sa investesc foarte mult in el gen 3000 de lei dar .... na

Sistem si eu caut, inca sunt in faza de cercetare , de parca nici n as fi pe ultima suta de metri Lol
Adina Mariana
Scris: Wednesday, May 15, 2019 10:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:

Sa sti ca fiecare corp e diferit, plus ca eu sunt la a 3 sarcina pe cand tu doar la prima. Automat la mine se vede mai repede..atata timp cat bebe e bine si creste mai conteaza cat e burta? Isi face el loc pe acolo sa creasca ,stai linistitacomputerlove
Ai dreptate Irinapupici cred ca sunt eu prea nerabdatoaresic abia astept sa il tin in brate si sa il privesc.Si imi doresc sa fie totul bine pana la final,dar clar ca isi face loc ca eu sunt lata de fel si poate dansa cat doreste elyes si mi-a mai spus ginecologul ca posibil sa il simt mai greu din cauza uterului retrovers,probabil are si asta o legatura.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.