Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Ella30 wrote:Da, nu mi da voie oftalmologul ca am risc de dezlipire de retina la ochiul stang, plus ca nici gineco nu a vrut sa riste  nici n a pus problema sa nasc natural A zis ca nasc pe 15 iunie, daca sta pana atunci bebelina , cred ca asta e programarea, nu?  dpn ul era 21 iunie, dar asta e..  sunt in pom si pomul e in aer
Aaa,am inteles. Da,cred ca cel mai sigur e data de 15 daca Dpn-ul e 21. Si eu am crezut ca voi avea ceva probleme cu ochii pentru nastere ,dar am fost la control si e totul ok a zis oftamologul ca nu are niciun motiv sa îmi dea restrictie pt na?terea naturala. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Iulia13 wrote:Aaa,am inteles. Da,cred ca cel mai sigur e data de 15 daca Dpn-ul e 21. Si eu am crezut ca voi avea ceva probleme cu ochii pentru nastere ,dar am fost la control si e totul ok  a zis oftamologul ca nu are niciun motiv sa îmi dea restrictie pt na?terea naturala.
Ooo ce fain, esti o norocoasa |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
| FETELE PE FORUMUL acesta exista si un subiect legat de carucioare.... eu tot caut si nu stiu ce sa cumpar.... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| Revin si eu cu vesti ..in prag de sapt 17, mai ales ca ma simt nesperat de bine (am zile intregi in care nici nu simt ca sunt gravida). Evident sunt si zile in care vomit sau sunt obosita ...dar din ce in ce mai rar. In weekend am avut o nunta unde am mancat destul de mult (ma asteptam sa mananc 2 masline si atat :D )si n-am avut nici o pb. Doar ca nu imi mai arde de dans si zbantuaiala ... @alina89, a fost o neintelegere sau ai inteles tu gresit, am zis ca dimpotriva: prefer mai lung postnatalul decat prenatalul. Incerc sa merg la serviciu "insarcinata" cat mai mult, ca sa iau putine zile de prenatal. Multumesc ptr incurajari Adina Mariana,monican, simmo si crisM ....sanatate multa si numai bine(sarcina usoara)! RalukM, incerc sa vad cum sa iti trimit un mesaj privat ca sa-mi raspunzi cu recomandarile de medici de la RMaria. saptamana viitoare(s17z5) merg sa imi confirme sexul ...si tot cam de saptamana viitoare ma astept sa simt si eu ceva miscari in burtica (pana acum am simtit doar niste fluturasi) Ma bucur ca firma imi da abonament la R Maria ca nu ma costa nimic la endocrinologie(si ma duc des fiind pe tratament cu Eutirox de ani buni) nu tin cont de superstitii si saptamana trecuta am cumparat primele body-uri(se vor potrivi indif de sex) @Anitta76: ce vitamine iei in sarcina de iti e frica sa interfereze cu Euthiroxul? @Adina Mariana: se poate lua Euth. si mai tarziu, ideea e sa nu mananci inainte si dupa el. Ma indruma cineva cum pot vedea 'topul', cine urmeaza sa nasca cf DPNului? ca tot citesc locul 1,2, etc si nu stiu de unde le scoateti. Eu nu sunt prea familiarizata cu forumurile, nu stiu nici cum se face rigla din semnatura Va pup siiiii PS: ptr cine are pofte, kg de cirese a ajuns 20 ron/kg in piata...si capsunile sunt 10 lei. |
|
| blu88 wrote:FETELE PE FORUMUL acesta exista si un subiect legat de carucioare.... eu tot caut si nu stiu ce sa cumpar....
Eu sunt contra carucior, nu ma intreba de ce dar nu ma vad cu carucior pe strazile iasiului stiu, is zuza rau |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Andra.Dicu wrote:Buna dimineata Fetelor! Sunt noua si pe forum si in viata de viitoare mamica. Testul a iesit pozitiv aseara :) Si.....sunt in pom! Trebuie sa merg la medic, vreau sa merg la Filantropia. Am sunat sa imi fac programare la dna. doctor Nestianu Liliana dar mi-au zis sa merg dimineata in camera de garda si sa vb cu dansa acolo. Voi ce stiti despre cum se procedeaza la Filantropia? Am emtii si nu stiu cum sa procedez.
Bun venit Andra si sarcina usoara |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| blu88 wrote:FETELE PE FORUMUL acesta exista si un subiect legat de carucioare.... eu tot caut si nu stiu ce sa cumpar....
Mai bine intrebi la mamici. Depinde mult de budget, la ce etaj locuiti, cat de incapator este liftul etc cel mai important este sa fie comod, usor dar nu fragil, sa aiba roti bune si sa nu fie cat un tanc. |
|
| missy_furla wrote: Ma indruma cineva cum pot vedea 'topul', cine urmeaza sa nasca cf DPNului? ca tot citesc locul 1,2, etc si nu stiu de unde le scoateti. Eu nu sunt prea familiarizata cu forumurile, nu stiu nici cum se face rigla din semnatura Va pup siiiii PS: ptr cine are pofte, kg de cirese a ajuns 20 ron/kg in piata...si capsunile sunt 10 lei.
Pe prima pagina a casutei ai lista cu gravidute, dar nu aparem toate, unele am ratat inscrierea sau am intrat mai tarziu in "familie" Cu semnatura te ajuta fetele , eu nu stiu sa ti explic foarte bine, eu am facut totul pe ghicite La mine capsunile s 13 lei iar ciresele 35..mdeh, moldovenii is mai bogati (glumesc, sper sa nu se supere fetele pe mine ) |
|

| Ella30 wrote:Pe prima pagina a casutei ai lista cu gravidute, dar nu aparem toate, unele am ratat inscrierea sau am intrat mai tarziu in "familie" Cu semnatura te ajuta fetele , eu nu stiu sa ti explic foarte bine, eu am facut totul pe ghicite La mine capsunile s 13 lei iar ciresele 35..mdeh, moldovenii is mai bogati (glumesc, sper sa nu se supere fetele pe mine  )
ce comica esti ,eu sunt din Sv ,aici kg de cire?e e 30 iar cel de capsuni 14. Chiar ieri am luat ca muream de pofta ii ziceam so?ului sa fie fericit ca nu am prins vara sa fiu gravida ca de altfel il trimiteam în fiecare zi dupa capsuni /cire?e |
|
| Iulia13 wrote: ce comica esti ,eu sunt din Sv ,aici kg de cire?e e 30 iar cel de capsuni 14. Chiar ieri am luat ca muream de pofta  ii ziceam so?ului sa fie fericit ca nu am prins vara sa fiu gravida ca de altfel il trimiteam în fiecare zi dupa capsuni /cire?e
Pai mi se par exagerati la preturi sincer..si la tv tot zic astia ca s au ieftinit dar la mine se pare ca inca nu  Capsuni am mancat ce e drept, dar la cirese inca zic pas Am vazut si pepene..5 lei kg. N am luat de teama ca nu are gust si o sa fiu dezamagita |
|

| Ella30 wrote:Pai mi se par exagerati la preturi sincer..si la tv tot zic astia ca s au ieftinit dar la mine se pare ca inca nu  Capsuni am mancat ce e drept, dar la cirese inca zic pas  Am vazut si pepene..5 lei kg. N am luat de teama ca nu are gust si o sa fiu dezamagita
Sa stii ca si pe mine m-a tentat sa iau ieri pepene ,dar am zis ca mai bine nu adevarul ca ciresele nu au cine stie ce gust ..cel pu?in cele pe care le-am luat eu nu erau extraordinare. Însa capsunile au mers |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| missy_furla wrote: @alina89, a fost o neintelegere sau ai inteles tu gresit, am zis ca dimpotriva: prefer mai lung postnatalul decat prenatalul. Incerc sa merg la serviciu "insarcinata" cat mai mult, ca sa iau putine zile de prenatal.
Eram doar curioasa de ce preferi mai lung postnatalul decat prenatalul. Nu stiu cum mai sunt legile acum, dar eu la primul bebe (acum 1 an 6luni) aveam mai mult de castigat daca luam prenatalul mai lung. Si dpdv financiar (asta daca nu lucrezi in IT), dar si ca nr de zile libere sa pot pune la punct totul pt venirea lui bebe. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Eu am luat capsuni de 3 ori, primele 2 erau grecesti si acum ultima am gasit romanesti de sera super gustoase. Cirese am luat o singura data la 25/kg si nu au niciun gust si nici nu m-au ajutat cu problema mea le astept pe cele de la soacra nu mai experimentez |
|
| Iulia13 wrote:Sa stii ca si pe mine m-a tentat sa iau ieri pepene ,dar am zis ca mai bine nu  adevarul ca ciresele nu au cine stie ce gust ..cel pu?in cele pe care le-am luat eu nu erau extraordinare. Însa capsunile au mers
Deci raman la capsuni |
|
| alina89 wrote:Eu am luat capsuni de 3 ori, primele 2 erau grecesti si acum ultima sm gasit romanesti de sera super gustoase. Cirese am luat o singura data la 25kg si nu au niciun gust si nici nu m-au ajutat cu problema mea  le astept pe cele de la soacra nu mai experimentez
|
|
|