Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Thursday, April 4, 2019 1:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Multumesc pt raspunsuri, eu cred ca mi-a dat omega 3 4 zile din 7 si magne b6 1/zi, totusi sunt unele chestii care nu le inteleg, va las poza poate ma ajutati sa descifrez Lol (punctele 3 si 4 sunt adaugate azi)

alina89 attached the following image(s):
screenshot_20190404-134717_gallery.jpg

Adina Mariana
Scris: Thursday, April 4, 2019 1:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
alina89 wrote:
Multumesc pt raspunsuri, eu cred ca mi-a dat omega 3 4 zile din 7 si magne b6 1/zi, totusi sunt unele chestii care nu le inteleg, va las poza poate ma ajutati sa descifrez Lol (punctele 3 si 4 sunt adaugate azi)
Alina aspenter 2 pe zi,femibion ai una.La magne b6 eu inteleg 2 pe zi.1-0-1 e dimineata 1 pastila,seara o pastila.Iar omega cred ca 1 pe zi dar nu inteleg ce e cu 5 ala de langa 1.
alina89
Scris: Thursday, April 4, 2019 1:59 PM
Nivel

Cata123 wrote:

Pai mai zice da de hemoleucograma si coagulograma ca sunt incluse in pachet. Plus inca cateva analize pe care le vor facute cu maxim 10 zile inainte de nastere, sper sa le fac cand trebuie sa nu trebuiasca sa le fac de 2 ori sa dau aiurea banii pe ele..

Mie la RM mi-au facut hemoleucograma si analizele de coagulare in ziua cu preanestezicul tot atunci am avut discutia si cu anestezistul si cu medicul neonatolog, iar analizele mi le-au refacut inainte de a intra in sala de operatie iar. Cele de la preanestezic au fost incluse in pachetul de nastere, restul le-am platit la externare pt ca nu aveam abonament, dar acum am si au spus ca le voi avea incluse.
alina89
Scris: Thursday, April 4, 2019 2:03 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Alina aspenter 2 pe zi,femibion ai una.La magne b6 eu inteleg 2 pe zi.1-0-1 e dimineata 1 pastila,seara o pastila.Iar omega cred ca 1 pe zi dar nu inteleg ce e cu 5 ala de langa 1.

Nici eu nu inteleg asta de la omega 3, credeam ca e vrun gramaj ceva Lol la magne b6 ma gandeam ca sunt 2 apoi cineva mi-a spus ca nu se ia seara ca da agitatie si insomnie. Astea oricum le am si fara sa iau abea mai dorm dupa 1-2 noaptea, deci cred ca iau asa 1 dimi si 1 seara.
Adina Mariana
Scris: Thursday, April 4, 2019 3:38 PM
Nivel

alina89 wrote:

Nici eu nu inteleg asta de la omega 3, credeam ca e vrun gramaj ceva Lol la magne b6 ma gandeam ca sunt 2 apoi cineva mi-a spus ca nu se ia seara ca da agitatie si insomnie. Astea oricum le am si fara sa iau abea mai dorm dupa 1-2 noaptea, deci cred ca iau asa 1 dimi si 1 seara.
totusi daca stam sa ne gandim eu asa stiu ca omega se ia doar 1 pe zi indiferent ca e in sarcina sau in viata de zi cu zi.Nu am auzit pe nimeni sa ia 2 omega pe zi.Daca chiar esti in dubi apoi scriei un mail sa te asiguri.Acuma ca spui tu de magne b6 stau si ma intreb ca poate nu de aia am si eu insomnii si ma odihnesc rau?O sa incerc sa il iau mai repede pe la 6,7.Eu il iau inainte sa ma culc si poate chiar imi da insomniiNuStiu
Alle.p
Scris: Thursday, April 4, 2019 4:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Alina, poate se refera la 1500mg/ zi, de?i cea mai mare concentra?ie care am vazut-o este de 1400mgNuStiu
Mie mi-a zis sa iau de 1000mg
iulisim
Scris: Thursday, April 4, 2019 6:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2016
alina89 wrote:

Buna, Alina89, buna fetelor,

Am activat o scurta perioada la mamici, nu am mai scris de ceva timp, insa va mai citesc din cand in cand. Referitor la reteta, eu cred ca la pct. 3 cu Omega scrie 1tb (o tableta) pe zi. Doar ca e scris mai ciudat. Daca te uiti mai sus, cifra 5 o face altfel. Cel mai sigur insa e sa ii scrii un mail sa ceri lamuriri.

Sarcini usoare va doresc,multa sanatate, si sper sa nu va fi deranjat cu interventia mea.
AlexandraRr
Scris: Thursday, April 4, 2019 6:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
alina89 wrote:

3. Omega 3 - 1tb/zi, 4 zile pe saptamana
4. Magne b6 2tb/zi, 1 dimineata una seara ras
alina89
Scris: Thursday, April 4, 2019 7:05 PM
Nivel

Multumesc pt lamuriri fetelor! ras Buddy1
Irinan
Scris: Thursday, April 4, 2019 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Adina Mariana wrote:
Doamne..eu m-am speriat ft.tare si era totusi suportabil.Cred ca intram in panica sa ma doara atat de tare.Eu ma gandesc la altele mai grave ca de as stii ca e sarcina nu mi-as face probleme ca as indura eu.Am auzit atatea cazuri de tumori doamnne saracii oameniCray mie tare mila de eipale

Eu stiam ca e de la sarcina, de felul meu sufar destul de des de migrene iar in sarcina s au accentuat, dar ce sa facem...
Adina Mariana
Scris: Friday, April 5, 2019 12:07 AM
Nivel

Irinan wrote:

Eu stiam ca e de la sarcina, de felul meu sufar destul de des de migrene iar in sarcina s au accentuat, dar ce sa facem...
Asta mo speriat pe mine pt.ca eu nu am avut niciodata dureri de cap.Sunt o norocoasa stiu...si acum normal cum e totul noi,ma sperie.Dar gata a trecut.Macar de ma mai apuca stiu ca e de la sarcina.Poate nu m-am odihnit bine,nu m-am hidratat bine ..cine stie.Cauzele pot fi multe
RalukM
Scris: Friday, April 5, 2019 7:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Neata,

Adina durerile de cap fac parte din paleta de simptome ale sarcinii, pe langa multe altele. Bea multa apa, ajuta.. Monitorizeaza tensiunea sa nu fie prea mica, papa ocazional cate o tableta de cioco neagra. Dormi minim 8h/noapte. Petrece cat mai mult timpa aer curat(ajuta la oxigenare). Poti sa te mai confrunti si cu cingestia nazala fara a fi racita.. Adica iti curge nasul ca la balamucLol(aici din pacate nu s remedii :))) Eu sarcina asta le am avut pe toate... Trec sa stii, durerile mai pot aparea in trim 3...
alina89
Scris: Friday, April 5, 2019 8:00 AM
Nivel

Neata! Azi cand m-am trezit piscotelul meu era facut tot ghemotoc pe partea stanga imi incapea in pumn si am inceput sa palpez asa locul si a tresarit apoi si-a revenit burtica. Hih, abea astept tumbele de la 3 dimineata Lol daca nu dorm macar sa fie cu un scop coeur

Pe mine de cateva zile m-a lovit grav alergia, ma mananca nasul, ochii, orechile, curge nasul. Ma face psihic Crazy

Raluk, ai mers la acelasi medic la toate 3 sarcinile?
Alle.p
Scris: Friday, April 5, 2019 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Alina, vezi ca deja î?i face sim?ita prezen?a newclap te panicai ddgeabatopai
Mirela.t83
Scris: Friday, April 5, 2019 9:43 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Neata burtici!
Eu merg sa imi ridic reteta de injectii sa am pe drum spre romania pt 3 sapt cat stam de Pasti. Inca 2 sapt de azi si mergem in concediu. Clap
Am terminat si eu progesteronul. Am avut recomandare pana la 16 sapt. Miercuri seara a fost ultima doza.
Voi aveti progesteron toata sarcina?

Daca tot ajung la gp am zis sa ma controleze si cu spatele asta..
Aseara am mai luat un no spa. Vad ca azi sunt un pic mai bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.