Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Thursday, April 4, 2019 10:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Asa e, sigur nu observ eu miscarile, sunt non stop activa cu piticul, afara ma alearga tot parcul si in casa numai cu ochii pe el sa nu se arunce in cap dupa ceva Crazy

Fetelor, vin de la hemsto, cele care mergeti la dna U, ce schema v-a dat pt magne b6 si omega 3? 1/zi din fiecare? In rest analizele f bune, dar mi-a adaugat astea 2.
Adina Mariana
Scris: Thursday, April 4, 2019 10:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Neata fetelor.Aseara dupa ce v-am scris am luat un nospa de 40 si intr-o ora ma lasat durerea.Mai simteam ft.putin.Nu stiu daca a fost coincidenta ori chiar ma ajutat dar m-am bucurat.Apoi am adormit dar ma trezesc si foiesc de o gramada de ori pe noapte.Merg la pipi,beau apa,imi fuge somnul,vine inapoi si tot asa...azi noapte imi era foameNuStiu cred ca sunt si stresata si nelinistita ca de 3 sapt.nu stiu nimic de bebe,si nu mai am rabdare pana luni.Imi e si teama de morfo si dublu test.Nah..tot odata abia astept.Acum nu simt sa ma mai doara capul,Poate chiar ft putin la ochi dar nu bag de seama si sper sa nu mai revina tare durerea.O sa beau multa apa si ies la plimbare mai incolo.
Va multumesc pt.raspunsuripupici Cheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Thursday, April 4, 2019 10:56 AM
Nivel

Nella bine si venit si sarcina usoara dusa la termen.Ma bucur pt.reusita ta chiar daca am citit ca nu ti-a fost usor.A meritat totul.Maine mai faci o beta?cum te simti de fel?ceva simtome?computerlove
Adina Mariana
Scris: Thursday, April 4, 2019 11:03 AM
Nivel

alina89 wrote:
Asa e, sigur nu observ eu miscarile, sunt non stop activa cu piticul, afara ma alearga tot parcul si in casa numai cu ochii pe el sa nu se arunce in cap dupa ceva Crazy

Fetelor, vin de la hemsto, cele care mergeti la dna U, ce schema v-a dat pt magne b6 si omega 3? 1/zi din fiecare? In rest analizele f bune, dar mi-a adaugat astea 2.
Alina o sa il simti in curand pe bebe ...la fiecare pers.este diferit.Chiar ma gandeam ca si eu imediat am 13 sapt dar la burtica nu vad modificari deloc..parca nu as fi gravida si citesc ca altele au burta deja la 13,14 sapt.Nah...o sa vedem noi cum o sa fie.Cine stie cand o sa il simt si eu.
Referitor la dna U.Mie 1/magne b6 pe zi mi-a dat pt.ca mi-a spus ca daca iau mai mult da tahicardie.Omega eu nu iau...(inca).Eu pe mail discut cu ea ca locuiesc tare departe de Buc.Eu cu toate astea pana la 14 sapt.iau 2 magne b6 pt.ca ma doare inca burta des si ma ajuta,imi trece.Dupa il reduc la 1 pe zi si eu.Am inceput cu 3 pe zi.
Nella
Scris: Thursday, April 4, 2019 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Adina Mariana wrote:
Nella bine si venit si sarcina usoara dusa la termen.Ma bucur pt.reusita ta chiar daca am citit ca nu ti-a fost usor.A meritat totul.Maine mai faci o beta?cum te simti de fel?ceva simtome?computerlove

Multumesc mult!
Din cauza agita?iei de la serviciu am mai avut crampe, sangerari u?oare, dar de acum sper ca s-au terminat ?i eu o sa ma relaxez mai mult. Da mâine repet beta. Doamne ajuta sa ne fie tuturor bine!
Alle.p
Scris: Thursday, April 4, 2019 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Mirela, eu asa stiu, ca la început daca e mai mult lichid , il sim?i pe bebe mai greu. E ca un pestisor care are mult loc de joacaras
Eu iau 2 magne b6 pe zi înca de la început, la recomandarea medicului ginecolog, iar dna U nu a spus niciodata ca ar fi prea mult.
Omega3 m3dicul meu mi-a zis sa iau 1/zi, pe lânga cel din cutia de femibion, iar dna U a zis sa iau 1/zi doar 5 zile/saptamana. Asa ca 2 zile nu iau, si asa înghit o gramada de pastile. Am ajuns la 14/zi+2 utrogestan alcool . Nu cred ca iau ceva inutil, doar ca in viata mea nu am luat atâtea pastileLol
Irinan
Scris: Thursday, April 4, 2019 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Adina Mariana wrote:
Fetelor azi toata ziua ma durut capul asa in surdina.Voi cum simtiti durerile de cap?eu am simtit la frunte,tample si in spatele ochilor.Sunt ingrijorata,pe mine niciodata nu ma durut capul si mie teama sa nu am cevauff mamica mea tumoare la creier a avutplans sunt atata de panicata.Abia astept sa dorm si sper cand ma trezesc sa nu mai doara.

Stai linistita ca sunt normale durerile de cap. Acum eu am mai putin dar la inceput ma durea capul ingrozitor. ,simteam durere si daca miscam privirea, nu puteam nici sa dorm nici sa stau asa. Stateam intinsa si cu ochii inchisi, e greu dar trece
Irinan
Scris: Thursday, April 4, 2019 11:46 AM
Nivel

Nella wrote:
Buna seara dragi burtici! Dupa 3 ani de a?teptare ma alatur voua! Timida, parca mi-e frica sa ma bucur, sper cât de curând sa ma mai lase fricile ?i sa traiesc aceasta perioada mult dorita ?i visata.
Andreea daca nu este prea târziu vreau ?i eu pe listuta, daca nu... la urmatoarea.

Bun venit Nella si sarcina usoara si la termen
Irinan
Scris: Thursday, April 4, 2019 11:53 AM
Nivel

alina89 wrote:
Nella, bine ai venit! Sper cu timpul sa te mai linistesti si sa reusesti sa te bucuri si de perioada asta de sarcina.

Adina, eu de cateva zile ma hidratez fff prost si asta mereu sfarseste cu o durere de cap fix cum o descrii tu. Asa parca simt ca imi scoate cineva ochii asa am avut si la prima sarcina, deci nu iti face griji.

Eu inca nu il simt pe bebe si toti imi zic cum nu?? Ca e a doua sarcina.. nu stiu daca chiar nu il simt sau nu disting eu senzatiile. Cred ca ma invatasel cu valurile din ultimul trimestru si astea de acum fiind asa fine nu le bag de seama. uff

Eu la a doua sarcina am simtit pe la 19 saptamani,
Cata123
Scris: Thursday, April 4, 2019 11:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Buna fetelor, aveti idee in ce consta consultul preanestezic, sunt curioasa. Pe net am gasit ca iti ia sange pt nu stiu ce analize, completezi un formular si faci un ekg. Mi-au trimis sanador un model de contract pe mail si acum ma gandesc daca sa merg la astia sau la stat. Pana pe 10 trebuie sa ma hotarasc.
O zi frumoasa !
AlexandraRr
Scris: Thursday, April 4, 2019 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Cata123 wrote:
Buna fetelor, aveti idee in ce consta consultul preanestezic, sunt curioasa. Pe net am gasit ca iti ia sange pt nu stiu ce analize, completezi un formular si faci un ekg. Mi-au trimis sanador un model de contract pe mail si acum ma gandesc daca sa merg la astia sau la stat. Pana pe 10 trebuie sa ma hotarasc.
O zi frumoasa !

Eu am mers la consultul preanestezic cu ultima hemoleucograma si probele de coagulare facute, mi-a facut ekg si restul a fost o discutie despre alergii cunoscute, fumat, probleme respiratorii sau alt gen de afectiuni si mi-a explicat toti pasii anesteziei, ce se intampla dupa operatie, ce e normal, ce medicamente pentru durere voi primi chestii de genul.
Parerea mea este ca daca ai bani sa mergi la privat, eu nu regret asta :)
Adina Mariana
Scris: Thursday, April 4, 2019 1:15 PM
Nivel

Irinan wrote:

Stai linistita ca sunt normale durerile de cap. Acum eu am mai putin dar la inceput ma durea capul ingrozitor. ,simteam durere si daca miscam privirea, nu puteam nici sa dorm nici sa stau asa. Stateam intinsa si cu ochii inchisi, e greu dar trece
Doamne..eu m-am speriat ft.tare si era totusi suportabil.Cred ca intram in panica sa ma doara atat de tare.Eu ma gandesc la altele mai grave ca de as stii ca e sarcina nu mi-as face probleme ca as indura eu.Am auzit atatea cazuri de tumori doamnne saracii oameniCray mie tare mila de eipale
Adina Mariana
Scris: Thursday, April 4, 2019 1:16 PM
Nivel

Nella wrote:

Multumesc mult!
Din cauza agita?iei de la serviciu am mai avut crampe, sangerari u?oare, dar de acum sper ca s-au terminat ?i eu o sa ma relaxez mai mult. Da mâine repet beta. Doamne ajuta sa ne fie tuturor bine!
O sa fie bine.Incearca sa te odihnesti cat mai multpupici asteptam beta 3 cu sufletul la guracomputerlove
RalukM
Scris: Thursday, April 4, 2019 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
AlexandraRr wrote:

Eu am mers la consultul preanestezic cu ultima hemoleucograma si probele de coagulare facute, mi-a facut ekg si restul a fost o discutie despre alergii cunoscute, fumat, probleme respiratorii sau alt gen de afectiuni si mi-a explicat toti pasii anesteziei, ce se intampla dupa operatie, ce e normal, ce medicamente pentru durere voi primi chestii de genul.
Parerea mea este ca daca ai bani sa mergi la privat, eu nu regret asta :)

Si la rm e asa cum a zis alexandra, in plus mi s au recoltat probe pt stafilococ. Si eu recomand privat daca ai posibilitatea... In bucuresti ar mai fi filantropia care se apropie ff mult de conditiile din privat(asta daca iti platesti rezerva single).
Cata123
Scris: Thursday, April 4, 2019 1:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
RalukM wrote:

Si la rm e asa cum a zis alexandra, in plus mi s au recoltat probe pt stafilococ. Si eu recomand privat daca ai posibilitatea... In bucuresti ar mai fi filantropia care se apropie ff mult de conditiile din privat(asta daca iti platesti rezerva single).

Pai mai zice da de hemoleucograma si coagulograma ca sunt incluse in pachet. Plus inca cateva analize pe care le vor facute cu maxim 10 zile inainte de nastere, sper sa le fac cand trebuie sa nu trebuiasca sa le fac de 2 ori sa dau aiurea banii pe ele..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.