Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Iulia13 wrote:Fetelor vin si eu cu ve?ti. Bebelina s-a întors asa cum am presupus,are 1600 g ,e bine si in parametri.  ceea ce mi-a dat de gandit a fost faptul ca gine a zis ca minunea are un rinichi mai mare ca celalalt si m-a intrebat daca am in familie cazuri cu probleme la rinichi .. Sper sa nu fie ceva grav ,numai la asta ma gândesc de cand am ajuns acasa Felicitari pt vestile bune, cat despre rinichi eu zic sa nu te stresezi. Daca e ceva cu siguranta se rezolva |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Fetelor azi toata ziua ma durut capul asa in surdina.Voi cum simtiti durerile de cap?eu am simtit la frunte,tample si in spatele ochilor.Sunt ingrijorata,pe mine niciodata nu ma durut capul si mie teama sa nu am ceva mamica mea tumoare la creier a avut sunt atata de panicata.Abia astept sa dorm si sper cand ma trezesc sa nu mai doara. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Adina Mariana wrote:Fetelor azi toata ziua ma durut capul asa in surdina.Voi cum simtiti durerile de cap?eu am simtit la frunte,tample si in spatele ochilor.Sunt ingrijorata,pe mine niciodata nu ma durut capul si mie teama sa nu am ceva  mamica mea tumoare la creier a avut  sunt atata de panicata.Abia astept sa dorm si sper cand ma trezesc sa nu mai doara.
Adina si pe mine m a durut tot asa. Am avut chiar si o perioada cu vreo 4 zile de durere. Poate nu te ai hidratat cum trebuie (daca nu bei apa apar dureri de cap, nu e o gluma, e pe bune) sau poate nu te ai odihit cum trebuie..sau din contra, ai dormit prea multe ore. Linistete te, nu te mai gandi la prostii, si incearca sa dormi:* |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Irinan wrote: Felicitari pt vestile bune, cat despre rinichi eu zic sa nu te stresezi. Daca e ceva cu siguranta se rezolva
Cel mai sigur daca e sa fie ceva ,se va rezolva dupa ce o voi na?te |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Adina Mariana wrote:Fetelor azi toata ziua ma durut capul asa in surdina.Voi cum simtiti durerile de cap?eu am simtit la frunte,tample si in spatele ochilor.Sunt ingrijorata,pe mine niciodata nu ma durut capul si mie teama sa nu am ceva  mamica mea tumoare la creier a avut  sunt atata de panicata.Abia astept sa dorm si sper cand ma trezesc sa nu mai doara.
Am avut si eu niste episoade de dureri de cap ,foarte nasoale ..stiu ca o data M-a ?inut o zi intreaga ..doar cu paracetamol simplu mi-a trecut . Dar repet ,a fost o durere insuportabila si de lunga durata Eu zic sa nu te stresezi ,ia si te lini?te?te, odihne?te-te si in caz de durerea persista ia un paracetamol |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Iulia,Ella va multumesc pt.raspuns.Acum ma culc si sper pe maine sa fiu mai bine.Asa ma speriat dar intradevar cred ca e de la sarcina.M-am gandit la tot felul de prostii dar sunt doar in mintea mea.Incerc sa ma relaxez ca nu e nimic grav si e normal.Azi noapte nu am dormit asa bine si in timpul zilei deloc.Poate e de la oboseala totusi. Noapte buna |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Buna seara dragi burtici! Dupa 3 ani de a?teptare ma alatur voua! Timida, parca mi-e frica sa ma bucur, sper cât de curând sa ma mai lase fricile ?i sa traiesc aceasta perioada mult dorita ?i visata. Andreea daca nu este prea târziu vreau ?i eu pe listuta, daca nu... la urmatoarea. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Nella, bine ai venit si sper sa stai aici înca 8 luni de acum Nu am apucat sa te felicit la aspirici , dar m-am bucurat de reusita ta sarcina usoara si la termen Adina, migrenele sunt des întâlnite în sarcina. Mie imi treceau adesea de la putina cafea, nefiind bautoare, sau daca dormeam putin.
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Nella, bine ai venit! Sper cu timpul sa te mai linistesti si sa reusesti sa te bucuri si de perioada asta de sarcina.
Adina, eu de cateva zile ma hidratez fff prost si asta mereu sfarseste cu o durere de cap fix cum o descrii tu. Asa parca simt ca imi scoate cineva ochii asa am avut si la prima sarcina, deci nu iti face griji.
Eu inca nu il simt pe bebe si toti imi zic cum nu?? Ca e a doua sarcina.. nu stiu daca chiar nu il simt sau nu disting eu senzatiile. Cred ca ma invatasel cu valurile din ultimul trimestru si astea de acum fiind asa fine nu le bag de seama.
|
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Va mul?umesc mult pentru primire ?i urari! Sa dea Domnul sa fie bine pâna final. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Adina, sper ca esti mai bine astazi Si eu am avut des dureri de cap in sarcina, trebuie sa bei mai multa apa probabil, nu mai sunt suficienti cei 2l/zi care se recomanda de obicei 
Nella, felicitari, ma bucur pentru reusita voastra, sarcina usoara si bebe sanatos sa ai |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Alina, cel mai probabil nu percep tu mi?carile, mai ales având un prichindel cu care trebuie sa ti pasul toata ziua, e usor sa ignori mi?carile. Eu la început il sim?eam doar daca stateam întinsa, cu mâna pe burtica si asteptam, si asteptam, si asteptam.... Eu si acum pot incon?tient ignora mi?carile lui bebe Daca sunt activa. Mai conteaza si pozi?ia placentei, cantitatea de lichid...asa ca linisteste-te. O sa "te loveasca" cât de curand |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Neata burtici!
Nella ma bucur pentru tine! Felicitari si sarcina usoara! Bun venit!
Si eu am dureri de cap la tample deobicei, iau un paracetamol si imi revin. Poate fi si nehidratarea din ziua aia cum spune Alle. Adina, sper ca ti-ai revenit si tu!
Alina, poate tu esti mai activa cu David si nu iti dai seama. Eu nu s activa stau cu mana pe burtica si in pat zi de zi sa astept ceva dar tot nu simt nimic. Sa inteleg ca daca e lichid prea mult nu simtim Alle? Probabil sunt mai puturosi baietii nostri. |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Nella bine ai venit !
Alina sigur e multa agitatie la tine in burtica, dar fiind ocupata cu bebele mai mare nu simti
Adina cum esti ??? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/22/2018 Mesaje: 497
adina si eu am dureri de cap , mai ales zilele astea... eu zic sa nu te strezesi decat daca doamne fereste ai dureri foarte mari, calmeaza-te si fii pozitiva, daca esti acasa si te doare incearca sa te intinzi in pat sa incerci sa dormi putin si sa bei multa apa |
|
|