Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Salutare burtici! Am si eu o nelamurire..cele care sunteti in prenatal/postnatal cand primiti banii de la angajator? Imediat cum se termina luna , pe data cand luati de regula salariul sau ati stabilit o alta data cu angajatorul? O zi frumoasa sa aveti si sarcini usoare in continuare. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Iulia, eu iau banui?i la fel ca înainte, în 2 tran?e lunare. Ai probleme cu angajatorul? |
|

| Alle.p wrote:Iulia, eu iau banui?i la fel ca înainte, în 2 tran?e lunare. Ai probleme cu angajatorul?
Eu de exemplu am dus pe data de 23 luna trecuta concediul si astazi i-am cerut banii (a zis ca nu are) . De regula ,eu salariul il luam pe data de 15 a lunii si ma gandesc ca poate nu vrea sa mi-i dea mai devreme si mi-i da pe 15 .. eu consider ca atata timp cat are concediul pe luna trecuta, nu ar avea motiv de ce sa nu imi dea banii acum . Voiam sa stiu daca e o regula ca banii trebuie dati angajatului in ziua cand trebuia sa ia salariul. |
|

| Nu stiu sa fie o regula, dar probabil nu poate întârzia mai mult de o luna. Oricum el recupereaza banii abia în luna urmatoare pla?ii. |
|

| Alle.p wrote:Nu stiu sa fie o regula, dar probabil nu poate întârzia mai mult de o luna. Oricum el recupereaza banii abia în luna urmatoare pla?ii.
Da stiu de asta ..însa eram curioasa cum se procedeaza si la voi cu plata . In rest tu cum mai esti? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| ank90 wrote:
Nuu...scazut a iesit. La eco a iesit super ok, dar la sange a iesit un risc scazut.
Ce chestie.La mine pe analiza risc crescut era ca sa fie problema.Dar daca asa spune medicul tau stie el ce spune.Sa ai bafta la triplu si sa nu ajungi la amniocenteza |
|

| Ella30 wrote:Oare ce mai face ella123? Si eu ma intrebam.Ieri am intrebat-o daca a repetat testul dar nu a mai rsp.Azi a mers la beta probabil.O asteptam cu vesti bune |
|

| Eu sunt in parc,savurez o inghetata pe banca si sunt fericita ca de azi am intrat in concediu cu risc maternal 120 zile.Doar trebuie sa merg lunar la prelungire la medicul de familie si la medicina muncii pt.stampilare.Il duc la locul de munca si gata doamne ca mult am avut de umblat pana am rezolvat |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina, se ia seleniu in continuare in sarcina? Ce stii despre asta? O aspirica cu test pozitiv si tiroidita autoimuna (Georgy06), pana ajunge la medic, nu stie daca sa ia in continuare sau nu. |
|

| Iulia13 wrote:Da stiu de asta ..însa eram curioasa cum se procedeaza si la voi cu plata . In rest tu cum mai esti? Chiar acum nu sunt prea bine, ma doare burtica si mi-e putin rau, plus ca nu reusesc sa am scaun. Ori m-am constipat, ori o dau în diaree. Am si mâncat prostioare astazi... |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Iulia13 wrote:
Eu de exemplu am dus pe data de 23 luna trecuta concediul si astazi i-am cerut banii (a zis ca nu are) . De regula ,eu salariul il luam pe data de 15 a lunii si ma gandesc ca poate nu vrea sa mi-i dea mai devreme si mi-i da pe 15 .. eu consider ca atata timp cat are concediul pe luna trecuta, nu ar avea motiv de ce sa nu imi dea banii acum . Voiam sa stiu daca e o regula ca banii trebuie dati angajatului in ziua cand trebuia sa ia salariul.
Se dau banii in aceeasi zi in care primeai salariul. |
|

| carlita wrote:Adina, se ia seleniu in continuare in sarcina? Ce stii despre asta? O aspirica cu test pozitiv si tiroidita autoimuna (Georgy06), pana ajunge la medic, nu stie daca sa ia in continuare sau nu. Carlita daaaa sa ia neaparat.Si mie mi-a dat.Este ft.important pt.ca in sarcina glanda o ia razna si seleniul regleaza glanda mai ales daca o are autoimuna.Daca citeste si pe google "seleniul in sarcina" o sa vada ca ajuta mult in reglarea glandei tiroidiene.Mai jos iti arat reteta mea dupa ce am ramas gravida dar sa mearga cat mai repede la endocrinolog pt ca in functie de ce valori ies la analize se stabileste doza de seleniu potrivita pt.ea.Eu am refacut toate analizele de glanda si mi-a dat seleniu de 100 dar eu nu am luat pt.ca in urma analizelor so constatat ca nu am autoimuna si cu Euthyrox pot regla doar Tsh-ul dar daca o are autoimuna neaparat sa ia.Medicul meu endocrinolog asa mi-a spus. Adina Mariana attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina Mariana wrote: Carlita daaaa sa ia neaparat.Si mie mi-a dat.Este ft.important pt.ca in sarcina glanda o ia razna si seleniul regleaza glanda mai ales daca o are autoimuna.Daca citeste si pe google "seleniul in sarcina" o sa vada ca ajuta mult in reglarea glandei tiroidiene.Mai jos iti arat reteta mea dupa ce am ramas gravida dar sa mearga cat mai repede la endocrinolog pt ca in functie de ce valori ies la analize se stabileste doza de seleniu potrivita pt.ea.Eu am refacut toate analizele de glanda si mi-a dat seleniu de 100 dar eu nu am luat pt.ca in urma analizelor so constatat ca nu am autoimuna si cu Euthyrox pot regla doar Tsh-ul dar daca o are autoimuna neaparat sa ia.Medicul meu endocrinolog asa mi-a spus. ok, merci pt rasp! O sa dau un copy-paste la noi! |
|

| carlita wrote:ok, merci pt rasp! O sa dau un copy-paste la noi! Cu drag |
|

| Alle.p wrote:Chiar acum nu sunt prea bine, ma doare burtica si mi-e putin rau, plus ca nu reusesc sa am scaun. Ori m-am constipat, ori o dau în diaree. Am si mâncat prostioare astazi...
Probabil de acolo ti se trage ..asa am pa?it eu marti ,cel mai sigur dupa mâncarea de Pa?te si am iesit tare rau cu scaunul ..Dar acum e mai bine ,ma mir cum de (deobicei ma ?inea câteva zile). Si eu am facut putina treaba azi, plus urcatul la etajul 4 care deja ma omoara de spate si am simtit asa ceva ciudat jos la burtica, un fel de durere . Dar m-am pus în pat ?i m-am odihnit un pic , vad ca e mai bine. Nu imi vine a crede ca ajungem si noi pe ultima 100 de m precum Cata. A trecut tare ,tare repede timpul asta |
|
|
|