Gravidutele noastre dragi - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Wednesday, April 3, 2019 4:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Iulia13 wrote:
Fetelor eu astazi am eco si mari emo?ii ca o vad iar pe bebelina Hilar Doamne ajuta sa fie totul binehearts

Doamne ajuta! Bafta la eco!Cheek Kiss
alina89
Scris: Wednesday, April 3, 2019 4:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
RalukM wrote:
Intre primele doua e diferenta de 1an10, intre cea mica si ultima nascuta va fi dif 2ani5l. Am nasterile im 2015,2017,2019Lol Lol

Oh, ce tare cu diferenta asta love ma gandeam ca dupa a doua cezariana astepti mult mai mult. Bine de stiut in caz ca vom avea vrodata conditii pt 3 copii ras

LE: si curaj :001014:
Ella30
Scris: Wednesday, April 3, 2019 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Alle.p wrote:
Noi avem caruciorul asta 3 în 1. Sper sa ne descurcam cu el.
https://youtu.be/H1wAj2zmhvk
Mi-a? fi dorit ceva cu partea sport detasabila, dar având în vedere ca l-am luat la numai 40 lire si arata impecabil, ma multumesc cu el.

Ce dragut e !
Eu multa vreme am zis ca nu ma vad cu carut, mai ales pe pietrele si strazile iasiului care s varza..sustineam sus si tare ca eu o sa iau un sistem de purtare a bebelui, sa am mainile libere si libertate de miscare. Acum.......parca incep sa ma razgandesc.
Ella30
Scris: Wednesday, April 3, 2019 5:43 PM
Nivel

Andrrea vreau si eu pe listuta te rog Blushing
alina89
Scris: Wednesday, April 3, 2019 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Noi carutul 3 in 1 l-am desfiintat cand a facut 6 luni, am cumparat unul sport only care se si inclina complet. Cele 3 in 1 ocupa asa mult spatiu uff sunt greu de urcat, clar in bloc fara lift recomand sa fie tinute in portbagaj. Acum la bb2 o sa primim unu l tot 3 in 1 care acum e folosit de a 3a generatie, deci o sa fie la al 4lea copil, dar la fel o sa il folosesc 5 max 6 luni apoi il dau inapoi si ramanem cu cel sport. Nu am vrut sa mai facem investie in altul.
Andreea06
Scris: Wednesday, April 3, 2019 5:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Se pare ca nu mai e activa editarea :( am facut casuta ieri la 1, de fel e 24h Edit valabil. Am intrebat de admin daca se poate mari perioada asta ca ar fi de ajutor sa pot adauga oricand la lista.
GeorgianaB
Scris: Wednesday, April 3, 2019 6:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
In legatura cu carucioarele, cu toate ca am nascut pe 21 octombrie l-am scos pe Luca aproape zilnic la plimbare. Chiar daca era frig ii prindea bine si jumatate de ora de invartit in jurul blocului. Initial am spus ca nu cumparam carucior pentru ca prindem iarna dar bine ca ne-am razgandit, a fost cea mai buna investitie alaturi de sistemul de purtare. Am facut cumva sa fie un echilibru intre sistem si carucior pentru a nu-l respinge pe cel din urma, nu stiu daca este o regula dar am in jurul meu multe prietene cu bebelusi si cei care au fost purtati exclusiv la inceput nu s-au prea imprietenit ulterior cu caruciorul. Oricat de frumos ar fi sa il ai pe bebe la piept mai ai nevoie sa respiri, sa ai libertate.
Pe net puteti gasi carucioare sh care sunt ca noi si la preturi decente

Mirela, daca te ca durea spatele in zona lombo-sacrala pe masura ce creste burtica si ai presiune mare iti recomand colac pt sezut, poate ca stii despre el, pe mine m-a ajutat spre sfarsit in ultimul trimestru cand era un calvar sa stau in fund.
Alle.p
Scris: Wednesday, April 3, 2019 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Eu am luat carutul foarte ieftin de pe ebay uk, dar asta pt ca a avut cine sa il preia de acolo si sa mi-l trimita. Am fost foarte placut surprinsa de cum arata cand l-am primit. Zici ca-i nou. Altfel poate cautam ceva mai usor si mai compact.
Daca ave?i cuno?tin?e în Anglia, va sfatuiesc sa lua?i în considerare varianta asta.
Pt 230 lei sa am un carunt 3 în 1 mi s-a parut pomana.
Iulia13
Scris: Wednesday, April 3, 2019 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Fetelor vin si eu cu ve?ti. Bebelina s-a întors asa cum am presupus,are 1600 g ,e bine si in parametri.hearts ceea ce mi-a dat de gandit a fost faptul ca gine a zis ca minunea are un rinichi mai mare ca celalalt si m-a intrebat daca am in familie cazuri cu probleme la rinichi .. Sper sa nu fie ceva grav ,numai la asta ma gândesc de cand am ajuns acasapale
Ella30
Scris: Wednesday, April 3, 2019 6:27 PM
Nivel

Iulia13 wrote:
Fetelor vin si eu cu ve?ti. Bebelina s-a întors asa cum am presupus,are 1600 g ,e bine si in parametri.hearts ceea ce mi-a dat de gandit a fost faptul ca gine a zis ca minunea are un rinichi mai mare ca celalalt si m-a intrebat daca am in familie cazuri cu probleme la rinichi .. Sper sa nu fie ceva grav ,numai la asta ma gândesc de cand am ajuns acasapale

Felicitari!Clap
Cat despre rinichi, eu zic sa nu te stresezi, cu siguranta daca era ceva dr te ar fi supus si altor investigatii sau ar fi spus ce e de facut DistanceKiss va fi bine !
Ella30
Scris: Wednesday, April 3, 2019 6:28 PM
Nivel

Asta e , andreea, noi sa fim sanatoase ! Cheek Kiss oricum m ar fi cuprins panica, m am uitat si as fi fost a 4 a pe lista..deci panicaaaaaa, se apropie !!!! Lol
Irinan
Scris: Wednesday, April 3, 2019 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Iulia13 wrote:
Fetelor eu astazi am eco si mari emo?ii ca o vad iar pe bebelina Hilar Doamne ajuta sa fie totul binehearts

BaftaDistanceKiss te asteptam cu vesti bune
Mirela.t83
Scris: Wednesday, April 3, 2019 8:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
Iulia13 wrote:

Iulia, hai ca bebelina e bine! Poate nu e nimic cu privire la rinichi. Ai cerut detalii?
Adina Mariana
Scris: Wednesday, April 3, 2019 8:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Iulia13 wrote:
Iulia cu siguranta nu este nimic grav.Ginecologul ce spune?ma bucur ca e totul ok in restpupici computerlove
Iulia13
Scris: Wednesday, April 3, 2019 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
El zice ca momentan nu este o problema, însa vedem la urmatorul eco daca a crescut ..Cel mai sigur dupa ce nasc trebuie sa merg cu ea la nefrolog daca va creste pale sper sa fie bine si sa nu fie nevoie de asta ,sa nu fie ceva grav ..in rest ea e bine ,creste,placenta si lichidul sunt ok. coeur
Nu a putut sa imi faca 4D caci stătea cu fata spre coloana mea vertebrală smechera Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.