Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Iulia13 wrote:Fetelor eu astazi am eco si mari emo?ii ca o vad iar pe bebelina  Doamne ajuta sa fie totul bine
Doamne ajuta! Bafta la eco! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| RalukM wrote:Intre primele doua e diferenta de 1an10, intre cea mica si ultima nascuta va fi dif 2ani5l. Am nasterile im 2015,2017,2019
Oh, ce tare cu diferenta asta ma gandeam ca dupa a doua cezariana astepti mult mai mult. Bine de stiut in caz ca vom avea vrodata conditii pt 3 copii
LE: si curaj :001014: |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Alle.p wrote:Noi avem caruciorul asta 3 în 1. Sper sa ne descurcam cu el. https://youtu.be/H1wAj2zmhvkMi-a? fi dorit ceva cu partea sport detasabila, dar având în vedere ca l-am luat la numai 40 lire si arata impecabil, ma multumesc cu el.
Ce dragut e ! Eu multa vreme am zis ca nu ma vad cu carut, mai ales pe pietrele si strazile iasiului care s varza..sustineam sus si tare ca eu o sa iau un sistem de purtare a bebelui, sa am mainile libere si libertate de miscare. Acum.......parca incep sa ma razgandesc. |
|
| Andrrea vreau si eu pe listuta te rog |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Noi carutul 3 in 1 l-am desfiintat cand a facut 6 luni, am cumparat unul sport only care se si inclina complet. Cele 3 in 1 ocupa asa mult spatiu sunt greu de urcat, clar in bloc fara lift recomand sa fie tinute in portbagaj. Acum la bb2 o sa primim unu l tot 3 in 1 care acum e folosit de a 3a generatie, deci o sa fie la al 4lea copil, dar la fel o sa il folosesc 5 max 6 luni apoi il dau inapoi si ramanem cu cel sport. Nu am vrut sa mai facem investie in altul. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Se pare ca nu mai e activa editarea :( am facut casuta ieri la 1, de fel e 24h Edit valabil. Am intrebat de admin daca se poate mari perioada asta ca ar fi de ajutor sa pot adauga oricand la lista. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| In legatura cu carucioarele, cu toate ca am nascut pe 21 octombrie l-am scos pe Luca aproape zilnic la plimbare. Chiar daca era frig ii prindea bine si jumatate de ora de invartit in jurul blocului. Initial am spus ca nu cumparam carucior pentru ca prindem iarna dar bine ca ne-am razgandit, a fost cea mai buna investitie alaturi de sistemul de purtare. Am facut cumva sa fie un echilibru intre sistem si carucior pentru a nu-l respinge pe cel din urma, nu stiu daca este o regula dar am in jurul meu multe prietene cu bebelusi si cei care au fost purtati exclusiv la inceput nu s-au prea imprietenit ulterior cu caruciorul. Oricat de frumos ar fi sa il ai pe bebe la piept mai ai nevoie sa respiri, sa ai libertate. Pe net puteti gasi carucioare sh care sunt ca noi si la preturi decente
Mirela, daca te ca durea spatele in zona lombo-sacrala pe masura ce creste burtica si ai presiune mare iti recomand colac pt sezut, poate ca stii despre el, pe mine m-a ajutat spre sfarsit in ultimul trimestru cand era un calvar sa stau in fund. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Eu am luat carutul foarte ieftin de pe ebay uk, dar asta pt ca a avut cine sa il preia de acolo si sa mi-l trimita. Am fost foarte placut surprinsa de cum arata cand l-am primit. Zici ca-i nou. Altfel poate cautam ceva mai usor si mai compact. Daca ave?i cuno?tin?e în Anglia, va sfatuiesc sa lua?i în considerare varianta asta. Pt 230 lei sa am un carunt 3 în 1 mi s-a parut pomana. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Fetelor vin si eu cu ve?ti. Bebelina s-a întors asa cum am presupus,are 1600 g ,e bine si in parametri. ceea ce mi-a dat de gandit a fost faptul ca gine a zis ca minunea are un rinichi mai mare ca celalalt si m-a intrebat daca am in familie cazuri cu probleme la rinichi .. Sper sa nu fie ceva grav ,numai la asta ma gândesc de cand am ajuns acasa |
|
| Iulia13 wrote:Fetelor vin si eu cu ve?ti. Bebelina s-a întors asa cum am presupus,are 1600 g ,e bine si in parametri.  ceea ce mi-a dat de gandit a fost faptul ca gine a zis ca minunea are un rinichi mai mare ca celalalt si m-a intrebat daca am in familie cazuri cu probleme la rinichi .. Sper sa nu fie ceva grav ,numai la asta ma gândesc de cand am ajuns acasa
Felicitari! Cat despre rinichi, eu zic sa nu te stresezi, cu siguranta daca era ceva dr te ar fi supus si altor investigatii sau ar fi spus ce e de facut va fi bine ! |
|
| Asta e , andreea, noi sa fim sanatoase ! oricum m ar fi cuprins panica, m am uitat si as fi fost a 4 a pe lista..deci panicaaaaaa, se apropie !!!! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Iulia13 wrote:Fetelor eu astazi am eco si mari emo?ii ca o vad iar pe bebelina  Doamne ajuta sa fie totul bine Bafta te asteptam cu vesti bune |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Iulia13 wrote:Fetelor vin si eu cu ve?ti. Bebelina s-a întors asa cum am presupus,are 1600 g ,e bine si in parametri.  ceea ce mi-a dat de gandit a fost faptul ca gine a zis ca minunea are un rinichi mai mare ca celalalt si m-a intrebat daca am in familie cazuri cu probleme la rinichi .. Sper sa nu fie ceva grav ,numai la asta ma gândesc de cand am ajuns acasa
Iulia, hai ca bebelina e bine! Poate nu e nimic cu privire la rinichi. Ai cerut detalii? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Iulia13 wrote:Fetelor vin si eu cu ve?ti. Bebelina s-a întors asa cum am presupus,are 1600 g ,e bine si in parametri.  ceea ce mi-a dat de gandit a fost faptul ca gine a zis ca minunea are un rinichi mai mare ca celalalt si m-a intrebat daca am in familie cazuri cu probleme la rinichi .. Sper sa nu fie ceva grav ,numai la asta ma gândesc de cand am ajuns acasa Iulia cu siguranta nu este nimic grav.Ginecologul ce spune?ma bucur ca e totul ok in rest |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| El zice ca momentan nu este o problema, însa vedem la urmatorul eco daca a crescut ..Cel mai sigur dupa ce nasc trebuie sa merg cu ea la nefrolog daca va creste sper sa fie bine si sa nu fie nevoie de asta ,sa nu fie ceva grav ..in rest ea e bine ,creste,placenta si lichidul sunt ok. Nu a putut sa imi faca 4D caci stătea cu fata spre coloana mea vertebrală smechera |
|
|